- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.181
Evet canım inşallah tekrarlamaz Allah razı olsunRabbim gönlüne göre versin canım.kuzuna da sifalar diliyorum tekrar etmez ınş.5 yaşından sonra atlatiyorlar genelde ateşli havaleyi.
2.oglusa hamileyim ama 3.yu dusunursem takip edicem kesin. 2.de takip etmedigim icin cok kiziyorum kendime yum gunu korunmasiz iliski oldu buyuk ihtimalKiz bebek istiyorsan tamamen vajina ici kupkuru olmali ve iliskiyi yumurta catlamadan 3 gun once kesmelisin ondan sonra iliski olmasin
Canim son adet ve dogum tarihini yazarmisin bi takvime bakicam2.oglusa hamileyim ama 3.yu dusunursem takip edicem kesin. 2.de takip etmedigim icin cok kiziyorum kendime yum gunu korunmasiz iliski oldu buyuk ihtimal
Son adetim 25.07.2017 dogum tarihim 26.07.1990 canimCanim son adet ve dogum tarihini yazarmisin bi takvime bakicam
Canim baktim ama ilk oglum 24 yasinda mayista hamile kaldim onda kiz gosterioBu takvime bakin kizlar enteresan bisekilde tutma orani cok yuksek. Yasiniza ve hamile kaldiginiz aya bakin. K Kestane Sekeri canim seninkide tutuyor 27 yaş agustos ayi erkek
Evet canimCanim baktim ama ilk oglum 24 yasinda mayista hamile kaldim onda kiz gosterio
Erkek olmasi icin birsey denemismiydiniz rica etsem yazarmisniz bide anladigim kadariyla yine kiziniz olacak benimde 2 tane var Allah uzun omur versin hepsineİyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum kızlar inşallah sizinde dilediginiz bütün dualar kabul olur.ikişey unutmuşum son kızımda soldan yumurtam çatlamıştı ve ilişki sonrası sagıma ďöndüm. Bebek düşünürsem yaz sonu olabilir ve bu son gebelik olacak yöntem denemiycem adak adayıp dua edecem
4116.sayfada yazmis arkadasimiz cnmErkek olmasi icin birsey denemismiydiniz rica etsem yazarmisniz bide anladigim kadariyla yine kiziniz olacak benimde 2 tane var Allah uzun omur versin hepsine
Yok canim 30 nisan son adet tarihimdi yani kesin mayista kaldim:)Ama acaba haziranda kalma ihtimalin varmi hani son adet tarihin mayisin son haftalarindamiydi acep
Canim yumurta catlamadan once yum akintisi olmuyor yum catlamadan 3 gun once iliskiyi kesmelsinKupkuru derken canm nasil oluyo o
Alt tarafta cevapla var ona basiyorsun alinti yapmak istedigin msja. Takvimlere inaniyormusun yada bioritim simdi hamileligi düşünsen hangi yontemleri uygulardin. Ustu kapali yazsan canim hepimiz faydalanirdik bilgilerdenKızlar uzun zamandır siteye girmedigim için alıntı yapmayı bile unutmuşum duru arkadaşım ben 3 kızımı dogurdum hamile kalmadan önce bu yöntemleri denedim olmadı nasip ve nenem haklı çıktı annem dün bizdeydi kız kardeşim hamile bu hafta cinsiyeti ögrenecek annem kardeşime sordu akıntın hangi renk sarıysa oglun olur beyazsa kızın dedi anneme dedim bana dua et hergün dua ediyorum sana dedi rüyanı görmem lazım dedi ama 4 çocuk sanki bana çok uzak yapabilirmiyim üstesinden kalkabilirmiyim bilmiyormaslında bildigim bissürü yöntem var özel mesaj nasıl atılır bilmiyorum ordan size anlatırdım bu arada kız kardeşim çok komik biz iki kova burcu çok iyi anlaşırız bebek düşünmeye başlayınca 4 ay olmadı stres yaptı bana geldi bu bebek nasıl yapılır dedi bende anlattım yumurtlama günlerinde akıntın çok olur ozamanlar dene tamam dedi ve oldu bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
Niye 2 yas ekledin canim subattan öncemi dogdunBenim çin takvimi tuttu üç kızımda kaldıgım aya iki yaş ekledim tuttu ama digerini bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?