- 19 Aralık 2017
- 185
- 221
- 18
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.401
Teşekkür ederim canm benim Allah sanada en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahHayırlı olsun cnm gözün aydin sağlıkla kucağına alırsın inşallah
1 kızım var hamileyim cnm sagol allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahTeşekkür ederim canm benim Allah sanada en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah
Bende çok duydum kazayla oğlu olanları acaba çaktırmadan kazayla hamilemi kalsak ayyy kaçtı falan tuh tuhYok olabiliyor canım bak şimdi hatırladım bi tanıdıgım arkadaş kızı aylıktı henüz hastanedeydi sordum hayırdır diye hamileyim kızım çok küçük üzülüyordu kazayla oldu çok az kaçtı kaldım dedi sonra ögrendim oglu olmuş
Ne kadarlık hamilesin canm.1 kızım var hamileyim cnm sagol allah ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Akşam sizleri okurken eşim yine ne işler çeviriyosun diyorBende çok duydum kazayla oğlu olanları acaba çaktırmadan kazayla hamilemi kalsak ayyy kaçtı falan tuh tuh
Bende ikinci ogluma hamileyim ve bunun kiz olmasini okadar cok istemistim ki insallah birgun sans benden yanada olur bende kiz annesi olmayı cok ama cok istiyorumKatılıyorum canım. Bu saçma ve cahil zihniyet tez zamanda biter inşallah.Çok güzel bir noktaya değindin;erkek bebeği üstün gören ve ilerde öz annelerine bile sırt dönen erkekler hep kendi cinsini küçük gören ve sevgisiz kaldığı için bütün umudunu oğluna bağlayanlar yüzünden oluyor. Benim bir kızım bir oğlum var,sevgileri eşit kesinlikle fakat kızım hemcinsim olduğu için onunla gurur duyuyorum ve diğer bütün kız anneleri gibi çok ama çok şanslıyım. Rabbim burdaki bütün aklı başında,asil ve adam gibi adam yetiştirecek olanların hepsine hayırlı sağlıklı oğullar nasip etsin,kız bebişe hamile olanlara da sağlık diliyorum gerisi zaten gelir çünkü kızları olduğu için şans şimdiden onlardan yana.
Cnm şimdiye kadar çok şey yaşadım gebeligimn ilk önce dış gebelik olabilir diyorlardı neyseki olmadı sonra keseyi gorduler iki hafta gittim kese boş diyorlardı bu seferde boş gebelik dedi doktor kurtaji önerdi dün bende istemedim beni muayeneye etmeden kurtaja alacaktı bende çıktım gittim başka hastaneye doktor muayene etti daha çok yeni kalp atışı olmaya başlıyor dedi yanı kaç haftalık olduğunu sormadım tahminen 6 7 haftalık varım cumartesi yine gidecem unutmasam haftasını sorarım çünkü son adet tarihime gore değilim geç döllenme olmuş son adet tarihime gore 9hafta 1 gunlugum doktora soracam bakalım hangisi doğruNe kadarlık hamilesin canm.
Allah gönlünüzden ne geçiyorsa en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Yanlış anlamayın başka bir yazımda da oğullarını adam gibi yetiştiren kadın eli öpülesi bir kadındır diye belirttim,eminim siz de o kadınlardansınız.Bende ikinci ogluma hamileyim ve bunun kiz olmasini okadar cok istemistim ki insallah birgun sans benden yanada olur bende kiz annesi olmayı cok ama cok istiyorumbanada dua edin lutfen
Çok iyi yapmışsın canm kürtajı kabul etmemişsin hemen. Banada başta dış gebelik dedi nöbetçi doktor. Ben onu dinlemedim kendi doktorma gittim bana geç döllenme olduğu için kese gözükmemiştir dedi. Ama bak şimdi bebeğim satımı yakaladı. Sen kalbini dinle. Usg kağıdında kaç haftalık olduğu yazıyo benimkilerde. Sendede yazıyodur belki canm. Bu arada çoook geçmiş olsun canmCnm şimdiye kadar çok şey yaşadım gebeligimn ilk önce dış gebelik olabilir diyorlardı neyseki olmadı sonra keseyi gorduler iki hafta gittim kese boş diyorlardı bu seferde boş gebelik dedi doktor kurtaji önerdi dün bende istemedim beni muayeneye etmeden kurtaja alacaktı bende çıktım gittim başka hastaneye doktor muayene etti daha çok yeni kalp atışı olmaya başlıyor dedi yanı kaç haftalık olduğunu sormadım tahminen 6 7 haftalık varım cumartesi yine gidecem unutmasam haftasını sorarım çünkü son adet tarihime gore değilim geç döllenme olmuş son adet tarihime gore 9hafta 1 gunlugum doktora soracam bakalım hangisi doğru
Cok tesekkur ederim ins banada nasip olur erkek bebek yum gunu olduguna ikincisinde kanaat getirdim ikiside yum gunu oldu ama tabi taktir ilahi Allahim boyle nasip etmis.Bence kiz anneleri cok sansli ins banada nasip olur Allahim sizinde gonlunuzden geceni nasip etsin saglikla insAllah gönlünüzden ne geçiyorsa en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Yanlış anlamayın başka bir yazımda da oğullarını adam gibi yetiştiren kadın eli öpülesi bir kadındır diye belirttim,eminim siz de o kadınlardansınız.
