- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.201
Şubatta dogdum ben ocak şubat dogumlular 2 yaş ekliyorNiye 2 yas ekledin canim subattan öncemi dogdun
Estagfirullah canim takdiri ilahi bu yontemler sadece keske sunuda yapsaydim dememek icinŞimdi diyeceksiniz madem çok biliyorsun kendin neden denemedin bunu ben yeni ögrendim yapacagım şeyi
Niye 2 yas ekledin canim subattan öncemi dogdun
Ocak şubat dogumlular 2 yaş ekliyorNiye 2 yas ekledin canim subattan öncemi dogdun
Canim o yontemleri burda da anlalabilir misin bizlere de bilgi olur canimKızlar uzun zamandır siteye girmedigim için alıntı yapmayı bile unutmuşum duru arkadaşım ben 3 kızımı dogurdum hamile kalmadan önce bu yöntemleri denedim olmadı nasip ve nenem haklı çıktı annem dün bizdeydi kız kardeşim hamile bu hafta cinsiyeti ögrenecek annem kardeşime sordu akıntın hangi renk sarıysa oglun olur beyazsa kızın dedi anneme dedim bana dua et hergün dua ediyorum sana dedi rüyanı görmem lazım dedi ama 4 çocuk sanki bana çok uzak yapabilirmiyim üstesinden kalkabilirmiyim bilmiyormaslında bildigim bissürü yöntem var özel mesaj nasıl atılır bilmiyorum ordan size anlatırdım bu arada kız kardeşim çok komik biz iki kova burcu çok iyi anlaşırız bebek düşünmeye başlayınca 4 ay olmadı stres yaptı bana geldi bu bebek nasıl yapılır dedi bende anlattım yumurtlama günlerinde akıntın çok olur ozamanlar dene tamam dedi ve oldu bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
Neyi yeni ogrendiz merak ediyoruzŞimdi diyeceksiniz madem çok biliyorsun kendin neden denemedin bunu ben yeni ögrendim yapacagım şeyi
Benim kızım da 37 .5 ds havale geçirdi petitus tetikledi sizin bahsettiğiniz ilaçların adı nedir acabagecmiş olsun canım benım 6yasında kızım 6aylık ve12aylık ateslı havale gecırdı sana tavsıye canım soguk gırıp ılacları alerjı ılac ve kusma ılaclarını kesınlıkle kızına verme havaleyı tetıklıyo doktorada sorabılırsın kızım 6yasıda aile hekımımızde not dusurmus bılgısayarına yasak dıye
4116.sayfada yazmis arkadasimiz cnm[/QU okudum canim tesekkurler
Bildigin yomtemleri bizimle de paylassan canim Allah sanada bizlerede gonlumuzdekini nasip etsin insallahKızlar uzun zamandır siteye girmedigim için alıntı yapmayı bile unutmuşum duru arkadaşım ben 3 kızımı dogurdum hamile kalmadan önce bu yöntemleri denedim olmadı nasip ve nenem haklı çıktı annem dün bizdeydi kız kardeşim hamile bu hafta cinsiyeti ögrenecek annem kardeşime sordu akıntın hangi renk sarıysa oglun olur beyazsa kızın dedi anneme dedim bana dua et hergün dua ediyorum sana dedi rüyanı görmem lazım dedi ama 4 çocuk sanki bana çok uzak yapabilirmiyim üstesinden kalkabilirmiyim bilmiyormaslında bildigim bissürü yöntem var özel mesaj nasıl atılır bilmiyorum ordan size anlatırdım bu arada kız kardeşim çok komik biz iki kova burcu çok iyi anlaşırız bebek düşünmeye başlayınca 4 ay olmadı stres yaptı bana geldi bu bebek nasıl yapılır dedi bende anlattım yumurtlama günlerinde akıntın çok olur ozamanlar dene tamam dedi ve oldu bakalım ne olacak bende merakla bekliyorum
Kizlar adetim 30/31 gunde oluyor buna gore bugun 29 gun ilk once ovulasyon testini yaptim 2.cizgi hemen 2.dakikada belirdi sonra dayanamayip gebelik testi yaptim 2.cizginin cikmasi 10 dk sonra falan oldu gecenlerde de test yapmistim ama bu kadar belirgin degildi 2.cizgi
1.ovulasyon 2. Gebelik canimHangisi gebelik hangisi ovu testi cnm
Canim insallah test hamile oldugunu gosteriyor hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik gecirirsin. Yasadigim aci tecrubeyle iki gun arayla saglik ocaginda kan testi yaptirmani bhcg oranlarina baktirmani tavsiye ederim canim. Insallah gönlundeki olsun1.ovulasyon 2. Gebelik canim
Allah razi olsun sizinde kucaginizi gonlunuzdekiyle tez zamanda dolsursun Rabbim benim saglikli cok sulur 2 kizim var esimin degil ama benim erkek bebek takintim olustu cevremden dolayi saglikli hayirli olacaksa olsun diye hep dua ediyorumCanim insallah test hamile oldugunu gosteriyor hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik gecirirsin. Yasadigim aci tecrubeyle iki gun arayla saglik ocaginda kan testi yaptirmani bhcg oranlarina baktirmani tavsiye ederim canim. Insallah gönlundeki olsun
Amin canim insallah Allah gönlune göre versin. Yöntem uyguladinmiAllah razi olsun sizinde kucaginizi gonlunuzdekiyle tez zamanda dolsursun Rabbim benim saglikli cok sulur 2 kizim var esimin degil ama benim erkek bebek takintim olustu cevremden dolayi saglikli hayirli olacaksa olsun diye hep dua ediyorum
bir ara giremediğim icin kaçırdım umarim bebişde ıyidir saglikli bir hamilelik olmuştur en son haberler iyi değildi son durum nedir cnmCanim insallah test hamile oldugunu gosteriyor hayirli olsun insallah saglikli bir gebelik gecirirsin. Yasadigim aci tecrubeyle iki gun arayla saglik ocaginda kan testi yaptirmani bhcg oranlarina baktirmani tavsiye ederim canim. Insallah gönlundeki olsun
Hayırlı olsun canım Rabbim muradini nasip etsin inşallahKizlar adetim 30/31 gunde oluyor buna gore bugun 29 gun ilk once ovulasyon testini yaptim 2.cizgi hemen 2.dakikada belirdi sonra dayanamayip gebelik testi yaptim 2.cizginin cikmasi 10 dk sonra falan oldu gecenlerde de test yapmistim ama bu kadar belirgin degildi 2.cizgi
Daha emin olamadim kac gundur takinti yaptim elimde degil Allahim hic cocugu olmayanlari sevindirsin insallah onlari cok iyi anladim bizlerede gonlumuzdeki erkek evladini nasip etsin insallahHayırlı olsun canım Rabbim muradini nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?