Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim o yontemleri burda da anlalabilir misin bizlere de bilgi olur canim

Benim kızım da 37 .5 ds havale geçirdi petitus tetikledi sizin bahsettiğiniz ilaçların adı nedir acaba

Bildigin yomtemleri bizimle de paylassan canim Allah sanada bizlerede gonlumuzdekini nasip etsin insallah

Kizlar adetim 30/31 gunde oluyor buna gore bugun 29 gun ilk once ovulasyon testini yaptim 2.cizgi hemen 2.dakikada belirdi sonra dayanamayip gebelik testi yaptim 2.cizginin cikmasi 10 dk sonra falan oldu gecenlerde de test yapmistim ama bu kadar belirgin degildi 2.cizgi

Eklentiler

• 20180122_153639.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 109
Hangisi gebelik hangisi ovu testi cnm

Bence hamilesiniz benim bundan daha silikken hamileydim bende boyle adet dongum oyuzden testlerde netlik daha gec cikiyo sanirim

1.ovulasyon 2. Gebelik canim
Canim insallah test hamile oldugunu gosteriyor hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik gecirirsin. Yasadigim aci tecrubeyle iki gun arayla saglik ocaginda kan testi yaptirmani bhcg oranlarina baktirmani tavsiye ederim canim. Insallah gönlundeki olsun

Allah razi olsun sizinde kucaginizi gonlunuzdekiyle tez zamanda dolsursun Rabbim benim saglikli cok sulur 2 kizim var esimin degil ama benim erkek bebek takintim olustu cevremden dolayi saglikli hayirli olacaksa olsun diye hep dua ediyorum

Allah razi olsun sizinde kucaginizi gonlunuzdekiyle tez zamanda dolsursun Rabbim benim saglikli cok sulur 2 kizim var esimin degil ama benim erkek bebek takintim olustu cevremden dolayi saglikli hayirli olacaksa olsun diye hep dua ediyorum
Amin canim insallah Allah gönlune göre versin. Yöntem uyguladinmi

Cnm
bir ara giremediğim icin kaçırdım umarim bebişde ıyidir saglikli bir hamilelik olmuştur en son haberler iyi değildi son durum nedir cnm

Hayırlı olsun canım Rabbim muradini nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…