- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.301
Amin ınş canım keşke yine degerlendirseydiniz.gebelik olmazsa bu ay daha dikkatli yapmaya çalışırsın.hakkında hayırlı siHemde nasil okudumbi bilsen.ikinci sağ yumurtanın catladigina eminim ama bilmiyorum yapmadım test.Bakalim adetini beklicem.Bu ay daha dikkatli olucam ınsllah sizlerde bize dua edin.
Rabbim gonlune gore versin insallah oglun olur yum takibi nsl yapmayi dusuniypsunSlm kızlar ara ara sayfanızı takib ediyorum.benimde 2 Kızım var . Bir tanede oğlum olsun istiyorum bu hafta yumurtlama haftam, her yumurtlamamda sol kasığım ağırır, bu yüzden cesaret edemiyorum acaba sağ yumurtalıklarımdan yumurtlıyamıyormuyum diye.bu hafta yumurta takibi yapmak istiyorum. Ama işte off ne yazcağımıda bilmeden yazıyom.
Erken gebelik testi değilse yaptığın göstermemiş olabilir.normal testlere için yumurtlama dan en az 12 gün sonra yapmak lazım.Hamilelik testi yaptim canim hiçbirşey cikmadi evet sol yumurtam çatladığı günün akşamı ilişki oldu sağ catladiginda ilişki olamadı.Bu ay umudum yok şubata insallah
Bence 2 veya 3 ay takip yapin yum catlama gununuzu bilin sancili akintili gunlerinizi not alin test ve dr takibi ile daha garantili olur insallah gonlunuze gore olurHemde nasil okudumbi bilsen.ikinci sağ yumurtanın catladigina eminim ama bilmiyorum yapmadım test.Bakalim adetini beklicem.Bu ay daha dikkatli olucam ınsllah sizlerde bize dua edin.
Canim ben 26 günde bir oluyorum yani ocağın 1 de oldum 12.gun ilişki oldu yani 26.sında adet olmam gerekiyor çıkmazıydı teste hamilelik gölgesi bile cikmadiErken gebelik testi değilse yaptığın göstermemiş olabilir.normal testlere için yumurtlama dan en az 12 gün sonra yapmak lazım.
Cnm bnmde 1 hafta icinde kese 3 günlük büyümüştü ilk gittiğimde pazartesi günü kese 5hafta 1gunluktu cumartesi gittim 5hafta 6 gün olması gerekiyor du kesenin boyutu doktor ölçtü 5hafta 3gun çıktı iste bugün pazartesi yine bu doktorun yanına gittim ona kalsaydı muayene etmeden kurtaja alacaktı sozde özel yanı sonra diger hastaneye gittim oda özeldi doktor ultrasondan baktı kalp atışları yenı atmaya başlıyor dediCanim 1 hafta icinde kese sadece 2 günluk büyümüş 3 doktor bakti ayrıntıliya girdim hepsi ayni teshisi koydu. Yani doktorumda deneyimli hastane kaliteli bir hastane. Böyle bir evhama girmek istemiyorum ama senin durumun cidden şaşırttı yani sasirma sebebim 1 doktorun boş kese deyip digerinin kalp atisini duymasi.
