- 8 Ekim 2017
- 370
- 1.286
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.781
Kız inşallah öyledir cansin ama bebeğim cok aşağıda geçen bu tekme hissettim bariz. Cokta hareketli maşallah doktor yakalayamıyor boyunun ölçüsünü bu türlü Nereye bastirsa ordan kaciyo balık gibi gülüyorum daha 3 ay önce yoktu 3 ay sonra canı'nin kıymetini biliyoda kaçıyor diyorum :))) ama aşağıda olması suphelendiriyor beni ne bileyim sanki diyorum hiç gitmeyim cinsiyeti öğrenmeye kesin kız diyorum inandırdim sonunda kendimi ne bileyim hayirlişi olsun.Kesinlikle hcg degerini kafana takma hic ilgisi yok ben cok okudum 70le 60la oglu olani. Bebegin erkek bence canim görürsün
Fark yok ondada cok kusmuyordum bundada 4 kere kustum en fazla .Cikolata da ye insallah gosterir canim ilk gebeliginle arasinda fark varmi belirtiler nasil
Kız inşallah öyledir cansin ama bebeğim cok aşağıda geçen bu tekme hissettim bariz. Cokta hareketli maşallah doktor yakalayamıyor boyunun ölçüsünü bu türlü Nereye bastirsa ordan kaciyo balık gibi gülüyorum daha 3 ay önce yoktu 3 ay sonra canı'nin kıymetini biliyoda kaçıyor diyorum :))) ama aşağıda olması suphelendiriyor beni ne bileyim sanki diyorum hiç gitmeyim cinsiyeti öğrenmeye kesin kız diyorum inandırdim sonunda kendimi ne bileyim hayirlişi olsun.
Masallah ona eeeee sen bide cikolata yicem diyosun cocuga icerde halay cektireceksin kiz :) maşallah o minnik baliğa sen ögren cinsiyetini hazirlik yaparsinKız inşallah öyledir cansin ama bebeğim cok aşağıda geçen bu tekme hissettim bariz. Cokta hareketli maşallah doktor yakalayamıyor boyunun ölçüsünü bu türlü Nereye bastirsa ordan kaciyo balık gibi gülüyorum daha 3 ay önce yoktu 3 ay sonra canı'nin kıymetini biliyoda kaçıyor diyorum :))) ama aşağıda olması suphelendiriyor beni ne bileyim sanki diyorum hiç gitmeyim cinsiyeti öğrenmeye kesin kız diyorum inandırdim sonunda kendimi ne bileyim hayirlişi olsun.
Canim sen 18.haftada görünuyor takvimin kesinlik vermedimi doktorun. Artik bellidir kesinHiç belli olmaz canım inş.allah gönlünden geçeni nasip eder.
Canim sen 18.haftada görünuyor takvimin kesinlik vermedimi doktorun. Artik bellidir kesin
Ah ah bende aynı durumdayım gece hiç uyumuyor@suuuus 4716 canım dikkat et kendine hiç kalkma nasibinde varsa sımsıkı tutunur sana bebeğin inşallah.
Kaydasay77 sevindim bebeğin suyu değilmiş.gozun aydın
Gecemavisim Allah in izniyle hayırla sonuclansin. Sen Hep iyiyi düşün.
L Lilarengim1 canım benim gece gündüzüm karıştı. Gündüz büyük durmuyor gece küçük durmuyor bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum.yine de çok şükür. Sen nasılsın bebeğin nasıl
Insallah canim gonlündeki olsun17 haftalıkdı gittim yüksel ihtimal erkek diyorum dedi 20 haftalık ayrıntılıya giricem işte onu bekliyorum
Insallah canim gonlündeki olsun
Rabbim senin de gönlüne göre versin cnm nasıl gidiyor bebişle hayatSlm kızlar nasılsınız ne güzel yeni arkadaşlar gelmiş rabbim hepinizin gönlüne göre versin inşallah eskiler nerdesiniz özledim sizi
1daha gıtmıycem zaten ona 12lı tarama testındw devlettekı doktor 5dakıkadan fazka baktı canımAaa olurmu öyle şey para verip gidiyorsun ben dün devlete gittim bi daha gitmem diyorum çok ilgilenmiyor ama özel öylemi çok güzel ilgileniyor doktorum kontrol zamanimda gittim yuzustuydu baya baktı çikolata ye yürü bidaha bakalım dedi sonra yine baktı baya uğraştı yani bence sen doktorunu değiştir canim
Tamam Canım sen de Allah a emanet olKızlar netim bitmiş fazla giremiyorum. Kusura bakmayın haber vereyim dedim merak etmeyin diye. Hepiniz Allah'a emanet olun.
Pozisyonu uygundu demekki hemen baktı suyuna. Senin için rahat etmemis gibi. Yine islanirsan başka doktora gidersin.cok sagol canım bılmıyom bana guvensız geldı doktor daha ultrasyon aletını karnıma koymadan suyu tamam dedı sonra fazla fazla dedı
Biri tuttu diğeri tutmadı canım. Ikinci kızımı bütün Takvimlere göre yaptım. Hepsi erkek diyordu bu takvime göre de erkek ama kızım oldu.Eki Görüntüle 2095812 Kızlar bu takvimden tutan tutmayan yazabilir mi..
Zor ama güzel :) özlemişim bebek seevmeyiRabbim senin de gönlüne göre versin cnm nasıl gidiyor bebişle hayat
Amiin canım inşallah Rabbim hepimizin yavrularını korusun hayırlı güzel günler nasip etsin.Cok tesekkurederim cnm insallah. Birsey kalmadi yarina insallah olumlu seyler duyarim. Allah yardimcin olsun seninde zordur elbet ama öyle güzel bir Allah imiz varki her bebegin ağlamasinda her onu emzirdiğinde cektigin en kücuk skntıda bile günahlarımizın döküldügü müjdesi verilmistir. Gececek bugunlerde ilerde yetismis 2 kiz evladin gurur kaynagin olacak insallah
Amin canim aynen zor valla nefes aldirmiyolar. Kızım çok yaramaz oldu. Yerinde durmuyor emzirirken görürse bende emmek istiyorum diye tutturuyor. Biberonla süt veriyorum bende. Seninki nasil kıskançlık var miAh ah bende aynı durumdayım gece hiç uyumuyorgündüzde yemek ev temizliği çok yoruluyorum.Allah yardımcımız olsun zor bebiş büyütmek
Canım sen kızına testle yumurtlama günümü hamile kalmıştınBiri tuttu diğeri tutmadı canım. Ikinci kızımı bütün Takvimlere göre yaptım. Hepsi erkek diyordu bu takvime göre de erkek ama kızım oldu.
kacta 3tarama testı yapılıyo haftaya gıtsem olurmu acaba bıde bısey daha sorcam 6seneden sonra normal dogum olurmu 1kez mıyon amelıyatından dolayı sezaryan oldum2.sındede kızımda sezaryan dogum yaptımPozisyonu uygundu demekki hemen baktı suyuna. Senin için rahat etmemis gibi. Yine islanirsan başka doktora gidersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?