- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.421
Amin cnm hepimzin inşallahAnladım canm hayırlısı olsun hakkında
Hic alakasi yok bende kazayla kizima kaldimBende çok duydum kazayla oğlu olanları acaba çaktırmadan kazayla hamilemi kalsak ayyy kaçtı falan tuh tuh
Takip yaptım o ay sol yumurtan bikaçgüne çatlar dedi zaten anlarsın çatladıgını yogun akıntın olur yıllar oldu hatırlamıyorum ama kontrole çagırmıştı ben fırsat bulup gidemedim baktım akıntı başladı uzun şeffaf o akşam keşke deneseydim agrımda olmadı yarın doktora giderim dedim gittim çatlamış dedi akşamada oldu yani bayagı zaman geçti demekkiİşte çatlama saati de önemli belki 12 saat olmuş çatlayalı belki 24 onu belirtmemiş sanırsam
Takip yaptım o ay sol yumurtan bikaçgüne çatlar dedi zaten anlarsın çatladıgını yogun akıntın olur yıllar oldu hatırlamıyorum ama kontrole çagırmıştı ben fırsat bulup gidemedim baktım akıntı başladı uzun şeffaf o akşam keşke deneseydim agrımda olmadı yarın doktora giderim dedim gittim çatlamış dedi akşamada oldu yani bayagı zaman geçti demekkibebek ne zaman dusunuyorsun
O dediginiz zevk suyu degilYok olabiliyor canım bak şimdi hatırladım bi tanıdıgım arkadaş kızı aylıktı henüz hastanedeydi sordum hayırdır diye hamileyim kızım çok küçük üzülüyordu kazayla oldu çok az kaçtı kaldım dedi sonra ögrendim oglu olmuş
Katılıyorum canim sana mesela ben derin ilişki ne onu anlamadim pozisyon olarakmi yoksa şehvetle o isi yapmakmiKızlar 4143nin sayfa olmuş.Tebrikler bu sayfayı buraya kadar getirmişsiniz .diyorumki Tabiki öncelikle Rabbimin izni ve bizim için hayırlısı ile şöyle bir toplasak genel olarak neler yapılmalı erkek bebek için. Herkes tekrar fikirlerini söylese biz yenilerede gözden kaşırdığımız bişey varsa bilği olur.Nacizane fikrim
sanirim pozisyon olarakKatılıyorum canim sana mesela ben derin ilişki ne onu anlamadim pozisyon olarakmi yoksa şehvetle o isi yapmakmi
Evet tahmin ettim çünkü zaman geçince asitlik artıyormuş çünkü okudıkşarımdan ben de öyle bir çıkarımda bulunuyorumTakip yaptım o ay sol yumurtan bikaçgüne çatlar dedi zaten anlarsın çatladıgını yogun akıntın olur yıllar oldu hatırlamıyorum ama kontrole çagırmıştı ben fırsat bulup gidemedim baktım akıntı başladı uzun şeffaf o akşam keşke deneseydim agrımda olmadı yarın doktora giderim dedim gittim çatlamış dedi akşamada oldu yani bayagı zaman geçti demekki
Derin ilişki erkek organının en son noktaya kadar ulaşıp boşalmasıymış canım ..Katılıyorum canim sana mesela ben derin ilişki ne onu anlamadim pozisyon olarakmi yoksa şehvetle o isi yapmakmi
Canim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinMevlana’nın bir yazısı var”beni bilen bilir,bilmeyenlerde kendi gibi bilir”
Çok geçmiş olsun .Rabbim temiz gönlüne göre versin.
Agzina eline saglik canim.icimden gecenleri yazmissinYasadiğim travmanin etkisi okadar büyükki bu gibi basitlikler canimi yakmıyor çünkü sıfır etkisi var. Herseyin Allahtan oldugunu biliyorum ve eminimki hayirlisi böyleydi. Pirlanta gibi iki tane kizim var peygamber efendimizinde Rabbimizinde rahmet, evin bereketi diye adlandırdığı KIZ evladimiz var cok sukur ve onlarla gurur duyuyorum iyiki varlar ask dolu bir evliligim her daim destek olan bir esim var. Veren Rabbim alan Rabbim herseyin asil sahibi O dur. Ben sadece verdigi emanetlere yada vermediklerine şükreder rizasini gözetirim.Duzgun karakter sahibi vicdanli sagduyulu arkadaşlarim Allah sizlerden razi olsun evlatlarinizi hayirli eylesin her türlü şerden muhafaza eylesin. Bazi insanlar baskalarinin acisiyla mutlu olurlar ben bunlardan cok gördüm Allah o kararmis kibir dolu kalplerini islah etsin. Ama hiç önemi yok herkes kendi amel defterini doldurur bugun övündüklerimiz yarin imtihanimiz olur Allah bilir!! Allah kimseyi evladıyla sınamasın..
Sırtını donmus sanki pek anlasilmiyor gibiKızlar bu yengemin ultarsib kağıdı 2 kizi var 10 yıldan sonra tedavilerle hamile kaldı sizce cinsiyeti ne olabilir tahmin edebilir misiniz?
Yazdiklarina yuzde yuz katılıyorumIki kızım var şimdi kismetse bir erkek evladim olacak ama eğer iki kızım olmasaydi kendimi hep eksik hissederdim ben tek kızım bi abim var annemin her daim yanindayim destekcisiyim iki kızım olmasına sevinmemin sebebi ben bu dünyadan göçtüğüm zaman birbirlerine can olacaklar destek olacaklar inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Doktordan geldim şimdi biraz kaygılı oldugumu söyledim kürtaj icin acele etmedik degilmi hocam dedim. O kadar tatli ve sabirli bir doktorki herseyi ayrintisiyla anlatti en ufak şüphen olmasin dedi normalde hastalarimi ben bekletirim biraz daha bekleyelim artik onlar sıkılırlar dedi ama sendeki durum farkliydi dedi kesen 1 haftada okadar az buyumuski dedi 2 gunluk bile diyemem dedi ve sekli belirsizdi dedi.patalojiyi soncunuda persembe ogrenicez dedi. Icim rahat simdi. Herkese mutlu huzurlu gebelikler diliyorum Allah a emanet olun ben biraz nadasa gireyim mutlu olun iyi olun huzurda olun[/
Canim zor bir surecten geciyorsun ayni seyleri bende yasadim ama inanirmisin tekrar hamile kalip bebegini kucagina alinca unutuluyor bu acilar ben daha kotusunu yasadim rabbim kimseye yasatmasin insallah tez zamanda hamile kalip bebegini kucagina alisinCanim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
Canım benim yaa çok zor bir süreç kayıplar.Bu günlerde gecicek ınş.hayırlısıyla herşey rabbimden çok şükür senin inancın çok yüksek. rabbim yüzünü guldursun ❤Canim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
Canim benim aklına kötü şeyler getirme genellikle doktorlar düşük erken doğum gibi durumlardan sonra kontrollü hamileligi önerirler Rabbim bu cektiklerinin mukafatini versin inşallahCanim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
Mevlana’nın bir yazısı var”beni bilen bilir,bilmeyenlerde kendi gibi bilir”
Çok geçmiş olsun .Rabbim temiz gönlüne göre versin.
Allah yardımcın olsun.Yazını okurken tüylerim diken diken oldu gözlerim doldu.Offf çok zor şeyler yaşamışsın ama inşallah geçecek.Bazen imtehanlar zor oluyorCanim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?