Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hanimlar merhaba
Bende birkac ay once kiz bebek icin arastirma icindeydim ama suan biran once hamile kalma dusuncesine girdim burasi aktif bir grup oldugundan belki icinizde tecrubesi olan vardir diye sormak istiyorum 2. Bebege karar verince kontroe gittim ve kan tahlilimde tsh troid 7lerde cikti normali 5mis sanirim ilaca basladim ama hamilelikte 2,5 olmasi isteniyormus sanirim 10 gun icinde 6ya geriledi ama daha tam nirmale donmedi ben baya endiselendim bazi yerlerde gebeligi engelliyor ddiye okuyorum doktorlar tek basina engel olmayip baska rahatsizliklar var ise sorun oldugunu soylesede ben baya taktim bu degerlerde hamile kalmak mumkunmu illa dusukmu olmasi lazim oglum kardesi olsun cok istiyor bende oyle bayada ara verdim hamile kalmayi geciktirirmi tsh ve kolaylikla dusebilirmi troit sorunlari yasayip yardimci olabilecek varsa ck sevinrim tesekkurler

Çok yazamıyorum ama takipteyim arkadaşlar Gecemavisim çook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun canım üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır illa ki
M Madyec ayy yine bir oğlan müjdesi rarısı bize çook dua et sevindim senin adına benimde 2 kızım var inşş banada nasip olur Elifemm- senin cinsiyet artık net görülür hayırlı haberini bekliyorum canım Allah gönlündekini versin
Hepinizi öpüyorumm benim bebiş ağladı kaçtım ben

Allah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda gönlündekine hamile kalırsın

Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıkli bir evlat nasip etsin ınş .vücudun ilaca yanıt vermiş çok şükür endokrinoloji bölümünden takip edilmen lazım doktor kan değerine göre ilacın dozunu ayarliyacaktir.normal değerleri yakaladıktan sonra bence bebek denemelerine başlayın çünkü gebelikte tsh çok önemli.tiroid vücudumuzun en önemli bezi doğru çalışmaması çoğu organı etkiliyor özellikle üreme organlarının.moralini bozup stres yapma.

Rabbim kolaylık versin canım.Evet artık yüzde verir ama çekiniyor um cinsiyet öğrenmek için geldim demeye.başka doktora gideyim diyorum.bide 16 dan önce söylemeyen tip doktorlardan birine denk gelirim diyorum.bekliyorum su an kararsız ve meraklı :)

Cnm ilacı var kullanıyorsun düşürüyor değeri benim guatrm hep yüksek gebelikte çok yükseliyor şimdi ilaç kullanıyorum troid yujsek olduğu zamsn gebelikte ayni şekilde bebeği de zehirliyor ben ıki ay önce düşük yaptım guatrm 9.50 olmuştu baya ve bende doktor tavsiyesiyle ilacı bırakmıştım bilmiyorum ama bebegim ondanda zehirkenip düşmüş olabilir suan yıne gebeyim levotiron 50 miligram alıyorum günde bitane ac karnına sabahları ıki hafta once bakturdum 1.93 olmuştu iyidi yani sende düşürmeden gebe kalma bence riskleri var çünkü hem bebeği zehirliyor hem boğaz ağrisu yapıyor yanı doktorunula görüş o sana daha da açıklayacağı konular olacaktır guatr hakkında

Çok vüzel bir haber canım ..tam öakmalık gerçekten..sağ salim kucağına alırsın inşallah..allahım bize de nasip eylesin

Benim burdan anladığım 12 saat sonda gibi ortalama çatlamışsın ylerde içerde olduğu için oğluşu bulmuşsun..hayırlı uğurlu olsun..yani eğer reglin düzenliyse zaten 5 saate tam pik yapmış olsan sabaha karşı da çatlamışsın..sence de çyle değil mi ??

Ben nasilsa daha gec yumurtalarım diye bir gun once korunmali iliski olmustu. Eşimin ve bir doktorun iddiasi cinsel perhizin sperm sayisi az olan erkeklerin biriksin diye oldugu yani cinsiyetle alakali olmadigi idi.ve bir nevi hakli ciktilar

Buyuk ihtimalle bende pik yaptığı andan hemen sonra catliyor ki birgun aksami iliski oldu kirmizi ciagi vardi ama oyle kalin ve kopkoyu degildi ertesi sabah daha da koyuydu t cizgisi çünkü ama saat 12 gibi yaptığım da siliklesmisti.

Elifem evet devlette soylemiyorlar ben gecen hafta ikili test icin gittimde kadin doktor ultrasonu karnima koyar koymaz kasik arasindan sarkıyordu ama hemen basina götürdü. Ben cikintiyi sordum bariz uzundu ama hemen daha erken 16.haftayi bekle deyip gecistirdi. Ben dun ozelde direk dedim cimsiyet icin geldik diye ne olsa parali hastane . O da eger gorursem soylerim dedi ve pat diye dedi. En kotu ihtimalle oran verir yani yüzde verir. Erkege yakin der ne nileyom

Canim benim Rabbim hayirli evladlar nasip etsin hepimize
Cok saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…