Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
H happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha .Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.

Canim bizede yaptıklarını atlatırmışım tesekkurler

Bu ne kin bu ne nispet ya hayır havan kime
Burda bu kadar zaman sarf edip hamile kalmayıp üstüne kürtaj olan arkadaşlarımız var .
Anladık oğlun olacak gözün aydın benimde oldu hemde iki kızdan sonra ama ben böyle yazmadım ya
Eğer gerçekten iyi niyetli bir insan olsaydın önce empati yapardın
İnşallah mutlu olursun OĞLUŞLARINLA bu kadar havadan sonra
Sizin gibi kadınlar yüzünde oğluşlarım diyip diyip yüceltenler yüzünden bu erkek bebek topiği dolup taşacak
Her gelişin bir kavga bir huzursuzluk hayır buradakilerden ne istiyorsun anlam veremiyorum
Şimdi arkadaş kürtaj olmuş ve sen sırf onu sinir ve üzmek için buraya gelip bu yazıyı yazdın ama kendimi daha fazla tutamam artık haddini bil sen kimseyi üzemezsin doğruyu ne yapmak istediğini açık ve net yazmak zorundayım .Çünkü bu kadar haksızlık karşısında duramam .

Bunlari iyi niyetle yazdığını hiç sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı bu arkadaşa özelden yazardin. Hava mi Attın ? Bizim canımızı sıkmak için mi yazdın bunları? Sen gerçekten oglu olunca bi halt oluyo sananlardansin.bununla kendi becerisiymis gibi övunen cahil saçma kadinlardansin. Insanlari uzmekten zevk mi alıyorsun. Girip girip konuyu uzatmak laf çarpmak için bu kadar küçüldün.
Ne kadar mutlusun oglu şu olacakmış.
Şimdi sen şikayette edersin beni Ayy

Canim cok şükür rabbime bebeğin seninle. Inşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın. Sen yine de dikkat et kendine

Hemde nasil okudumbi bilsen.ikinci sağ yumurtanın catladigina eminim ama bilmiyorum yapmadım test.Bakalim adetini beklicem.Bu ay daha dikkatli olucam ınsllah sizlerde bize dua edin.
Iyi okumussunuz o kadar sayfa masallah size
Testletinizi gunluk yapsaniz iyi olmazmi yumurtaniz erken catlayabilir bence yarin gidin bende 24 gunde bir olur 8.veya 9.gun cat olur eger iki yumurta olursa erkek bebek icin pnerilmiyo farkli gunlerde ikiside catlayabilir

Kisiye ozel mesajlari ozelden yazabilirsin

Çok sevindim canım iyiki olmadın kurtaj işte vardır herseyde bi hayır yaaa gerçekden çok sevindim çok mutlu oldum canım

Idrar renginin cinsiyetle alakası varmidir sizce bnm acik sari ve beyaz kizimda hatırladığım kadarıyla koyu sariysariydi sizlerin nasıl bilginiz varmi bu konuda canlarim
Canim hayırlı haberi okuyinca cok sevindim. Tenrikler bitanem. Idrar rengine gelirsek kizlarimi hatirlamiyorum ama bunda acik sari benim idrar rengi bi tek sabah ilk idrar koyu sari o kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…