Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İkinci kızıma hamile kalmadan önce nenem bize gelmişti misafirlige aynen bana söyledigi şu olmuştu senin 3 tane kızın olacak rüyanı gördüm demişti.öylede oldu ikinci kızıma adetimin 16 ve 17 günü birliktelik oldu ben yumurtlama günü nedir bilmezdim zaten ozamanlar görümcem söylemişti yumurtlama günleri adetle birlikte say 14 15 16 ve 17 günleri birlikte ol ama ben sadece 16 ve 17 gün denedim başkada olmadı zaten ben sakindim anladınız orayı sonuç ikinci kızım oldu üçüncü gebelik olmadan önce ph yüksek su içtik folicasit kullandım eşim le birlikte soda ve muz tükettik keçi boynuzu pekmezi bunları iki ay önce başladık erkek bebek duası okudum yumurta takibi yaptım aralıkta yumurtam çatlamadı stresten ocakta uzun şeffaf akıntıdan birgün sonra gittim doktor çatlamış dedi 17 günümdü o akşam karbonatlı vajinal duş sert kahve bölgesel soguk duş önce ben sonra eşim anladınız orasını derin ilişki oldu ve tek ilişkiyle hamile kaldım.sonuç kız unutmadan kızlar ikinci kızımdan sonra birde düşük oldu adet bitiminden sonra oldu oda eşim istiyordu ben istemiyordum birkere korunmadı çok kızmıştım o ay başkada olmamıştı hamile kaldım kese oluştu ama kalp atışı oluşmadı kanamam oldu düşük yaptım hatırladıklarım bunlar.

Cok cok gecmis olsun ne havalesi gecirdi kiziniz Allahim sifasini versin

rabım yavrularını sana bagıslasın canım
Bence kaderden otesı boş alnımızda ne yazılıysa onu gorcez elınden gelen herseyı yapmişsın canım bende okadar test takıbı yaptım 2sene boyunca tutmadı testım bıttıgı ay nasıl olsa yıne tutmaz dıyerek 2sefer oldu sonuc 4.fıstıgım gelıyor allahım evlatlarımızın sanslarını bahtlarını guzel eylesın ınşallah bızlerı onların baslarından eksık etmesın kımseye muhtac olmasınlar ınşallah

Ateşli havale geçirdi şükür şimdilik iyiyiz sagolun
gecmiş olsun canım benım 6yasında kızım 6aylık ve12aylık ateslı havale gecırdı sana tavsıye canım soguk gırıp ılacları alerjı ılac ve kusma ılaclarını kesınlıkle kızına verme havaleyı tetıklıyo doktorada sorabılırsın kızım 6yasıda aile hekımımızde not dusurmus bılgısayarına yasak dıye

Merhaba hanımlar benim iki gebeligimde de erken doğum yaptım 36 ve 35.haftalarda doğurdum 8 .ayda akıntım biraz fazlalasinca doktorum turnusol kagitli Ped verdi ve o sebeple geldiğini anladım sonra kan testi ile vucudumda enfeksiyon çıktı idrar ile akıntı ile suyum bitince doğuma girdim bu hamileligimdede ayni seyleri yaşamaktan şimdiden korkuyorum bu ay doktoruma söyleyeceğim ama öncelikle size sormak istedim bunun önceden alınacak bir önlemi yokmu

Aynen oyle kaderde ne varsa o oluo ben 2.de yum once oldu die biliorum ama 2. Oglum gelio 3. Denermiyim bilmiorum masallah sen 4.yu bile dusunmussun saglikla al ins bebisini hepsi sezeryan mi normal mi

Heeseyin hayırlısı canım benim nasipten öteye gidilmiyor gerçekten birseyler sebep oluyor bazen.karbonat li düş vajinal ortamı ve spermler i kesinlikle olumsuz etkilediğini düşünüyorum birde eğer hatirliyorsan yumurta catladiktan kaç saat sonra birliktelik oldu.12+ saat sonrası ortam asidiklesiyor ve kuruyor.erkek bebek için yumurtlama ya çok yakın zamanda olması lazım.

Aynen oyle kaderde ne varsa o oluo ben 2.de yum once oldu die biliorum ama 2. Oglum gelio 3. Denermiyim bilmiorum masallah sen 4.yu bile dusunmussun saglikla al ins bebisini hepsi sezeryan mi normal mi
1tane mıyom amelıyatı oldum arkasında kızım oldu sezeryan oldum bu da3 amelıyatım olcak canım

Tek yapacağın son dönem ağır is yapmamak stres yapmamak daha çok istirahat önerilir diye düşünüyorum.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıkla kucağına alırsın ınş.

Yumurtlama dan bir gün öncesi bile erkek şansı çok yüksek canım ortamda bazik akıntı olduğu için spermler uzun süre dayanıp yaşıyorlar.senin tahmini kaç gün önce oldu.

Rabbim gönlüne göre versin canım.kuzuna da sifalar diliyorum tekrar etmez ınş.5 yaşından sonra atlatiyorlar genelde ateşli havaleyi.

Tek yapacağın son dönem ağır is yapmamak stres yapmamak daha çok istirahat önerilir diye düşünüyorum.rabbim korktuguna ugratmasin sağlıkla kucağına alırsın ınş.
Amin inşallah canım ama aynı şeyi ikinci kere yaşadım üçüncü kerede yaşamam kacinilmaz sanırım ama 34 te olmasa inşallah

Evet canım onlara dikkat ediyorum Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…