Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar lütfen yorumlayin bu msjimda saldirmak sataşmak yada herhangi bir art niyet varmi soruyorum???? Bu kadar büyüyecek saldirmak kelimesini hakeden bir msjmi bu! Nasil insanlar olduk böyle milletce ne art niyetli ne kötü yazik diyorum başka birsey demiyorum

Ayy çok şükür canım benim rabbim korusun bebisini.yat dinlen sürekli rabbim kolaylık versin ınş.

Çok geçmiş olsun inşallah bebeginiz tutunur hep yatmaniz lazım küçük cocugunuzda var cagirabiliyorsaniz yaniniza birini cagirmanizda fayda var hiç kalkmamaniz lazım Rabbim birdaha yasatmasin inşallah

Cnm yaptinmi sen geldin aklima buhun uyanir uyanmaz hadi insAlalh oglun seninledir yaz bize merakda koyma:)

Idrar tutmana gerek yok cnm ya bence

Çok geçmiş olsun inşallah bebeginiz tutunur hep yatmaniz lazım küçük cocugunuzda var cagirabiliyorsaniz yaniniza birini cagirmanizda fayda var hiç kalkmamaniz lazım Rabbim birdaha yasatmasin inşallah
Sağol cnm allah razı olsun evet zaten kızım zorluyor beni ama neyseki kaynanam var aşağıda teyzem oluyur onun yaninda bazen biraz öyle rahatliyirum

Ben kullandım cnm tam 8 ay ben de çok yan etki yapmadı biraz başım döndü ilk bir hafta sonra geçti. Sende de yan etki yaparsa bebeğin için bir hafta sabret sonra geçiyor yan etkisi vücut alışıyor zaten.

Olaya fransız kaldım. Senmiydin bahsettiği kiş. Allahım ne uzaaaaaaaaaaaaattı ya. Hakkaten beyin errorr sabah sabahhh

Ben kullandım cnm tam 8 ay ben de çok yan etki yapmadı biraz başım döndü ilk bir hafta sonra geçti. Sende de yan etki yaparsa bebeğin için bir hafta sabret sonra geçiyor yan etkisi vücut alışıyor zaten.
Anladım cnm doktor dedi zaten baş donmeside yapar diye ne yapayım mecburum bebegim için katlanmam gerekiyor

Canım çok sıvı tuketmeden 5-6 saat bekletip yapabilirsin canım hcg hormonu biriksin biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…