- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.941
Canım perhiz kaç gündüKizlar ben iki sene ovulasyon testi kullandim. Cift kirmizi gorunce aksamina deniyorduk. Esim de sen gec kaliyorsun ben muhendisim spermler oraya 12.24 saat arasi anca gidiyorsur diyidu sakayla karisik. 21Ekim sat.imdi. tam 11 gun sabahi 31 ekimde t cizgisi koyu cikti ama c kadar kopkoyu degildi. Aksam uzeri soylemesi ayip bir miktar seffaf sivi geldi ama baya yogun geldi . Ben ertesi gün düşünüyordum ama Aksami esim yine dedi gec kalicaz diye bende bu sefer onu dinledim biraz erkene cektim. Ama icim icimi yiyordu erken mi oldu cin takvimi kiz diyo diye. Ama icimden bi ses esimi dinlemem gerektigini söyledi. O bana diyordu ben ruyamda erkek gordum cikacak diye. Neyse bu arada iko ay once rahim filmi cektirdim. Doktor tupler ini iyice actim rahat hamile kalirsin demisti. Bir senedir folik asit multi vitamin ve omega 3 alıyordum. Onlar da ise yaradi . Et yedim muz ph yuksek su içtim. Tahmini yumurtlamam iliskiden ya yarim gun ya da bir gun sonrasi oldu
Perhiz yoktu bizde birgun once korunmali olmustu. Esim o teoriye de karsi cikiyordu. Spermi az olan erkekler icin perhiz var biriksin de cogalsin dolleme ihtimali artar diye .yoksa x ve y esit hemen hemen diyordu. Ve hakli da ciktiCanım perhiz kaç gündü
Allah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Teşekkür ederim canim. Amiin insallah hepimize.Geçmiş olsun canım Rabbim sağlıklı erkek evlatlar nasip etsin.
Nasip canim vardir bir hikmeti. Allah beterinden korusun. Insallah hayirlisi olsunÇok benim çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Dediğin gibi insan çok yıpranıyor ve öyle kolay kolay hemen cesaret edemiyor. Sen güçlü bir kadınsın belki beraber yaparız. Belki imtihan bizler için oğlumuz olsun istediğimiz şekilde bu şekilde hopp dur bakalım ben istediğimi veririm dilersem hiç vermem diyor yaradan belki de. Ah kuzum kıyamam sana inşallah geçecek hepsi
inşallah 1ay sonra tum sıkıntılsrını gerıde bırakıp tekrar hamiş kalırsın canım@SEVECENIM K Kolera_34 @esmaa_9153 @divinityAsTaLaVisTas @yesa1 A Askbocegim0101 zeyneppk @Elifemm- Kaydasay77 M Madyec sayamadigim tüm arkadaslar hepinizden Allah razi olsun Rabbim gönlünüzdekini nasip etsin. Hamdolsun vardir bundada bi hayir elbet. Bir arkadasim sormuş ben simdilik düşünmüyorum hem fiziki hem ruhen toparlanmam lazim insallah sizin hayirli haberlerinizle sevinecez.
hayırlı olsun canım saglıkla alırsun kucagına ınsallahKizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.
Kizlar ben iki sene ovulasyon testi kullandim. Cift kirmizi gorunce aksamina deniyorduk. Esim de sen gec kaliyorsun ben muhendisim spermler oraya 12.24 saat arasi anca gidiyorsur diyidu sakayla karisik. 21Ekim sat.imdi. tam 11 gun sabahi 31 ekimde t cizgisi koyu cikti ama c kadar kopkoyu degildi. Aksam uzeri soylemesi ayip bir miktar seffaf sivi geldi ama baya yogun geldi . Ben ertesi gün düşünüyordum ama Aksami esim yine dedi gec kalicaz diye bende bu sefer onu dinledim biraz erkene cektim. Ama icim icimi yiyordu erken mi oldu cin takvimi kiz diyo diye. Ama icimden bi ses esimi dinlemem gerektigini söyledi. O bana diyordu ben ruyamda erkek gordum cikacak diye. Neyse bu arada iko ay once rahim filmi cektirdim. Doktor tupler ini iyice actim rahat hamile kalirsin demisti. Bir senedir folik asit multi vitamin ve omega 3 alıyordum. Onlar da ise yaradi . Et yedim muz ph yuksek su içtim. Tahmini yumurtlamam iliskiden ya yarim gun ya da bir gun sonrasi oldu
Maşallah hayırlı olsun canım ben pipiyi gördüm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallah bende 13.haftada cinsiyeti ogrenmistimCanim darisi basina bitanem. Sen de kesin haberi tez zamanda al inş. . Al da oglusunu hayirlisiyla .dur resmini atayim benim sipanin .usten çekilmiş bacakarasi
Regl periyodunuz kac gune bir olurKizlar ben iki sene ovulasyon testi kullandim. Cift kirmizi gorunce aksamina deniyorduk. Esim de sen gec kaliyorsun ben muhendisim spermler oraya 12.24 saat arasi anca gidiyorsur diyidu sakayla karisik. 21Ekim sat.imdi. tam 11 gun sabahi 31 ekimde t cizgisi koyu cikti ama c kadar kopkoyu degildi. Aksam uzeri soylemesi ayip bir miktar seffaf sivi geldi ama baya yogun geldi . Ben ertesi gün düşünüyordum ama Aksami esim yine dedi gec kalicaz diye bende bu sefer onu dinledim biraz erkene cektim. Ama icim icimi yiyordu erken mi oldu cin takvimi kiz diyo diye. Ama icimden bi ses esimi dinlemem gerektigini söyledi. O bana diyordu ben ruyamda erkek gordum cikacak diye. Neyse bu arada iko ay once rahim filmi cektirdim. Doktor tupler ini iyice actim rahat hamile kalirsin demisti. Bir senedir folik asit multi vitamin ve omega 3 alıyordum. Onlar da ise yaradi . Et yedim muz ph yuksek su içtim. Tahmini yumurtlamam iliskiden ya yarim gun ya da bir gun sonrasi oldu
Ben degilim canimCanım sen naptin doktorun bebeğin kalbi durmuştu öyle demiştin yanlış hatrlamiyorsam senmiydin o arkds. Bebeğin nasıl simdi
Onceki iliskileriniz korunmalimiydiBu arada bende ramzi ve nub teorisi ve intelligender cinsiyet testi dogru çıkmıştı. Zaten bunlar yuzunden erkektir diye umitlenmistim
Cok sevindim canim gozunuz aydin.otomatik cin takv. Kiz mi cikiyordu?Bu arada bende ramzi ve nub teorisi ve intelligender cinsiyet testi dogru çıkmıştı. Zaten bunlar yuzunden erkektir diye umitlenmistim
Canım esinin beslenmesi falan nasıldıYani anlayacaginiz ben iki sene kendi bildiğimi ettim. O ay sadece eşimi dinledim ve hakli cikti adam kova burcu ya mantik da herzaman hakli cikiyor
Hayirlisi buymus canim tez zamanda Rabbim gonlundekini sana nasip etsin insallahCanim cok gecmis olsun Rabbim kisa zamanda yerini saglikli bir gebelikle doldursun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?