Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım ben 1 ekleyip bakıyorum şubat 15 doğumluyum.
Insallah canim bekliyorum carsambayi mujdeyi vercen bize insallah. Canim kurtajdan sonraki 3 gun hafif lekeler geldi dunden beri sanki adet gibi kanamam oluyor bu kadar erken adet olunurmu yoksa kürtaj kanamasimi bu. Persembe kontrolum var gidicem bakalim

Canim yasiniza 1 ekleyipmi baktiniz yoksa direk yasa ve gebe kalinan ayami
Yok canim otomatik cin takvimi hesaplaiyicisi yaz nete ordan cikan dogum tarihini son adet tarihini yaz o otomatik 1 ekleyip acikca gosteriyor istersen hamilelik planlama da yapabilirsin yani hangi ay hamile kalirsan bebek ne cinsiyette olur onu da gorebilirsin

Amin canım ınş .Kürtaj kanamasidir canım oranın tabakası bozuldu ya hormonal olarak tabaka oluştu ise vücut tekrar atmak istemiş olabilir onu çabuk kesilir ama yine.bir sıkıntı çıkmaz ınş tez atlatirsin Allah in izniyle

Kızlar haftasonu acayıp korku yaşadım. Kanlı bı akıntı geldı böyle kalın gibi. Ödüm patladı erken mı doğuruyorum dıye. Dün bugün hep hastanedeydım muayene ıcın. Cok şükür herşey yolundaymış. Sadece cok fazla ıltıhap çıktı bende gene. Doktor fitil verdi 7 günlük akıntı da bundan olabılırmıs

Ay canm gecmis olsun ya üzüldüm ama hayirlisi böyleymiş demekki rabbim hakkımızda hayirli olanı nasip etsin insallah en kisa zamanda hamilelik ve erbek bebek müjdesi ile sevinirsin

seviniriz
Allah razi olsun canim inşallah hepbirlikte seviniriz. Evet cok sukur Rabbim beterinden korusun. Cok sukurki bostu kalbi durup öyle kurtaj olsaydim cok cok daha üzülürdüm

Kizlar bat 21 aralik 2 gündür belim ve karnımın alt ksmi ağrıyor hafif lekeleme var ama adetim 2 gündür sokulmuyo ne önerirsiniz bana acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…