Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ovulasyon testi kullandinizmi erkek bebek icin insallah gonlunuze gore olur

Hiç bişey yapmadım canım netteki ovulosyon tarihlerini dikkate aldım ama olmadı. Bu ay adet bitimi başladım direk ama oda olmadı dün adet oldum. Erkek bebek kalbimden geçiyor tabi sizler gibi ama Rabbim in nasip ettiğinden ötesi olmuyor

Ben aldim kızlar aliexpress den

Bol bol yeni doğan foto çekimi için kıyafet aldım

Bi de kamuflaj tulum aldım

Bi de bi kaç ıvir zivir bi şeyler

Bunlarda hiç sıkıntı yaşamadım

1 adet ürünum gelmedi ona da ürün gelmedi dediginiz an para tekrar iade edildi

Yani 0 sorun :)

İnşallah korktuğun olmaz canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarım seninle

Biraz daha sabret canım ama bence oğlun olacak Allahın izniyle.

Canım iyiyiz.6 yıl aradan sonra yorucu oluyor biraz ama herşeye değer
Sende bişey yokmu
Çok bekletme oğluşunu :)))

Yok kuzum eylüle gibi duruyor şuanda bakalım kısmet. Belki beraber yaparız

Canım üzülme geç olsun güç ol olmasın sende hamile kalırsın inşallah

Sağol cnm allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inşallah

Kürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
Ayy kuzum çok üzüldüm ama elden ne gelir rabbimin takdiri. sağlıksız olacağına böylesi daha hayırlı belkide rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde yerini doldursub ınş.Allah im yardim cin olsun sana evlatlarına can sağlığı versin çabuk atlatirsin ınş.

Canim cok hafif bir buyume cok saglikli bir buyume değil 4boyutluya bile girdik farkli 2 doktor daha bakti. Kese boş
Anladim cnm rabbim yarveyardımcın olsun inan cok uzuldum rabbim yerini sağlıklı bir erkek evlatla doldurur inşallah bakalim daha sırada ben varim bnm durumum da seninkindeseninkinden farkli degil kanamam var hala bakalim bende sali gunune kadar bekliyecem rabbim safi ismi hurmetine sana sifa versin inşallah hemencik iyikesirsiiyikesirsin bunuda atlatirsin

Kürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
herseyın hayırlısı canım kendını uzme ınsallah kısmet bır dahakı sefere ınsallah en kısa zamanda yıne hamilelık haberını verırsın

Canim benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallah

Rabbim emeklerini boşa vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…