Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim merhaba yumurtlama gunu derken ? Biraz daha detayli açıklayabilirmisin bilinçli mi o gun kaldin test falan mi yaptin takip mi yaptırdın yada akıntı agri kontroluylemi tahmin ettin

Merhabalar akrabanizin adina cok sevindim insallah darisi basimiza. Benim merak ettigim bisey var her doktor yumurtlama takibi yapar mi hamile kalmada bir sorun olmadigi halde? Bende yumurtlama takibi ve tek iliski denemek istiyorum ama yasadigim yerde bunu yapan doktor bulur muyum bilmiyorum

Amin canım inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum herşey rabbimden o nasıl uygun görürse öyle olacak

Canım yapan doktorlar var elbet ama hani erkek kız bebek diye değil de daha kolay hamile kalabilmek adına yapıyorlardır bence aynen bende doktor araştırmasındayım bakalım

Canım yapan doktorlar var elbet ama hani erkek kız bebek diye değil de daha kolay hamile kalabilmek adına yapıyorlardır bence aynen bende doktor araştırmasındayım bakalım
Canim ne desek yaparki doktor.erkek kiz diyemem cekinirim zaten benim adetim duzensiz oluyor en erken 45 50 gunde oluyor onun icin yaptırmak istiyorum desem yaparmiki zaten adetim duzenli olsa ovulasyon testiyle kendim denerdim belkide

Kızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA

Canım çok şükür bizi olmamış bebegine yarin da hayırlı haberle gel. Benim gorumcemde 3. Cocugunda dediğin gibi kanama yaşadı doktor gerekmedikçe wc ye bile gitme dedi 9 ay boyunca ayağını uzattı yattı yerden çöp bile almadı 9 ayda boyunca da düşük önleyici iğne vuruldu ilaç kullandı . sende dinlen bol bol sakin yürüme bile en azından 4 ayına girene kadar bi tehlikesini atlat. Gecmis olsun

Çok şükür cnm çok dikkat et kendine.

Çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen ayakta çok kalma sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Çok şükür canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun

Canim ne desek yaparki doktor.erkek kiz diyemem cekinirim zaten benim adetim duzensiz oluyor en erken 45 50 gunde oluyor onun icin yaptırmak istiyorum desem yaparmiki zaten adetim duzenli olsa ovulasyon testiyle kendim denerdim belkide
Canim senin zaten gecerli mazeretin var bence sana çatlatma iğnesi bile yapar 45 gunde adet oldugunu söylersen

Sağol cnm bnm annem de öyleydi 7 dusugu oldu en son kinde hep böyle kanaması vardı yine ikizdi bide bitanbitanesi gutti diğeri kaldı oda hep igne ve ilaçlarla

Yeni gördüm canım gecikmeli cevap veriyorum kusura bakma. Çook geçmiş olsun canım minnak oğluşunda sağlıkla gelsin inşallah. Bana seni sevdim inşallah oğlun olur dedin ya dua vaktine geldi sanırım hiç birşeyi kafaya takma herkesin derdi var elbet dertsiz kimse yok ama sağa sola sataşarak olmaz. Ben orda paylaştım sen yorum yaptın kime ne herkes istediğine yorum yapıyor. ona yanlış gelmiş olabilir ama üslubu yanlıştı hatta yorumunu görünce bende cevap verdim o arkadaşa.. yinede bişi demiyorum Rabbim inşallah bebişini ona bağışlar durumunu okuyunca dua ettim.. ama kimse kimseyi kırmaya hakkı yok ah alınıyor sadece hakka giriliyor.. boşverelim kapatalım konuyu eski yorumları okuyan kimin haklı olduğunu anlar zaten bende çok öptüm seni seviliyosun güzel anne

Arkadaşim siz iyimisiniz sataşmak falan ne oluyor yaaa yeter ama cvp vermiyim diyorum tahrik edip durmayin. Lanet olsun nerden yazdim o msji. Madem yoruma kapalisiniz özelden yazişsaydiniz. Ben senin duygularinla oynanmasin etkilenme diye işin ehli doktor siz doktorunuza guvenin yazdim bu satasmakmi oluyor burda hepimuz birbirimize destek icin burdayiz siz ne kadar art niyetli insanlarsiniz ya. Kötu niyetlemi yazdim ben onu arkadasim soruyorum??? Saldırmak dediniz satasmak dediniz hala ben kalp kırmışım gibi lanse ettiriyorsunuz arkadasinin üslubunu okuyup destekliyorsan kusura bakma ahi siz aldiniz ben değil!! evet burda herkes yazilan msjlari okudu kimin uslubunun barbarca mahalle agzi gibi oldugunuda gördü. Yeter artik beni tahrik edip durmayin!! Saldirmak sataşmak kelimeleri ne demektir ya gözümüzün önünde dedikodu yapiyorsunuz utanmadan haktan ahtan gunahtan bahsediyorsunuz. Dua filanda etme bana arkadasim sağol!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…