Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar nolur bişey söyleyin bhcg değerlerim 68-153-202 sonuncu pek artmamış yine mi düşük yapcam çok moralim boZuk
Canım testini 1 gün arayla aynı hastanede mi yaptın.ilk artış güzel 2.artış en az %60 olmalı hesaplayinca ortalama 240 civarı olması beklenir .ümidini kaybetme rabbim korktuguna ugratmasin .

Canım testini 1 gün arayla aynı hastanede mi yaptın.ilk artış güzel 2.artış en az %60 olmalı hesaplayinca ortalama 240 civarı olması beklenir .ümidini kaybetme rabbim korktuguna ugratmasin .
Evet canım aynen öyle yarın doktoruma sorcam bakalım o ne diyecek umarım bundan sonra düzenli artar umudumu kaybetmiyorum ama elimde değil çok üzülüyorum 2 yuldır bekleyip sonuçta sorun çıkınca ister istemez bi hayal korıklığı yaşadım ama inşallah korktuğum gibi olmaz

Insallah canim gönlünce olsun hersey

Amin canim benim. Bulantin gecmis hamdolsun cok sevindim. Insallah rahat döneme gectin yeme icme dönemi :))) Allahim esirgesin
Allah razı olsun canım benim çok şükür sizin de güzel haberlerinizi alırız ınş Allahin izniyle

Kötü düşünme sakin hormonal bile etkileniyorsun Allah korusun bebeğinin tutunmasini bile etkiliyor hep dua et ınş tutunur bebeğin rabbimin izniyle.duadan başka elden ne gelir.bizleri de haber et hayırlı güzel haberlerle gel ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…