Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar ben iki sene ovulasyon testi kullandim. Cift kirmizi gorunce aksamina deniyorduk. Esim de sen gec kaliyorsun ben muhendisim spermler oraya 12.24 saat arasi anca gidiyorsur diyidu sakayla karisik. 21Ekim sat.imdi. tam 11 gun sabahi 31 ekimde t cizgisi koyu cikti ama c kadar kopkoyu degildi. Aksam uzeri soylemesi ayip bir miktar seffaf sivi geldi ama baya yogun geldi . Ben ertesi gün düşünüyordum ama Aksami esim yine dedi gec kalicaz diye bende bu sefer onu dinledim biraz erkene cektim. Ama icim icimi yiyordu erken mi oldu cin takvimi kiz diyo diye. Ama icimden bi ses esimi dinlemem gerektigini söyledi. O bana diyordu ben ruyamda erkek gordum cikacak diye. Neyse bu arada iko ay once rahim filmi cektirdim. Doktor tupler ini iyice actim rahat hamile kalirsin demisti. Bir senedir folik asit multi vitamin ve omega 3 alıyordum. Onlar da ise yaradi . Et yedim muz ph yuksek su içtim. Tahmini yumurtlamam iliskiden ya yarim gun ya da bir gun sonrasi oldu

Canım perhiz kaç gündü

Nasip canim vardir bir hikmeti. Allah beterinden korusun. Insallah hayirlisi olsun

inşallah 1ay sonra tum sıkıntılsrını gerıde bırakıp tekrar hamiş kalırsın canım

hayırlı olsun canım saglıkla alırsun kucagına ınsallah

Ayyy çok sevindim ya rabbim sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına almayı nasip etsin 2 kızdan sonra inşallah bizede nasip olur.

Canim darisi basina bitanem. Sen de kesin haberi tez zamanda al inş. . Al da oglusunu hayirlisiyla .dur resmini atayim benim sipanin .usten çekilmiş bacakarasi
Maşallah hayırlı olsun canım ben pipiyi gördüm :) Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallah bende 13.haftada cinsiyeti ogrenmistim

Regl periyodunuz kac gune bir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…