- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #40.961
Canım çok geçmiş olsun Rabbim bir daha yaşatmasın. İnşallah en kısa zamanda gönlündekine hamile kalırsınAllah hepinizden razi olsun dua edenlerin gönlundekini nasip etsin rabbim.
ben kürtaji oldum vardir bi hikmeti belki ibreti... umarim kolay atlatirim bu süreci hepinize cok tesekkurederim
Geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda hayırlı sağlıkli bir evlat nasip etsin ınş .vücudun ilaca yanıt vermiş çok şükür endokrinoloji bölümünden takip edilmen lazım doktor kan değerine göre ilacın dozunu ayarliyacaktir.normal değerleri yakaladıktan sonra bence bebek denemelerine başlayın çünkü gebelikte tsh çok önemli.tiroid vücudumuzun en önemli bezi doğru çalışmaması çoğu organı etkiliyor özellikle üreme organlarının.moralini bozup stres yapma.Hanimlar merhaba
Bende birkac ay once kiz bebek icin arastirma icindeydim ama suan biran once hamile kalma dusuncesine girdim burasi aktif bir grup oldugundan belki icinizde tecrubesi olan vardir diye sormak istiyorum 2. Bebege karar verince kontroe gittim ve kan tahlilimde tsh troid 7lerde cikti normali 5mis sanirim ilaca basladim ama hamilelikte 2,5 olmasi isteniyormus sanirim 10 gun icinde 6ya geriledi ama daha tam nirmale donmedi ben baya endiselendim bazi yerlerde gebeligi engelliyor ddiye okuyorum doktorlar tek basina engel olmayip baska rahatsizliklar var ise sorun oldugunu soylesede ben baya taktim bu degerlerde hamile kalmak mumkunmu illa dusukmu olmasi lazim oglum kardesi olsun cok istiyor bende oyle bayada ara verdim hamile kalmayi geciktirirmi tsh ve kolaylikla dusebilirmi troit sorunlari yasayip yardimci olabilecek varsa ck sevinrim tesekkurler
Rabbim kolaylık versin canım.Evet artık yüzde verir ama çekiniyor um cinsiyet öğrenmek için geldim demeye.başka doktora gideyim diyorum.bide 16 dan önce söylemeyen tip doktorlardan birine denk gelirim diyorum.bekliyorum su an kararsız ve meraklı :)Çok yazamıyorum ama takipteyim arkadaşlarGecemavisim çook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun canım üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır illa ki
M Madyec ayy yine bir oğlan müjdesi rarısı bize çook dua et sevindim senin adına benimde 2 kızım var inşş banada nasip olurElifemm- senin cinsiyet artık net görülür hayırlı haberini bekliyorum canım Allah gönlündekini versin
Hepinizi öpüyorumm benim bebiş ağladı kaçtım ben
Cnm ilacı var kullanıyorsun düşürüyor değeri benim guatrm hep yüksek gebelikte çok yükseliyor şimdi ilaç kullanıyorum troid yujsek olduğu zamsn gebelikte ayni şekilde bebeği de zehirliyor ben ıki ay önce düşük yaptım guatrm 9.50 olmuştu baya ve bende doktor tavsiyesiyle ilacı bırakmıştım bilmiyorum ama bebegim ondanda zehirkenip düşmüş olabilir suan yıne gebeyim levotiron 50 miligram alıyorum günde bitane ac karnına sabahları ıki hafta once bakturdum 1.93 olmuştu iyidi yani sende düşürmeden gebe kalma bence riskleri var çünkü hem bebeği zehirliyor hem boğaz ağrisu yapıyor yanı doktorunula görüş o sana daha da açıklayacağı konular olacaktır guatr hakkındaHanimlar merhaba
Bende birkac ay once kiz bebek icin arastirma icindeydim ama suan biran once hamile kalma dusuncesine girdim burasi aktif bir grup oldugundan belki icinizde tecrubesi olan vardir diye sormak istiyorum 2. Bebege karar verince kontroe gittim ve kan tahlilimde tsh troid 7lerde cikti normali 5mis sanirim ilaca basladim ama hamilelikte 2,5 olmasi isteniyormus sanirim 10 gun icinde 6ya geriledi ama daha tam nirmale donmedi ben baya endiselendim bazi yerlerde gebeligi engelliyor ddiye okuyorum doktorlar tek basina engel olmayip baska rahatsizliklar var ise sorun oldugunu soylesede ben baya taktim bu degerlerde hamile kalmak mumkunmu illa dusukmu olmasi lazim oglum kardesi olsun cok istiyor bende oyle bayada ara verdim hamile kalmayi geciktirirmi tsh ve kolaylikla dusebilirmi troit sorunlari yasayip yardimci olabilecek varsa ck sevinrim tesekkurler
İşte o yüzden pikten sonra 4 saate bir test yapın diye öneriyolar forumda:)Aynen öyle herşey Allahtan belki testin acilmasi hemen olmamış olabilir
Çok vüzel bir haber canım ..tam öakmalık gerçekten..sağ salim kucağına alırsın inşallah..allahım bize de nasip eylesinKizlar ben bugun baska bir doktora gittim esimle. Daha dogrusu esim götürdü. Neyse ne kiz mi erkrk mi öğrenelim. Senin bu kaygından kurtulalim dedi. Cunku gercekten hayirlisini istesem de tüm bulgular erkege isaret ettigi icin ister istemez strese giriyordum. Cunku kendimi kaptirirsam ne yalan diyeyim burukluk da yasayacaktim. Iste bu yuzden esim ben biran once bu durumdan cikayim diye bir nevi zorla goturdu. Ve girdim ultrasona .ne yapiyor benim zilli dedim. Yüzü koyundu. Doktorda bir kac dakika sonra dön lan sırtını dedi. Lan ı bilerek dedim cunku zilli degil erkek annesi dedi gülerek. Ve o anda sırt üstü döndü bak bu da pipisi dedi. Söylemekle yuksek riske girdim de dedi. 13 haftalık buarada Ben de ister istemez cok sevindim esimle bana çak yapti . Sonra dedi ki hadi yine de yuzde 90 diyelim ücumuzun arasinda kalsin kimseye demeyin haftaya gelin tam kesinletiririz dedi. Yani olay bu kızlar. Haftaya cumartesini sabirsizla cekiyorum. Rabbim iki kızdan sonra oglanı da nasip etti gibi. Allah dileyen herkese once sagliksini ve sonra gonlunde yatani versin.
