- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.461
Canim kac günde bir adet oluyosunKizlar bana bir yardim edin Allah askina ben bu ovulasyon testini ne zaman yapsam hep ikinci cizgi silik cikiyor adete yakin yaptim silik cikti dun adetim bitti yaptim gene silik cikti bu ne demek pko var bende bide
Amin inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCanım ilk kız gibi dedi sonra yüksel ihtimal erkek bu dedi bugunde kesin erkek dedi Allahım hayırlı evlat eylesin hepsini
Sağol cnm sen yarinmi test yapmayi düşünüyorsun hayırlısı olsun inşallahHosbuldum canim tesekkur ederim. insallah tekrar yasamazsin saglikla gelsin bebegin
Canim bekliyoruz bebisin haberiniSağol canım öğleden sonra randevum bende çok heycanliyim.hayırlısı olur ınş. Hastane yakın daha çıkmadım.
Evet bugun is cikisi eczaneye ugrayip test alicam. Yarin sabah ilk idrarla yapmayi dusunuyorum tabi o zamana kadar regl olmazsam..Sağol cnm sen yarinmi test yapmayi düşünüyorsun hayırlısı olsun inşallah
Inşallah olamazsın cnm belirtlerin varmıEvet bugun is cikisi eczaneye ugrayip test alicam. Yarin sabah ilk idrarla yapmayi dusunuyorum tabi o zamana kadar regl olmazsam..
Erkeğe benziyirsa bence tamamdır ıki defadır erkege benzetiyorlar bence sevinmen gerekiyor cnm ıstersen 1 hafta sonra başka bi hastaneye git hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Bende pko var canim hapla adet oluyorum son adet tarihlerim 9 aralik ve 18 ocakCanim kac günde bir adet oluyosun
Canim aleti iyi degilse ondan dememistir yarin baska bir hastaneye giderdim ben senin yerinde olsam bir ay daha sabredemezdim sahsenKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Goguslerim hassaslasti biraz da sistiler. Dun aksamdan beri alt karnimda hafif kramplar oluyor karnim sis. Ama iste bunlar hep ayni anda adet belirtisi o yuzden kendimi kaptirmak istemiyorum bu sefer kan testinde gormeden sevinmicem. gecen ay cok emindim hamileyim diyodum bu ay cok beklentiye girmedim.Inşallah olamazsın cnm belirtlerin varmı
Artık 14 haftada kesin gormeliydiKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Artık 14 haftada kesin gormeliydi
Canm bebişinin kalbi atıyosa hareketleri iyiyse şükür. Acaba özele mi gitsen bi cihazları iyi olan bi yere. İnsan bebeğini severken bile bi kararsız kalıyo böyle olunca. Sen anlıyosun çıkıntı falan gördün müKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Anladım cnm hakkında hayırlısı olur inşallahGoguslerim hassaslasti biraz da sistiler. Dun aksamdan beri alt karnimda hafif kramplar oluyor karnim sis. Ama iste bunlar hep ayni anda adet belirtisi o yuzden kendimi kaptirmak istemiyorum bu sefer kan testinde gormeden sevinmicem. gecen ay cok emindim hamileyim diyodum bu ay cok beklentiye girmedim.
Bu haftalarda net belli olur pozisyonmu vermedi acaba ama benzettiyse bence erkekKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Kızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Sahidenmi pipisini goremedilermi artık 14.haftada oluşuyor çünkü kizsada erkeksede netlesiyorBenim 13. Haftada kız gibi dedi
14. Haftada erkek gibi dedi
Kesin diyemediler
19. Haftaya kadar bekledim ben de ne yapayım :1
Amin ınş canım cumlemize nasip olsunErkeğe benziyirsa bence tamamdır ıki defadır erkege benzetiyorlar bence sevinmen gerekiyor cnm ıstersen 1 hafta sonra başka bi hastaneye git hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Havalar soğudu ve iki çocukla çok zor çıkıyorum bugüne randevu almasaydim bu kar yagisinda çıktim geldim iki çocukla bakiyim bende sabredemiyorum iki hafta sonraya gideyim diyorum.hakkımda hayirlisiCanim aleti iyi degilse ondan dememistir yarin baska bir hastaneye giderdim ben senin yerinde olsam bir ay daha sabredemezdim sahsen
Aynen canım çok şükür sağlıklı.özel hastaneye gittim canım eve yakın diye iki çocukla oraya gideyim dedim doktoru eski çok hastası oluyor tecrübeli yani kesin diyemeyince yine içimde acaba kalıyor.çıkıntı vardi gördüm ama bilemiyorum yinede kendimde kararsız kalıyorum.Canm bebişinin kalbi atıyosa hareketleri iyiyse şükür. Acaba özele mi gitsen bi cihazları iyi olan bi yere. İnsan bebeğini severken bile bi kararsız kalıyo böyle olunca. Sen anlıyosun çıkıntı falan gördün mü
Alttan bakamadi tam bacak arasi çekmedi üstten baktı biseyler var gibiydi. ,:)Bu haftalarda net belli olur pozisyonmu vermedi acaba ama benzettiyse bence erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?