Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hemde nasil okudumbi bilsen.ikinci sağ yumurtanın catladigina eminim ama bilmiyorum yapmadım test.Bakalim adetini beklicem.Bu ay daha dikkatli olucam ınsllah sizlerde bize dua edin.
Amin ınş canım keşke yine degerlendirseydiniz.gebelik olmazsa bu ay daha dikkatli yapmaya çalışırsın.hakkında hayırlı si

Rabbim gonlune gore versin insallah oglun olur yum takibi nsl yapmayi dusuniypsun

Hamilelik testi yaptim canim hiçbirşey cikmadi evet sol yumurtam çatladığı günün akşamı ilişki oldu sağ catladiginda ilişki olamadı.Bu ay umudum yok şubata insallah
Erken gebelik testi değilse yaptığın göstermemiş olabilir.normal testlere için yumurtlama dan en az 12 gün sonra yapmak lazım.

Hemde nasil okudumbi bilsen.ikinci sağ yumurtanın catladigina eminim ama bilmiyorum yapmadım test.Bakalim adetini beklicem.Bu ay daha dikkatli olucam ınsllah sizlerde bize dua edin.
Bence 2 veya 3 ay takip yapin yum catlama gununuzu bilin sancili akintili gunlerinizi not alin test ve dr takibi ile daha garantili olur insallah gonlunuze gore olur

Erken gebelik testi değilse yaptığın göstermemiş olabilir.normal testlere için yumurtlama dan en az 12 gün sonra yapmak lazım.
Canim ben 26 günde bir oluyorum yani ocağın 1 de oldum 12.gun ilişki oldu yani 26.sında adet olmam gerekiyor çıkmazıydı teste hamilelik gölgesi bile cikmadi

Cnm bnmde 1 hafta icinde kese 3 günlük büyümüştü ilk gittiğimde pazartesi günü kese 5hafta 1gunluktu cumartesi gittim 5hafta 6 gün olması gerekiyor du kesenin boyutu doktor ölçtü 5hafta 3gun çıktı iste bugün pazartesi yine bu doktorun yanına gittim ona kalsaydı muayene etmeden kurtaja alacaktı sozde özel yanı sonra diger hastaneye gittim oda özeldi doktor ultrasondan baktı kalp atışları yenı atmaya başlıyor dedi

Geçmiş olsun canım dikkat et

Rabbim hakkında HAYIRLISINI nasip etsin inşallah cnm

İyiki kürtaj olamışsın canım Allah sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin

Canim ben 26 günde bir oluyorum yani ocağın 1 de oldum 12.gun ilişki oldu yani 26.sında adet olmam gerekiyor çıkmazıydı teste hamilelik gölgesi bile cikmadi
Çıkmayabilir. eğer yaptığın 5 liralık testlerdense adete 2 gün kala ancak çok silik çıkabilir.ama yinede adet günü nu bekle derim hayırlı si olsun ınş. Bekleyemiyorum dersen erken gebelik testini deneyebilirsin

Subhanallah olmazları ol duran Allah a hamdolsun.

İyiki kürtaj olamışsın canım Allah sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin
Sağol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah hayatta kürtaj olmayı aklımın ucundan bile gecurmiyidum asla kürtaj olmam dedim nasıl düşüyorsa düşsün ama kürtaj olmam çok şükür rabbim mecbur etmedi demekki bununda nasibi kısmeti varmiski geldi o kadar 4 gün boyunca yoğun kanamm olmasına rağmen bana tutundu bebisim

Hamilelik testi yaptim canim hiçbirşey cikmadi evet sol yumurtam çatladığı günün akşamı ilişki oldu sağ catladiginda ilişki olamadı.Bu ay umudum yok şubata insallah
Canim benim ilk sezeryanimdan sonra sol tupum kapandi 2.kizima sag tupumdeki yumurtayla hamile kaldim ve sonuc kiz yani sag sola pek takilma

Rabbim gonlune gore versin insallah oglun olur yum takibi nsl yapmayi dusuniypsun

Slm canım öncelikle bu sayfadan çok şey okuyarak öğrendim.öncelikle 24 günde bir adet oluyorum.16.01.2018 son adetimin ilk günü onu baz alarak şuan 2 günde bir test yapıyorum, ama henüz yumurtlamam değil sancım veya belirtim yok birde bu hafta perşembe doktora gidicem yumurtlamam başlamışmı ve ne taraftan baktırcam , artık ondan sonrasıda hayırlısı.Hee unutmadan burdaki kızların dediği gibi bir aydırda alkali su tüketiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…