- 5 Eylül 2011
- 2.181
- 4.260
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.441
Benim de 3lü tarama riskli çıkmıştı ama çok şükür bi sorun yok kızımda doktorum çok önemli bulmamıştı ozaman öyle hatırlıyorum canımKızlar 2li tarama orta riskli çıkması ne demek oluyor başına gelen varmı hiç böyle bişey?
Çok geçmiş olsun kuZum ya..herseşin hayırlısı vardır rabbimin de bir bildiği demekten başka birşey gelmiyor elimizdenCanim zor bir surecten geciyorsun ayni seyleri bende yasadim ama inanirmisin tekrar hamile kalip bebegini kucagina alinca unutuluyor bu acilar ben daha kotusunu yasadim rabbim kimseye yasatmasin insallah tez zamanda hamile kalip bebegini kucagina alisin
Ben folik asit ve B12 kullandımKızlar kullandığınız gebelik öncesi takviyeler neler isimlerini yazar mısınız
Kuzum lütfen üzülme. Senı o kadar ıyı anlıyorum ki bunu yaşayan biri olarak. Benım ılk gebelık boş gebelıktı. Ne hayaller kurardım sonra bı gün boş olduğunu duydum dünyam basıma yıkıldı sandım. Benım tek şansım kürtaja gerek kalmadan dusukle tüm parçaları düşürmem oldu. Ama dusunebılıyor musun tesellı olabılecegım başka evlatlar yoktu. İlk olunca ınsan daha cok üzülüyor hep böyle mı olacak anne olamayacakmıyım dıye. Ben bu stresle cebellesırken ıkıncıye hamıle kaldım ve esımın yakını hemde cok yakın biri bana açıkça bunuda düşürürsen rahmin çocuk tutmayabılır deri ınanabılıyor musun? Ama cok şükür kızım su an 19 aylık oldu. Sımdı ıkıncı kızım gelıyor nasıpse. Aaa bak kuzenım de mesela boş gebelık gecırdı bızım gibi o kürtajda oldu. 2 ay sonra hamıle kaldı tekrar sımdı oğlusu var. Canım ınsan tesellı etmek ıcın yazmıyorum. Bu her 10 kadından 8 ının basına gelebılecek bıseymıs doktor öyle soylemıstı sende sımdı evlatlarına sarıl ve tekrar hamılekaldıgında butun üzüntün acın bıtecek buna ınanCanim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
Canım çok iyi anlıyorum seni çünkü bende kürtaj oldum .Hemde uyutmadan 9 haftalık beeğimin kalp atışı durmuştu.Eşim annem beni zorla kürtaj odasını koydular .Ağlaya ağlaya bebeğimi bende anlayın diyip bağırıyordum .Bir anne için çoklkkk zor bir süreç ama bizler güçlüyüz.Canim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
Ne kadar acı Rabbim ne güzel bir evlatla nimetlendirmis ne önemi var kız yada erkek hiç çocuk sahibi olamamis insanlar var ne kadar yazık böyle bağnaz düşünen insanlara..Rabbim Hidayet versinCanım çok iyi anlıyorum seni çünkü bende kürtaj oldum .Hemde uyutmadan 9 haftalık beeğimin kalp atışı durmuştu.Eşim annem beni zorla kürtaj odasını koydular .Ağlaya ağlaya bebeğimi bende anlayın diyip bağırıyordum .Bir anne için çoklkkk zor bir süreç ama bizler güçlüyüz.
Aylarca kis tedavisi gördüm .Kaç doktor gezdim .Hepsinin ağzında ameliyat duyunca çok üzülüyordum .Burda birinin saçmalığına itiraz ettiğimde senin kisin olduğu için hamile kalamadığın için öyle yapıyorsun dediler .
Beddua edenler oldu . Ki haksız yere beddua kişinindir .
2 yılım bitti burda haklı olmama rağmen beni sevemeyen çekemeyen insanlar gelip yorum yaptı
İnsanlar beni sevdiği için kaldırmadılar .Bir ters yazımı gördükleri gibi burda yazmadıklarına rağmen balıklama konuya atladılar
Biliyorum çünkü buradaki çoğunu tanıyorum
Kişi kendini bilir ve tanır
Allah seni gibi tüm insanlardan razı olsun canım.Sen ve diğer arkadaşlarımda benim için değerlisin sakın unutma .Yardım etmek zorundayım çünkü aynısını bende yaşadım.Oğlu olmayanlar hep bir eksik gibi davrandılar bizim cahil kadınlarımız ne var ki hayatımızda olmak zorundalar burda dahil olmak üzere
Ama bizlerde suçluyuz bunları dışlamak gerek .Bazı kadınlarımız her yerde olduğu gibi burda da susuyorlar .Ben ne burda be de hayatımda bunlara göz yumamam.