Kadının düşmanı yine maalesef kadın....Katılıyorum canım. Bu saçma ve cahil zihniyet tez zamanda biter inşallah.Çok güzel bir noktaya değindin;erkek bebeği üstün gören ve ilerde öz annelerine bile sırt dönen erkekler hep kendi cinsini küçük gören ve sevgisiz kaldığı için bütün umudunu oğluna bağlayanlar yüzünden oluyor. Benim bir kızım bir oğlum var,sevgileri eşit kesinlikle fakat kızım hemcinsim olduğu için onunla gurur duyuyorum ve diğer bütün kız anneleri gibi çok ama çok şanslıyım. Rabbim burdaki bütün aklı başında,asil ve adam gibi adam yetiştirecek olanların hepsine hayırlı sağlıklı oğullar nasip etsin,kız bebişe hamile olanlara da sağlık diliyorum gerisi zaten gelir çünkü kızları olduğu için şans şimdiden onlardan yana.
Hayırlı evladı olan her anne çok şanslı. Erkeği yetiştirmek bilinenin aksine çok zordur ama oğlunu güzel yetiştiren bir anne birçok kadının hayır duasını alır. Rabbim de içinizi bildiği için iki erkek evlat bahşetmiş ne güzel. En hayırlı zamanda bir tane de cimcime kızınız olur inşallah.bu kadar üzücü olaylar yaşayan insanlar varken kızıyla göze soka soka övünenlere de bu kadar tepki gösterirdim. Allah hepimizin gönlüne göre versin ben de çok teşekkür ediyorum.Cok tesekkur ederim ins banada nasip olur erkek bebek yum gunu olduguna ikincisinde kanaat getirdim ikiside yum gunu oldu ama tabi taktir ilahi Allahim boyle nasip etmis.Bence kiz anneleri cok sansli ins banada nasip olur Allahim sizinde gonlunuzden geceni nasip etsin saglikla ins
Sağol cnm yok yazmıyor ya o kadar baktım kağıtta yazmıyor haftasıÇok iyi yapmışsın canm kürtajı kabul etmemişsin hemen. Banada başta dış gebelik dedi nöbetçi doktor. Ben onu dinlemedim kendi doktorma gittim bana geç döllenme olduğu için kese gözükmemiştir dedi. Ama bak şimdi bebeğim satımı yakaladı. Sen kalbini dinle. Usg kağıdında kaç haftalık olduğu yazıyo benimkilerde. Sendede yazıyodur belki canm. Bu arada çoook geçmiş olsun canm
İşte çatlama saati de önemli belki 12 saat olmuş çatlayalı belki 24 onu belirtmemiş sanırsamUzun şeffaf akıntıdan 1 gün sonra doktora gittim çatlamış dedi o akşam oldu
Topik erkek bebek olabilir ama unutmayalım ki KIZ bebek isteyen annelerlede paylaştık burayı orayı düzeltmek istedimKatılıyorum. Bende sessiz sedasız olanları izlerken aynı şeyi düşündüm. Benim de 2 kızım var ve erkek bebek benim için bir değişiklik olacağı için bu topiği takip etmeye başlamıştım.
İlle de erkek olsun kesinlikle kız istemiyorum diyenleri de okudum Rabbim sağlıklısını versin diyenleri de..
Yaklaşık 2 senedir bebek için mücadele veriyorum ve cinsiyetten çoktan vazgeçtim. Burada arkadaşlarım olduğu için takip etmeye devam ediyorum.
Topikteki genel izlenimlerim şöyle;
Önce perhizler, ilişki günleri, dualar, bazen batıl inançlar, içilen sulara kadar ayarlanma vs..
Bekleme sürecince herkesin ''inşallah oğlun olur'' temennileri...
Nub paylaşımları, tahminler...
