- 11 Aralık 2017
- 551
- 1.041
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.541
Canim bence sende uyyanguzelin taktiğini dene bak nasıl ise yariyormusama testle dene derim riske girme canim allahım inşallah 3 kızdan sonra oğlanı nasip eder inşallah valla benimki hertürlü kandirrim ama kızım küçük malesefALLAH yardımsın olsun canım inşallah. Anne herşey ya bize birşey olsa çocuklar zebil ziyan olur. Kızında küçük Allah tan babaanne falan yakınmış canım Allah yavrunun sana bağışlasın inşallah
Sanmıyorum canım ya sonuçta onun da canı parçası o da sevinir bence. Ay ben nasıl kandırsam benim adamı acaba? Dün benimde akıntı ağrı birden geldi sabah biraz daha geldi ama ağrı geçmişti 1 günde çat oldu sanırım. Çok güzel duygular yaşıyoruz ya şimdi hamilesin biraz zaman geçecek doktor inşallah oğlan diyecekben o an ne yaparım bilemiyorum ya
Canım benim adam uyanık birşey olmaz desem de yok riske atmayalım deyip adet sonu başı ortası sürekli korunuyor kaçak olma ihtimali yok ki. Dediğim gibi istiyor sözde ama ne zaman diyorum ses yok. Geçen zarf attım bene ona Eylül gibi olsun falan diye olur dedi yarım ağız bende istemiyorsan söyle dedim senden daha çok bana uzak geliyor bebek fikri dedim oda yok istiyorum dedi. Şimdi bende en azından bu sene tatili falan rahat yapayım benim kızlar peş peşe bu yaz küçük olan 3.5 yaşında olacak inşallah rahat ederim diye düşünüyorum. Evde tadilat dalam yapılacak ondan sonra bebeği yaparım Allah ın izniyle. Sen en zaman yapacaksın inşallah?Canim bence sende uyyanguzelin taktiğini dene bak nasıl ise yariyormusama testle dene derim riske girme canim allahım inşallah 3 kızdan sonra oğlanı nasip eder inşallah valla benimki hertürlü kandirrim ama kızım küçük malesef
Evet ya cnm arkadaşım çok uykum geliyor 1 saatligine uyudum biraz ama kızım bırakmıyor uyandım basim dönüyor hapın etkisinden dolayıCanım bende kullandım o hapı, ilk 2 hafta uyumakdan kendime gelemedim. Ev 2 çocuk ve eş, ama evin annesi uykudan ayıkamıooo. Doktorum vajinal yolla almamı söyledi, ondan sonra düzeldi çok şükür. Doktoruna danış derim
Basin sagolsun canimBaş sağlığı dileyen herkesten Allah razı olsun hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız.
Canim benim icini fetah tut . Bak ufaklik nasil da buyuyecekAh canım çok üzüldüm senin adına uzme kendini rabbim en iyisini bilir allah yardimcin olsun
Rabbim gönlünüzdeki nasip etsin@uyuyanguzel06 tebrik ederim canım inşallah bi paşa daha geliyodur topiğimizee Rabbim sağlık sıhhat versin tabii bebeğine en başta güzel rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
N naznaz16 bende eylülü bekliyorum geçen yazda hamileydim o sıcak havalarda çok zorluk çekmiştim tatile felan gidememiştim bu yaz rahat edeyim kızımda büyür öyle düşünüyorum bakalm canım eşimde tamamen bana bıraktı o erkek çocuk olmasada olur diyo ama ben çook seviyorum napıyım yaa inşş bizimde olurr
Tebrikler canim benimKızlar hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Şükürler olsun ki Rabbim bana sizler gibi dua eden güzel yürekli insanları çıkardı karşıma. Rabbim sizin de ne muradımız varsa versin inşallah.
Vajinal yolla kullanınca sıfır yan etki oluyor canımEvet ya cnm arkadaşım çok uykum geliyor 1 saatligine uyudum biraz ama kızım bırakmıyor uyandım basim dönüyor hapın etkisinden dolayı
Ben şimdi geldim hastaneden doktor 5 hafta 1 günlük dedi kesenin içi hala boştu doktor progestan verdi çok ağır bi ilaç baş ağrisu mide bulantısı yapabilir dedi kullanan arkadaşlar varmı gerçekten baş ağrisu yaparmi ben dayanamam bas ağrısına
Test yaptım kızlar pozitif çıktı resim yükleyemiyorum. Dualarınız da beni de unutmayın. Testi yaptıktan 20 saniye sonra pozitif idi.
@uyuyanguzel06 tebrik ederim canım inşallah bi paşa daha geliyodur topiğimizee Rabbim sağlık sıhhat versin tabii bebeğine en başta güzel rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
N naznaz16 bende eylülü bekliyorum geçen yazda hamileydim o sıcak havalarda çok zorluk çekmiştim tatile felan gidememiştim bu yaz rahat edeyim kızımda büyür öyle düşünüyorum bakalm canım eşimde tamamen bana bıraktı o erkek çocuk olmasada olur diyo ama ben çook seviyorum napıyım yaa inşş bizimde olurr
Canim küçük 1 yaşını doldurdu 3 yaşına gelince düşünüyorum ilk önce r3rabbim size versin sonrada bana versin inşallah 3 çiçeğe bir böcek şartCanım benim adam uyanık birşey olmaz desem de yok riske atmayalım deyip adet sonu başı ortası sürekli korunuyor kaçak olma ihtimali yok ki. Dediğim gibi istiyor sözde ama ne zaman diyorum ses yok. Geçen zarf attım bene ona Eylül gibi olsun falan diye olur dedi yarım ağız bende istemiyorsan söyle dedim senden daha çok bana uzak geliyor bebek fikri dedim oda yok istiyorum dedi. Şimdi bende en azından bu sene tatili falan rahat yapayım benim kızlar peş peşe bu yaz küçük olan 3.5 yaşında olacak inşallah rahat ederim diye düşünüyorum. Evde tadilat dalam yapılacak ondan sonra bebeği yaparım Allah ın izniyle. Sen en zaman yapacaksın inşallah?
Evet cnm gerçekten de uykum geliyor biraz uyudum dinlendimCanım genelde progestan verilir vajinal yolla da kullanılıyor uyku yapıyo diye biliyorum
Yok cnm fazla baş ağrım olmadı çok şükür bas dönmem var ve uykum geliyorEvet canim ben o ilacı 3 ay kullandım gerçektende uyku baş dönmesi yapıyor bu ilacı vajinal yoldan da kullanabilirsin cok ta baş ağrısı yapmiyo aslında
Canim sende gebelige ait belirtiler varmı bulantı göğüs ağrısı vs eger ki belirtiler varsa bu iyiye işaret canimYok cnm fazla baş ağrım olmadı çok şükür bas dönmem var ve uykum geliyor
Sağol cnm allah razı olsunPrensesim2016 canım çok geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum inşallah tekrar yasatmasin rabbim.
@uyuyanguzel06 canım çooook sevindim.insallah güzel bi hamilelik gecirip hayirlisiyla oğlunu alırsın kucağına
Bilmiyorum cnm doktor ağızdan kulanmami söylediVajinal yolla kullanınca sıfır yan etki oluyor canım
Iyi cnm şifa olsunEvet cnm gerçekten de uykum geliyor biraz uyudum dinlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?