- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.521
[/QUOTE]Canım takma kafana senin derdin sana yeter üzme kendini artık
En hemen ikimiz var sanırım bende eylülü bekleyeceğim ama sabırsızım
Çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam ya Allah hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah. Eşine nasıl söyleyeceksin?
@suuuus 4716 canım çok geçmiş olsun bebeğin seninle ya önemli olan o. Kendine dikkat et bol bol dinlen inşallah
Evet cnm hissetmiştin sen. Amin inşallah. Rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin yavrunu sana bağışlasın inşallah.Black5angel canimmm tebrik ederim inşaallah Rabbim tamamina erdirsin salih bir erkek evlat olsun inşallah. Hissetmistim gözünüzaydin
Amiiinn cnm inşallah. Senin de Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah.Hey maşallah yaaaaaaaa Allahim sağlıkla sıhhatle gelsin kucağına almayi nasip etsin :)
Amin inşallah cnm. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.Canim tebrikler insallah oğluna hamilesindir Allah saglikli hayirli gebelik ve dogum nasip etsin insallah
Canım bende kullandım o hapı, ilk 2 hafta uyumakdan kendime gelemedim. Ev 2 çocuk ve eş, ama evin annesi uykudan ayıkamıooo. Doktorum vajinal yolla almamı söyledi, ondan sonra düzeldi çok şükür. Doktoruna danış derimBen şimdi geldim hastaneden doktor 5 hafta 1 günlük dedi kesenin içi hala boştu doktor progestan verdi çok ağır bi ilaç baş ağrisu mide bulantısı yapabilir dedi kullanan arkadaşlar varmı gerçekten baş ağrisu yaparmi ben dayanamam bas ağrısına
Yaptınmı testiiiiiKızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Şükürler olsun ki Rabbim bana sizler gibi dua eden güzel yürekli insanları çıkardı karşıma. Rabbim sizin de ne muradımız varsa versin inşallah.
Ayyyyyy tebriklerrrrrrrr canımm çok sevindimmmTest yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Canım genelde progestan verilir vajinal yolla da kullanılıyor uyku yapıyo diye biliyorumBen şimdi geldim hastaneden doktor 5 hafta 1 günlük dedi kesenin içi hala boştu doktor progestan verdi çok ağır bi ilaç baş ağrisu mide bulantısı yapabilir dedi kullanan arkadaşlar varmı gerçekten baş ağrisu yaparmi ben dayanamam bas ağrısına
Canım senin adına çok çok mutlu oldum inşallah bi oğluş haberi de verirsin bize hep dualarımdasın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallahTest yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
Canım genelde progestan verilir vajinal yolla da kullanılıyor uyku yapıyo diye biliyorum
Kızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Şükürler olsun ki Rabbim bana sizler gibi dua eden güzel yürekli insanları çıkardı karşıma. Rabbim sizin de ne muradımız varsa versin inşallah.
Haklısın cnm içinde kalmasın o zaman sağda olduğunda dene Rabbim nasip etsin inşallahGozun aydin cnmmm Rabbim saglicakla kucgaina almayi nasip etsin insAllahhh oglunu cock cok mutlu ol insAlalhh . Yum gununu nasil ayarladiydin cnm unuttum bi tekrar ozet yaparmiaon ben kac aydir deniyom olmuyoduanda benide unutma nolur. D Dil-Berk cnm benim 4. Hamileleigim 3 kizim olunca ben artik tek care hepsini denemek istiyorum 2 hatta ve hatta 3. Olsaydi bende farketmez derdim ama isde
Yaptım cnm pozitif ćıktı. Saol Allah razı olsun. Benim de hep siz aklımdasınızhadi gozun n aydin canim allahim tamamina erdirsin senin adina cok sevindim insallah oglus y
Inşallah olgusunu yoldadır canimAmin cnm inşallah. Çok saol.
Evet canim ben o ilacı 3 ay kullandım gerçektende uyku baş dönmesi yapıyor bu ilacı vajinal yoldan da kullanabilirsin cok ta baş ağrısı yapmiyo aslındaBen şimdi geldim hastaneden doktor 5 hafta 1 günlük dedi kesenin içi hala boştu doktor progestan verdi çok ağır bi ilaç baş ağrisu mide bulantısı yapabilir dedi kullanan arkadaşlar varmı gerçekten baş ağrisu yaparmi ben dayanamam bas ağrısına
Ayyyyyy tebriklerrrrrrrr canımm çok sevindimmm
Amin inşallah cnm. Çok teşekkür ederim.Canım benim Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah. Oğluşun olacağı haberinide verirsin bizlere inşş
Amin inşallah cnm. Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul eylesin inşallah. İnşallah o güzel haberi de vermek nasip olur bize. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahCanım senin adına çok çok mutlu oldum inşallah bi oğluş haberi de verirsin bize hep dualarımdasın Rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah
Amin inşallah cnm. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah.Inşallah olgusunu yoldadır canim
Sağol cnm allah razı olsun elimde geldiğince dinlenmeye çalışıyorum biliyorsun 1 buçuk yaşında kızım VAR o biraz sorun çıkarıyor durmuyor bende tekim ev işi çocuk hepsi bnm boynumda ne yapacağımı bilmiyorum yavaş yavaş kalkıp bisiler yapıyorum sonra yıne dinlenuyurum şimdilik böyle cnm bakalım sonumsonum ne olacak
Amin inşallah cnm. Bugün söyleyeceğim o da kabul eder sıkıntı çıkarmaz inşallah.
Âmin inşallah canım benimAmin inşallah cnm. Allah razı olsun Rabbim dualarını kabul eylesin inşallah. İnşallah o güzel haberi de vermek nasip olur bize. Rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?