- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.341
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz burası vesile olur inşallah gönlünüzdeki hamile kalırsınız
Canım pnerilmiyo .birde 2 yumurta olursa erkek yazmışsın o kısımları biraz detaylı yazarmısın.Iyi okumussunuz o kadar sayfa masallah size
Testletinizi gunluk yapsaniz iyi olmazmi yumurtaniz erken catlayabilir bence yarin gidin bende 24 gunde bir olur 8.veya 9.gun cat olur eger iki yumurta olursa erkek bebek icin pnerilmiyo farkli gunlerde ikiside catlayabilir
Canim soyle demek istedim eger dr iki yumurta gorurse bunlar farkli gunlerde catlayabilir erkek bebek icin iki yumurta onerilmiyor yumurtanin biri bugun catlarsa digeri 2 gun sonrada catlayabilir burdan sevecenim arkadas yazmistiCanım pnerilmiyo .birde 2 yumurta olursa erkek yazmışsın o kısımları biraz detaylı yazarmısın.
Anladım cnmCanim benim fikrimgöbeğim kilodan dolayı aşağıda oyuzden ben anlayamam idrar rengide rejimdeyim günlük 3 lt su iciyorum ordanda anlayamam
Evet cnm bnmde öyle aklima takıldı soruyum dedimBurda bunun ile ilğili paylaşım olmuştu yanlış hatırlamıyorsam,parlak açık sarıysa, erkek bebek diyenlerde vardı. eski üyeler yazar bu konuya açıklık getirirler
Çok teşekkürler şimdi anladım haklısın ben hergün yumurtlama testini yapayım ve dk gideyim ozamanCanim soyle demek istedim eger dr iki yumurta gorurse bunlar farkli gunlerde catlayabilir erkek bebek icin iki yumurta onerilmiyor yumurtanin biri bugun catlarsa digeri 2 gun sonrada catlayabilir burdan sevecenim arkadas yazmisti
Evet cnm inşallah allah razı olsun güzel dilekleriniz için sağolun herkese teşekkür ediyorum rabbim ısteyen herkese hayırlı sağlıklı bir sekilde verir inşallah olanlolanlarinda hayırlısıyla kucaklarina almayı nasip eder amin.Canim cok şükür rabbime bebeğin seninle. Inşallah hayirlisiyla kucağına da alırsın. Sen yine de dikkat et kendine
Sağol cnm inşallahCanim sevindim bebegin insallah seninledir gozun aydin hadi bakalim
Çok sağol cnm bnm inşallah bebisini hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına alırsınÇok sevindim canım iyiki olmadın kurtaj işte vardır herseyde bi hayır yaaa gerçekden çok sevindim çok mutlu oldum canım
Sağol cnm teşekkür ederim bnmde aynen öyle sabahki idrar koyu sarı sonraki gün içindeki açık sarı ve beyazCanim hayırlı haberi okuyinca cok sevindim. Tenrikler bitanem. Idrar rengine gelirsek kizlarimi hatirlamiyorum ama bunda acik sari benim idrar rengi bi tek sabah ilk idrar koyu sari o kadar .
Amin cnm inşallah sende böyle boş şeyleri takmamakla en iyisini yapıyorsun rabbim yardimcin olsun sıkma canını ıki ay sonra yine olacak bebisin sağlıklı bir şekilde kucağına alacaksınYasadiğim travmanin etkisi okadar büyükki bu gibi basitlikler canimi yakmıyor çünkü sıfır etkisi var. Herseyin Allahtan oldugunu biliyorum ve eminimki hayirlisi böyleydi. Pirlanta gibi iki tane kizim var peygamber efendimizinde Rabbimizinde rahmet, evin bereketi diye adlandırdığı KIZ evladimiz var cok sukur ve onlarla gurur duyuyorum iyiki varlar ask dolu bir evliligim her daim destek olan bir esim var. Veren Rabbim alan Rabbim herseyin asil sahibi O dur. Ben sadece verdigi emanetlere yada vermediklerine şükreder rizasini gözetirim.Duzgun karakter sahibi vicdanli sagduyulu arkadaşlarim Allah sizlerden razi olsun evlatlarinizi hayirli eylesin her türlü şerden muhafaza eylesin. Bazi insanlar baskalarinin acisiyla mutlu olurlar ben bunlardan cok gördüm Allah o kararmis kibir dolu kalplerini islah etsin. Ama hiç önemi yok herkes kendi amel defterini doldurur bugun övündüklerimiz yarin imtihanimiz olur Allah bilir!! Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
Erkeğe benziyor canım minik bir kabarti var nubunda.Kızlar bu yengemin ultarsib kağıdı 2 kizi var 10 yıldan sonra tedavilerle hamile kaldı sizce cinsiyeti ne olabilir tahmin edebilir misiniz?
