Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim bence sende uyyanguzelin taktiğini dene bak nasıl ise yariyormusama testle dene derim riske girme canim allahım inşallah 3 kızdan sonra oğlanı nasip eder inşallah valla benimki hertürlü kandirrim ama kızım küçük malesef

Canım benim adam uyanık birşey olmaz desem de yok riske atmayalım deyip adet sonu başı ortası sürekli korunuyor kaçak olma ihtimali yok ki. Dediğim gibi istiyor sözde ama ne zaman diyorum ses yok. Geçen zarf attım bene ona Eylül gibi olsun falan diye olur dedi yarım ağız bende istemiyorsan söyle dedim senden daha çok bana uzak geliyor bebek fikri dedim oda yok istiyorum dedi. Şimdi bende en azından bu sene tatili falan rahat yapayım benim kızlar peş peşe bu yaz küçük olan 3.5 yaşında olacak inşallah rahat ederim diye düşünüyorum. Evde tadilat dalam yapılacak ondan sonra bebeği yaparım Allah ın izniyle. Sen en zaman yapacaksın inşallah?

Evet ya cnm arkadaşım çok uykum geliyor 1 saatligine uyudum biraz ama kızım bırakmıyor uyandım basim dönüyor hapın etkisinden dolayı

@uyuyanguzel06 tebrik ederim canım inşallah bi paşa daha geliyodur topiğimizee Rabbim sağlık sıhhat versin tabii bebeğine en başta güzel rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
N naznaz16 bende eylülü bekliyorum geçen yazda hamileydim o sıcak havalarda çok zorluk çekmiştim tatile felan gidememiştim bu yaz rahat edeyim kızımda büyür öyle düşünüyorum bakalm canım eşimde tamamen bana bıraktı o erkek çocuk olmasada olur diyo ama ben çook seviyorum napıyım yaa inşş bizimde olurr

Rabbim gönlünüzdeki nasip etsin

İlacı ağızdan değil vajinal yoldan fitil olarak kullanırsan yan etkisi olmuyor canım.

Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah beraber deneme yaparız takipte olalım o zaman inşallah. Benim 3 kız var onlar çok istiyor şuan ama ben erteliyorum

Canim küçük 1 yaşını doldurdu 3 yaşına gelince düşünüyorum ilk önce r3rabbim size versin sonrada bana versin inşallah 3 çiçeğe bir böcek şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…