- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.481
Ayy çok şükür canım benim rabbim korusun bebisini.yat dinlen sürekli rabbim kolaylık versin ınş.Kızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA
Sağol cnm allah razı olsun rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin inşallahAyy çok şükür canım benim rabbim korusun bebisini.yat dinlen sürekli rabbim kolaylık versin ınş.
Çok geçmiş olsun inşallah bebeginiz tutunur hep yatmaniz lazım küçük cocugunuzda var cagirabiliyorsaniz yaniniza birini cagirmanizda fayda var hiç kalkmamaniz lazım Rabbim birdaha yasatmasin inşallahKızlar geldim hastaneden çok şükür bin şükür rabime kese hala yerinde ama düşük tehlikem var doktor yatıp dinlenmemi söyledi proluton diye bitane igne yapıp gönderdiler bitane serumda vuruldum inşallah etkisini görürüm yarın tekrar gidecem ozel dki doktoruma düşük önleyici ilaçlar yazmasi için acil de doktor yazmadı BANA
Cnm yaptinmi sen geldin aklima buhun uyanir uyanmaz hadi insAlalh oglun seninledir yaz bize merakda koyma:)Elifemm- cnm adette 3 gün gecikme var ben bugün test alacaktım sabah hatta ilk idrarla yapayım dedim testi ama dayanamadım girdim lavaboya. Şimdi ben testi yapmam için idrarı kaç saat tutmam lazım. Ya da yarın sabah mı yapayım bilemedim.
Idrar tutmana gerek yok cnm ya benceElifemm- cnm adette 3 gün gecikme var ben bugün test alacaktım sabah hatta ilk idrarla yapayım dedim testi ama dayanamadım girdim lavaboya. Şimdi ben testi yapmam için idrarı kaç saat tutmam lazım. Ya da yarın sabah mı yapayım bilemedim.
Amin inşallah cnm. Aldım test 4-5 saat sonra yapayım diyorum. Merakta bırakmam cnm çok saol sorduğun için.Cnm yaptinmi sen geldin aklima buhun uyanir uyanmaz hadi insAlalh oglun seninledir yaz bize merakda koyma:)
Sağol cnm allah razı olsun evet zaten kızım zorluyor beni ama neyseki kaynanam var aşağıda teyzem oluyur onun yaninda bazen biraz öyle rahatliyirumÇok geçmiş olsun inşallah bebeginiz tutunur hep yatmaniz lazım küçük cocugunuzda var cagirabiliyorsaniz yaniniza birini cagirmanizda fayda var hiç kalkmamaniz lazım Rabbim birdaha yasatmasin inşallah
Sağol cnm allah razı olsun senden dilerim k rabbim kimin NE muradi varsa verir inşallahPrensesim2016 cnm cok gecnis olsun bol bol dinlen yat Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insLalah.
Ben kullandım cnm tam 8 ay ben de çok yan etki yapmadı biraz başım döndü ilk bir hafta sonra geçti. Sende de yan etki yaparsa bebeğin için bir hafta sabret sonra geçiyor yan etkisi vücut alışıyor zaten.Ben şimdi geldim hastaneden doktor 5 hafta 1 günlük dedi kesenin içi hala boştu doktor progestan verdi çok ağır bi ilaç baş ağrisu mide bulantısı yapabilir dedi kullanan arkadaşlar varmı gerçekten baş ağrisu yaparmi ben dayanamam bas ağrısına
Olaya fransız kaldım. Senmiydin bahsettiği kiş. Allahım ne uzaaaaaaaaaaaaattı ya. Hakkaten beyin errorr sabah sabahhhKuzum sen üşenmedin bu msji okudunmu bi 15 saniyene yazik oldu kurgu bedava yalan bedava yazip döşemek bedava o yüzden kaile alip okumuyorum. Üzerime gelemez yazar döşer sonra sayfa yöneticisini etiketleyip beni şikayet eder şaka gibi bir arkadas Allah yolunu acik etsin. Bosver cvp yazarsa sakin cvp yazma yoksa seninde beynin eror verir
Anladım cnm doktor dedi zaten baş donmeside yapar diye ne yapayım mecburum bebegim için katlanmam gerekiyorBen kullandım cnm tam 8 ay ben de çok yan etki yapmadı biraz başım döndü ilk bir hafta sonra geçti. Sende de yan etki yaparsa bebeğin için bir hafta sabret sonra geçiyor yan etkisi vücut alışıyor zaten.
Canım çok sıvı tuketmeden 5-6 saat bekletip yapabilirsin canım hcg hormonu biriksin biraz.Elifemm- cnm adette 3 gün gecikme var ben bugün test alacaktım sabah hatta ilk idrarla yapayım dedim testi ama dayanamadım girdim lavaboya. Şimdi ben testi yapmam için idrarı kaç saat tutmam lazım. Ya da yarın sabah mı yapayım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?