Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim yarın doktora gitsenmi acaba benim hiç düşük tecrubem olmadı ama et parçası gelmesi normalmi acaba Rabbim korkuttuguna ugratmasin inşallah

Canim yarın doktora gitsenmi acaba benim hiç düşük tecrubem olmadı ama et parçası gelmesi normalmi acaba Rabbim korkuttuguna ugratmasin inşallah
Çok küçük bir parçaydi kan parçasına benzettim dediğim gibi o ıki küçük parça düştükten sonra kanamam kesildi ağrım sancım yok yanı bilmiyorum şimdi bende kararsız kaldım ne yapacağıma doktor kontrolum haftaya salı yanı 5 gün sonra

Canım iyiyiz.6 yıl aradan sonra yorucu oluyor biraz ama herşeye değer
Sende bişey yokmu
Çok bekletme oğluşunu :)))

Am
Amin canim insalah. Insallah seninde ilerde gonlundeki neyse nasip olur kucagina almak

Rabbim gönlüne göre versin cnm

Ovulasyon testi kullandinizmi erkek bebek icin insallah gonlunuze gore olur

Oncelikle merhaba herkese..okudum bayaa gelismeler var. @uyuyanguzel06 cok sevindim canim ne guzel tek atista hedefe ulaamissin..ben neredeyse 1 sene olacak kalamiyorum.. bi ara dr um prolaktin yuksek demisti ilaci kullandim uzerinde 6 ay gecti yine olumlu yanit alamadim.. hayirlisi diyorum kizim 5.5 yasinda kendimi cok gec kalmis gibi hissetmeye basladim
Prensesim2016 canin insallah selamete cikarsin..
okudum hamile kalanlar cok sanslisiniz kiz ya da erkek farketmez bu mucizevi olayi yasamak bile buyuk bir hikmet . Allah'm once hic olmayanlar sonrada benm gibi bekleyen herkesi bu duyguyu bir daha tatmayi nasip etsin (amin ) dualarinizda benide unutmayin.

Merhaba cnm inşallah hayırlısıyla senin gıbı bekleyen ve ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olur

kacta 3tarama testı yapılıyo haftaya gıtsem olurmu acaba bıde bısey daha sorcam 6seneden sonra normal dogum olurmu 1kez mıyon amelıyatından dolayı sezaryan oldum2.sındede kızımda sezaryan dogum yaptım
Valla canım sezeryan sonrasi normal doğum yaptirmiyolar riskli olabilir diye.
Hastanede yattım 20 güne yakın. Sezeryan olan hep sezeryan a gitti hiç normal doğum yaptirmadilar

Benimki saat 7 de okula gidip 4de geliyo rahatım şimdilik.15 tatilde ne yapıcam bilmem sürekli kucağına almak istiyor.seviyor ama çok hırpalıyor tabi kıskançlık da var.Emziğini gizli gizli emiyor :)
Ohh arkadaşım seninki okula gidince rahatsin. Emzik emmesi ne çok Güldüm yaa canım benim işte kıskanıyor.:)) benim ki sürekli öpmek istiyor bastıra bastira:) ilerde güzel arkadaş olacaklar insalllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…