Kaç haftalikKızlar bu yengemin ultarsib kağıdı 2 kizi var 10 yıldan sonra tedavilerle hamile kaldı sizce cinsiyeti ne olabilir tahmin edebilir misiniz?
Katılıyorum canım. Bu saçma ve cahil zihniyet tez zamanda biter inşallah.Çok güzel bir noktaya değindin;erkek bebeği üstün gören ve ilerde öz annelerine bile sırt dönen erkekler hep kendi cinsini küçük gören ve sevgisiz kaldığı için bütün umudunu oğluna bağlayanlar yüzünden oluyor. Benim bir kızım bir oğlum var,sevgileri eşit kesinlikle fakat kızım hemcinsim olduğu için onunla gurur duyuyorum ve diğer bütün kız anneleri gibi çok ama çok şanslıyım. Rabbim burdaki bütün aklı başında,asil ve adam gibi adam yetiştirecek olanların hepsine hayırlı sağlıklı oğullar nasip etsin,kız bebişe hamile olanlara da sağlık diliyorum gerisi zaten gelir çünkü kızları olduğu için şans şimdiden onlardan yana.Bu ne kin bu ne nispet ya hayır havan kime
Burda bu kadar zaman sarf edip hamile kalmayıp üstüne kürtaj olan arkadaşlarımız var .
Anladık oğlun olacak gözün aydın benimde oldu hemde iki kızdan sonra ama ben böyle yazmadım ya
Eğer gerçekten iyi niyetli bir insan olsaydın önce empati yapardın
İnşallah mutlu olursun OĞLUŞLARINLA bu kadar havadan sonra
Sizin gibi kadınlar yüzünde oğluşlarım diyip diyip yüceltenler yüzünden bu erkek bebek topiği dolup taşacak
Her gelişin bir kavga bir huzursuzluk hayır buradakilerden ne istiyorsun anlam veremiyorum
Şimdi arkadaş kürtaj olmuş ve sen sırf onu sinir ve üzmek için buraya gelip bu yazıyı yazdın ama kendimi daha fazla tutamam artık haddini bil sen kimseyi üzemezsin doğruyu ne yapmak istediğini açık ve net yazmak zorundayım .Çünkü bu kadar haksızlık karşısında duramam .
3 aylikKaç haftalik
Canim regl bitimi derken kacinci gun ve tek iliskimi olmustu seninsaol canim inşallahevet canım regl bitimi kaldım bende
Öncelikle geçmiş olsun arkadaşım,2 güzel kızın varmış Allah isteyen herkese tattırsın kız evladın sevgisini. Sen zaten kalbi körelmiş ve övündüğü şeyin bir gün en büyük imtihanı olacak birine herşeyi yazmışsın zaten,ağzına sağlık. Böyle ezik zihniyete haddini bildirmek lazım ki azalarak bitsinler. Bak ne geldi aklıma;karşı evin komşusunun 2 oğlu var,biri evlenmiş gitmiş gelin hanım kayınvalidesiyle soğuk diye gelmiyormuş,2.oğlan uzakta okuyormuş. Komşum bana bir gün demişti ki eltim 3 kız getirdi diye gülerdim kadına, şimdi ise o bana acıyarak bakıyor ben ise ona imrenerek. Bu söz çok açıklayıcı olmuştur zaten. Oğullarını adam gibi yetiştiren,pipileriyle övünecek kadar ezik olmayan,aksine oğullarına kadının üstün olduğunu aşılayan erkek anneleri tenzih ederek yazıyorum zira onlar eli öpülesi kadınlar. Rabbim çektiğin bu acının mükafatını öyle güzel verecek ki inan sen yaşadığın bu travmayı unutacaksın. Fakat acınla sevinenlere kızma aksine acı onlara,Allah yardımcıları olsun şu saatten sonra.Yasadiğim travmanin etkisi okadar büyükki bu gibi basitlikler canimi yakmıyor çünkü sıfır etkisi var. Herseyin Allahtan oldugunu biliyorum ve eminimki hayirlisi böyleydi. Pirlanta gibi iki tane kizim var peygamber efendimizinde Rabbimizinde rahmet, evin bereketi diye adlandırdığı KIZ evladimiz var cok sukur ve onlarla gurur duyuyorum iyiki varlar ask dolu bir evliligim her daim destek olan bir esim var. Veren Rabbim alan Rabbim herseyin asil sahibi O dur. Ben sadece verdigi emanetlere yada vermediklerine şükreder rizasini gözetirim.Duzgun karakter sahibi vicdanli sagduyulu arkadaşlarim Allah sizlerden razi olsun evlatlarinizi hayirli eylesin her türlü şerden muhafaza eylesin. Bazi insanlar baskalarinin acisiyla mutlu olurlar ben bunlardan cok gördüm Allah o kararmis kibir dolu kalplerini islah etsin. Ama hiç önemi yok herkes kendi amel defterini doldurur bugun övündüklerimiz yarin imtihanimiz olur Allah bilir!! Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?