Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kürtaja alacaklar canim. Cok tesekkurler hersey icin verdiginiz destek icin. Insallah Rabbim senin bebegine saglik versin annesine tutunsun insallah.
Canim geçmiş olsun. Her imtihanin mükafatı vardır mutlaka. Üzülme rabbim sana hayırlı sağlıklı bi gebelik bi erkek evlat nasip etsin. Bizim şer gördüğümüzde bir hayır vardır.

Allah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Cnm rabbim kolaylık versin inşallah kurtajin nasıldı zor muydu sırada ben varim daha bnm durumum NE olacak bilmiyorum keseyi gosterdilermi sana kurtajdan sonra

Cnm rabbim kolaylık versin inşallah kurtajin nasıldı zor muydu sırada ben varim daha bnm durumum NE olacak bilmiyorum keseyi gosterdilermi sana kurtajdan sonra
Canim bi dur. Sen niye kurtaj moduna girdin kuzum benimki basindan beri sorunluydu biliyosun duzensiz kese denmisti. Plastik kaba koymuslar gördum canim kanli suydu sadece. Işlem zor degil uyudum suanda da hafif adet sancilarim var. Sen iyi dusun lütfen

Bilmiyorum senden umutluydum hani bişey olmaz diye sen kürtaj oldun şimdi bende korkmaya başladım rabbimin takdiri ama o herşeyin en güzelini ıyisini nasip eder inşallah bende hiç kese bozukluğundan falan bahsetmediler yanı kese büyüybüyüyor âmâ daha içi boş çok şükür bugün kanamm yok sabah öğlene kadar leke geliyordu şimdilik bişey yok bilmiyorm bende salı gününü iple çekiyorum bi an önce bendeedene olduğunu öğrenmek için

ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Canım cok gecmıs olsun Allah'ın ıznıyle kolay atlatacaksın eşinin destegıyle

Çok üzüldüm
Geçmiş olsun..inşallah bir daha yasamazsin böyle bişey..
Tekrar bebek için deneme yapacakmisin

Kizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.

Senden de Allah razı olsun canım benim çabuk toparlanirsin ınş Allah in izniyle. rabbim sana ve evlatlarına can sağlığı versin yeterki.

Gözünüz aydın canım çok sevjndim senin adına.Öyle doktor bende bulsam keşke.rabbim kucağına alacağın gunleride göstersin ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…