Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
[/QUOTE]
Amin inşallah cnm. Bugün söyleyeceğim o da kabul eder sıkıntı çıkarmaz inşallah.

Black5angel canimmm tebrik ederim inşaallah Rabbim tamamina erdirsin salih bir erkek evlat olsun inşallah. Hissetmistim gözünüzaydin
Evet cnm hissetmiştin sen. Amin inşallah. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin yavrunu sana bağışlasın inşallah.

Canım bende kullandım o hapı, ilk 2 hafta uyumakdan kendime gelemedim. Ev 2 çocuk ve eş, ama evin annesi uykudan ayıkamıooo. Doktorum vajinal yolla almamı söyledi, ondan sonra düzeldi çok şükür. Doktoruna danış derim

Canım genelde progestan verilir vajinal yolla da kullanılıyor uyku yapıyo diye biliyorum

Test yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Canım senin adına çok çok mutlu oldum inşallah bi oğluş haberi de verirsin bize hep dualarımdasın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah

Canım genelde progestan verilir vajinal yolla da kullanılıyor uyku yapıyo diye biliyorum

Canım benim Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Oğluşun olacağı haberinide verirsin bizlere inşş

Haklısın cnm içinde kalmasın o zaman sağda olduğunda dene Rabbim nasip etsin inşallah

Evet canim ben o ilacı 3 ay kullandım gerçektende uyku baş dönmesi yapıyor bu ilacı vajinal yoldan da kullanabilirsin cok ta baş ağrısı yapmiyo aslında

Canım senin adına çok çok mutlu oldum inşallah bi oğluş haberi de verirsin bize hep dualarımdasın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Amin inşallah cnm. Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul eylesin inşallah. İnşallah o güzel haberi de vermek nasip olur bize. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

ALLAH yardımsın olsun canım inşallah. Anne herşey ya bize birşey olsa çocuklar zebil ziyan olur. Kızında küçük Allah tan babaanne falan yakınmış canım Allah yavrunun sana bağışlasın inşallah

Amin inşallah cnm. Bugün söyleyeceğim o da kabul eder sıkıntı çıkarmaz inşallah.

Sanmıyorum canım ya sonuçta onun da canı parçası o da sevinir bence. Ay ben nasıl kandırsam benim adamı acaba? Dün benimde akıntı ağrı birden geldi sabah biraz daha geldi ama ağrı geçmişti 1 günde çat oldu sanırım. Çok güzel duygular yaşıyoruz ya şimdi hamilesin biraz zaman geçecek doktor inşallah oğlan diyecek ben o an ne yaparım bilemiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…