- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.461
Canim merhaba yumurtlama gunu derken ? Biraz daha detayli açıklayabilirmisin bilinçli mi o gun kaldin test falan mi yaptin takip mi yaptırdın yada akıntı agri kontroluylemi tahmin ettinCanım arkadaşım Allah senden razı olsun olayı aydınlattın. Biz senle gece vakti güzel güzel sohbet ediyorduk konu nerelere geldi. Sen ultrason resmini koydun bende pipi gördüm doktor kız demiş ama yanlış görmüştür demiştim birbirimize moral olduk. Ama o bahsedilen kişi lafa girdi bir anda bize laf söyledi, Siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye sataştı tersledi bizi. Bizde doktorlar yanılabiliyor dedik ikimizde ona. Ve sen oğlun olacığının doktorun yanıldığının müjdesini verdin çok şükür Allaha çok sevindim. İşte Rabbimin adeleti, biz mazlumları gördü Rabbim. Annemde dün dedi sabret kızım şimdi herkes seni suçluyor gerçekler ortaya çıkar dedi Ana duası aldım geldim buraya. Ve arkadaş gerçekleri anlattı sağol canım. Benimde 2 buçuk yaşındaki oğlum 1 haftadır hastaydı ateşler içinde yandı doktorlara koştuk, hem kusması hem ateşi, hem öksürüğü hem gribi hepsi vardı. 1 haftadır gece gündüz oğlum için mücadele ettim, bende zor süreçlerden geçtim, herkesin dertleri var. Ama sırf bir insan dertli diye başka bir insana laf atıp sinirini ondan çıkarması gerekmiyor. O savunduğunuz insan dertli diye biz @happyme3 arkadaşla laf yemeyi haketmedik haketmiyoruz. Ben sadece o arkadaşa ben sana naptım da laf atıyon dedim diye kendimi savundum diye suçlu oldum burda. Laf atan değil laf yiyen suçlu oldu burda. Susup laf yemem beklendi benden, kendimi savunmam suç oldu. Ve o savunduğunuz arkadaş önce benim eşime laf etti, ben eşimin başının etini yiyormuşum öyle dedi, bende aynı şekilde senin eşin deyip cevap verdim. Eş konusunu ilk açanı atlamayın!!! İlk laf atanı atlamayın!!! Eşime dedim ben senin başının etini yiyormuşum öyle diyorlar dedim Eşim şaşırdı o nerden çıktı dedi. Benim uslübüm bozukmuş ya bunu diyen kişi mesajlara baksın kim argo konuşup hakaret etmiş ortada. Neyse Allah biliyor görüyor herşeyi laf atan değil laf yiyen kendini savunan ben suçlu oldum, dertse bende 1 haftadır zor süreçten geçtim oğlum çok hastaydı kimseye saldırmak gerekmiyor. Çok şükür oğlum toparlanmaya başladı iyileşti. @happyme3 canım doktor bana da büyük ihtimal erkek dedi ultrasondan bize de gösterdi. 1hafta sonra kesinleşcek. Allahın izniyle ikinci oğlum geliyor. İkisine de yumurtlama günü hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah, Allah mazlum güzel kalplerin dualarını geri çevirmeyendir. Bana da dua et canım, seni çok seviyorum canım arkadaşım
Merhabalar akrabanizin adina cok sevindim insallah darisi basimiza. Benim merak ettigim bisey var her doktor yumurtlama takibi yapar mi hamile kalmada bir sorun olmadigi halde? Bende yumurtlama takibi ve tek iliski denemek istiyorum ama yasadigim yerde bunu yapan doktor bulur muyum bilmiyorumKızlar meraba bugün memleketteki halamın gelininden haber aldım hamileydi cinsiyeti belli olmuş kesin 14.haftada erkek demiş doktoru oda doktor eşliğinde yumurta takibi ile yumurta çatladığı gün tek ilişkiyle hamile kalmıştı erkek istiyodu Onun adına çook sevindim bizlerede dua istedim darısı bizee bu arada diyet yapmamışlar tek ilişki olmuş sadece
