- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.221
Benimde iki kızım var senin gibi :) hiçbir zaman erkek takintim olmadı ama 3.ye hamile kalınca gönül erkek istedi :) Rabbim inşallah nasip etsin canım seni çok iyi anlıyorum Rabbim herkesin muradini versin inşallahDaha emin olamadim kac gundur takinti yaptim elimde degil Allahim hic cocugu olmayanlari sevindirsin insallah onlari cok iyi anladim bizlerede gonlumuzdeki erkek evladini nasip etsin insallah
Canim biz 5 kiz kardesiz cin takvimine gore hepimizin cocuklarinin cinsiyeti tuttu en spn liz kardesimde hem cin takvimini hemde yumurtlama gununu takiple hamile kaldi oglu olacak insallah ben birsey denemedim sadece cin takvimine baktim ovulasyon testiyle tek iliski oldu hacet namazi kildim Rabbim kabul etsin esime soguk dus aldirdim ve bebegin adini Muhammed koyacagini soyledi esim erkek bebek duasi okudum iliskiden once bide soda her gun ictik ama normaldede fazla tuketiriz zaten sodayi tedbir bizden takdir Allahtan dedik canim bakalim bu ay olmazsa 2 ay daha deneyecegim yine olmazsa dokyora giderim diye dusunuyorumAmin canim insallah Allah gönlune göre versin. Yöntem uyguladinmi
Olmuş işte hamilesin :)Canim biz 5 kiz kardesiz cin takvimine gore hepimizin cocuklarinin cinsiyeti tuttu en spn liz kardesimde hem cin takvimini hemde yumurtlama gununu takiple hamile kaldi oglu olacak insallah ben birsey denemedim sadece cin takvimine baktim ovulasyon testiyle tek iliski oldu hacet namazi kildim Rabbim kabul etsin esime soguk dus aldirdim ve bebegin adini Muhammed koyacagini soyledi esim erkek bebek duasi okudum iliskiden once bide soda her gun ictik ama normaldede fazla tuketiriz zaten sodayi tedbir bizden takdir Allahtan dedik canim bakalim bu ay olmazsa 2 ay daha deneyecegim yine olmazsa dokyora giderim diye dusunuyorum
Muhammet duasını yine okuyun canım cinsiyeti ogrenene kadar yusuf süresi de okunmaliymisCanim biz 5 kiz kardesiz cin takvimine gore hepimizin cocuklarinin cinsiyeti tuttu en spn liz kardesimde hem cin takvimini hemde yumurtlama gununu takiple hamile kaldi oglu olacak insallah ben birsey denemedim sadece cin takvimine baktim ovulasyon testiyle tek iliski oldu hacet namazi kildim Rabbim kabul etsin esime soguk dus aldirdim ve bebegin adini Muhammed koyacagini soyledi esim erkek bebek duasi okudum iliskiden once bide soda her gun ictik ama normaldede fazla tuketiriz zaten sodayi tedbir bizden takdir Allahtan dedik canim bakalim bu ay olmazsa 2 ay daha deneyecegim yine olmazsa dokyora giderim diye dusunuyorum
Canim kac gun cinsel perhiz oldu ovulasyon testine durumdaydi iliski oldugunda islaklik agri varmiydi kiz kardesiniz nasil takip yapti bahsedermisin bide cin takvimine inanmayin guvenilirligi yokCanim biz 5 kiz kardesiz cin takvimine gore hepimizin cocuklarinin cinsiyeti tuttu en spn liz kardesimde hem cin takvimini hemde yumurtlama gununu takiple hamile kaldi oglu olacak insallah ben birsey denemedim sadece cin takvimine baktim ovulasyon testiyle tek iliski oldu hacet namazi kildim Rabbim kabul etsin esime soguk dus aldirdim ve bebegin adini Muhammed koyacagini soyledi esim erkek bebek duasi okudum iliskiden once bide soda her gun ictik ama normaldede fazla tuketiriz zaten sodayi tedbir bizden takdir Allahtan dedik canim bakalim bu ay olmazsa 2 ay daha deneyecegim yine olmazsa dokyora giderim diye dusunuyorum