Geçende kızımı hastaneye götürdüm .Kızım koşup hamile bir kadının karnına değdi .Şok oldum koşup özür diledim .Kadının bana
-Oda onun gibi kızdır birşey olmaz kızlara dedi .
Ki 4 5 yaşlarında oğlu elindeydi .Gözlerim doldu.
-Keşke olmasaydı sizin gibiler kız çocuklarını haketmiyor .Sizin gibi insanlar kısır olsun evlad yüzü görmesin diye bağırdım hastanede
Eşim ağzımı tuttu sevecenım sakin ol lütfen dedi Kadın karşılık dahi vermedi bana
Bir kadın bir anne bebeğim kız olduğu içinbirşey olmaz dedi.Bu hakaret önce benim kızıma yapıldı .Öyle algılamak gerek .Yüce rabbim sen bu anneleri annelikte mahrum et .Hele bu gözle kızlara bakan kadınlar.....
Merhaba cnm hoşgeldin bende seni merak ediyodum inan ismini hatirlayamiyodum çok sağol ıyi dileklerin için evet kanamam oldu çok şükür atlattım rabbim sanA da nasip eder inşallah dualarim seninle hadi inşallah bu sefer pozitifi görürsün rabbim sağlıklısini verir inşallah çok sevindim yazdığına ya seni çok merak ediyodum bi türlü ismini hatirlayamiyodum arkadaşlara da sormadım valla sorsaydim yardımcı olurlardıKizlar tekrar merhaba, bazilariniz beni hatirlar belki. Cok uzun zamandir takip ediyorum. Bir kizim var. Aralik ayinda bir denemem olmustu, idrar testim bozuk oldugu icin cift cizgiyi gorup sevindikten sonra adet oldum ve o gunden beri hic yazmadim ama hep okudum, zor durumda olanlara yazmasam da dua ettim. Burda cok zor seyler yasayan arkadaslarimiz oldu kanamasi olan ve kurtaj olmak zorunda kalan arkadaslarima cok gecmis olsun diyorum. Bizim hayir gordugumuz seylerde ser, ser gordugumuz seylerde hayir vardir, biz bilmeyiz Allah bilir. Lutfen kendinizi uzmeyin.
Yeni arkadaslar siz de hosgeldiniz. Hamilelik ve cinsiyet ogrenen arkadaslar size de hayirli olsun. Bebeklerinizi saglikla kucaginiza alin insallah.
Bu can sikici muhabbetleri yapip herkesin moralini bozan seviyesiz kadina da diyecek bisey bulamiyorum gercekten kadin her geldiginde birileriyle kavga ediyor sayfalar dolusu tartisiyor. Allah'a havale edin kendinizi uzmeyin kizlar.
Bu arada belirtilerle umutlanan arkadaslarim sonradan hayal kirikligi yasamamak icin bu belirtilere zerre kadar itimat etmeyin derim. Ben kizima hamileyken hersey erkek gosteriyordu. Hatta doktor dogana kadar kiz demesine ragmen ben gozumle grene kadar erkek dogabilir diye kendimi kiza cok hazirlamadim. kiyafetlerini bile iki cinsinde giyebilecegi renklerden aldim. Karnim sipsivri ve asagidaydi kalcadan hic kilo almadim. cildim guzellesti parladi. idrarim hep acik sariydi. ye tatliyi dogur hakkiyi derler hamileligim boyunca kasik kasik nutella yedim. ilk hareketlerini ve hatta sonradan da hep sag tarafimda alt kasigimda hissettim. Simdi prensesim 3 yasina girmek uzerebu yuzden fazla takilmayin derim.
