Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah gönlüne göre nasip etsin inşallah beraber deneme yaparız takipte olalım o zaman inşallah. Benim 3 kız var onlar çok istiyor şuan ama ben erteliyorum
Aynen canım takipte olalım inşallah Rabbim sanada kızlarından sonra bi oğul verir ben 2.hamile kalmak istediğimde hiç bilmiyodum böyle yöntemleri gerçi iyikide bilmiyomuşum minik kızım bildiğin pamuk şeker iyiki varlar hep derim kız evlat başka

Fitil olarak kullansam bi zararı olmazmi cnm alttan çünkü doktir agizdan kulanmami istedi
Canim dün ultrasyonla bakildimi gördünmü bebişini. Bugun bi arkadasla gorüştük onunda 4 ay kanaması olmus hemde nasil cok sukur atlatti simdi cok iyi masallah. korkma kanamadan inşallah gececek

Canim dün ultrasyonla bakildimi gördünmü bebişini. Bugun bi arkadasla gorüştük onunda 4 ay kanaması olmus hemde nasil cok sukur atlatti simdi cok iyi masallah. korkma kanamadan inşallah gececek
Cnm bebis yok dün gece acilde doktor kese yerinde dedi henüz bebek oluşmamış bugün de gittim ozele doktir kese var daha bebek yok dedi 1 hafta sonra gelmemi söyledi 5 hafta 1 günlük dedi acaba bu hafta da normal m bebek görünmemesi

Canim son adet tarihin neydi?

Normal canım benimki 7+2 de görüldü.6+2 de gitmiştim hala bebek yoktu boştu kese.gönlünü ferah tur oluşur Allah in izniyle.

Ben de sanmıyorum bişey diyeceğini cnm. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin. Rabbim eşinin gònlüne düşürsün inşallah. Ayyy inşallah Rabbim o güzel haberi vermeyi de nasip etsin bize inşallah

Çok saol cnm Amin inşallah. Biraz korkularım var ama hayırlısı olsun inşallah.

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Amin inşallah.

Canim küçük 1 yaşını doldurdu 3 yaşına gelince düşünüyorum ilk önce r3rabbim size versin sonrada bana versin inşallah 3 çiçeğe bir böcek şart

Allah gönlüne göre versin canım zaman çabuk geçiyor benim küçük tam 3 yaşında şimdi görsen sarı kolonya benim

Canım ben üçünde de bilmiyordum cahil işim valla. En küçüğüm spiral le oldu tam süprizdi buna da hiç uğraşmadan kazara oğlana kalsam ne güzel olur. Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Benim kızlarım hepsi birbirinden başka çok güzel bir duygu kız annesi olmak

Ben de sanmıyorum bişey diyeceğini cnm. İnşallah Rabbim sana da nasip etsin. Rabbim eşinin gònlüne düşürsün inşallah. Ayyy inşallah Rabbim o güzel haberi vermeyi de nasip etsin bize inşallah

Dualarında beni de unutma canım ya bütün hamile arkadaşlar şimdi tertemiz günahsızsınız siz banada dualarınızı eksik etmeyin. Nasıl hissediyorsun canım hamile olduğunu hissediyor muydun?? Düşünsene içimde minicik bir can var artık. Ben 3 kere yaşadım ya hepsi aynı heyecandı. Ay ne güzel ya

Çok saol cnm Amin inşallah. Biraz korkularım var ama hayırlısı olsun inşallah.
Rahat ol canım Allah o bebeğin olmasını istedi ki oldu. Dualarimdasin inşallah eşinde kucağına alınca çok başka olur.
Ikinci kızımda eşim şok olmuştu ben yöntem falan deneyince şimdi deli gibi seviyor.tabii senin oğlun olacak Allah ın izniyle daha da güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…