Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kesinlikle hcg degerini kafana takma hic ilgisi yok ben cok okudum 70le 60la oglu olani. Bebegin erkek bence canim görürsün
Kız inşallah öyledir cansin ama bebeğim cok aşağıda geçen bu tekme hissettim bariz. Cokta hareketli maşallah doktor yakalayamıyor boyunun ölçüsünü bu türlü Nereye bastirsa ordan kaciyo balık gibi gülüyorum daha 3 ay önce yoktu 3 ay sonra canı'nin kıymetini biliyoda kaçıyor diyorum :))) ama aşağıda olması suphelendiriyor beni ne bileyim sanki diyorum hiç gitmeyim cinsiyeti öğrenmeye kesin kız diyorum inandırdim sonunda kendimi ne bileyim hayirlişi olsun.

Cikolata da ye insallah gosterir canim ilk gebeliginle arasinda fark varmi belirtiler nasil
Fark yok ondada cok kusmuyordum bundada 4 kere kustum en fazla .
Bide onda çok turşu acı eski şeyler yiyordum bunda pek asermem yok hemenn hemen yakın gibi göğüs uçlarım karardı bi tek benzerlik bu kesin olarak.

Hiç belli olmaz canım inş.allah gönlünden geçeni nasip eder.

Masallah ona eeeee sen bide cikolata yicem diyosun cocuga icerde halay cektireceksin kiz :) maşallah o minnik baliğa sen ögren cinsiyetini hazirlik yaparsin

Ah ah bende aynı durumdayım gece hiç uyumuyor gündüzde yemek ev temizliği çok yoruluyorum.Allah yardımcımız olsun zor bebiş büyütmek

1daha gıtmıycem zaten ona 12lı tarama testındw devlettekı doktor 5dakıkadan fazka baktı canım

Amiin canım inşallah Rabbim hepimizin yavrularını korusun hayırlı güzel günler nasip etsin.
Inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.Allah yüzünü güldürsün

Ah ah bende aynı durumdayım gece hiç uyumuyor gündüzde yemek ev temizliği çok yoruluyorum.Allah yardımcımız olsun zor bebiş büyütmek
Amin canim aynen zor valla nefes aldirmiyolar. Kızım çok yaramaz oldu. Yerinde durmuyor emzirirken görürse bende emmek istiyorum diye tutturuyor. Biberonla süt veriyorum bende. Seninki nasil kıskançlık var mi

Pozisyonu uygundu demekki hemen baktı suyuna. Senin için rahat etmemis gibi. Yine islanirsan başka doktora gidersin.
kacta 3tarama testı yapılıyo haftaya gıtsem olurmu acaba bıde bısey daha sorcam 6seneden sonra normal dogum olurmu 1kez mıyon amelıyatından dolayı sezaryan oldum2.sındede kızımda sezaryan dogum yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…