Amin cnm rabbim sanada nasip eder inşallahÇok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebişini korusun
Hadi gözün aydın canım Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah
Geçmiş olsun canım dikkat etKızlar haftasonu acayıp korku yaşadım. Kanlı bı akıntı geldı böyle kalın gibi. Ödüm patladı erken mı doğuruyorum dıye. Dün bugün hep hastanedeydım muayene ıcın. Cok şükür herşey yolundaymış. Sadece cok fazla ıltıhap çıktı bende gene. Doktor fitil verdi 7 günlük akıntı da bundan olabılırmıs
Rabbim hakkında HAYIRLISINI nasip etsin inşallah cnmSelamun aleykum arkadaslar 4bin kısır sayfayı baştan sona okudum 3 haftadır.Benimde iki kizim var 9 ve 4 Allah bağışlarsa.3.cocuk icin binay yumurtlama takibi yaptim ama saçma sapan biseyler oldu anlamadim.ilk once sol kasigim ağrıdı akıntıyla birlikte silik çizgiyi gordum
O aksam tek ilişki oldu.Iki gün sonra sağ kasigim ağrıdı ama test falan yapmadım ilişkide olmadi.Cunku sağ sol inanmiyorum.ben.Ilk kızım sagimda ikinci kizim solumdaydı.Adetime 4 gün var bugun test yaptim hiçbirşey cikmadi.Ama arada sağ ve sol kasigim ağrıyor.Ya adet olucam yada bilmiyorum hamilemiyim.Bundan sonra bende aranizdayim.Bu ay ilk denemem.Rabbim gonlumuzdekini hakkımızda hayirli eylesin.Hakkimizdakini gönlumuze razi eylesin.Hamile arkadaşlar lütfen bizide dualarınıza katın
İyiki kürtaj olamışsın canım Allah sağlıkla kucağına almayı Nasip etsinCnm bnmde 1 hafta icinde kese 3 günlük büyümüştü ilk gittiğimde pazartesi günü kese 5hafta 1gunluktu cumartesi gittim 5hafta 6 gün olması gerekiyor du kesenin boyutu doktor ölçtü 5hafta 3gun çıktı iste bugün pazartesi yine bu doktorun yanına gittim ona kalsaydı muayene etmeden kurtaja alacaktı sozde özel yanı sonra diger hastaneye gittim oda özeldi doktor ultrasondan baktı kalp atışları yenı atmaya başlıyor dedi
Çıkmayabilir. eğer yaptığın 5 liralık testlerdense adete 2 gün kala ancak çok silik çıkabilir.ama yinede adet günü nu bekle derim hayırlı si olsun ınş. Bekleyemiyorum dersen erken gebelik testini deneyebilirsinCanim ben 26 günde bir oluyorum yani ocağın 1 de oldum 12.gun ilişki oldu yani 26.sında adet olmam gerekiyor çıkmazıydı teste hamilelik gölgesi bile cikmadi
Subhanallah olmazları ol duran Allah a hamdolsun.Cnm bnmde 1 hafta icinde kese 3 günlük büyümüştü ilk gittiğimde pazartesi günü kese 5hafta 1gunluktu cumartesi gittim 5hafta 6 gün olması gerekiyor du kesenin boyutu doktor ölçtü 5hafta 3gun çıktı iste bugün pazartesi yine bu doktorun yanına gittim ona kalsaydı muayene etmeden kurtaja alacaktı sozde özel yanı sonra diger hastaneye gittim oda özeldi doktor ultrasondan baktı kalp atışları yenı atmaya başlıyor dedi
Sağol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah hayatta kürtaj olmayı aklımın ucundan bile gecurmiyidum asla kürtaj olmam dedim nasıl düşüyorsa düşsün ama kürtaj olmam çok şükür rabbim mecbur etmedi demekki bununda nasibi kısmeti varmiski geldi o kadar 4 gün boyunca yoğun kanamm olmasına rağmen bana tutundu bebisimİyiki kürtaj olamışsın canım Allah sağlıkla kucağına almayı Nasip etsin
Herseye rağmen Elhamdülillah çok şükür CnmSubhanallah olmazları ol duran Allah a hamdolsun.
Canim benim ilk sezeryanimdan sonra sol tupum kapandi 2.kizima sag tupumdeki yumurtayla hamile kaldim ve sonuc kiz yani sag sola pek takilmaHamilelik testi yaptim canim hiçbirşey cikmadi evet sol yumurtam çatladığı günün akşamı ilişki oldu sağ catladiginda ilişki olamadı.Bu ay umudum yok şubata insallah
Rabbim gonlune gore versin insallah oglun olur yum takibi nsl yapmayi dusuniypsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?