- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.481
Sahidenmi pipisini goremedilermi artık 14.haftada oluşuyor çünkü kizsada erkeksede netlesiyor
Şu beklemek insanı mafediyor ...bazıları erkenden öğreniyor bizde nerde o şanss.Ama işinden bir ses senin oğlun olcak diyorKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Gözün aydın canım çok şükür rabbim kucağına alacağın gunu de göstersin ınşHayırlı haberlerle gel canım bende yarın saat önce geldım hast.den herşey yolunda bı sıkıntı yok çok şükür cuma sabahı ayrıntı ultrasn için çagırdı
Canm varmış işte çıkıntı maşallah ne güzel. Doğana kadar hiçbir bebeğin cinsiyetini kesin olarak Allah tan başka kimse bilemez ki canm. Erkek demiş işte isim düşün benceAmin ınş canım cumlemize nasip olsun
Havalar soğudu ve iki çocukla çok zor çıkıyorum bugüne randevu almasaydim bu kar yagisinda çıktim geldim iki çocukla bakiyim bende sabredemiyorum iki hafta sonraya gideyim diyorum.hakkımda hayirlisi
Aynen canım çok şükür sağlıklı.özel hastaneye gittim canım eve yakın diye iki çocukla oraya gideyim dedim doktoru eski çok hastası oluyor tecrübeli yani kesin diyemeyince yine içimde acaba kalıyor.çıkıntı vardi gördüm ama bilemiyorum yinede kendimde kararsız kalıyorum.
Alttan bakamadi tam bacak arasi çekmedi üstten baktı biseyler var gibiydi. ,:)
Aynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)Canm varmış işte çıkıntı maşallah ne güzel. Doğana kadar hiçbir bebeğin cinsiyetini kesin olarak Allah tan başka kimse bilemez ki canm. Erkek demiş işte isim düşün bence
Canım erkektir Allah'ın izniyle yoksa ihtimal bile vermezdi Dr alet iyi değil falan derdiAynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)
Aynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)
Elifemm seni de uzun zamandır takip ediyorum. Çok tevekkülsün maşaAllah. Allah’ın izniyle bende bebeğinin erkek olduğunu düşünüyorum.Aynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)
Canım belki yaş hesaplamasından farklıdır. Ben inanmıyorum bu arada Çin takvimine. Benim Doğum doktorumda bi dahakine erkek istersen yanıma gel demişti. Ne diyecekti bilmiyorum da Nisan’da kontrole gitmeyi düşünüyorum. O zaman soracağım inşAllah.Bir de kızlar ben geçen özele gittim erkek bebek istiyorum değim Dr direk çin takvimini çıkardı bakalım bu ay ne dedi şok oldum demek inanan drlar da varmış. Ama onun baktığına göre Ocak Şubat erkek ben otomatik baktım Şubat kız gösteriyor. Acaba neden öyle oldu bi fikriniz varmı
Ay canım benim küçüklermis daha Allah bagislasin sende gormussun bak cikintiyi zaten doktorlar 16.haftaya kadar kesinlik vermiyorlar ama görüyorlar yanılma payı olursa mahçup olmamak için kesinlik vermiyorlar sanırım ama senin erkek demiste bak sen hayal kırıklığına ugramamak için kendini alıştırmak istemiyorsunBenim çocukları birakicak hiç kimsem yok kızlar eşim haftasonu bile çalışıyor bu yüzden rahat gidemiyorum doktora havalar soğuduğu için.komsularimada bırakamam korkuyorum başlarına bişey gelirse vicdan azabından kahrolurum heryere yanımda götürüyorum mecbur biri 5 buçuk biri 2 buçuk daha hakkımda en güzelini en hayırlsini rabbim bilir.bekliycez sabırla
Canım keşke bu ay gitsen merak ettim ne diyecek bize de fikir olurduCanım belki yaş hesaplamasından farklıdır. Ben inanmıyorum bu arada Çin takvimine. Benim Doğum doktorumda bi dahakine erkek istersen yanıma gel demişti. Ne diyecekti bilmiyorum da Nisan’da kontrole gitmeyi düşünüyorum. O zaman soracağım inşAllah.
Hayirlisi olsun insallah :)Amin ınş canım cumlemize nasip olsun
Havalar soğudu ve iki çocukla çok zor çıkıyorum bugüne randevu almasaydim bu kar yagisinda çıktim geldim iki çocukla bakiyim bende sabredemiyorum iki hafta sonraya gideyim diyorum.hakkımda hayirlisi
Aynen canım çok şükür sağlıklı.özel hastaneye gittim canım eve yakın diye iki çocukla oraya gideyim dedim doktoru eski çok hastası oluyor tecrübeli yani kesin diyemeyince yine içimde acaba kalıyor.çıkıntı vardi gördüm ama bilemiyorum yinede kendimde kararsız kalıyorum.
Alttan bakamadi tam bacak arasi çekmedi üstten baktı biseyler var gibiydi. ,:)
Amin canım benim çok sağol.rabbim senin de gönlüne göre versin ınş.Hayırlı zaman daElifemm seni de uzun zamandır takip ediyorum. Çok tevekkülsün maşaAllah. Allah’ın izniyle bende bebeğinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Canım bende Nisan’da artık denemelere başlayayım diyorum nasipse. O zaman gideyim dedim. Bi de eşimin arkadaşı da o doktora gidiyordu. Adam acayip erkek istiyordu oğlu oldu. Tabi veren Allah da bunlar vesile işte.Canım keşke bu ay gitsen merak ettim ne diyecek bize de fikir olurdu
Amin canım Allah razı olsunAmin canım benim çok sağol.rabbim senin de gönlüne göre versin ınş.Hayırlı zaman da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?