- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.361
Tamam ogrendik ikinci oglusunuda duyurdun bize.@happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Aaa olur mu oğluş doğurursanız kocanız size tapacak,altından eviniz olacak hatta sultan olacaksınız lütfen amaTamam ogrendik ikinci oglusunuda duyurdun bize.Siz artik ogluslarinizla mutlu mesut hayat yasayin biz oglusu olmayanlarda buralarda takilalim artik. Bence daha fazla isgal etme burayi
Kıskançlık işteAaa olur mu oğluş doğurursanız kocanız size tapacak,altından eviniz olacak hatta sultan olacaksınız lütfen amatövbe ya vallahi hayret ediyorum böyle tiplere Allah ıslah etsin.
Bide beni guldurdunTamam ogrendik ikinci oglusunuda duyurdun bize.Siz artik ogluslarinizla mutlu mesut hayat yasayin biz oglusu olmayanlarda buralarda takilalim artik. Bence daha fazla isgal etme burayi
Onlarin oglusu var mutlu mesut yasayacaklar bizim yok biz de artik napalim idare edecez bi şekilde. Demekki arkadas kiz olduğu icin cok eziklenmis bundan bu kadar erkek sevdasiAaa olur mu oğluş doğurursanız kocanız size tapacak,altından eviniz olacak hatta sultan olacaksınız lütfen amatövbe ya vallahi hayret ediyorum böyle tiplere Allah ıslah etsin.
Oglanda kizda allahtan gelir böyle oglu olupta kendidini yükselten ınsanlardan nefret ediyorum bhbu nasıl bir düşünce kimse kendi hamaratligiyla erkek bebek ve ya kız bebek yapmıyor rabbim bize neyi layık görürse onu veririr rabbim akıl fıkır versin arkadaşaAaa olur mu oğluş doğurursanız kocanız size tapacak,altından eviniz olacak hatta sultan olacaksınız lütfen amatövbe ya vallahi hayret ediyorum böyle tiplere Allah ıslah etsin.
Evet canım öyle erkek oldu diye övünenlerin çoğu kadın oldukları için kendini ezik hisseden tiplermiş,bu konuda psikolojik araştırmalar yapılmış zaten. Hatta yurtdışında oğlunu kıskananlara tedavi tavsiye ediliyormuş çünkü bir çeşit psikolojik hastalık grubuna giriyormuş.Bide beni guldurdun
Onlarin oglusu var mutlu mesut yasayacaklar bizim yok biz de artik napalim idare edecez bi şekilde. Demekki arkadas kiz olduğu icin cok eziklenmis bundan bu kadar erkek sevdasi
Maalesef bazı insanlar şirk koşmayı çok severler,iman duyguları pek gelişmediği için bu söylediklerimizi anlayamazlar,hatta yine kendi bildiklerini okuyup övünmeye devam ederler. Allah yardımcıları olsun.Oglanda kizda allahtan gelir böyle oglu olupta kendidini yükselten ınsanlardan nefret ediyorum bhbu nasıl bir düşünce kimse kendi hamaratligiyla erkek bebek ve ya kız bebek yapmıyor rabbim bize neyi layık görürse onu veririr rabbim akıl fıkır versin arkadaşa
Evet canım öyle erkek oldu diye övünenlerin çoğu kadın oldukları için kendini ezik hisseden tiplermiş,bu konuda psikolojik araştırmalar yapılmış zaten. Hatta yurtdışında oğlunu kıskananlara tedavi tavsiye ediliyormuş çünkü bir çeşit psikolojik hastalık grubuna giriyormuş.[/QUOTE Belli zaten canim arastirmanin doğruluğuna tamamen katılıyorum
AminMaalesef bazı insanlar şirk koşmayı çok severler,iman duyguları pek gelişmediği için bu söylediklerimizi anlayamazlar,hatta yine kendi bildiklerini okuyup övünmeye devam ederler. Allah yardımcıları olsun.
Iki kızım var şimdi kismetse bir erkek evladim olacak ama eğer iki kızım olmasaydi kendimi hep eksik hissederdim ben tek kızım bi abim var annemin her daim yanindayim destekcisiyim iki kızım olmasına sevinmemin sebebi ben bu dünyadan göçtüğüm zaman birbirlerine can olacaklar destek olacaklar inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahGerçekten okuyunca şok oldum bende tam da 3 aylık pamuk kızımı ayağımda sallıyordum ilginç siz oğullarınızla mutlu olacaksınız da biz kızlarımızla mutsuzmu olacaz neyin kafası bu dua et Rabbim sana da bi kız evlat versinde arada ki farkı mutluluğu anla bizde 4 kardeşiz abim soğuktur işinde gücündedir ama ablalarımla ben annemi hiiç yalnız bırakmayız günde kaç kere ararız belli değil annem hep duacımız kızlarım der başka demez bence büyük şans işin özü cinsiyet değil elbet hayırlı evlat arkadaşım erkek topığınde en yapılmayacak şeyi yaptın özelden mesaj atabilirdin ...
