- 16 Nisan 2013
- 1.950
- 5.238
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.921
Cümlemize insallah canim benim.. canim ben normal düzene ne zaman girerim yani normal adeti ne zaman gorürürumSenden de Allah razı olsun canım benim çabuk toparlanirsin ınş Allah in izniyle. rabbim sana ve evlatlarına can sağlığı versin yeterki.
Tabiki önce senin sağlığın önemli kendini biraz toparla sağlıklı karar verirsin çokkkk geçmiş olsunSEVECENIM @BeyazGelincik2014 @esmaa_9153 @divinity AsTaLaVisTas @yesa1 @Askbocegim0101 @zeyneppk Elifemm- @Kaydasay77 M Madyec sayamadigim tüm arkadaslar hepinizden Allah razi olsun Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin. Hamdolsun vardir bundada bi hayir elbet. Bir arkadasim sormuş ben simdilik düşünmüyorum hem fiziki hem ruhen toparlanmam lazim insallah sizin hayirli haberlerinizle sevinecez.
1 ayı biraz geçer canım kürtaj olduğu için rahim iç tabakası biraz kazınıyor.Cümlemize insallah canim benim.. canim ben normal düzene ne zaman girerim yani normal adeti ne zaman gorürürum
Allah sendende razı olsun cnm acini hafifletsin inşallahSEVECENIM @BeyazGelincik2014 @esmaa_9153 @divinity AsTaLaVisTas @yesa1 @Askbocegim0101 @zeyneppk Elifemm- @Kaydasay77 M Madyec sayamadigim tüm arkadaslar hepinizden Allah razi olsun Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin. Hamdolsun vardir bundada bi hayir elbet. Bir arkadasim sormuş ben simdilik düşünmüyorum hem fiziki hem ruhen toparlanmam lazim insallah sizin hayirli haberlerinizle sevinecez.
Gözün aydın cnm inşallah bizde güzel haberler alırız rabbim gonlundekini nasibin etsin inşalinşallahKizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.
Canim cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda yerini saglikli bir gebelikle doldursun insallahAllah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Canim darisi basina bitanem. Sen de kesin haberi tez zamanda al inş. . Al da oglusunu hayirlisiyla .dur resmini atayim benim sipanin .usten çekilmiş bacakarasiGözünüz aydın canım çok sevjndim senin adına.Öyle doktor bende bulsam keşke.rabbim kucağına alacağın gunleride göstersin ınş
Amin canim. Allah cümlemize hayirli guzel haberler nasip etsin. Hepimize dua ediyorumGözün aydın cnm inşallah bizde güzel haberler alırız rabbim gonlundekini nasibin etsin inşalinşallah
Gozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah dua et bizlereCanim darisi basina bitanem. Sen de kesin haberi tez zamanda al inş. . Al da oglusunu hayirlisiyla .dur resmini atayim benim sipanin .usten çekilmiş bacakarasi
Amim canim. Ins .dua ediyorum hepimiz icinGozun aydin canim darisi bizim basimiza insallah dua et bizlere
SEVECENIM @BeyazGelincik2014 @esmaa_9153 @divinity AsTaLaVisTas @yesa1 @Askbocegim0101 @zeyneppk Elifemm- @Kaydasay77 M Madyec sayamadigim tüm arkadaslar hepinizden Allah razi olsun Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin. Hamdolsun vardir bundada bi hayir elbet. Bir arkadasim sormuş ben simdilik düşünmüyorum hem fiziki hem ruhen toparlanmam lazim insallah sizin hayirli haberlerinizle sevinecez.
Amin allah kabul etsin inşallah cnm allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versinAmin canim. Allah cümlemize hayirli guzel haberler nasip etsin. Hepimize dua ediyorum
Canım çok geçmiş olsun allahım.yerini sağlıklı gebelikte DoldursunAllah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Canım çok geçmiş olsun. AllahAllah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
Allah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
Canım çok geçmiş olsunAllah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
Gözün aydın canım darisi tüm isteyenlerin başına inşallah.Kizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.
Hayırlısı olsun canım allahım Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin sen neler uygulamıştınKizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.
Cok saol canim. Darisi size ins.Hayırlısı olsun canım allahım Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin sen neler uygulamıştın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?