- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.821
Canım sen yumurtlama günümü kızına hamile kalmistinSağol canım ınsallah Allah herkese gonlundekini nasıp etsın ınsallah
Canim bana cm falan soylemedi hic tahlil falanda istemediCanım bende tesadüfen öğrenmiştim 2 cm Çok buyuk değil benimki tahlillerimin hepside çok iyi çıktı adetin 21 gunu progestron tahlili yapildi yumurtlama çok iyi dedi doktorum senin büyüklüğü ne kadar
Valla ıcımden geçirmedim desem yalan olurama nasıp canım yaa alıştım ıkı kızım olacağı fıkrıne
Kanamam var cnm gündür yatıyorumHayırdır canım bı sorun mu var
Sağol cnm allah razı olsun rabbim kızına şifa versin derdini göstermesin inşallahMerhaba kizlar nasilsiniz kac gundur giremiyodum misafirim vardi üstüne kizim rahatsizdi birsuru sayfa birikmis bazılarına göz ucuyka bakindim hamiş olanlar gözünüz aydin cinsiyet belirleyenler sizinde rabbim hayirli evlat nasip etsin bazi canlarin durumu kritik sanirim Rabbim saglik sihhat şifa nasip etsin insallah
Ben 3. Den korkuorum millet 6. mı doğuruo vaybeeeeeeeeeeDuyduğum kadarıyla 6. Sezeryan olanda var eltim 4. Sezeryani olacak 2 hafta sonra ben bi riski olmayana kadar 4 Sezeryan daha olmak istiyorum
Hayırlsı canım netleşirse yazarsınbenım erkek bu takvımde son adet tarıhım 26 eylul ekım arası oluyo cın takvımındede rus takvımınde de erkek ama gel gelelım doktor kıza benzıyo dıyo
Ah bu erkekler... aciyi ceken anne uykusuz kalan anne tüm bakım annede bide naz yapiyorlar sopalik bunlarHayırlı akşamlar hanımlar sürekli okuyorum sizinle sevinip sizinle üzülüyorum inanın. Benimde 4. Ay denememdi ve sonuç bu akşam adet oldumeşim istemiyo bebek şimdilik ben istiyorum diye uğraştık ama artık kapatıyoruz bu konuyu diyor. Bende çok üstelemek istemedim o yüzden bebek konusunu kapatıyoruz biz. Rabbim sizin gönlünüze göre versin inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı sonra erkek bir bebek le doldursun kucaklarınızı....
Evet doguranlar varmışBen 3. Den korkuorum millet 6. mı doğuruo vaybeeeeeeeeee
Sağol cnmBiri tuttu diğeri tutmadı canım. Ikinci kızımı bütün Takvimlere göre yaptım. Hepsi erkek diyordu bu takvime göre de erkek ama kızım oldu.
Sağol cnmMiraa35 canim benim iki cocugumda dogru.cikti.
Biraz ara verin canım herşey nasip gerçekten ikinizde de bir sorun yoksa bir iki ay sonra yine deneyin stres çok etkiliyor ınan.ilk bebek mi ol ucak.Rabbim gonlunuze göre sağlıkla nasip etsin ınş.Hayırlı akşamlar hanımlar sürekli okuyorum sizinle sevinip sizinle üzülüyorum inanın. Benimde 4. Ay denememdi ve sonuç bu akşam adet oldumeşim istemiyo bebek şimdilik ben istiyorum diye uğraştık ama artık kapatıyoruz bu konuyu diyor. Bende çok üstelemek istemedim o yüzden bebek konusunu kapatıyoruz biz. Rabbim sizin gönlünüze göre versin inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı sonra erkek bir bebek le doldursun kucaklarınızı....
Amin canım sağol inşallah yara binMerhaba kizlar nasilsiniz kac gundur giremiyodum misafirim vardi üstüne kizim rahatsizdi birsuru sayfa birikmis bazılarına göz ucuyka bakindim hamiş olanlar gözünüz aydin cinsiyet belirleyenler sizinde rabbim hayirli evlat nasip etsin bazi canlarin durumu kritik sanirim Rabbim saglik sihhat şifa nasip etsin insallah
Cnm bnm çok sağol sorduğun için bu sabah leke geliyordu sonra büyük abdestimi yapmaya gittigimde 2 tane parça dusurum simsiyahti kan parçasıydı sanırım onlar düştükten sonra da öğleden beri kanamam ve lekelenmem yok yani durumum iyiye gidiyor gıbı ama ıki parça düştükten sonra kanamam kesildi yanı düşen parça bebeğe de benzemiyordu simsiyah kan parçasıydı çok küçüktü ağrım sancim yk kanamam da öğleden beri yok cnm bakalım hayırlısı artıkL Lilarengim1 canım nasılsın bebiş nasıl ay nasıl da mis gibi kokuyorsun yavrum benim benim yerime de kokla.gulsah-34 çok sevindim canım bebişin sağlıklı ya inşallah Sağlıkl da kucağına alırsın
Prensesim2016 sen nasıl oldun canım?
Elifemm- sen ne zaman gideceksin bir daha doktora inşallah netleşir oğluşun ismi mi ney koymayı düşünüyorsun?
Gecemavisim sen yarın gidecektin yanlış hatırlamıyorsam inşallah güzel haberlerle geleceksin
Canım hiç bilmiyorum isim hiç düşünmedim kız olursa aklımda meryem ismi var .doktorum 16.haftada gel dedi napsam bilmiyorum daha 3 hafta var,haftaya başka bir hastaneye gitsem mi acaba diyorum bazı doktorlarda 16 dan önce söylemiyor prensip meselesi diyorlar bide öyle birine denk gelirsem.benim doktor çok iyi gitsem yine bakar ugrasirda utanıyorum cinsiyet öğrenmek için geldim demeye :)L Lilarengim1 canım nasılsın bebiş nasıl ay nasıl da mis gibi kokuyorsun yavrum benim benim yerime de kokla.gulsah-34 çok sevindim canım bebişin sağlıklı ya inşallah Sağlıkl da kucağına alırsın
Prensesim2016 sen nasıl oldun canım?
Elifemm- sen ne zaman gideceksin bir daha doktora inşallah netleşir oğluşun ismi mi ney koymayı düşünüyorsun?
Gecemavisim sen yarın gidecektin yanlış hatırlamıyorsam inşallah güzel haberlerle geleceksin
Allah razı olsun cnm rabbim sanada EN kısa zamanda nasip eder inşallahHayırlı akşamlar hanımlar sürekli okuyorum sizinle sevinip sizinle üzülüyorum inanın. Benimde 4. Ay denememdi ve sonuç bu akşam adet oldumeşim istemiyo bebek şimdilik ben istiyorum diye uğraştık ama artık kapatıyoruz bu konuyu diyor. Bende çok üstelemek istemedim o yüzden bebek konusunu kapatıyoruz biz. Rabbim sizin gönlünüze göre versin inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı sonra erkek bir bebek le doldursun kucaklarınızı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?