Bir de ben gecen ay yumurtlama gunu denedim ve diyet de yapiyordum ama hamile kalamadim. bu ay adetim bittikten sonra 2 gunde bir deneme oldu cunku allah dilerse olur bunun orneklerini burda cok gordum. Butun yontemleri harfiyen uygulayip kizi olanlar, hicbisey denemeden oglu olanlar, hatta adet bitimi oglu olanlar var. Annelerimiz gun hesaplayip da mi hamile kalmis ki, benim annem bu konularda hic bisey bilmezmis sik sik iliski olurmus cocuk istedikleri zaman masallah 2 kizi 2 oglu var. O yuzden ben Allah'a biraktim o hakkimizda en hayirlisini bilir bizim tek yapacagimiz teslimiyet ve dua. Cok sukur burada ki hemen herkes bunun bilincinde. Ben de bu ay ikinci denememi yaptim bugun bat gunum bekliyorum bakalim yarin test alicam insallah rabbim yuzumu guldurur. Dualarinizda beni de unutmayin. cok uzun oldu hakkinizi helal edin. hepinize sevgiler
Sağol canım öğleden sonra randevum bende çok heycanliyim.hayırlısı olur ınş. Hastane yakın daha çıkmadım.Elifemm- haberlerini bekliyoruz canım
Kaç haftalık oldun cnm inşallah hayırlı haberlerle gelirsinSağol canım öğleden sonra randevum bende çok heycanliyim.hayırlısı olur ınş. Hastane yakın daha çıkmadım.
Sağol canım öğleden sonra randevum bende çok heycanliyim.hayırlısı olur ınş. Hastane yakın daha çıkmadım.
Senin cinsiyeti neydi cnmHayırlı haberlerle gel canım bende yarın saat önce geldım hast.den herşey yolunda bı sıkıntı yok çok şükür cuma sabahı ayrıntı ultrasn için çagırdı
Kıyamam kuzum ne zor bir süreç olmuştur eminim. Ama ben senin güçlü bir kadın olduğunu biliyorum ve inanıyorum hepsi geçecek inşallah sen kendini üzmeCanim cok yaniyor dün asiri kanamam oldu bugun doktorum gelmemi istedi once ultrasyonla bakti parca yok sonra dogumhaneye gitik okadar korku duydumki ne oluyor bile diyemedim sadece rahat ol rahmine baķicam dedi o korkunc koltuga oturttular ve kurtajdan daha zor bir islemden gectim rahim agzin cok dar kanama icerde birikiyor dedi aletler yardimiyla icerdeki kanamayi disariya cikarmaya calisti ve suan korkunc agrim var. Ama sizler gibi güzel insanlarin desteği bana cok iyi geldi. Rabbim hepinizden razi olsun. Allah hickimseye yaşatmasin bu durumu. Senin doğum yaptiğin gün aklima geldi cok korkmustuk haber alamayınca. Saolsun uyuyanguzel haber veriyordu ama acilar geciyor dimi sevecenim cok sukur Rabbim beterinden korusun evlatlarini sizlere bagişlasin. Burda evet birbirimizi cismen tanimiyoruz ama daha önemlisi duyguları paylasiyoruz ve cok guzel anilar biriktirdik. Insallah iyi olucam gececek insallah. bugun doktor israrla üçüncüyü dusunuyormusun diye sordu evet deyince denemeden önce yanima gel dedi. Neden diyemedim korktum cocugun olmayabilir diyecek diye. Bilmiyorum belki sacmaliyorum. Arkadaslarimin canını daha fazla sıkmak istemem bu can sıkıcı durumumla. yarinElifemm- in meleğini ögrenicez insallah sonra @uyuyanguzel06 in Rabbim gönüllerine göre versin inşaallah saglikla. Cok degerlisin bizim için bizlere verdiğin destegi unutmak mümkun degil herdaim Rabbim yar ve yardimcin olsun
Senin cinsiyeti neydi cnm
Hadi hayırlısı canım önce sağlık haberini sonrada gönlündeki haberi duyarsın inşallah ne hissediyosun peki ben iki kızımdada hissetmiştim kız diyeSağol canım öğleden sonra randevum bende çok heycanliyim.hayırlısı olur ınş. Hastane yakın daha çıkmadım.
Hosbuldum canim tesekkur ederim. insallah tekrar yasamazsin saglikla gelsin bebeginMerhaba cnm hoşgeldin bende seni merak ediyodum inan ismini hatirlayamiyodum çok sağol ıyi dileklerin için evet kanamam oldu çok şükür atlattım rabbim sanA da nasip eder inşallah dualarim seninle hadi inşallah bu sefer pozitifi görürsün rabbim sağlıklısini verir inşallah çok sevindim yazdığına ya seni çok merak ediyodum bi türlü ismini hatirlayamiyodum arkadaşlara da sormadım valla sorsaydim yardımcı olurlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?