İlk ultrasonda dr. kız derse inkar etmeler, sonradan değişen cinciyetlerle ilgili hikayeler..
Kız kesinleşirse ''üzülme inşallah bir daha ki sefere oğlun olur'' tesellileri hatta hamileyken bir sonraki bebeğin erkek olması için yapılacaklar listesi hazırlayanlar...
Peki tüm bunlar ERKEK BEBEK için değil mi?
Neden bunca çaba sonunda isteklerine kavuşan insanlar sevinemesinler ki?
Bende kürtaj oldum, bebek kaybettim ama aynı gün başka arkadaşımın gebelik haberiyle umut doldum.
Yapmayın arkadaşlar bırakın bunca çileye katlananlar diledikleri gibi yaşasınlar sevinçlerini, bunu nispet olarak algılamayın.
Rabbim herkesin gönlüne göre versin ama sağlıklısını versin en önemlisi.
Mevlana’nın bir yazısı var”beni bilen bilir,bilmeyenlerde kendi gibi bilir”Bence siz yanlis anladiniz zira burda herkes ama herkes birbirine iyi niyetle yaklasiyor kin yok nefret yok cok kucuk bir msjimi dev yapti savundugun o arkadas ve tum kinini kustu burdaki herkese acik acik sikayet etti yoneticiye o cirkin msjlarina ragmen! oglu olacagina sevindigi icin degil kendine bekledigi hassasiyeti baskalarina gostermedigi icin bu tepkiler. Ama kendi sahsim adina asla önemi yok istedigini yazabilir. Umarim sayfamızin kapanmasina sebep olmaz bunun tedirginligi icindeyim. Arkadaslarimi cok seviyorum ve hepsinin iyi olmasini haber almak istiyorum
Cok guzel yazmissin duygularini canimYasadiğim travmanin etkisi okadar büyükki bu gibi basitlikler canimi yakmıyor çünkü sıfır etkisi var. Herseyin Allahtan oldugunu biliyorum ve eminimki hayirlisi böyleydi. Pirlanta gibi iki tane kizim var peygamber efendimizinde Rabbimizinde rahmet, evin bereketi diye adlandırdığı KIZ evladimiz var cok sukur ve onlarla gurur duyuyorum iyiki varlar ask dolu bir evliligim her daim destek olan bir esim var. Veren Rabbim alan Rabbim herseyin asil sahibi O dur. Ben sadece verdigi emanetlere yada vermediklerine şükreder rizasini gözetirim.Duzgun karakter sahibi vicdanli sagduyulu arkadaşlarim Allah sizlerden razi olsun evlatlarinizi hayirli eylesin her türlü şerden muhafaza eylesin. Bazi insanlar baskalarinin acisiyla mutlu olurlar ben bunlardan cok gördüm Allah o kararmis kibir dolu kalplerini islah etsin. Ama hiç önemi yok herkes kendi amel defterini doldurur bugun övündüklerimiz yarin imtihanimiz olur Allah bilir!! Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
canim duygularini cok guzel anlatmissin eminim yureginde bu kadar guzeldir Rabbim bizlerede nasip etsin etsin ki insanlar hasetlenmeden birbirine dua ederek sevinc paylasmak nedir bunu ogrensinYasadiğim travmanin etkisi okadar büyükki bu gibi basitlikler canimi yakmıyor çünkü sıfır etkisi var. Herseyin Allahtan oldugunu biliyorum ve eminimki hayirlisi böyleydi. Pirlanta gibi iki tane kizim var peygamber efendimizinde Rabbimizinde rahmet, evin bereketi diye adlandırdığı KIZ evladimiz var cok sukur ve onlarla gurur duyuyorum iyiki varlar ask dolu bir evliligim her daim destek olan bir esim var. Veren Rabbim alan Rabbim herseyin asil sahibi O dur. Ben sadece verdigi emanetlere yada vermediklerine şükreder rizasini gözetirim.Duzgun karakter sahibi vicdanli sagduyulu arkadaşlarim Allah sizlerden razi olsun evlatlarinizi hayirli eylesin her türlü şerden muhafaza eylesin. Bazi insanlar baskalarinin acisiyla mutlu olurlar ben bunlardan cok gördüm Allah o kararmis kibir dolu kalplerini islah etsin. Ama hiç önemi yok herkes kendi amel defterini doldurur bugun övündüklerimiz yarin imtihanimiz olur Allah bilir!! Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
Anladım canm hayırlısı olsun hakkındaSağol cnm yok yazmıyor ya o kadar baktım kağıtta yazmıyor haftası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?