- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.801
Benimki saat 7 de okula gidip 4de geliyo rahatım şimdilik.15 tatilde ne yapıcam bilmem sürekli kucağına almak istiyor.seviyor ama çok hırpalıyor tabi kıskançlık da var.Emziğini gizli gizli emiyor :)Amin canim aynen zor valla nefes aldirmiyolar. Kızım çok yaramaz oldu. Yerinde durmuyor emzirirken görürse bende emmek istiyorum diye tutturuyor. Biberonla süt veriyorum bende. Seninki nasil kıskançlık var mi
10 yıl sonra yapılır diye duymuştum ama hangi Dr bunu göze alır bilemiyorum o basincla dikişlere zarar gelmezmi ben iki kizimida epidural sezeryan olarak yaptım memnun kaldım bunuda epidural yaparmiyim bilemiyorumkacta 3tarama testı yapılıyo haftaya gıtsem olurmu acaba bıde bısey daha sorcam 6seneden sonra normal dogum olurmu 1kez mıyon amelıyatından dolayı sezaryan oldum2.sındede kızımda sezaryan dogum yaptım
Amiin Allah razi olsun canim insallahAmiin canım inşallah Rabbim hepimizin yavrularını korusun hayırlı güzel günler nasip etsin.
Inşallah yarın güzel haberlerle geleceksin.Allah yüzünü güldürsün
Maşallah gözün aydın canım sağlıkla gelsin kuzun ❤❤Bugün ayrıntılı ultrasona gırdım kızlar cok şükür herşey yolunda. Sözler neler yapıyorsunuz var mı güzel haberler
Amin canım ınsallah hepımızınkiMaşallah gözün aydın canım sağlıkla gelsin kuzun ❤❤
Allah razı olsun canım dualarında unutma beni Rabbim sana da tüm isteyenlere de hayırlı oğullar İhsan eylesinZor ama güzel :) özlemişim bebek seevmeyi
Rabbim sanada en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin canım
Cinsiyet neydi canım unutmuşumBugün ayrıntılı ultrasona gırdım kızlar cok şükür herşey yolunda. Sözler neler yapıyorsunuz var mı güzel haberler
Kız canım. Ikıncı kızım gelıyor nasıpseCinsiyet neydi canım unutmuşum
Bugün ayrıntılı ultrasona gırdım kızlar cok şükür herşey yolunda. Sözler neler yapıyorsunuz var mı güzel haberler
Gözün aydın cnm inşallah bizde güzel haberler alırız bende pek yolunda sayılmazBugün ayrıntılı ultrasona gırdım kızlar cok şükür herşey yolunda. Sözler neler yapıyorsunuz var mı güzel haberler
Valla ıcımden geçirmedim desem yalan olurAyyy bi an ayrıntılıda erkek çıktı sandım:))
Walla önce sağlıklı olsunlarda sonra erkek olsunlar :))
Hayırdır canım bı sorun mu varGözün aydın cnm inşallah bizde güzel haberler alırız bende pek yolunda sayılmaz
Sağlıkla kucsğına al cnm inşallah Rabbim erkek bebek de kısmet eder sanaKız canım. Ikıncı kızım gelıyor nasıpse
Bende var canım ama aha hiç denemem olmadı o yüzden bilemiyorumKizlar merhabalar bugun doktora gidecektim adet duzensizligim var demiştim hatirlarsaniz. Pco oldugumu öğrendimaranizda pco olup da hamile kalabilecen yada pco olup da erkek bebek icin ugrasan var mi
Doktor dogum kontrol hapi yada adet sokturucuyle adeti duzenle dedi canim ben martta deneme yapacağım icin martta adet olunca gel yumurtlama takibi yapalim dedi adet sokturucu kullanmaya devam edicem dogum kontrol hapi istemedim bıraktıktan sonra da hemen hamile kalinamiyormus omdadaBende var canım ama aha hiç denemem olmadı o yüzden bilemiyorum
Canım bende tesadüfen öğrenmiştim 2 cm Çok buyuk değil benimki tahlillerimin hepside çok iyi çıktı adetin 21 gunu progestron tahlili yapildi yumurtlama çok iyi dedi doktorum senin büyüklüğü ne kadarDoktor dogum kontrol hapi yada adet sokturucuyle adeti duzenle dedi canim ben martta deneme yapacağım icin martta adet olunca gel yumurtlama takibi yapalim dedi adet sokturucu kullanmaya devam edicem dogum kontrol hapi istemedim bıraktıktan sonra da hemen hamile kalinamiyormus omdada
Sağol canım ınsallah Allah herkese gonlundekini nasıp etsın ınsallahSağlıkla kucsğına al cnm inşallah Rabbim erkek bebek de kısmet eder sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?