Amin canım inşallah iyi düşünmeye çalışıyorum herşey rabbimden o nasıl uygun görürse öyle olacakKötü düşünme sakin hormonal bile etkileniyorsun Allah korusun bebeğinin tutunmasini bile etkiliyor hep dua et ınş tutunur bebeğin rabbimin izniyle.duadan başka elden ne gelir.bizleri de haber et hayırlı güzel haberlerle gel ınş
Canım yapan doktorlar var elbet ama hani erkek kız bebek diye değil de daha kolay hamile kalabilmek adına yapıyorlardır bence aynen bende doktor araştırmasındayım bakalımMerhabalar akrabanizin adina cok sevindim insallah darisi basimiza. Benim merak ettigim bisey var her doktor yumurtlama takibi yapar mi hamile kalmada bir sorun olmadigi halde? Bende yumurtlama takibi ve tek iliski denemek istiyorum ama yasadigim yerde bunu yapan doktor bulur muyum bilmiyorum
Canim ne desek yaparki doktor.erkek kiz diyemem cekinirim zaten benim adetim duzensiz oluyor en erken 45 50 gunde oluyor onun icin yaptırmak istiyorum desem yaparmiki zaten adetim duzenli olsa ovulasyon testiyle kendim denerdim belkideCanım yapan doktorlar var elbet ama hani erkek kız bebek diye değil de daha kolay hamile kalabilmek adına yapıyorlardır bence aynen bende doktor araştırmasındayım bakalım
Canım çok şükür bizi olmamış bebegine yarin da hayırlı haberle gel. Benim gorumcemde 3. Cocugunda dediğin gibi kanama yaşadı doktor gerekmedikçe wc ye bile gitme dedi 9 ay boyunca ayağını uzattı yattı yerden çöp bile almadı 9 ayda boyunca da düşük önleyici iğne vuruldu ilaç kullandı . sende dinlen bol bol sakin yürüme bile en azından 4 ayına girene kadar bi tehlikesini atlat. Gecmis olsunKızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA
Çok şükür cnm çok dikkat et kendine.Kızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA
Çok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen ayakta çok kalma sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA
Çok şükür canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsunKızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA
Canim senin zaten gecerli mazeretin var bence sana çatlatma iğnesi bile yapar 45 gunde adet oldugunu söylersenCanim ne desek yaparki doktor.erkek kiz diyemem cekinirim zaten benim adetim duzensiz oluyor en erken 45 50 gunde oluyor onun icin yaptırmak istiyorum desem yaparmiki zaten adetim duzenli olsa ovulasyon testiyle kendim denerdim belkide
Sağol cnm bnm annem de öyleydi 7 dusugu oldu en son kinde hep böyle kanaması vardı yine ikizdi bide bitanbitanesi gutti diğeri kaldı oda hep igne ve ilaçlarlaCanım çok şükür bizi olmamış bebegine yarin da hayırlı haberle gel. Benim gorumcemde 3. Cocugunda dediğin gibi kanama yaşadı doktor gerekmedikçe wc ye bile gitme dedi 9 ay boyunca ayağını uzattı yattı yerden çöp bile almadı 9 ayda boyunca da düşük önleyici iğne vuruldu ilaç kullandı . sende dinlen bol bol sakin yürüme bile en azından 4 ayına girene kadar bi tehlikesini atlat. Gecmis olsun
Çok sağolÇok şükür cnm çok dikkat et kendine.
Çok sağol cnm allah razı olsun hepinizden eksik olmayın ıyiki varsınızÇok geçmiş olsun canım dikkat et dinlen ayakta çok kalma sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağol cnmÇok şükür canim dikkat et kendine. Cok gecmis olsun
Sağol cnnm allah razı olsunGeçmiş olsun canım ..
