- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.861
Ben daha önce vücudumu tanımak için çok takip yaptım. Akıntı test takvim tuttum. Pik yaptıktan sonra 12 saate varmadan çat oluyordu. Kısmet işte test bittiğinde pik durumdaydıEn son pikken mi testin bitti 14 günde
Canım sende test kullanmadanmi kalmıştın bazen hesaplayıcılar doğru çıkmayabiliyrAynı benim gibi olmuş şaka gb
Aynen öyle herşey Allahtan belki testin acilmasi hemen olmamış olabilirBen daha önce vücudumu tanımak için çok takip yaptım. Akıntı test takvim tuttum. Pik yaptıktan sonra 12 saate varmadan çat oluyordu. Kısmet işte test bittiğinde pik durumdaydı
12 saat sonra denedim. Bilmiyorum stres mi yaptım ne. Bence daha geç catlamis akintim da bitmişti hala düşünüyorum neyi eksik yaptım diye.tabi rabbim istemezse yaprak kipirdamaz
Adetiniz kac gune bir olur regl periyoduCanim ben test kullandım testim bitti deneme yaptığım gün. Akintim da bitmiş gibiydi nerdeyse kupkuruydum. 14 . Gün bide 17. Gün korunmadim. Nasip
Canim agri akinti kac saat once ve ya sonra oldu hatirliyormusunBen daha önce vücudumu tanımak için çok takip yaptım. Akıntı test takvim tuttum. Pik yaptıktan sonra 12 saate varmadan çat oluyordu. Kısmet işte test bittiğinde pik durumdaydı
12 saat sonra denedim. Bilmiyorum stres mi yaptım ne. Bence daha geç catlamis akintim da bitmişti hala düşünüyorum neyi eksik yaptım diye.tabi rabbim istemezse yaprak kipirdamaz
Hersey Allah tan bence de öyle.Aynen öyle herşey Allahtan belki testin acilmasi hemen olmamış olabilir
28 günde bir oluyordum canım. Düzenliyor hiç sasmazdi. Şimdi doğum yaptım ya olmadım hala.yine takip yapacağım takvime bakalım artikAdetiniz kac gune bir olur regl periyodu
11. Gün hafiften akintim başlardı. Uzayan şeffaf renk 13.gun gecesi gördüm. Ben 14. Gün denedim. Takvimimde yazılı hepsi :)Canim agri akinti kac saat once ve ya sonra oldu hatirliyormusun
Hayirlisi olsun cnm peki bi daha dusunuyormusun11. Gün hafiften akintim başlardı. Uzayan şeffaf renk 13.gun gecesi gördüm. Ben 14. Gün denedim. Takvimimde yazılı hepsi :)
Ağrı da akıntıyla birlikte benim başlıyordu. Batma şeklinde gününü yazmamışim.
Sen ne zaman dusunuyosun cnm hadi sizler deneyinde biz de sizin yolunuzdan gidelimAynen öyle herşey Allahtan belki testin acilmasi hemen olmamış olabilir
Hayalim iki kız iki erkek evlat canım.Hayirlisi olsun cnm peki bi daha dusunuyormusun
Bu ay belki geçen ay yumurtlamayi kacirdim diye iliski olmuştu perhiz yoktu bu ay bakalım nasıl olcak beni şimdiden heyecan sarıyor bide tutsa dünyalar benim olur herhalde diyet miyet derken 4 kilo aldımSen ne zaman dusunuyosun cnm hadi sizler deneyinde biz de sizin yolunuzdan gidelim
Canım sende test kullanmadanmi kalmıştın bazen hesaplayıcılar doğru çıkmayabiliyr
İnşallah beraber deneyeceğizHayalim iki kız iki erkek evlat canım.
Ha yöntemi denemeyi düşünüyor musun dersen denerim herhalde. Ama önce dua kesinlikle ben bu yönteme çok inanmistim duayı bundan önde tutmamistim rabbim affetsin. Şimdi aklım başımda. Eşim de bidaha test falan yok Allah a birakacaz diyor. Ben yine de şansımı denemek istiyorum
Merhaba hanımlar aliexpressten alışveriş yaptinizmi kıyafet alisverisi[/
Evet bende merak ediyorum canım iyiki sordun
Cevremde alanlar olmuş canım para iadeside yapılıyormus
Ben baktimda güzel bebek kıyafetleri var fiyatida iyi
Buralardayım biraz canım sıkkın dı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?