- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.161
Hadi hayırlısı canım benim gidince haber ver olur mu merak içindeyimYok canım cesaretimi topladım p.tesi gitmeyi düşünüyorum ınş.
Cok cok gecmis olsun ne havalesi gecirdi kiziniz Allahim sifasini versinBende de 3 prenses var aslında bu sene 4. Düşünüyordum ama küçük kuzum 2. Havalesini 4 ay önce geçirince planları epey öteye erteledim.kucugum Şubat'ta 3. Yaşını dolduracak.ogretmenim Allah gönlümüze göre versin inşallah kızlar
Ateşli havale geçirdi şükür şimdilik iyiyiz sagolunCok cok gecmis olsun ne havalesi gecirdi kiziniz Allahim sifasini versin
rabım yavrularını sana bagıslasın canımİkinci kızıma hamile kalmadan önce nenem bize gelmişti misafirlige aynen bana söyledigi şu olmuştu senin 3 tane kızın olacak rüyanı gördüm demişti.öylede oldu ikinci kızıma adetimin 16 ve 17 günü birliktelik oldu ben yumurtlama günü nedir bilmezdim zaten ozamanlar görümcem söylemişti yumurtlama günleri adetle birlikte say 14 15 16 ve 17 günleri birlikte ol ama ben sadece 16 ve 17 gün denedim başkada olmadı zaten ben sakindim anladınız orayısonuç ikinci kızım oldu üçüncü gebelik olmadan önce ph yüksek su içtik folicasit kullandım eşim le birlikte soda ve muz tükettik keçi boynuzu pekmezi bunları iki ay önce başladık erkek bebek duası okudum yumurta takibi yaptım aralıkta yumurtam çatlamadı stresten ocakta uzun şeffaf akıntıdan birgün sonra gittim doktor çatlamış dedi 17 günümdü o akşam karbonatlı vajinal duş sert kahve bölgesel soguk duş önce ben sonra eşim anladınız orasını derin ilişki oldu ve tek ilişkiyle hamile kaldım.sonuç kız unutmadan kızlar ikinci kızımdan sonra birde düşük oldu adet bitiminden sonra oldu oda eşim istiyordu ben istemiyordum birkere korunmadı çok kızmıştım o ay başkada olmamıştı hamile kaldım kese oluştu ama kalp atışı oluşmadı kanamam oldu düşük yaptım hatırladıklarım bunlar.
gecmiş olsun canım benım 6yasında kızım 6aylık ve12aylık ateslı havale gecırdı sana tavsıye canım soguk gırıp ılacları alerjı ılac ve kusma ılaclarını kesınlıkle kızına verme havaleyı tetıklıyo doktorada sorabılırsın kızım 6yasıda aile hekımımızde not dusurmus bılgısayarına yasak dıyeAteşli havale geçirdi şükür şimdilik iyiyiz sagolun
Aynen oyle kaderde ne varsa o oluo ben 2.de yum once oldu die biliorum ama 2. Oglum gelio 3. Denermiyim bilmiorum masallah sen 4.yu bile dusunmussun saglikla al ins bebisini hepsi sezeryan mi normal mirabım yavrularını sana bagıslasın canım
Bence kaderden otesı boş alnımızda ne yazılıysa onu gorcez elınden gelen herseyı yapmişsın canım bende okadar test takıbı yaptım 2sene boyunca tutmadı testım bıttıgı ay nasıl olsa yıne tutmaz dıyerek 2sefer oldu sonuc 4.fıstıgım gelıyor allahım evlatlarımızın sanslarını bahtlarını guzel eylesın ınşallah bızlerı onların baslarından eksık etmesın kımseye muhtac olmasınlar ınşallah
Heeseyin hayırlısı canım benim nasipten öteye gidilmiyor gerçekten birseyler sebep oluyor bazen.karbonat li düş vajinal ortamı ve spermler i kesinlikle olumsuz etkilediğini düşünüyorum birde eğer hatirliyorsan yumurta catladiktan kaç saat sonra birliktelik oldu.12+ saat sonrası ortam asidiklesiyor ve kuruyor.erkek bebek için yumurtlama ya çok yakın zamanda olması lazım.İkinci kızıma hamile kalmadan önce nenem bize gelmişti misafirlige aynen bana söyledigi şu olmuştu senin 3 tane kızın olacak rüyanı gördüm demişti.öylede oldu ikinci kızıma adetimin 16 ve 17 günü birliktelik oldu ben yumurtlama günü nedir bilmezdim zaten ozamanlar görümcem söylemişti yumurtlama günleri adetle birlikte say 14 15 16 ve 17 günleri birlikte ol ama ben sadece 16 ve 17 gün denedim başkada olmadı zaten ben sakindim anladınız orayısonuç ikinci kızım oldu üçüncü gebelik olmadan önce ph yüksek su içtik folicasit kullandım eşim le birlikte soda ve muz tükettik keçi boynuzu pekmezi bunları iki ay önce başladık erkek bebek duası okudum yumurta takibi yaptım aralıkta yumurtam çatlamadı stresten ocakta uzun şeffaf akıntıdan birgün sonra gittim doktor çatlamış dedi 17 günümdü o akşam karbonatlı vajinal duş sert kahve bölgesel soguk duş önce ben sonra eşim anladınız orasını derin ilişki oldu ve tek ilişkiyle hamile kaldım.sonuç kız unutmadan kızlar ikinci kızımdan sonra birde düşük oldu adet bitiminden sonra oldu oda eşim istiyordu ben istemiyordum birkere korunmadı çok kızmıştım o ay başkada olmamıştı hamile kaldım kese oluştu ama kalp atışı oluşmadı kanamam oldu düşük yaptım hatırladıklarım bunlar.
