Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Öncelikle Allah en doğru zamanda hayırlı sağlıklı gönlünüze göre bir evlat nasip etsin size. Ben de bu topikte çok şey okudum,yeri geldi kızdım yeri geldi hak verdim. Ama bu olay başka çünkü burada can sağlığı ile uğraşan bebeği tehlikede olanlar varken bu denli aşırı ve göze soka soka sevinmeyi anlayamıyorum. Ben burda bir kızı bir oğlu olup da 3. illa erkek olsun çünkü kız büyütmek(!) zor diyeni de,oğullarım olsaydı kız aramazdım diyeni de hatta daha ilk çocukta erkek bebek için çabalayanları gördüm ama hiçbirinin istediklerine ulaşınca bu denli sevinmelerine şahit olmadım. Herkesin isteği kendine,kimisi kız kimisi illa erkek ister ama insanların acısı ve yarası varken görgü ve inanç gereği göze soka soka sevinmemeli.

Hayirli olsun canım allah analı babalı büyütsün bizede dua et olurmu

Allah tamamına erdirsin.Hayırlı olsun darısı başımıza
Yumurtama gününü takib ederekmi oldu.

Doktordan geldim şimdi biraz kaygılı oldugumu söyledim kürtaj icin acele etmedik degilmi hocam dedim. O kadar tatli ve sabirli bir doktorki herseyi ayrintisiyla anlatti en ufak şüphen olmasin dedi normalde hastalarimi ben bekletirim biraz daha bekleyelim artik onlar sıkılırlar dedi ama sendeki durum farkliydi dedi kesen 1 haftada okadar az buyumuski dedi 2 gunluk bile diyemem dedi ve sekli belirsizdi dedi.patalojiyi soncunuda persembe ogrenicez dedi. Icim rahat simdi. Herkese mutlu huzurlu gebelikler diliyorum Allah a emanet olun ben biraz nadasa gireyim mutlu olun iyi olun huzurda olun

Çok geçmiş olsun. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin

Hakkında hayırlısı olsun cnm demekki böylesi daha hayirliymis hakkında

Canim zevk suyundan hamile kalinmaz illaki dol olmasi lazim
Yok olabiliyor canım bak şimdi hatırladım bi tanıdıgım arkadaş kızı aylıktı henüz hastanedeydi sordum hayırdır diye hamileyim kızım çok küçük üzülüyordu kazayla oldu çok az kaçtı kaldım dedi sonra ögrendim oglu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…