- 13 Temmuz 2016
- 58
- 51
- 18
- 32
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.881
Tek tuzla olsaydi herkes tuz yiyerek erkek getirirdi.Onunda katkisi var diyoruz.Etkili oluyor.Uygulamalarimizda oda vardi zaten eger eski msjlarimizi okumussaniz görmüşsünüzdür...
Ovulasyon testi kullandinizmi erkek bebek icin insallah gonlunuze gore olur
Cnm bnm çok sağol sorduğun için bu sabah leke geliyordu sonra büyük abdestimi yapmaya gittigimde 2 tane parça dusurum simsiyahti kan parçasıydı sanırım onlar düştükten sonra da öğleden beri kanamam ve lekelenmem yok yani durumum iyiye gidiyor gıbı ama ıki parça düştükten sonra kanamam kesildi yanı düşen parça bebeğe de benzemiyordu simsiyah kan parçasıydı çok küçüktü ağrım sancim yk kanamam da öğleden beri yok cnm bakalım hayırlısı artık
Biraz daha sabret canım ama bence oğlun olacak Allahın izniyle.Canım hiç bilmiyorum isim hiç düşünmedim kız olursa aklımda meryem ismi var .doktorum 16.haftada gel dedi napsam bilmiyorum daha 3 hafta var,haftaya başka bir hastaneye gitsem mi acaba diyorum bazı doktorlarda 16 dan önce söylemiyor prensip meselesi diyorlar bide öyle birine denk gelirsem.benim doktor çok iyi gitsem yine bakar ugrasirda utanıyorum cinsiyet öğrenmek için geldim demeye :)
Canım iyiyiz.6 yıl aradan sonra yorucu oluyor biraz ama herşeye değer
Sende bişey yokmu
Çok bekletme oğluşunu :)))
Oncelikle merhaba herkese..okudum bayaa gelismeler var. @uyuyanguzel06 cok sevindim canim ne guzel tek atista hedefe ulaamissin..ben neredeyse 1 sene olacak kalamiyorum.. bi ara dr um prolaktin yuksek demisti ilaci kullandim uzerinde 6 ay gecti yine olumlu yanit alamadim.. hayirlisi diyorum kizim 5.5 yasinda kendimi cok gec kalmis gibi hissetmeye basladim
Prensesim2016 canin insallah selamete cikarsin..
okudum hamile kalanlar cok sanslisiniz kiz ya da erkek farketmez bu mucizevi olayi yasamak bile buyuk bir hikmet . Allah'm once hic olmayanlar sonrada benm gibi bekleyen herkesi bu duyguyu bir daha tatmayi nasip etsin(amin ) dualarinizda benide unutmayin.
Gecemavisim Canım benim hayırlı haberlerini bekliyoruz[/QUOTE
hepinizle manevi bağim oldu sevincinzle seviniyorum üzüntünuzle üzülüyorum biliyorum guzel haberler bekliyorsunuz ama malesef kürtaj olmam gerektigini söyledi doktor tekrar tekrar bakildi kese var hatta büyümüş ama boş.
Sağol cnm allah razı olsun rabbim en kısa zamanda sana da nasip eder inşallahİnşallah korktuğun olmaz canım sağlıkla kucağına alırsın bebişini dualarım seninle
Biraz daha sabret canım ama bence oğlun olacak Allahın izniyle.
Yok kuzum eylüle gibi duruyor şuanda bakalım kısmet. Belki beraber yaparız
Canım üzülme geç olsun güç ol olmasın sende hamile kalırsın inşallah
Kürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.Gecemavisim cnm ne yaptın habersiz bırakma bizi hayırlı haberlerle gel inşallah
Sağol cnm allah razı olsun ama bekle ya bak kesen buyumus biraz daha sabır lütfen çook çok üzüldümKürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
Canim cok hafif bir buyume cok saglikli bir buyume değil 4boyutluya bile girdik farkli 2 doktor daha bakti. Kese boşSağol cnm allah razı olsun ama bekle ya bak kesen buyumus biraz daha sabır lütfen çook çok üzüldüm
Ayy kuzum çok üzüldüm ama elden ne gelir rabbimin takdiri. sağlıksız olacağına böylesi daha hayırlı belkide rabbim tez zamanda sağlıklı bir şekilde yerini doldursub ınş.Allah im yardim cin olsun sana evlatlarına can sağlığı versin çabuk atlatirsin ınş.Kürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
Anladim cnm rabbim yarveyardımcın olsun inan cok uzuldum rabbim yerini sağlıklı bir erkek evlatla doldurur inşallah bakalim daha sırada ben varim bnm durumum da seninkindeseninkinden farkli degil kanamam var hala bakalim bende sali gunune kadar bekliyecem rabbim safi ismi hurmetine sana sifa versin inşallah hemencik iyikesirsiiyikesirsin bunuda atlatirsinCanim cok hafif bir buyume cok saglikli bir buyume değil 4boyutluya bile girdik farkli 2 doktor daha bakti. Kese boş
herseyın hayırlısı canım kendını uzme ınsallah kısmet bır dahakı sefere ınsallah en kısa zamanda yıne hamilelık haberını verırsınKürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
Canim benim çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun inşallahKürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
Buralardayım biraz canım sıkkın dı
Kontrolde yumurta oluşmamış dedi Dr
26 ocakta progesteron testi yapacak ona göre yeni bir yol izleriz dedi
İkinci aşama yani aşılama yaptırmiycam
Testin sonucuna göre ya devam ya bitecek
Yumurta oluşmamış göründü ama ben hem sağdan hem soldan yumurtladigimi hissettim
Önce sağ gelişti catladi sonra sol
Bugün sol catladi eminim 2 senedir kendimi takip ediyorum
Sağı degerlendirdik
Bugünde sol için deniycez
Gerisi Rabbime kalmis
Bide doktordan çıktıktan sonra eve gelene kadar internetten araştırma yaptım
FSH hormonu düzenlemek için İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı tavsiye ediyor
Aldırdım aynı gün ve başladım içiyorum
Testere dişli aslan pençesi yaz Google'a videoları izle telefonla canlı bağlanan kadınlar aynı bizim dertteler
Saraçoğlu baya moral oldu bana
Kadınlar için yaratılmış mucize bitki diyor
Rabbim emeklerini boşa vermesinBuralardayım biraz canım sıkkın dı
Kontrolde yumurta oluşmamış dedi Dr
26 ocakta progesteron testi yapacak ona göre yeni bir yol izleriz dedi
İkinci aşama yani aşılama yaptırmiycam
Testin sonucuna göre ya devam ya bitecek
Yumurta oluşmamış göründü ama ben hem sağdan hem soldan yumurtladigimi hissettim
Önce sağ gelişti catladi sonra sol
Bugün sol catladi eminim 2 senedir kendimi takip ediyorum
Sağı degerlendirdik
Bugünde sol için deniycez
Gerisi Rabbime kalmis
Bide doktordan çıktıktan sonra eve gelene kadar internetten araştırma yaptım
FSH hormonu düzenlemek için İbrahim Saraçoğlu testere dişli aslan pençesi çayı tavsiye ediyor
Aldırdım aynı gün ve başladım içiyorum
Testere dişli aslan pençesi yaz Google'a videoları izle telefonla canlı bağlanan kadınlar aynı bizim dertteler
Saraçoğlu baya moral oldu bana
Kadınlar için yaratılmış mucize bitki diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?