Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Daha emin olamadim kac gundur takinti yaptim elimde degil Allahim hic cocugu olmayanlari sevindirsin insallah onlari cok iyi anladim bizlerede gonlumuzdeki erkek evladini nasip etsin insallah
Benimde iki kızım var senin gibi :) hiçbir zaman erkek takintim olmadı ama 3.ye hamile kalınca gönül erkek istedi :) Rabbim inşallah nasip etsin canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim herkesin muradini versin inşallah

Son düzenleme:
Amin canim insallah Allah gönlune göre versin. Yöntem uyguladinmi
Canim biz 5 kiz kardesiz cin takvimine gore hepimizin cocuklarinin cinsiyeti tuttu en spn liz kardesimde hem cin takvimini hemde yumurtlama gununu takiple hamile kaldi oglu olacak insallah ben birsey denemedim sadece cin takvimine baktim ovulasyon testiyle tek iliski oldu hacet namazi kildim Rabbim kabul etsin esime soguk dus aldirdim ve bebegin adini Muhammed koyacagini soyledi esim erkek bebek duasi okudum iliskiden once bide soda her gun ictik ama normaldede fazla tuketiriz zaten sodayi tedbir bizden takdir Allahtan dedik canim bakalim bu ay olmazsa 2 ay daha deneyecegim yine olmazsa dokyora giderim diye dusunuyorum

Olmuş işte hamilesin :)

Muhammet duasını yine okuyun canım cinsiyeti ogrenene kadar yusuf süresi de okunmaliymis

Canim kac gun cinsel perhiz oldu ovulasyon testine durumdaydi iliski oldugunda islaklik agri varmiydi kiz kardesiniz nasil takip yapti bahsedermisin bide cin takvimine inanmayin guvenilirligi yok

Canim kac gun cinsel perhiz oldu ovulasyon testine durumdaydi iliski oldugunda islaklik agri varmiydi kiz kardesiniz nasil takip yapti bahsedermisin bide cin takvimine inanmayin guvenilirligi yok
Perhiz biraz uzun oldu canim 10 gun kadar sonra tek iliski oldu .islaklik vardi ben onde oldumkardesimde ebe canim yumurtlama gununu ve cin takvimini baz aldi bu arada tesaduf olabilir tabi ama hepimizin cocugunda tuttu cinsiyet cin takviminde hatta gorumcemde bile tuttu bizimki de bir umut tabi takdir Allahin her zaman canim

M Melikekork hayırlı olsun canım rabbim gönlündeki nasip etsin ınş.
Cin takvimi benimde tutuyor her iki kızımda bunda da erkek olan ayda denedim bakalım.çarşambaya randevu alabildim ınş daha net birşey öğrenirim rabbimin izniyle.

Amin canim hepimiz erkek cocuk icin burada paylasimlarda bulunuyoruz Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize sende yavrunu sagsalim kucagina al insallah canim

Ovulasyon testi ilemi takip yaptin kizkardesin yumurta catlama anini nail yapti biraz daha aciklayici anlatirmisin

Canim yasiniza 1 ekleyipmi baktiniz yoksa direk yasa ve gebe kalinan ayami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…