- 14 Şubat 2017
- 1.802
- 3.160
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.761
cok sagol canım bılmıyom bana guvensız geldı doktor daha ultrasyon aletını karnıma koymadan suyu tamam dedı sonra fazla fazla dedıPrensesim2016 canım dikkat et kendine hiç kalkma nasibinde varsa sımsıkı tutunur sana bebeğin inşallah.
Kaydasay77 sevindim bebeğin suyu değilmiş.gozun aydın
Gecemavisim Allah in izniyle hayırla sonuclansin. Sen Hep iyiyi düşün.
@eflatun88 canım benim gece gündüzüm karıştı. Gündüz büyük durmuyor gece küçük durmuyor bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.yine de çok şükür. Sen nasılsın bebeğin nasıl
aynen canım inşallah tum dertler hep gerıde kalırSağol cnm allah razı olsun bu arda geçmiş olsun sanada kusura bakma ya hepimiz ayrı bi derteyiz
benım erkek bu takvımde son adet tarıhım 26 eylul ekım arası oluyo cın takvımındede rus takvımınde de erkek ama gel gelelım doktor kıza benzıyo dıyoEki Görüntüle 2095812 Kızlar bu takvimden tutan tutmayan yazabilir mi..
benım bıldıyım 4 pekı 6yasında cocugum var normal dogum olurmu 1kere mıyon amelıyatı oldum 1kerede kızımı sezaryanla dogurdumKizlarr size bisey sorcam benim 3 sezaryanim var kac sezaryan hakki oluyor bilenler varmi
İlk çocuğum bende tutmuyor. Ikincide kız gösteriyo bakalım tutacakmiEki Görüntüle 2095812 Kızlar bu takvimden tutan tutmayan yazabilir mi..
Canım sen naptin doktorun bebeğin kalbi durmuştu öyle demiştin yanlış hatrlamiyorsam senmiydin o arkds. Bebeğin nasıl simdiInternette otomatik cin takvimi gebelik hesaplama siteleri var bende meraktan bakmistim 1980 1 mart dogumluyum ocak subat mart erkek gosteriyordu ama bu aydan umidim yok
Benim iki kizimda tutuyor bu gebelikte kız gösteriyorEki Görüntüle 2095812 Kızlar bu takvimden tutan tutmayan yazabilir mi..
Aaa olurmu öyle şey para verip gidiyorsun ben dün devlete gittim bi daha gitmem diyorum çok ilgilenmiyor ama özel öylemi çok güzel ilgileniyor doktorum kontrol zamanimda gittim yuzustuydu baya baktı çikolata ye yürü bidaha bakalım dedi sonra yine baktı baya uğraştı yani bence sen doktorunu değiştir canimozele gıttım sagol canım sıgortalı 75tl muayene 1dakıka bıle bakmadı
Benim iki kizimda tutmuyor buna erkek dedi bu tuttu bitekEki Görüntüle 2095812 Kızlar bu takvimden tutan tutmayan yazabilir mi..
Insallah Cnm sagol allah razi olsun valla ne yapiyim kismet nasip artik3 gündür yataktayım yatıyorum valla ama kanamam var devam ediyorPrensesim2016 canım dikkat et kendine hiç kalkma nasibinde varsa sımsıkı tutunur sana bebeğin inşallah.
@eflatun88 canım benim gece gündüzüm karıştı. Gündüz büyük durmuyor gece küçük durmuyor bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.yine de çok şükür. Sen nasılsın bebeğin nasıl
Inşallah cnmaynen canım inşallah tum dertler hep gerıde kalır
Evet bende duydum bunu canım ama haftasida önemli bence.ya kızlar bişey sorucam bıkaçdır okuyorum biyerde 2li tarama testinde HCG değerıne göre cinsiyet belli oluyomuş duydunuz mu değeri 50 altı ERKEK değer 50 üsttü ise KIZ mış Dün akşam aklıma geldi kızımın tarama sonucuma baktım 67 yanı kız şimdi olana baktım 32 Doktor yüksek ihtimal erkek demişti doğruluk payı varmı acaba _?
Canim senin bebegin cinsiyeti belli olmustur ne zaman gidiceksinEvet bende duydum bunu canım ama haftasida önemli bence.
Gorumcemin 13+6hafta gibiydi yaptırdı 50 çıkmıştı erkek onunki.
Bende 12+6da yaptırdım 57 çıkmış bakalım benimki ne olacak kız gibi geliyor yine.
Evet bende duydum bunu canım ama haftasida önemli bence.
Gorumcemin 13+6hafta gibiydi yaptırdı 50 çıkmıştı erkek onunki.
Bende 12+6da yaptırdım 57 çıkmış bakalım benimki ne olacak kız gibi geliyor yine.
İnşallah dogrudurda erkektir canım seninki.Hayırlısı canım ya işte bende bikaç kez okudum dünakşam aklıma geldi kızımın kağıtlarına baktım 67 doğdu eee şimdi de 32 çıkmiş bakalım
Pazartesi gidicem canım anda randevu verdiler. Ozellerde bile durum bu. Bol bol tatlı yicemde ilk gittiğimde hemen göstersin.Canim senin bebegin cinsiyeti belli olmustur ne zaman gidiceksin
Cok tesekkurederim cnm insallah. Birsey kalmadi yarina insallah olumlu seyler duyarim. Allah yardimcin olsun seninde zordur elbet ama öyle güzel bir Allah imiz varki her bebegin ağlamasinda her onu emzirdiğinde cektigin en kücuk skntıda bile günahlarımizın döküldügü müjdesi verilmistir. Gececek bugunlerde ilerde yetismis 2 kiz evladin gurur kaynagin olacak insallahPrensesim2016 canım dikkat et kendine hiç kalkma nasibinde varsa sımsıkı tutunur sana bebeğin inşallah.
Kesinlikle hcg degerini kafana takma hic ilgisi yok ben cok okudum 70le 60la oglu olani. Bebegin erkek bence canim görürsünİnşallah dogrudurda erkektir canım seninki.
Pazartesi gidicem canım anda randevu verdiler. Ozellerde bile durum bu. Bol bol tatlı yicemde ilk gittiğimde hemen göstersin.
Cikolata da ye insallah gosterir canim ilk gebeliginle arasinda fark varmi belirtiler nasilİnşallah dogrudurda erkektir canım seninki.
Pazartesi gidicem canım anda randevu verdiler. Ozellerde bile durum bu. Bol bol tatlı yicemde ilk gittiğimde hemen göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?