- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.841
Canim yarın doktora gitsenmi acaba benim hiç düşük tecrubem olmadı ama et parçası gelmesi normalmi acaba Rabbim korkuttuguna ugratmasin inşallahCnm bnm çok sağol sorduğun için bu sabah leke geliyordu sonra büyük abdestimi yapmaya gittigimde 2 tane parça dusurum simsiyahti kan parçasıydı sanırım onlar düştükten sonra da öğleden beri kanamam ve lekelenmem yok yani durumum iyiye gidiyor gıbı ama ıki parça düştükten sonra kanamam kesildi yanı düşen parça bebeğe de benzemiyordu simsiyah kan parçasıydı çok küçüktü ağrım sancim yk kanamam da öğleden beri yok cnm bakalım hayırlısı artık
Çok küçük bir parçaydi kan parçasına benzettim dediğim gibi o ıki küçük parça düştükten sonra kanamam kesildi ağrım sancım yok yanı bilmiyorum şimdi bende kararsız kaldımCanim yarın doktora gitsenmi acaba benim hiç düşük tecrubem olmadı ama et parçası gelmesi normalmi acaba Rabbim korkuttuguna ugratmasin inşallah
Canım iyiyiz.6 yıl aradan sonra yorucu oluyor biraz ama herşeye değerL Lilarengim1 canım nasılsın bebiş nasıl ay nasıl da mis gibi kokuyorsun yavrum benim benim yerime de kokla.gulsah-34 çok sevindim canım bebişin sağlıklı ya inşallah Sağlıkl da kucağına alırsın
Prensesim2016 sen nasıl oldun canım?
@Elifemm- sen ne zaman gideceksin bir daha doktora inşallah netleşir oğluşun ismi mi ney koymayı düşünüyorsun?
@Gecemavisim sen yarın gidecektin yanlış hatırlamıyorsam inşallah güzel haberlerle geleceksin
Amin canim insalah. Insallah seninde ilerde gonlundeki neyse nasip olur kucagina almakHayırlı akşamlar hanımlar sürekli okuyorum sizinle sevinip sizinle üzülüyorum inanın. Benimde 4. Ay denememdi ve sonuç bu akşam adet oldumeşim istemiyo bebek şimdilik ben istiyorum diye uğraştık ama artık kapatıyoruz bu konuyu diyor. Bende çok üstelemek istemedim o yüzden bebek konusunu kapatıyoruz biz. Rabbim sizin gönlünüze göre versin inşallah öncelikle sağlıklı hayırlı sonra erkek bir bebek le doldursun kucaklarınızı....
Rabbim gönlüne göre versin cnmSağol un kızlar dilekleriniz için. 2 kızım var 7 ve 3.5 yaşlarında hamdolsun 3. İçin denemeydi. Gerçekten stresli bir 4 aydı benim için belki biraz daha rahatlarım. İlerde düşünürsem eğer mutlaka önce doktor kontrolünden geçip sonra başlıcam yani eşimde isterse
Canım net te ki hesaplayıcılardan tahmınen yumurtlama günü ılıskı oldu. Ama öncesinde de olmustu 1 hafta öncesi falan. Artık hangısı tutttu bılemıyorumCanım sen yumurtlama günümü kızına hamile kalmistin
Gelısıguzel oldu canım bısey yapmadımCanm cinsiyet kizmi acaba rabbim oncelikle saglikli evlat versin tabi siz yumurta takini yaptiniz mi yoksa gelisiguzel mi oldu
Ay yaaa canım benım üzülme su an yapman gereken en son şey stres yapmak. Allah'a sığın ve melegının sana gelecegıne İnanKanamam var cnm gündür yatıyorum
Allahim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benimCanım net te ki hesaplayıcılardan tahmınen yumurtlama günü ılıskı oldu. Ama öncesinde de olmustu 1 hafta öncesi falan. Artık hangısı tutttu bılemıyorum
Amin canım ınsallah hepımız icinAllahim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim
Ovulasyon testi kullandinizmi erkek bebek icin insallah gonlunuze gore olurSağol un kızlar dilekleriniz için. 2 kızım var 7 ve 3.5 yaşlarında hamdolsun 3. İçin denemeydi. Gerçekten stresli bir 4 aydı benim için belki biraz daha rahatlarım. İlerde düşünürsem eğer mutlaka önce doktor kontrolünden geçip sonra başlıcam yani eşimde isterse
Sıkıntı stres yapmıyorum zaten cnm nasipte ne varsa artıkAy yaaa canım benım üzülme su an yapman gereken en son şey stres yapmak. Allah'a sığın ve melegının sana gelecegıne İnan
Merhaba cnm inşallah hayırlısıyla senin gıbı bekleyen ve ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip olurOncelikle merhaba herkese..okudum bayaa gelismeler var. @uyuyanguzel06 cok sevindim canim ne guzel tek atista hedefe ulaamissin..ben neredeyse 1 sene olacak kalamiyorum.. bi ara dr um prolaktin yuksek demisti ilaci kullandim uzerinde 6 ay gecti yine olumlu yanit alamadim.. hayirlisi diyorum kizim 5.5 yasinda kendimi cok gec kalmis gibi hissetmeye basladim
Prensesim2016 canin insallah selamete cikarsin..
okudum hamile kalanlar cok sanslisiniz kiz ya da erkek farketmez bu mucizevi olayi yasamak bile buyuk bir hikmet . Allah'm once hic olmayanlar sonrada benm gibi bekleyen herkesi bu duyguyu bir daha tatmayi nasip etsin(amin ) dualarinizda benide unutmayin.
Canım net te ki hesaplayıcılardan tahmınen yumurtlama günü ılıskı oldu. Ama öncesinde de olmustu 1 hafta öncesi falan. Artık hangısı tutttu bılemıyorum
Canim ben test kullandım testim bitti deneme yaptığım gün. Akintim da bitmiş gibiydi nerdeyse kupkuruydum. 14 . Gün bide 17. Gün korunmadim. NasipCanım sen kızına testle yumurtlama günümü hamile kalmıştın
En son pikken mi testin bitti 14 gündeCanim ben test kullandım testim bitti deneme yaptığım gün. Akintim da bitmiş gibiydi nerdeyse kupkuruydum. 14 . Gün bide 17. Gün korunmadim. Nasip
Valla canım sezeryan sonrasi normal doğum yaptirmiyolar riskli olabilir diye.kacta 3tarama testı yapılıyo haftaya gıtsem olurmu acaba bıde bısey daha sorcam 6seneden sonra normal dogum olurmu 1kez mıyon amelıyatından dolayı sezaryan oldum2.sındede kızımda sezaryan dogum yaptım
Ohh arkadaşım seninki okula gidince rahatsin. Emzik emmesi ne çok Güldüm yaa canım benim işte kıskanıyor.:)) benim ki sürekli öpmek istiyor bastıra bastira:) ilerde güzel arkadaş olacaklar insalllahBenimki saat 7 de okula gidip 4de geliyo rahatım şimdilik.15 tatilde ne yapıcam bilmem sürekli kucağına almak istiyor.seviyor ama çok hırpalıyor tabi kıskançlık da var.Emziğini gizli gizli emiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?