- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.321
Canim benim fikrimKızlar bakın dogrumu sizce
Kızlar bakın dogrumu sizce
Yok canim takılmıyorum zaten hem kendimden hemde okuduklarimdan bu tez çürük benim icinCanim benim ilk sezeryanimdan sonra sol tupum kapandi 2.kizima sag tupumdeki yumurtayla hamile kaldim ve sonuc kiz yani sag sola pek takilma
Canim bizede yaptıklarını atlatırmışım tesekkurlerH happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Sağol cnm inşallah rabbim sana da nasip eder inşallah hayatta kürtaj olmayı aklımın ucundan bile gecurmiyidum asla kürtaj olmam dedim nasıl düşüyorsa düşsün ama kürtaj olmam çok şükür rabbim mecbur etmedi demekki bununda nasibi kısmeti varmiski geldi o kadar 4 gün boyunca yoğun kanamm olmasına rağmen bana tutundu bebisim[/QUOTE
Çok şükür canım. Dikkat et kendine senin bebiş nazlı olacak
Bu ne kin bu ne nispet ya hayır havan kimeH happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Bunlari iyi niyetle yazdığını hiç sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı bu arkadaşa özelden yazardin. Hava mi Attın ? Bizim canımızı sıkmak için mi yazdın bunları? Sen gerçekten oglu olunca bi halt oluyo sananlardansin.bununla kendi becerisiymis gibi övunen cahil saçma kadinlardansin. Insanlari uzmekten zevk mi alıyorsun. Girip girip konuyu uzatmak laf çarpmak için bu kadar küçüldün.H happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Canim cok şükür rabbime bebeğin seninle. Inşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın. Sen yine de dikkat et kendineCnm bnmde 1 hafta icinde kese 3 günlük büyümüştü ilk gittiğimde pazartesi günü kese 5hafta 1gunluktu cumartesi gittim 5hafta 6 gün olması gerekiyor du kesenin boyutu doktor ölçtü 5hafta 3gun çıktı iste bugün pazartesi yine bu doktorun yanına gittim ona kalsaydı muayene etmeden kurtaja alacaktı sozde özel yanı sonra diger hastaneye gittim oda özeldi doktor ultrasondan baktı kalp atışları yenı atmaya başlıyor dedi
Iyi okumussunuz o kadar sayfa masallah sizeHemde nasil okudumbi bilsen.ikinci sağ yumurtanın catladigina eminim ama bilmiyorum yapmadım test.Bakalim adetini beklicem.Bu ay daha dikkatli olucam ınsllah sizlerde bize dua edin.
Testletinizi gunluk yapsaniz iyi olmazmi yumurtaniz erken catlayabilir bence yarin gidin bende 24 gunde bir olur 8.veya 9.gun cat olur eger iki yumurta olursa erkek bebek icin pnerilmiyo farkli gunlerde ikiside catlayabilirSlm canım öncelikle bu sayfadan çok şey okuyarak öğrendim.öncelikle 24 günde bir adet oluyorum.16.01.2018 son adetimin ilk günü onu baz alarak şuan 2 günde bir test yapıyorum, ama henüz yumurtlamam değil sancım veya belirtim yok birde bu hafta perşembe doktora gidicem yumurtlamam başlamışmı ve ne taraftan baktırcam , artık ondan sonrasıda hayırlısı.Hee unutmadan burdaki kızların dediği gibi bir aydırda alkali su tüketiyorum
Canim sevindim bebegin insallah seninledir gozun aydin hadi bakalimKızlar bakın dogrumu sizce
Kisiye ozel mesajlari ozelden yazabilirsinH happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Cnm bnmde 1 hafta icinde kese 3 günlük büyümüştü ilk gittiğimde pazartesi günü kese 5hafta 1gunluktu cumartesi gittim 5hafta 6 gün olması gerekiyor du kesenin boyutu doktor ölçtü 5hafta 3gun çıktı iste bugün pazartesi yine bu doktorun yanına gittim ona kalsaydı muayene etmeden kurtaja alacaktı sozde özel yanı sonra diger hastaneye gittim oda özeldi doktor ultrasondan baktı kalp atışları yenı atmaya başlıyor dedi
Canim hayırlı haberi okuyinca cok sevindim. Tenrikler bitanem. Idrar rengine gelirsek kizlarimi hatirlamiyorum ama bunda acik sari benim idrar rengi bi tek sabah ilk idrar koyu sari o kadar .Idrar renginin cinsiyetle alakası varmidir sizce bnm acik sari ve beyaz kizimda hatırladığım kadarıyla koyu sariysariydi sizlerin nasıl bilginiz varmi bu konuda canlarim
saol canim insHayırlı olsun canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
saol canim inşallahTebrik ederim canım Rabbim saglikla kucagina almayi nasip eylesin inşallah sende benim gibi regl bitiminde kalmissin :)
amiin saol canim inşallahGözün aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin ınş.
inşallah rabbim seninde gonlunden geçeni verir inşallah haberlerini alırız seninde burdaHayirli olsun cnm nolur bizede sua et insAllah birgun bizdw buraya yazariz oglumuz geliyo diye ya icimizde resmen kanayan bir yara kismelere soyelyemedigimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?