Canım Rabbim evlatlarına sağlık versin uzun ömürler versin bende öyle düşünüyorum kızlarım olmasaydı çok üzülürdüm benim de 3.çocuğum erkek olursa bu bana bi meyvenin daha tadına baktıracak bi ayrıcalık vermeyecek ki işte bazı arkadaşlar bunu anlamıyo sanırım biz onların saçının teline kıyamazken mutluluğu sadece cinsiyette aramak zaten mutsuzluk ..Iki kızım var şimdi kismetse bir erkek evladim olacak ama eğer iki kızım olmasaydi kendimi hep eksik hissederdim ben tek kızım bi abim var annemin her daim yanindayim destekcisiyim iki kızım olmasına sevinmemin sebebi ben bu dünyadan göçtüğüm zaman birbirlerine can olacaklar destek olacaklar inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Yazmayacaktım ama her ne kadar buraya sık yazmasam da bu haksızlığa bende seyirci kalamam. Eleviti domuz yağı içerdiği için haram diye atıyorsun ama burada kürtaj olmuş,gebeliği tehlikede olan ve sırf sizin gibiler övünüp durduğu için erkek evlat yüzünden çabalayanların olduğu sayfaya böyle övünmek haram değil mi? Burda bu kadar insan tepki gösterdi,ahını aldıklarını saymıyorum bile. Oğluşların olduğu için ömrünün sonuna kadar mutlu yaşarsın inşallah,Rabbim bir gün kız evlat aşkı düşürmesin içine zira erkek diye ölüp bitenler ve üstün görenler kız evladını haketmiyor şükür senin de 2.oğluşun olacakmış zaten:) kadınsın ve bu denli oğluşum da oğluşum diye hava atarak bunca hemcinsini üzüyorsun. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin.@happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Böyle Mesajların özele atılması daha uygun. Burada bir sürü zor durumda olan insanlar var,hadi birimiz yanlış anlasa tamam diyeceğim ama herkes tepki gösterdiğine göre hepimiz doğru anlamışız.Kızlar sakın beni yanlış anlamayın belki birşeyi kaşırmışımdır.ama Happyme3 arkadaşın yazdıklarını tekrar tekrar okudum kendisi 2 haftadır siteye girmediğimden arkadaşın durumunu soruyor ve ona dua ediyor (ikimizde oğlularımızla çok mutlu oluruz kendine ve bebeğine iyi bak )diye.Tekrar diyorum yanlış anlamayın ama bu yazıda bana ters bişey gelmedi mutluluğunu paylaşmış belki arkadaşının durumundan habersizce
Kızlar sakın beni yanlış anlamayın belki birşeyi kaşırmışımdır.ama Happyme3 arkadaşın yazdıklarını tekrar tekrar okudum kendisi 2 haftadır siteye girmediğimden arkadaşın durumunu soruyor ve ona dua ediyor (ikimizde oğlularımızla çok mutlu oluruz kendine ve bebeğine iyi bak )diye.Tekrar diyorum yanlış anlamayın ama bu yazıda bana ters bişey gelmedi mutluluğunu paylaşmış belki arkadaşının durumundan habersizce
Bence Allah size kız evlat nasip etmeyerek rahmetinden mahrum bırakıyor .siz de buna deliler gibi seviniyorsunuz .ilginç .şimdi değil ama ilerde oğullarınız büyüyünce evlenince anlayacaksınız gerçeği .@happyme3 nasılsın canım umarım iyisindir.2 haftadır siteye girmiyordum seni merak ettim bir girim siteye sana mesaj atiyim dedim. Ben çok mutluyum Allaha çok şükür. Bugün doktora gittik. Bebegimin cinsiyetini öğrendik. 2.oğlum geliyor Allahın izniyle. Allah dualarımı kabul etti, gönlüme göre verdi Çok Şükür Bin Şükür Allaha.Çok öpüyorum seni canım. Hayat boyu sende bende ogluşlarımızla yavrularımızla mutlu olcaz inşallah Allahın izniyle.Görüşmek üzere güzel kalpli arkadaşım,kendine bebişine çok iyi bak.
