Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
En son pikken mi testin bitti 14 günde
Ben daha önce vücudumu tanımak için çok takip yaptım. Akıntı test takvim tuttum. Pik yaptıktan sonra 12 saate varmadan çat oluyordu. Kısmet işte test bittiğinde pik durumdaydı
12 saat sonra denedim. Bilmiyorum stres mi yaptım ne. Bence daha geç catlamis akintim da bitmişti hala düşünüyorum neyi eksik yaptım diye.tabi rabbim istemezse yaprak kipirdamaz

Aynen öyle herşey Allahtan belki testin acilmasi hemen olmamış olabilir

Canim agri akinti kac saat once ve ya sonra oldu hatirliyormusun

Canim agri akinti kac saat once ve ya sonra oldu hatirliyormusun
11. Gün hafiften akintim başlardı. Uzayan şeffaf renk 13.gun gecesi gördüm. Ben 14. Gün denedim. Takvimimde yazılı hepsi :)
Ağrı da akıntıyla birlikte benim başlıyordu. Batma şeklinde gününü yazmamışim.

Hayirlisi olsun cnm peki bi daha dusunuyormusun

Hayirlisi olsun cnm peki bi daha dusunuyormusun
Hayalim iki kız iki erkek evlat canım.
Ha yöntemi denemeyi düşünüyor musun dersen denerim herhalde. Ama önce dua kesinlikle ben bu yönteme çok inanmistim duayı bundan önde tutmamistim rabbim affetsin. Şimdi aklım başımda. Eşim de bidaha test falan yok Allah a birakacaz diyor. Ben yine de şansımı denemek istiyorum

Sen ne zaman dusunuyosun cnm hadi sizler deneyinde biz de sizin yolunuzdan gidelim
Bu ay belki geçen ay yumurtlamayi kacirdim diye iliski olmuştu perhiz yoktu bu ay bakalım nasıl olcak beni şimdiden heyecan sarıyor bide tutsa dünyalar benim olur herhalde diyet miyet derken 4 kilo aldım

İnşallah beraber deneyeceğiz

divinity M MRM01 nerelerdesiniz kızlar inşallah herşey yolundadır
Buralardayım biraz canım sıkkın dı
Kontrolde yumurta oluşmamış dedi Dr
26 ocakta progesteron testi yapacak ona göre yeni bir yol izleriz dedi
İkinci aşama yani aşılama yaptırmiycam
Testin sonucuna göre ya devam ya bitecek
Yumurta oluşmamış göründü ama ben hem sağdan hem soldan yumurtladigimi hissettim
Önce sağ gelişti catladi sonra sol
Bugün sol catladi eminim 2 senedir kendimi takip ediyorum
Sağı degerlendirdik
Bugünde sol için deniycez
Gerisi Rabbime kalmis

Bide doktordan çıktıktan sonra eve gelene kadar internetten araştırma yaptım
FSH hormonu düzenlemek için İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı tavsiye ediyor
Aldırdım aynı gün ve başladım içiyorum
Testere dişli aslan pençesi yaz Google'a videoları izle telefonla canlı bağlanan kadınlar aynı bizim dertteler
Saraçoğlu baya moral oldu bana
Kadınlar için yaratılmış mucize bitki diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…