Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
inanmiyorum. Insallah saglikla gelisir bebegin canim. Bende beklesemiydim yaa Allahim varsa öyle bisey gunahi vebali doktorun. Ama alinan seyide gördüm sadece suydu. Tekrar sorucam persembe gerci varsada söylemezki
Sağol cnm inşallah seninde artık günahı doktorların boynuna ama sana bekle dedim yoktan vareden rabbim bi sekilde doldurudu o kesenin içini ama hayırlısı buymuş hakkinda inşallah yine olacak ve sende burda müjdeyi vereceksin hepimize

Çok sevindim canım Ohh ne güzel Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin inşallah

Kizlar birsey soracagim adet dönemi yaklaştı bugün yarin olacagim ama iki gundur belim cok ağrıyo ben salak gibi dun koltuklarının yerlerini değiştim annem demin cok kızdı çocuğun olmaz gibisinden konuştu biraz moralim bozuldu birsey olmaz degilmi

Canim 1 hafta icinde kese sadece 2 günluk büyümüş 3 doktor bakti ayrıntıliya girdim hepsi ayni teshisi koydu. Yani doktorumda deneyimli hastane kaliteli bir hastane. Böyle bir evhama girmek istemiyorum ama senin durumun cidden şaşırttı yani sasirma sebebim 1 doktorun boş kese deyip digerinin kalp atisini duymasi.

Olmaz insallah canim bende ikinci hamileliğimi bilmeden önce ayni seyi yapmistim bise olmadi hamdolsun

Çok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebişini korusun

Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah

Olmaz canım aklına kötü şeyler getirme ama artık dikkat etmelisin :)

Slm kızlar ara ara sayfanızı takib ediyorum.benimde 2 Kızım var . Bir tanede oğlum olsun istiyorum bu hafta yumurtlama haftam, her yumurtlamamda sol kasığım ağırır, bu yüzden cesaret edemiyorum acaba sağ yumurtalıklarımdan yumurtlıyamıyormuyum diye.bu hafta yumurta takibi yapmak istiyorum. Ama işte off ne yazcağımıda bilmeden yazıyom.

Selamun aleykum arkadaslar 4bin kısır sayfayı baştan sona okudum 3 haftadır.Benimde iki kizim var 9 ve 4 Allah bağışlarsa.3.cocuk icin binay yumurtlama takibi yaptim ama saçma sapan biseyler oldu anlamadim.ilk once sol kasigim ağrıdı akıntıyla birlikte silik çizgiyi gordum
O aksam tek ilişki oldu.Iki gün sonra sağ kasigim ağrıdı ama test falan yapmadım ilişkide olmadi.Cunku sağ sol inanmiyorum.ben.Ilk kızım sagimda ikinci kizim solumdaydı.Adetime 4 gün var bugun test yaptim hiçbirşey cikmadi.Ama arada sağ ve sol kasigim ağrıyor.Ya adet olucam yada bilmiyorum hamilemiyim.Bundan sonra bende aranizdayim.Bu ay ilk denemem.Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayirli eylesin.Hakkimizdakini gönlumuze razi eylesin.Hamile arkadaşlar lütfen bizide dualarınıza katın

Ayniyız canim ovulasyon testlerini burdan paylasirsan yardimci oluruz amma sağ sol konusunda bisey diyemem.

A.s canım rabbim gönlüne göre versin ınş.kimisinin tek yumurtaligi tembel olabiliyor bazen,arada kaliyorsan ultrasonda baktirip kesin bilgi alırsın.cinsiyet için sağ sol fark etmiyor önemli olan yumurtlama anını yakalamak sol yumurtaliktan oğlu olanlarida çok okudum.bu ay mi düşünüyorsun denemeyi

Evet bu ay veya önümüzdeki ay düşünüyorum.

Bu arada kızlar kk yı kullanmayı yani mesajları doğru yere yazıp yazmadığımı pek bilmiyorum öğrenicem. Yanlış yaparsam kusura bakmayın. Sormak istediğim over test çubukları en geç kaç dk foto çekmeliyim yani kaç dk dan sonrası baz alınmaz

Aleykum selâm canım hoşgeldin rabbim evlatlarını bağışlasın gönlüne göre versin ınş. bu arada nasıl sabırla okudun o kadar sayfayı maşallah :) silik çizgiyi gördüm ilişki oldu demissin pik olduktan sonra siliklestiginde birliktelik olduysa ınş tam yumurtanim çatlama anına denk gelmiştir.2.bir yumurta da çatlamış olabilir bazen biz kadınlar usutugumuzde de kasik agrimiz olur ınş.oğluna hamile kalirsin rabbimin izniyle.

10 dk sonrası genelde baz alınmaz deniyor ama cubuklarini atma yinede yanlarına tarih numara yazıp resimlerini çekip sakla karşılaştırmak için iyi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…