- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.441
Açildeyim cnn geldimCanim haber ver merak ediyorum
Inşallah cnm allah razı olsun haber veririmRabbim korktuguna ugratmasin.haber et mutlaka Allah yardimcin olsun korusun sizleri
Önemli değil insanlık hali olur öyle şeyler bebeğiniz ve sizin için hayırlısı olsun inşallahSağolun teşekkür ederim geçenlerde yanlış anlamıstim sorunuzu kusura bakmayın lütfen
Ben de bilmiyorum bişey daha cnm sadece çook usuyorum güzel bi haberr veririm inşallah sizlereCanim haber ver merak ediyorum
Sağolun allah razı olsun bebeginizi sağlıkla kucağınıza alın inşallahÖnemli değil insanlık hali olur öyle şeyler bebeğiniz ve sizin için hayırlısı olsun inşallah
Maşallah Allah im acılarını göstermesinÜzüldüm canım ya rabbim bebeğini korusun inşallah
Evet büyüdü sünnet yaptırdık teyzesi ...
Çok şükür iyiyim
Kesen görünmüşmüydü canim. Geç döllenme olabilir belkiKızlar nolur bişey söyleyin bhcg değerlerim 68-153-202 sonuncu pek artmamış yine mi düşük yapcam çok moralim boZuk
Yok ultrason için 10 gün sonra gitcektim bugün acilde kan verdim artışa bakmak için bu sefer böyle çıktı kafam karıştıKesen görünmüşmüydü canim. Geç döllenme olabilir belki
Canım testini 1 gün arayla aynı hastanede mi yaptın.ilk artış güzel 2.artış en az %60 olmalı hesaplayinca ortalama 240 civarı olması beklenir .ümidini kaybetme rabbim korktuguna ugratmasin .Kızlar nolur bişey söyleyin bhcg değerlerim 68-153-202 sonuncu pek artmamış yine mi düşük yapcam çok moralim boZuk
Canım kese 1500 olduğunda ancak vajinal görünür.yeni gebelik daha.Kesen görünmüşmüydü canim. Geç döllenme olabilir belki
Amin amin rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucağını boş bırakmasın.AminOyy arkadaşlar Rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Evet canım aynen öyle yarın doktoruma sorcam bakalım o ne diyecek umarım bundan sonra düzenli artar umudumu kaybetmiyorum ama elimde değil çok üzülüyorum 2 yuldır bekleyip sonuçta sorun çıkınca ister istemez bi hayal korıklığı yaşadım ama inşallah korktuğum gibi olmazCanım testini 1 gün arayla aynı hastanede mi yaptın.ilk artış güzel 2.artış en az %60 olmalı hesaplayinca ortalama 240 civarı olması beklenir .ümidini kaybetme rabbim korktuguna ugratmasin .
Amin canim benim. Bulantin gecmis hamdolsun cok sevindim. Insallah rahat döneme gectin yeme icme dönemi :))) Allahim esirgesinAmin amin rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucağını boş bırakmasın.Amin
AminnAmin amin rabbim kimseyi korktuguna ugratmasin kimsenin kucağını boş bırakmasın.Amin
Insallah canim gönlünce olsun herseyEvet canım aynen öyle yarın doktoruma sorcam bakalım o ne diyecek umarım bundan sonra düzenli artar umudumu kaybetmiyorum ama elimde değil çok üzülüyorum 2 yuldır bekleyip sonuçta sorun çıkınca ister istemez bi hayal korıklığı yaşadım ama inşallah korktuğum gibi olmaz
Allah razı olsun canım benim çok şükür sizin de güzel haberlerinizi alırız ınş Allahin izniyleAmin canim benim. Bulantin gecmis hamdolsun cok sevindim. Insallah rahat döneme gectin yeme icme dönemi :))) Allahim esirgesin
InşaAllah canimAllah razı olsun canım benim çok şükür sizin de güzel haberlerinizi alırız ınş Allahin izniyle
Kötü düşünme sakin hormonal bile etkileniyorsun Allah korusun bebeğinin tutunmasini bile etkiliyor hep dua et ınş tutunur bebeğin rabbimin izniyle.duadan başka elden ne gelir.bizleri de haber et hayırlı güzel haberlerle gel ınşEvet canım aynen öyle yarın doktoruma sorcam bakalım o ne diyecek umarım bundan sonra düzenli artar umudumu kaybetmiyorum ama elimde değil çok üzülüyorum 2 yuldır bekleyip sonuçta sorun çıkınca ister istemez bi hayal korıklığı yaşadım ama inşallah korktuğum gibi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?