1tane mıyom amelıyatı oldum arkasında kızım oldu sezeryan oldum bu da3 amelıyatım olcak canımAynen oyle kaderde ne varsa o oluo ben 2.de yum once oldu die biliorum ama 2. Oglum gelio 3. Denermiyim bilmiorum masallah sen 4.yu bile dusunmussun saglikla al ins bebisini hepsi sezeryan mi normal mi
Tek yapacağın son dönem ağır is yapmamak stres yapmamak daha çok istirahat önerilir diye düşünüyorum.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıkla kucağına alırsın ınş.Merhaba hanımlar benim iki gebeligimde de erken doğum yaptım 36 ve 35.haftalarda doğurdum 8 .ayda akıntım biraz fazlalasinca doktorum turnusol kagitli Ped verdi ve o sebeple geldiğini anladım sonra kan testi ile vucudumda enfeksiyon çıktı idrar ile akıntı ile suyum bitince doğuma girdim bu hamileligimdede ayni seyleri yaşamaktan şimdiden korkuyorum bu ay doktoruma söyleyeceğim ama öncelikle size sormak istedim bunun önceden alınacak bir önlemi yokmu
Yumurtlama dan bir gün öncesi bile erkek şansı çok yüksek canım ortamda bazik akıntı olduğu için spermler uzun süre dayanıp yaşıyorlar.senin tahmini kaç gün önce oldu.Aynen oyle kaderde ne varsa o oluo ben 2.de yum once oldu die biliorum ama 2. Oglum gelio 3. Denermiyim bilmiorum masallah sen 4.yu bile dusunmussun saglikla al ins bebisini hepsi sezeryan mi normal mi
Rabbim gönlüne göre versin canım.kuzuna da sifalar diliyorum tekrar etmez ınş.5 yaşından sonra atlatiyorlar genelde ateşli havaleyi.Bende de 3 prenses var aslında bu sene 4. Düşünüyordum ama küçük kuzum 2. Havalesini 4 ay önce geçirince planları epey öteye erteledim.kucugum Şubat'ta 3. Yaşını dolduracak.ogretmenim Allah gönlümüze göre versin inşallah kızlar
Amin inşallah canım ama aynı şeyi ikinci kere yaşadım üçüncü kerede yaşamam kacinilmaz sanırım ama 34 te olmasa inşallahTek yapacağın son dönem ağır is yapmamak stres yapmamak daha çok istirahat önerilir diye düşünüyorum.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıkla kucağına alırsın ınş.
Bir gun once oldu canim benimde akintim vardi zaten o gunlerYumurtlama dan bir gün öncesi bile erkek şansı çok yüksek canım ortamda bazik akıntı olduğu için spermler uzun süre dayanıp yaşıyorlar.senin tahmini kaç gün önce oldu.
Kiz bebek istiyorsan tamamen vajina ici kupkuru olmali ve iliskiyi yumurta catlamadan 3 gun once kesmelisin ondan sonra iliski olmasinBir gun once oldu canim benimde akintim vardi zaten o gunler
Nasil takip yaptinBir gun once oldu canim benimde akintim vardi zaten o gunler
Kiz bebek istiyorsan tamamen vajina ici kupkuru olmali ve iliskiyi yumurta catlamadan 3 gun once kesmelisin ondan sonra iliski olmasin
Evet canım onlara dikkat ediyorum Allah razı olsungecmiş olsun canım benım 6yasında kızım 6aylık ve12aylık ateslı havale gecırdı sana tavsıye canım soguk gırıp ılacları alerjı ılac ve kusma ılaclarını kesınlıkle kızına verme havaleyı tetıklıyo doktorada sorabılırsın kızım 6yasıda aile hekımımızde not dusurmus bılgısayarına yasak dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?