- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.561
Fitil olarak kullansam bi zararı olmazmi cnm alttan çünkü doktir agizdan kulanmami istediİlacı ağızdan değil vajinal yoldan fitil olarak kullanırsan yan etkisi olmuyor canım.
Aynen canım takipte olalım inşallah Rabbim sanada kızlarından sonra bi oğul verir ben 2.hamile kalmak istediğimde hiç bilmiyodum böyle yöntemleri gerçi iyikide bilmiyomuşum minik kızım bildiğin pamuk şeker iyiki varlar hep derim kız evlat başkaAllah gönlüne göre nasip etsin inşallah beraber deneme yaparız takipte olalım o zaman inşallah. Benim 3 kız var onlar çok istiyor şuan ama ben erteliyorum
Canim dün ultrasyonla bakildimi gördünmü bebişini. Bugun bi arkadasla gorüştük onunda 4 ay kanaması olmus hemde nasil cok sukur atlatti simdi cok iyi masallah. korkma kanamadan inşallah gececekFitil olarak kullansam bi zararı olmazmi cnm alttan çünkü doktir agizdan kulanmami istedi
Evet cnm bulantı var göğüs ağrım hasasiyetim var bel ve bas ağrım var göğsümde kolumda yuzumde ve sırtımda küçük küçük sivilceler çıkmışCanim sende gebelige ait belirtiler varmı bulantı göğüs ağrısı vs eger ki belirtiler varsa bu iyiye işaret canim
Inşallah cnm allah razı olsunIyi cnm şifa olsun
Cnm bebis yok dün gece acilde doktor kese yerinde dedi henüz bebek oluşmamış bugün de gittim ozele doktir kese var daha bebek yok dedi 1 hafta sonra gelmemi söyledi 5 hafta 1 günlük dedi acaba bu hafta da normal m bebek görünmemesiCanim dün ultrasyonla bakildimi gördünmü bebişini. Bugun bi arkadasla gorüştük onunda 4 ay kanaması olmus hemde nasil cok sukur atlatti simdi cok iyi masallah. korkma kanamadan inşallah gececek
Canim son adet tarihin neydi?Cnm bebis yok dün gece acilde doktor kese yerinde dedi henüz bebek oluşmamış bugün de gittim ozele doktir kese var daha bebek yok dedi 1 hafta sonra gelmemi söyledi 5 hafta 1 günlük dedi acaba bu hafta da normal m bebek görünmemesi
Normal canım benimki 7+2 de görüldü.6+2 de gitmiştim hala bebek yoktu boştu kese.gönlünü ferah tur oluşur Allah in izniyle.Cnm bebis yok dün gece acilde doktor kese yerinde dedi henüz bebek oluşmamış bugün de gittim ozele doktir kese var daha bebek yok dedi 1 hafta sonra gelmemi söyledi 5 hafta 1 günlük dedi acaba bu hafta da normal m bebek görünmemesi
Fitil olarak kullansam bi zararı olmazmi cnm alttan çünkü doktir agizdan kulanmami istedi
Ben de sanmıyorum bişey diyeceğini cnm. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin. Rabbim eşinin gònlüne düşürsün inşallah. Ayyy inşallah Rabbim o güzel haberi vermeyi de nasip etsin bize inşallahALLAH yardımsın olsun canım inşallah. Anne herşey ya bize birşey olsa çocuklar zebil ziyan olur. Kızında küçük Allah tan babaanne falan yakınmış canım Allah yavrunun sana bağışlasın inşallah
Sanmıyorum canım ya sonuçta onun da canı parçası o da sevinir bence. Ay ben nasıl kandırsam benim adamı acaba? Dün benimde akıntı ağrı birden geldi sabah biraz daha geldi ama ağrı geçmişti 1 günde çat oldu sanırım. Çok güzel duygular yaşıyoruz ya şimdi hamilesin biraz zaman geçecek doktor inşallah oğlan diyecekben o an ne yaparım bilemiyorum ya
Çok saol cnm Amin inşallah. Biraz korkularım var ama hayırlısı olsun inşallah.Prensesim2016 canım çok geçmiş olsun. Hayırlı sağlıklı bir hamilelik diliyorum inşallah tekrar yasatmasin rabbim.
Black5angel canım çooook sevindim.insallah güzel bi hamilelik gecirip hayirlisiyla oğlunu alırsın kucağına
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Amin inşallah.Black5angel tebrik ederim canım inşallah bi paşa daha geliyodur topiğimizee Rabbim sağlık sıhhat versin tabii bebeğine en başta güzel rahat bi hamilelik dönemi geçirirsin inşallah
N naznaz16 bende eylülü bekliyorum geçen yazda hamileydim o sıcak havalarda çok zorluk çekmiştim tatile felan gidememiştim bu yaz rahat edeyim kızımda büyür öyle düşünüyorum bakalm canım eşimde tamamen bana bıraktı o erkek çocuk olmasada olur diyo ama ben çook seviyorum napıyım yaa inşş bizimde olurr
Çok teşekkür ederim cnm.Tebrikler canim benim
Çok saol cnm.inanmıyorummm çok sevindim canımm benimm hayırlı sağlıklı bir gebelik diliyorum tüm kalbimle
Canim küçük 1 yaşını doldurdu 3 yaşına gelince düşünüyorum ilk önce r3rabbim size versin sonrada bana versin inşallah 3 çiçeğe bir böcek şart
Aynen canım takipte olalım inşallah Rabbim sanada kızlarından sonra bi oğul verir ben 2.hamile kalmak istediğimde hiç bilmiyodum böyle yöntemleri gerçi iyikide bilmiyomuşum minik kızım bildiğin pamuk şeker iyiki varlar hep derim kız evlat başka
Ben de sanmıyorum bişey diyeceğini cnm. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin. Rabbim eşinin gònlüne düşürsün inşallah. Ayyy inşallah Rabbim o güzel haberi vermeyi de nasip etsin bize inşallah
20 kasimdi yani tam 8 haftalık oluyorum bugün ama doktor 5hafta 1 günlük dedi yanı sanırım geç döllenme olmuşCanim son adet tarihin neydi?
Inşallah cnm bnmNormal canım benimki 7+2 de görüldü.6+2 de gitmiştim hala bebek yoktu boştu kese.gönlünü ferah tur oluşur Allah in izniyle.
Öyle mi o zaman akşam da alltan alayım bakalımYok canım hatta daha iyi
Rahat ol canım Allah o bebeğin olmasını istedi ki oldu. Dualarimdasin inşallah eşinde kucağına alınca çok başka olur.Çok saol cnm Amin inşallah. Biraz korkularım var ama hayırlısı olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?