Yeni gördüm canım gecikmeli cevap veriyorum kusura bakma. Çook geçmiş olsun canım minnak oğluşunda sağlıkla gelsin inşallah. Bana seni sevdim inşallah oğlun olur dedin ya dua vaktine geldi sanırımCanım arkadaşım Allah senden razı olsun olayı aydınlattın. Biz senle gece vakti güzel güzel sohbet ediyorduk konu nerelere geldi. Sen ultrason resmini koydun bende pipi gördüm doktor kız demiş ama yanlış görmüştür demiştim birbirimize moral olduk. Ama o bahsedilen kişi lafa girdi bir anda bize laf söyledi, Siz doktordan iyi mi bileceksiniz diye sataştı tersledi bizi. Bizde doktorlar yanılabiliyor dedik ikimizde ona. Ve sen oğlun olacığının doktorun yanıldığının müjdesini verdin çok şükür Allaha çok sevindim. İşte Rabbimin adeleti, biz mazlumları gördü Rabbim. Annemde dün dedi sabret kızım şimdi herkes seni suçluyor gerçekler ortaya çıkar dedi Ana duası aldım geldim buraya. Ve arkadaş gerçekleri anlattı sağol canım. Benimde 2 buçuk yaşındaki oğlum 1 haftadır hastaydı ateşler içinde yandı doktorlara koştuk, hem kusması hem ateşi, hem öksürüğü hem gribi hepsi vardı. 1 haftadır gece gündüz oğlum için mücadele ettim, bende zor süreçlerden geçtim, herkesin dertleri var. Ama sırf bir insan dertli diye başka bir insana laf atıp sinirini ondan çıkarması gerekmiyor. O savunduğunuz insan dertli diye biz @happyme3 arkadaşla laf yemeyi haketmedik haketmiyoruz. Ben sadece o arkadaşa ben sana naptım da laf atıyon dedim diye kendimi savundum diye suçlu oldum burda. Laf atan değil laf yiyen suçlu oldu burda. Susup laf yemem beklendi benden, kendimi savunmam suç oldu. Ve o savunduğunuz arkadaş önce benim eşime laf etti, ben eşimin başının etini yiyormuşum öyle dedi, bende aynı şekilde senin eşin deyip cevap verdim. Eş konusunu ilk açanı atlamayın!!! İlk laf atanı atlamayın!!! Eşime dedim ben senin başının etini yiyormuşum öyle diyorlar dedim Eşim şaşırdı o nerden çıktı dedi. Benim uslübüm bozukmuş ya bunu diyen kişi mesajlara baksın kim argo konuşup hakaret etmiş ortada. Neyse Allah biliyor görüyor herşeyi laf atan değil laf yiyen kendini savunan ben suçlu oldum, dertse bende 1 haftadır zor süreçten geçtim oğlum çok hastaydı kimseye saldırmak gerekmiyor. Çok şükür oğlum toparlanmaya başladı iyileşti. @happyme3 canım doktor bana da büyük ihtimal erkek dedi ultrasondan bize de gösterdi. 1hafta sonra kesinleşcek. Allahın izniyle ikinci oğlum geliyor. İkisine de yumurtlama günü hamile kaldım.Allah isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu inşallah, Allah mazlum güzel kalplerin dualarını geri çevirmeyendir. Bana da dua et canım, seni çok seviyorum canım arkadaşım
Arkadaşim siz iyimisiniz sataşmak falan ne oluyor yaaa yeter ama cvp vermiyim diyorum tahrik edip durmayin. Lanet olsun nerden yazdim o msji. Madem yoruma kapalisiniz özelden yazişsaydiniz. Ben senin duygularinla oynanmasin etkilenme diye işin ehli doktor siz doktorunuza guvenin yazdim bu satasmakmi oluyor burda hepimuz birbirimize destek icin burdayiz siz ne kadar art niyetli insanlarsiniz ya. Kötu niyetlemi yazdim ben onu arkadasim soruyorum??? Saldırmak dediniz satasmak dediniz hala ben kalp kırmışım gibi lanse ettiriyorsunuz arkadasinin üslubunu okuyup destekliyorsan kusura bakma ahi siz aldiniz ben değil!! evet burda herkes yazilan msjlari okudu kimin uslubunun barbarca mahalle agzi gibi oldugunuda gördü. Yeter artik beni tahrik edip durmayin!! Saldirmak sataşmak kelimeleri ne demektir ya gözümüzün önünde dedikodu yapiyorsunuz utanmadan haktan ahtan gunahtan bahsediyorsunuz. Dua filanda etme bana arkadasim sağol!!!Yeni gördüm canım gecikmeli cevap veriyorum kusura bakma. Çook geçmiş olsun canım minnak oğluşunda sağlıkla gelsin inşallah. Bana seni sevdim inşallah oğlun olur dedin ya dua vaktine geldi sanırımhiç birşeyi kafaya takma herkesin derdi var elbet dertsiz kimse yok ama sağa sola sataşarak olmaz. Ben orda paylaştım sen yorum yaptın kime ne herkes istediğine yorum yapıyor. ona yanlış gelmiş olabilir ama üslubu yanlıştı hatta yorumunu görünce bende cevap verdim o arkadaşa.. yinede bişi demiyorum Rabbim inşallah bebişini ona bağışlar durumunu okuyunca dua ettim.. ama kimse kimseyi kırmaya hakkı yok ah alınıyor sadece hakka giriliyor.. boşverelim kapatalım konuyu eski yorumları okuyan kimin haklı olduğunu anlar zaten bende çok öptüm seni seviliyosun güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?