Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
kızlar merhaba hepinize tek tek yazamasamda hepinizin derdini mutluluğunu okumaya çalışıyorum gecemevisi rabbim kızına uzun ömürler versin rabbimin vardır bi bildiği bi hayırı üzülme. İnşallah çok kısa zamanda sevinceğin bi haber alırsın bu üzüntünü hatırlamazsın. Rabbim burdaki herkezin gönlüne göre versin Bende hafaya çarşamba ikili test için gidicem banada dua edin hayırlı haberlerle döneyim inşallah .

Kızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dedi Allahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.

Erkeğe benziyirsa bence tamamdır ıki defadır erkege benzetiyorlar bence sevinmen gerekiyor cnm ıstersen 1 hafta sonra başka bi hastaneye git hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canim aleti iyi degilse ondan dememistir yarin baska bir hastaneye giderdim ben senin yerinde olsam bir ay daha sabredemezdim sahsen

Inşallah olamazsın cnm belirtlerin varmı
Goguslerim hassaslasti biraz da sistiler. Dun aksamdan beri alt karnimda hafif kramplar oluyor karnim sis. Ama iste bunlar hep ayni anda adet belirtisi o yuzden kendimi kaptirmak istemiyorum bu sefer kan testinde gormeden sevinmicem. gecen ay cok emindim hamileyim diyodum bu ay cok beklentiye girmedim.

Artık 14 haftada kesin gormeliydi

Canm bebişinin kalbi atıyosa hareketleri iyiyse şükür. Acaba özele mi gitsen bi cihazları iyi olan bi yere. İnsan bebeğini severken bile bi kararsız kalıyo böyle olunca. Sen anlıyosun çıkıntı falan gördün mü

Anladım cnm hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu haftalarda net belli olur pozisyonmu vermedi acaba ama benzettiyse bence erkek

Başka dokt.git canım cihazda iyi degildi diyosan

Amin ınş canım cumlemize nasip olsun

Canim aleti iyi degilse ondan dememistir yarin baska bir hastaneye giderdim ben senin yerinde olsam bir ay daha sabredemezdim sahsen
Havalar soğudu ve iki çocukla çok zor çıkıyorum bugüne randevu almasaydim bu kar yagisinda çıktim geldim iki çocukla bakiyim bende sabredemiyorum iki hafta sonraya gideyim diyorum.hakkımda hayirlisi
Aynen canım çok şükür sağlıklı.özel hastaneye gittim canım eve yakın diye iki çocukla oraya gideyim dedim doktoru eski çok hastası oluyor tecrübeli yani kesin diyemeyince yine içimde acaba kalıyor.çıkıntı vardi gördüm ama bilemiyorum yinede kendimde kararsız kalıyorum.

Bu haftalarda net belli olur pozisyonmu vermedi acaba ama benzettiyse bence erkek
Alttan bakamadi tam bacak arasi çekmedi üstten baktı biseyler var gibiydi. ,:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…