Perhiz biraz uzun oldu canim 10 gun kadar sonra tek iliski oldu .islaklik vardi ben onde oldumkardesimde ebe canim yumurtlama gununu ve cin takvimini baz aldi bu arada tesaduf olabilir tabi ama hepimizin cocugunda tuttu cinsiyet cin takviminde hatta gorumcemde bile tuttu bizimki de bir umut tabi takdir Allahin her zaman canimCanim kac gun cinsel perhiz oldu ovulasyon testine durumdaydi iliski oldugunda islaklik agri varmiydi kiz kardesiniz nasil takip yapti bahsedermisin bide cin takvimine inanmayin guvenilirligi yok
Canım niye özel yolluyorsun açık yaz bence herkes faydalansin.burda herşey konuşuluyorBir arkadaş nasıl özel msj atılır söylese ben yazarım o arkadaşta size gönderse özel msjla olmazmı
Canim burdan yazsana hepimiz goreelim lutfenBir arkadaş nasıl özel msj atılır söylese ben yazarım o arkadaşta size gönderse özel msjla olmazmı
Amin canim hepimiz erkek cocuk icin burada paylasimlarda bulunuyoruz Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimize sende yavrunu sagsalim kucagina al insallah canimM Melikekork hayırlı olsun canım rabbim gönlündeki nasip etsin ınş.
Cin takvimi benimde tutuyor her iki kızımda bunda da erkek olan ayda denedim bakalım.çarşambaya randevu alabildim ınş daha net birşey öğrenirim rabbimin izniyle.
Kürtaj oldum ben cnm boş gebelikti.Cnm
bir ara giremediğim icin kaçırdım umarim bebişde ıyidir saglikli bir hamilelik olmuştur en son haberler iyi değildi son durum nedir cnm
Ovulasyon testi ilemi takip yaptin kizkardesin yumurta catlama anini nail yapti biraz daha aciklayici anlatirmisinPerhiz biraz uzun oldu canim 10 gun kadar sonra tek iliski oldu .islaklik vardi ben onde oldumkardesimde ebe canim yumurtlama gununu ve cin takvimini baz aldi bu arada tesaduf olabilir tabi ama hepimizin cocugunda tuttu cinsiyet cin takviminde hatta gorumcemde bile tuttu bizimki de bir umut tabi takdir Allahin her zaman canim
Canim neden ozel msj buradan paylas ki herkes faydalansin bekliyoruz paylasimlariniBir arkadaş nasıl özel msj atılır söylese ben yazarım o arkadaşta size gönderse özel msjla olmazmı
Evet ovulasyon testiyle takip ettik siliklesince iliski oldu canimOvulasyon testi ilemi takip yaptin kizkardesin yumurta catlama anini nail yapti biraz daha aciklayici anlatirmisin
Kizkardesin mi testle takip yaptiEvet ovulasyon testiyle takip ettik siliklesince iliski oldu canim
Canim yasiniza 1 ekleyipmi baktiniz yoksa direk yasa ve gebe kalinan ayamiCanim biz 5 kiz kardesiz cin takvimine gore hepimizin cocuklarinin cinsiyeti tuttu en spn liz kardesimde hem cin takvimini hemde yumurtlama gununu takiple hamile kaldi oglu olacak insallah ben birsey denemedim sadece cin takvimine baktim ovulasyon testiyle tek iliski oldu hacet namazi kildim Rabbim kabul etsin esime soguk dus aldirdim ve bebegin adini Muhammed koyacagini soyledi esim erkek bebek duasi okudum iliskiden once bide soda her gun ictik ama normaldede fazla tuketiriz zaten sodayi tedbir bizden takdir Allahtan dedik canim bakalim bu ay olmazsa 2 ay daha deneyecegim yine olmazsa dokyora giderim diye dusunuyorum
Canım ben 1 ekleyip bakıyorum şubat 15 doğumluyum.Canim yasiniza 1 ekleyipmi baktiniz yoksa direk yasa ve gebe kalinan ayami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?