Bence siz yanlis anladiniz zira burda herkes ama herkes birbirine iyi niyetle yaklasiyor kin yok nefret yok cok kucuk bir msjimi dev yapti savundugun o arkadas ve tum kinini kustu burdaki herkese acik acik sikayet etti yoneticiye o cirkin msjlarina ragmen! oglu olacagina sevindigi icin degil kendine bekledigi hassasiyeti baskalarina gostermedigi icin bu tepkiler. Ama kendi sahsim adina asla önemi yok istedigini yazabilir. Umarim sayfamızin kapanmasina sebep olmaz bunun tedirginligi icindeyim. Arkadaslarimi cok seviyorum ve hepsinin iyi olmasini haber almak istiyorumKatılıyorum. Bende sessiz sedasız olanları izlerken aynı şeyi düşündüm. Benim de 2 kızım var ve erkek bebek benim için bir değişiklik olacağı için bu topiği takip etmeye başlamıştım.
İlle de erkek olsun kesinlikle kız istemiyorum diyenleri de okudum Rabbim sağlıklısını versin diyenleri de..
Yaklaşık 2 senedir bebek için mücadele veriyorum ve cinsiyetten çoktan vazgeçtim. Burada arkadaşlarım olduğu için takip etmeye devam ediyorum.
Topikteki genel izlenimlerim şöyle;
Önce perhizler, ilişki günleri, dualar, bazen batıl inançlar, içilen sulara kadar ayarlanma vs..
Bekleme sürecince herkesin ''inşallah oğlun olur'' temennileri...
Nub paylaşımları, tahminler...
İlk ultrasonda dr. kız derse inkar etmeler, sonradan değişen cinciyetlerle ilgili hikayeler..
Kız kesinleşirse ''üzülme inşallah bir daha ki sefere oğlun olur'' tesellileri hatta hamileyken bir sonraki bebeğin erkek olması için yapılacaklar listesi hazırlayanlar...
Peki tüm bunlar ERKEK BEBEK için değil mi?
Neden bunca çaba sonunda isteklerine kavuşan insanlar sevinemesinler ki?
Bende kürtaj oldum, bebek kaybettim ama aynı gün başka arkadaşımın gebelik haberiyle umut doldum.
Yapmayın arkadaşlar bırakın bunca çileye katlananlar diledikleri gibi yaşasınlar sevinçlerini, bunu nispet olarak algılamayın.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama sağlıklısını versin en önemlisi.
Bence siz yanlis anladiniz zira burda herkes ama herkes birbirine iyi niyetle yaklasiyor kin yok nefret yok cok kucuk bir msjimi dev yapti savundugun o arkadas ve tum kinini kustu burdaki herkese acik acik sikayet etti yoneticiye o cirkin msjlarina ragmen! oglu olacagina sevindigi icin degil kendine bekledigi hassasiyeti baskalarina gostermedigi icin bu tepkiler. Ama kendi sahsim adina asla önemi yok istedigini yazabilir. Umarim sayfamızin kapanmasina sebep olmaz bunun tedirginligi icindeyim. Arkadaslarimi cok seviyorum ve hepsinin iyi olmasini haber almak istiyorum
Ama zaten çatlamadan önce ilişkiye girmesi öneriliypr pik yaptıktan sonra yani ben öyle anladım genelde..sonuçta cinsel perhiz de önemli bu noktada siz yaptınız mıİkinci kızıma hamile kalmadan önce nenem bize gelmişti misafirlige aynen bana söyledigi şu olmuştu senin 3 tane kızın olacak rüyanı gördüm demişti.öylede oldu ikinci kızıma adetimin 16 ve 17 günü birliktelik oldu ben yumurtlama günü nedir bilmezdim zaten ozamanlar görümcem söylemişti yumurtlama günleri adetle birlikte say 14 15 16 ve 17 günleri birlikte ol ama ben sadece 16 ve 17 gün denedim başkada olmadı zaten ben sakindim anladınız orayısonuç ikinci kızım oldu üçüncü gebelik olmadan önce ph yüksek su içtik folicasit kullandım eşim le birlikte soda ve muz tükettik keçi boynuzu pekmezi bunları iki ay önce başladık erkek bebek duası okudum yumurta takibi yaptım aralıkta yumurtam çatlamadı stresten ocakta uzun şeffaf akıntıdan birgün sonra gittim doktor çatlamış dedi 17 günümdü o akşam karbonatlı vajinal duş sert kahve bölgesel soguk duş önce ben sonra eşim anladınız orasını derin ilişki oldu ve tek ilişkiyle hamile kaldım.sonuç kız unutmadan kızlar ikinci kızımdan sonra birde düşük oldu adet bitiminden sonra oldu oda eşim istiyordu ben istemiyordum birkere korunmadı çok kızmıştım o ay başkada olmamıştı hamile kaldım kese oluştu ama kalp atışı oluşmadı kanamam oldu düşük yaptım hatırladıklarım bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?