Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende çok duydum kazayla oğlu olanları acaba çaktırmadan kazayla hamilemi kalsak ayyy kaçtı falan tuh tuh

Kızlar ben biraz inceleyici ve araştırmacı tipim burcumdan dolayı kimin oglu olsa çaktırmadan sorarım nasıl oldu diye anlatırlar hemen geçen bakkala gittigimde bir bayan geldi 2 kız bir oglu vardı hemen konuya atladım benimde 3 tane zor oluyor degilmi falan oda evet aslında küçügüm kaza oldu içimden dedim bu kaza neden bizim başımıza gelmez

Bende ikinci ogluma hamileyim ve bunun kiz olmasini okadar cok istemistim ki insallah birgun sans benden yanada olur bende kiz annesi olmayı cok ama cok istiyorum banada dua edin lutfen

Ne kadarlık hamilesin canm.
Cnm şimdiye kadar çok şey yaşadım gebeligimn ilk önce dış gebelik olabilir diyorlardı neyseki olmadı sonra keseyi gorduler iki hafta gittim kese boş diyorlardı bu seferde boş gebelik dedi doktor kurtaji önerdi dün bende istemedim beni muayeneye etmeden kurtaja alacaktı bende çıktım gittim başka hastaneye doktor muayene etti daha çok yeni kalp atışı olmaya başlıyor dedi yanı kaç haftalık olduğunu sormadım tahminen 6 7 haftalık varım cumartesi yine gidecem unutmasam haftasını sorarım çünkü son adet tarihime gore değilim geç döllenme olmuş son adet tarihime gore 9hafta 1 gunlugum doktora soracam bakalım hangisi doğru

Kizlar mesajlarinizi okudum da sizin erkek annelerinden daha sansli oldugunuzu dusunenlerdenim tek kizim annemde tek kiz ve en buyuk hayalim 2 kızımın olmasıydı ama 2.ogluma hamileyim nolur banada dua edin yaşadığınız mutlulugu yasayayim bende Allahim hakkiyla yetistirebilecek butun annelere de ogluslar nasip etsin ins dua edicem sizlere

Bende ikinci ogluma hamileyim ve bunun kiz olmasini okadar cok istemistim ki insallah birgun sans benden yanada olur bende kiz annesi olmayı cok ama cok istiyorum banada dua edin lutfen
Allah gönlünüzden ne geçiyorsa en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah. Yanlış anlamayın başka bir yazımda da oğullarını adam gibi yetiştiren kadın eli öpülesi bir kadındır diye belirttim,eminim siz de o kadınlardansınız.

Çok iyi yapmışsın canm kürtajı kabul etmemişsin hemen. Banada başta dış gebelik dedi nöbetçi doktor. Ben onu dinlemedim kendi doktorma gittim bana geç döllenme olduğu için kese gözükmemiştir dedi. Ama bak şimdi bebeğim satımı yakaladı. Sen kalbini dinle. Usg kağıdında kaç haftalık olduğu yazıyo benimkilerde. Sendede yazıyodur belki canm. Bu arada çoook geçmiş olsun canm

Cok tesekkur ederim ins banada nasip olur erkek bebek yum gunu olduguna ikincisinde kanaat getirdim ikiside yum gunu oldu ama tabi taktir ilahi Allahim boyle nasip etmis.Bence kiz anneleri cok sansli ins banada nasip olur Allahim sizinde gonlunuzden geceni nasip etsin saglikla ins

Kadının düşmanı yine maalesef kadın....
Benimde oğlum oldu cinsiyeti bile bile buraya yazmadım . Birkaç arkadaş sorduktan sonra yazdım.Elimden geldikçe insanlara gerek burda gerek özelde yardımcı olmaya çalıştım.
Kimseyi burda tanımam etmem hiçkimsede karşılık beklemedim tek istediğim DUA
Sende şanslısın en azından bir kızın var o özlemin olmayacak ....Rabbim herkesin iyi niyetine göre versin her evladı

Hayırlı evladı olan her anne çok şanslı. Erkeği yetiştirmek bilinenin aksine çok zordur ama oğlunu güzel yetiştiren bir anne birçok kadının hayır duasını alır. Rabbim de içinizi bildiği için iki erkek evlat bahşetmiş ne güzel. En hayırlı zamanda bir tane de cimcime kızınız olur inşallah.bu kadar üzücü olaylar yaşayan insanlar varken kızıyla göze soka soka övünenlere de bu kadar tepki gösterirdim. Allah hepimizin gönlüne göre versin ben de çok teşekkür ediyorum.

Sağol cnm yok yazmıyor ya o kadar baktım kağıtta yazmıyor haftası

Topik erkek bebek olabilir ama unutmayalım ki KIZ bebek isteyen annelerlede paylaştık burayı orayı düzeltmek istedim
İkincisi orda kupa almış emocanlar var neyi ifade ettiğini biliyor musun?Hiçkimse erkek doğurdu diye kupa almadı veya ben görüp duymadım .
En azından ben almadım .
Arkadaş ile tartıştıp ki ceza almasına sebep olup yine bulaştı
Elinizi vicdanınıza verin kadın bir hafta bebek var mı yok mu psikoloji baskısı altında kürtajdan çıkıyor ve kadın daha üzerine gidip nispet yapıyor
Bu sevinç değil bunu lütfen anlayın
Kaç erkek bebek duyduk biraz öncede ikinci oğluşum olacak diye yazan oldu
Neden ona tepki Yok?
Bunu size soruyorum
Amacım uzatmak değil .Haksızlığa gelemiyorum .Çünkü bende bir kadınım benimde kız erkek evladım var.Pek yazmıyorum zaten topiğe ikidir giriyorum ve ikidir bu şahız ile karşılaşıyorum .

Mevlana’nın bir yazısı var”beni bilen bilir,bilmeyenlerde kendi gibi bilir”
Çok geçmiş olsun .Rabbim temiz gönlüne göre versin.

Cok guzel yazmissin duygularini canim
canim duygularini cok guzel anlatmissin eminim yureginde bu kadar guzeldir Rabbim bizlerede nasip etsin etsin ki insanlar hasetlenmeden birbirine dua ederek sevinc paylasmak nedir bunu ogrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…