Benim burdan anladığım 12 saat sonda gibi ortalama çatlamışsın ylerde içerde olduğu için oğluşu bulmuşsun..hayırlı uğurlu olsun..yani eğer reglin düzenliyse zaten 5 saate tam pik yapmış olsan sabaha karşı da çatlamışsın..sence de çyle değil mi ??Kizlar ben iki sene ovulasyon testi kullandim. Cift kirmizi gorunce aksamina deniyorduk. Esim de sen gec kaliyorsun ben muhendisim spermler oraya 12.24 saat arasi anca gidiyorsur diyidu sakayla karisik. 21Ekim sat.imdi. tam 11 gun sabahi 31 ekimde t cizgisi koyu cikti ama c kadar kopkoyu degildi. Aksam uzeri soylemesi ayip bir miktar seffaf sivi geldi ama baya yogun geldi . Ben ertesi gün düşünüyordum ama Aksami esim yine dedi gec kalicaz diye bende bu sefer onu dinledim biraz erkene cektim. Ama icim icimi yiyordu erken mi oldu cin takvimi kiz diyo diye. Ama icimden bi ses esimi dinlemem gerektigini söyledi. O bana diyordu ben ruyamda erkek gordum cikacak diye. Neyse bu arada iko ay once rahim filmi cektirdim. Doktor tupler ini iyice actim rahat hamile kalirsin demisti. Bir senedir folik asit multi vitamin ve omega 3 alıyordum. Onlar da ise yaradi . Et yedim muz ph yuksek su içtim. Tahmini yumurtlamam iliskiden ya yarim gun ya da bir gun sonrasi oldu
Buyuk ihtimalle bende pik yaptığı andan hemen sonra catliyor ki birgun aksami iliski oldu kirmizi ciagi vardi ama oyle kalin ve kopkoyu degildi ertesi sabah daha da koyuydu t cizgisi çünkü ama saat 12 gibi yaptığım da siliklesmisti.Benim burdan anladığım 12 saat sonda gibi ortalama çatlamışsın ylerde içerde olduğu için oğluşu bulmuşsun..hayırlı uğurlu olsun..yani eğer reglin düzenliyse zaten 5 saate tam pik yapmış olsan sabaha karşı da çatlamışsın..sence de çyle değil mi ??
Canim amin ins. Dairisi isteyenlerin basinaÇok vüzel bir haber canım ..tam öakmalık gerçekten..sağ salim kucağına alırsın inşallah..allahım bize de nasip eylesin
Elifem evet devlette soylemiyorlar ben gecen hafta ikili test icin gittimde kadin doktor ultrasonu karnima koyar koymaz kasik arasindan sarkıyordu ama hemen basina götürdü. Ben cikintiyi sordum bariz uzundu ama hemen daha erken 16.haftayi bekle deyip gecistirdi. Ben dun ozelde direk dedim cimsiyet icin geldik diye ne olsa parali hastane . O da eger gorursem soylerim dedi ve pat diye dedi. En kotu ihtimalle oran verir yani yüzde verir. Erkege yakin der ne nileyomRabbim kolaylık versin canım.Evet artık yüzde verir ama çekiniyor um cinsiyet öğrenmek için geldim demeye.başka doktora gideyim diyorum.bide 16 dan önce söylemeyen tip doktorlardan birine denk gelirim diyorum.bekliyorum su an kararsız ve meraklı :)
Canim benim Rabbim hayirli evladlar nasip etsin hepimizeÇok yazamıyorum ama takipteyim arkadaşlarGecemavisim çook geçmiş olsun Rabbim tez zamanda yerini doldursun canım üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır illa ki
M Madyec ayy yine bir oğlan müjdesi rarısı bize çook dua et sevindim senin adına benimde 2 kızım var inşş banada nasip olurElifemm- senin cinsiyet artık net görülür hayırlı haberini bekliyorum canım Allah gönlündekini versin
Hepinizi öpüyorumm benim bebiş ağladı kaçtım ben
Canim cok tesekkur ederimAyyy çok sevindim ya rabbim sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına almayı nasip etsin 2 kızdan sonra inşallah bizede nasip olur.
Sigara icmez. Bol et yer ve maden suyu icer.baska da ozel birsey yok canimCanım esinin beslenmesi falan nasıldı
Onceki iliskileriniz korunmalimiydi[/QUOTE
Canim benim ins aliriz . Rabbim hayirli evladlar nasip eylesin cumlemizehayırlı olsun canım saglıkla alırsun kucagına ınsallah
Evet canim kiz cikiyordu hep .hatta subata kadar kiz cikiyorduCok sevindim canim gozunuz aydin.otomatik cin takv. Kiz mi cikiyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?