Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Senden de Allah razı olsun canım benim çabuk toparlanirsin ınş Allah in izniyle. rabbim sana ve evlatlarına can sağlığı versin yeterki.
Cümlemize insallah canim benim.. canim ben normal düzene ne zaman girerim yani normal adeti ne zaman gorürürum

Tabiki önce senin sağlığın önemli kendini biraz toparla sağlıklı karar verirsin çokkkk geçmiş olsun

Allah sendende razı olsun cnm acini hafifletsin inşallah

Gözün aydın cnm inşallah bizde güzel haberler alırız rabbim gonlundekini nasibin etsin inşalinşallah

Allah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Canim cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda yerini saglikli bir gebelikle doldursun insallah

Gözünüz aydın canım çok sevjndim senin adına.Öyle doktor bende bulsam keşke.rabbim kucağına alacağın gunleride göstersin ınş
Canim darisi basina bitanem. Sen de kesin haberi tez zamanda al inş. . Al da oglusunu hayirlisiyla .dur resmini atayim benim sipanin .usten çekilmiş bacakarasi

Eklentiler

• 20180118_203850.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 270

Çok benim çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Dediğin gibi insan çok yıpranıyor ve öyle kolay kolay hemen cesaret edemiyor. Sen güçlü bir kadınsın belki beraber yaparız. Belki imtihan bizler için oğlumuz olsun istediğimiz şekilde bu şekilde hopp dur bakalım ben istediğimi veririm dilersem hiç vermem diyor yaradan belki de. Ah kuzum kıyamam sana inşallah geçecek hepsi

ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Canım çok geçmiş olsun allahım.yerini sağlıklı gebelikte Doldursun
Canım çok geçmiş olsun. Allah

Gözün aydın canım darisi tüm isteyenlerin başına inşallah.
Sağlıkla al kucağına.

Hayırlısı olsun canım allahım Sağlıklı kucağına almayı nasip etsin sen neler uygulamıştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…