Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok geçmiş olsun kuzum rabbim korktuguna ugratmasin.

Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun. Agrin oluyormu

Canim cok gecmis olsun Allah beterinden korusun. Agrin oluyormu
Cok teşekkür ederim canım. Agrım pek yoktu da sımdı psıkolojıkmıdır nedir bıraz oluyor yumurtalıklarda enfeksıyon agrı yaparmış bakalım ınsallah geçer

Canlar arkadasimiz bir Allah dostunun türbesinde o niyetle kesilen kurbanin dagitilmasi sonucu dualarinin kabul oldugunu yazdi. Bircok canli örnegide olmus kendi cevresinden. Türbenin düzgun baba zulfikar oldugunu belirtti
Ben bu fikr karsisinda dusuncemi belirtmiyorum arkadaslar sadece arkadasin verdigi bilgiyi paylastim Zât hakkinda hicbir bilgiye sahip degilim. Mrk eden arkadaslar icin paylastim

Amin canımm. Vallahi kabuslar gördüm o gece sabaha kadar ama cok şükür ki tekrarlamadı insallahta tekrarlamaz. Hayırlısıyla alırız kucağımıza evlatlarımızı
Hamilelikte idrar yolu iltihabı önemli iyiki ihmal etmeden gitmissiniz

Tabi erken Doğuma bebek olumlerine kadar bı sürü seye sebep oluyor Allah korusun
Bende iki dogumumu 36 ve 35 te yaptım enfeksiyondan dolayi suyum kaçak yaptı anlamadan bitti bu ayki kontrolumde doktoruma diycem her ay baksın bakalim enfeksiyon varmı

Bende iki dogumumu 36 ve 35 te yaptım enfeksiyondan dolayi suyum kaçak yaptı anlamadan bitti bu ayki kontrolumde doktoruma diycem her ay baksın bakalim enfeksiyon varmı
Aaa ıkı hamılelıgınde de yaşadıysan mutlaka tedbırını al bu sefer canım

Prensesim2016 canim nerelerdesin nasilsin
Sağol cnm allah razı olsun ıyiyim çok şükür bel ve karın ağrılarım var ıki gündür kanamam kesilmişti bugün yine leke gelmeye başladı bende gittim doktora normalde kontrolum yarindi bugün ıki tane özel hastaneye gittim ılk gittiğimde kontrolum vardı orda doktir artık ultrasondan bakmiyacsm boş gebelik deyip geçti 10 defa da baksam aynıdır dedi kürtaj hayır dedim çıktım ordan diğer doktora gittim ordada yarın için vardı kontrolum şükürler olsunki yoktan var eden rabbime onun mucizeleri çoktur yeterki biz sabırlı olalım o doktor bana dediki bebeğin kalbi daha yeni atmaya başlıyor dedi bendebende ona dedim valla hocam az önceki doktor az daha beni kürtaj yapacaktı dr dedi yokya ne kurtaji iste bebek var çok yenı kalp atışları başlıyor dedi yanı bugün bi yerden üzücü haber aldım diğer doktor dikatli baktı AllAh razı olsun ondan beni sevindirdi yani tek doktorla kalmamak gerekiyor ben başından beridir 4 5 tane doktor geziyirdum iste en son buna rastladim buda çok ıyi bir doktor tanınmış kişi burda ilk önce devletteydi yaklaşık 3 yıldır özeleözele gelmiş

Ay canım benim çok sevindim gözün aydın ınş sağlıkla ilerler gebeligin Allah in izniyle.kucağına alacağın gunleride görürsün ınş.

Benim kızım da 37 .5 ds havale geçirdi petitus tetikledi sizin bahsettiğiniz ilaçların adı nedir acaba
onemlı olan ılacların adı degıl canım ona bakarsan bır suru marka ısmı var grıp soguk algınlıgı alerjı ve kusma ılacı ıgnesı hepsı doktora acıle nereye goturursem gotureyım bunları kulanamıyoz dıyorum ona gore verıyorlar

gozun aydın canım aynısı yıyenımın basına da gelmıstı hatırlıyorsan bekle demıstım cok sukur yıyenım 7yasında darısı senın basına

inanmiyorum. Insallah saglikla gelisir bebegin canim. Bende beklesemiydim yaa Allahim varsa öyle bisey gunahi vebali doktorun. Ama alinan seyide gördüm sadece suydu. Tekrar sorucam persembe gerci varsada söylemezki

Ay canım benim çok sevindim gözün aydın ınş sağlıkla ilerler gebeligin Allah in izniyle.kucağına alacağın gunleride görürsün ınş.
Sağol cnm allah razı olsun senden amin inşallah sende hayırlısıyla bebeğini sağlıkla kucağına alırsın yoktan vareden rabbime şükürler olsun

gozun aydın canım aynısı yıyenımın basına da gelmıstı hatırlıyorsan bekle demıstım cok sukur yıyenım 7yasında darısı senın basına
Evet cnm bekle dedin bende beklemeyi düşünüyodum zaten sağol cnm inşallah sende hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebisinu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…