Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Test yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim .rabbimin izniyle oğluna hamilesin ınş.

Baş ağrısı yapmadı bana hicbir etki yapmadı sorunsuz kullandim

Dayanamadım yaptım cnm hemen pozitif çıktı. Duaların da beni de unutma.
Gozun aydin cnmmm Rabbim saglicakla kucgaina almayi nasip etsin insAllahhh oglunu cock cok mutlu ol insAlalhh . Yum gununu nasil ayarladiydin cnm unuttum bi tekrar ozet yaparmiaon ben kac aydir deniyom olmuyo duanda benide unutma nolur. D Dil-Berk cnm benim 4. Hamileleigim 3 kizim olunca ben artik tek care hepsini denemek istiyorum 2 hatta ve hatta 3. Olsaydi bende farketmez derdim ama isde

Canım takma kafana senin derdin sana yeter üzme kendini artık

Ayy canım inan bende bilmiyorum ama bence adet bitimi gitmek gerek bende eylül ayını bekliyorum kızım büyüsün başlıycam sende durumlar ne ovu testi kullanıyomusun
En hemen ikimiz var sanırım bende eylülü bekleyeceğim ama sabırsızım

Amin inşallah cnm. Aldım test 4-5 saat sonra yapayım diyorum. Merakta bırakmam cnm çok saol sorduğun için.

Çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam ya Allah hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah. Eşine nasıl söyleyeceksin?

Prensesim2016 canım çok geçmiş olsun bebeğin seninle ya önemli olan o. Kendine dikkat et bol bol dinlen inşallah[/QUOTE]

[/QUOTE]
Sağol cnm allah razı olsun elimde geldiğince dinlenmeye çalışıyorum biliyorsun 1 buçuk yaşında kızım VAR o biraz sorun çıkarıyor durmuyor bende tekim ev işi çocuk hepsi bnm boynumda ne yapacağımı bilmiyorum yavaş yavaş kalkıp bisiler yapıyorum sonra yıne dinlenuyurum şimdilik böyle cnm bakalım sonumsonum ne olacak

Ayyy çok teşekkür ederim cnm Amin inşallah. Ben tahminen 14. gün ağrı ve ıslaklık belirtilerine göre yaptım cnm şükür olsun Rabbime tuttu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…