Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
cok sagol canım bılmıyom bana guvensız geldı doktor daha ultrasyon aletını karnıma koymadan suyu tamam dedı sonra fazla fazla dedı

Internette otomatik cin takvimi gebelik hesaplama siteleri var bende meraktan bakmistim 1980 1 mart dogumluyum ocak subat mart erkek gosteriyordu ama bu aydan umidim yok
Canım sen naptin doktorun bebeğin kalbi durmuştu öyle demiştin yanlış hatrlamiyorsam senmiydin o arkds. Bebeğin nasıl simdi

ozele gıttım sagol canım sıgortalı 75tl muayene 1dakıka bıle bakmadı
Aaa olurmu öyle şey para verip gidiyorsun ben dün devlete gittim bi daha gitmem diyorum çok ilgilenmiyor ama özel öylemi çok güzel ilgileniyor doktorum kontrol zamanimda gittim yuzustuydu baya baktı çikolata ye yürü bidaha bakalım dedi sonra yine baktı baya uğraştı yani bence sen doktorunu değiştir canim

ya kızlar bişey sorucam bıkaçdır okuyorum biyerde 2li tarama testinde HCG değerıne göre cinsiyet belli oluyomuş duydunuz mu değeri 50 altı ERKEK değer 50 üsttü ise KIZ mış Dün akşam aklıma geldi kızımın tarama sonucuma baktım 67 yanı kız şimdi olana baktım 32 Doktor yüksek ihtimal erkek demişti doğruluk payı varmı acaba _?

Insallah Cnm sagol allah razi olsun valla ne yapiyim kismet nasip artik3 gündür yataktayım yatıyorum valla ama kanamam var devam ediyor

Evet bende duydum bunu canım ama haftasida önemli bence.
Gorumcemin 13+6hafta gibiydi yaptırdı 50 çıkmıştı erkek onunki.
Bende 12+6da yaptırdım 57 çıkmış bakalım benimki ne olacak kız gibi geliyor yine.

Hayırlısı canım ya işte bende bikaç kez okudum dünakşam aklıma geldi kızımın kağıtlarına baktım 67 doğdu eee şimdi de 32 çıkmiş bakalım

Hayırlısı canım ya işte bende bikaç kez okudum dünakşam aklıma geldi kızımın kağıtlarına baktım 67 doğdu eee şimdi de 32 çıkmiş bakalım
İnşallah dogrudurda erkektir canım seninki.
Canim senin bebegin cinsiyeti belli olmustur ne zaman gidiceksin
Pazartesi gidicem canım anda randevu verdiler. Ozellerde bile durum bu. Bol bol tatlı yicemde ilk gittiğimde hemen göstersin.

Cok tesekkurederim cnm insallah. Birsey kalmadi yarina insallah olumlu seyler duyarim. Allah yardimcin olsun seninde zordur elbet ama öyle güzel bir Allah imiz varki her bebegin ağlamasinda her onu emzirdiğinde cektigin en kücuk skntıda bile günahlarımizın döküldügü müjdesi verilmistir. Gececek bugunlerde ilerde yetismis 2 kiz evladin gurur kaynagin olacak insallah

İnşallah dogrudurda erkektir canım seninki.

Pazartesi gidicem canım anda randevu verdiler. Ozellerde bile durum bu. Bol bol tatlı yicemde ilk gittiğimde hemen göstersin.
Kesinlikle hcg degerini kafana takma hic ilgisi yok ben cok okudum 70le 60la oglu olani. Bebegin erkek bence canim görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…