- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.501
Dayanamadım yaptım cnm hemen pozitif çıktı. Duaların da beni de unutma.Canım çok sıvı tuketmeden 5-6 saat bekletip yapabilirsin canım hcg hormonu biriksin biraz.
Yaptım cnm pozitif ćıktı. Saol Allah razı olsun. Benim de hep siz aklımdasınız.Black5angel kız hadi yapsana bu durumdayım hala aklımdasın seni düşünüyorum inşallah minigin seninledir
Test yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Çok teşekkür ederim cnm Allah razı olsun. İnşallah Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.hayırlı olsun canım gözün aydın çok sevindim .rabbimin izniyle oğluna hamilesin ınş.
Baş ağrısı yapmadı bana hicbir etki yapmadı sorunsuz kullandimBen şimdi geldim hastaneden doktor 5 hafta 1 günlük dedi kesenin içi hala boştu doktor progestan verdi çok ağır bi ilaç baş ağrisu mide bulantısı yapabilir dedi kullanan arkadaşlar varmı gerçekten baş ağrisu yaparmi ben dayanamam bas ağrısına
Hayırlı olsun Rabbim muradinizi nasip eylesin inşallahYaptım cnm pozitif ćıktı. Saol Allah razı olsun. Benim de hep siz aklımdasınız.
Amin cnm inşallah. Çok saol.Hayırlı olsun Rabbim muradinizi nasip eylesin inşallah
Gozun aydin cnmmm Rabbim saglicakla kucgaina almayi nasip etsin insAllahhh oglunu cock cok mutlu ol insAlalhh . Yum gununu nasil ayarladiydin cnm unuttum bi tekrar ozet yaparmiaon ben kac aydir deniyom olmuyoDayanamadım yaptım cnm hemen pozitif çıktı. Duaların da beni de unutma.
Ayyy çok sevindim senin adına cnm hayırlı olsunTest yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Beni mrk eden arkadaslarima cok tesekurediyorum hepiniz benim icin ayri ayri kiymetlisiniz. Rabbim sizlere en güzelini nasip etsin. Arkadaşın duygulariyla oynanmasin kaptirmasin diye isin ehli doktor yazdim ama bu msjim "siz doktordan dahami iyi bileceksiniz"olmus saglik olsun. Öğrendik ki herkesle diyaloga girilmeyecek..
En hemen ikimiz var sanırım bende eylülü bekleyeceğim ama sabırsızımAyy canım inan bende bilmiyorum ama bence adet bitimi gitmek gerek bende eylül ayını bekliyorum kızım büyüsün başlıycam sende durumlar ne ovu testi kullanıyomusun
Amin inşallah cnm. Aldım test 4-5 saat sonra yapayım diyorum. Merakta bırakmam cnm çok saol sorduğun için.
Sağol cnm tebrik ederim inşallah sikica tutunur sana dikkat et kendine valla bnm gozum korkutu artık kanamadanYaptım cnm pozitif ćıktı. Saol Allah razı olsun. Benim de hep siz aklımdasınız.
Vala hapı alali yarım saat oldu hala ters bi etkisi görmedim bendeBaş ağrısı yapmadı bana hicbir etki yapmadı sorunsuz kullandim
Cok saol canim ya mutlu oldum böyle söyleyince insallah yapar. Carsamba randevum var bakalimCanim senin zaten gecerli mazeretin var bence sana çatlatma iğnesi bile yapar 45 gunde adet oldugunu söylersen
[/QUOTE]Canım takma kafana senin derdin sana yeter üzme kendini artık
En hemen ikimiz var sanırım bende eylülü bekleyeceğim ama sabırsızım
Çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam ya Allah hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah. Eşine nasıl söyleyeceksin?
Prensesim2016 canım çok geçmiş olsun bebeğin seninle ya önemli olan o. Kendine dikkat et bol bol dinlen inşallah
Test yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Canim tebrikler insallah oğluna hamilesindir Allah saglikli hayirli gebelik ve dogum nasip etsin insallahTest yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Ayyy çok teşekkür ederim cnm Amin inşallah. Ben tahminen 14. gün ağrı ve ıslaklık belirtilerine göre yaptım cnm şükür olsun Rabbime tuttu.Gozun aydin cnmmm Rabbim saglicakla kucgaina almayi nasip etsin insAllahhh oglunu cock cok mutlu ol insAlalhh . Yum gununu nasil ayarladiydin cnm unuttum bi tekrar ozet yaparmiaon ben kac aydir deniyom olmuyoduanda benide unutma nolur. D Dil-Berk cnm benim 4. Hamileleigim 3 kizim olunca ben artik tek care hepsini denemek istiyorum 2 hatta ve hatta 3. Olsaydi bende farketmez derdim ama isde
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun.Ayyy çok sevindim senin adına cnm hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?