- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 18
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.381
Öncelikle Allah en doğru zamanda hayırlı sağlıklı gönlünüze göre bir evlat nasip etsin size. Ben de bu topikte çok şey okudum,yeri geldi kızdım yeri geldi hak verdim. Ama bu olay başka çünkü burada can sağlığı ile uğraşan bebeği tehlikede olanlar varken bu denli aşırı ve göze soka soka sevinmeyi anlayamıyorum. Ben burda bir kızı bir oğlu olup da 3. illa erkek olsun çünkü kız büyütmek(!) zor diyeni de,oğullarım olsaydı kız aramazdım diyeni de hatta daha ilk çocukta erkek bebek için çabalayanları gördüm ama hiçbirinin istediklerine ulaşınca bu denli sevinmelerine şahit olmadım. Herkesin isteği kendine,kimisi kız kimisi illa erkek ister ama insanların acısı ve yarası varken görgü ve inanç gereği göze soka soka sevinmemeli.Katılıyorum. Bende sessiz sedasız olanları izlerken aynı şeyi düşündüm. Benim de 2 kızım var ve erkek bebek benim için bir değişiklik olacağı için bu topiği takip etmeye başlamıştım.
İlle de erkek olsun kesinlikle kız istemiyorum diyenleri de okudum Rabbim sağlıklısını versin diyenleri de..
Yaklaşık 2 senedir bebek için mücadele veriyorum ve cinsiyetten çoktan vazgeçtim. Burada arkadaşlarım olduğu için takip etmeye devam ediyorum.
Topikteki genel izlenimlerim şöyle;
Önce perhizler, ilişki günleri, dualar, bazen batıl inançlar, içilen sulara kadar ayarlanma vs..
Bekleme sürecince herkesin ''inşallah oğlun olur'' temennileri...
Nub paylaşımları, tahminler...
İlk ultrasonda dr. kız derse inkar etmeler, sonradan değişen cinciyetlerle ilgili hikayeler..
Kız kesinleşirse ''üzülme inşallah bir daha ki sefere oğlun olur'' tesellileri hatta hamileyken bir sonraki bebeğin erkek olması için yapılacaklar listesi hazırlayanlar...
Peki tüm bunlar ERKEK BEBEK için değil mi?
Neden bunca çaba sonunda isteklerine kavuşan insanlar sevinemesinler ki?
Bende kürtaj oldum, bebek kaybettim ama aynı gün başka arkadaşımın gebelik haberiyle umut doldum.
Yapmayın arkadaşlar bırakın bunca çileye katlananlar diledikleri gibi yaşasınlar sevinçlerini, bunu nispet olarak algılamayın.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama sağlıklısını versin en önemlisi.
Hayirli olsun canım allah analı babalı büyütsün bizede dua et olurmuKızlaaarrr bugün doktora gittim. Bir oğluşum daha olacak maşallah çok hareketliydi başta doktorum fısıldayarak erkek dedi. Sonra artık bizde görünce %90 erkek dedi. Sonra dahada bakınca artık 3.ye kızın olur inşallah dedi
Etmem mi Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Evlat meyvemiz bizim kız olsada bizim erkek olsada. Allah iki sevgiyide tattırsın herkese. Sanda inşallah canmHayirli olsun canım allah analı babalı büyütsün bizede dua et olurmu
Allah tamamına erdirsin.Hayırlı olsun darısı başımızaKızlaaarrr bugün doktora gittim. Bir oğluşum daha olacak maşallah çok hareketliydi başta doktorum fısıldayarak erkek dedi. Sonra artık bizde görünce %90 erkek dedi. Sonra dahada bakınca artık 3.ye kızın olur inşallah dedi
Hayırlı olsun cnm gözün aydin sağlıkla kucağına alırsın inşallahEtmem mi Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Evlat meyvemiz bizim kız olsada bizim erkek olsada. Allah iki sevgiyide tattırsın herkese. Sanda inşallah canm
Ben çatladıktan sonra yaptım ve yumurtam o ay geç çatladı 10 günü buldu perhizAma zaten çatlamadan önce ilişkiye girmesi öneriliypr pik yaptıktan sonra yani ben öyle anladım genelde..sonuçta cinsel perhiz de önemli bu noktada siz yaptınız mı
Çok geçmiş olsun. Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versinDoktordan geldim şimdi biraz kaygılı oldugumu söyledim kürtaj icin acele etmedik degilmi hocam dedim. O kadar tatli ve sabirli bir doktorki herseyi ayrintisiyla anlatti en ufak şüphen olmasin dedi normalde hastalarimi ben bekletirim biraz daha bekleyelim artik onlar sıkılırlar dedi ama sendeki durum farkliydi dedi kesen 1 haftada okadar az buyumuski dedi 2 gunluk bile diyemem dedi ve sekli belirsizdi dedi.patalojiyi soncunuda persembe ogrenicez dedi. Icim rahat simdi. Herkese mutlu huzurlu gebelikler diliyorum Allah a emanet olun ben biraz nadasa gireyim mutlu olun iyi olun huzurda olun
Hakkında hayırlısı olsun cnm demekki böylesi daha hayirliymis hakkındaDoktordan geldim şimdi biraz kaygılı oldugumu söyledim kürtaj icin acele etmedik degilmi hocam dedim. O kadar tatli ve sabirli bir doktorki herseyi ayrintisiyla anlatti en ufak şüphen olmasin dedi normalde hastalarimi ben bekletirim biraz daha bekleyelim artik onlar sıkılırlar dedi ama sendeki durum farkliydi dedi kesen 1 haftada okadar az buyumuski dedi 2 gunluk bile diyemem dedi ve sekli belirsizdi dedi.patalojiyi soncunuda persembe ogrenicez dedi. Icim rahat simdi. Herkese mutlu huzurlu gebelikler diliyorum Allah a emanet olun ben biraz nadasa gireyim mutlu olun iyi olun huzurda olun
Cinsel perhiz 10 gun bence fazla yumurtlamayi nsl takip ettinizBen çatladıktan sonra yaptım ve yumurtam o ay geç çatladı 10 günü buldu perhiz
Canim zevk suyundan hamile kalinmaz illaki dol olmasi lazimEn yakın arkadaşım iki kızından sonra kazayla ogluna hamile o çocuk istemiyordu saglık sorunları vardı çok şaşırmıştı zevk suyundan hamiş kalmış
Uzun şeffaf akıntıdan 1 gün sonra doktora gittim çatlamış dedi o akşam olduCinsel perhiz 10 gun bence fazla yumurtlamayi nsl takip ettiniz
Yok olabiliyor canım bak şimdi hatırladım bi tanıdıgım arkadaş kızı aylıktı henüz hastanedeydi sordum hayırdır diye hamileyim kızım çok küçük üzülüyordu kazayla oldu çok az kaçtı kaldım dedi sonra ögrendim oglu olmuşCanim zevk suyundan hamile kalinmaz illaki dol olmasi lazim
Canm aksine hiç takip etmedim ki ben pco luyum kolay kolay olmuyo. Gün aşırı olunca kız derler ben gün aşırıyla hamile kaldım. Ama çook dua ettimmAllah tamamına erdirsin.Hayırlı olsun darısı başımıza
Yumurtama gününü takib ederekmi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?