Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şu beklemek insanı mafediyor ...bazıları erkenden öğreniyor bizde nerde o şanss.Ama işinden bir ses senin oğlun olcak diyor. yinede hakkında hayırlısı olsun

Benim çocukları birakicak hiç kimsem yok kızlar eşim haftasonu bile çalışıyor bu yüzden rahat gidemiyorum doktora havalar soğuduğu için.komsularimada bırakamam korkuyorum başlarına bişey gelirse vicdan azabından kahrolurum heryere yanımda götürüyorum mecbur biri 5 buçuk biri 2 buçuk daha hakkımda en güzelini en hayırlsini rabbim bilir.bekliycez sabırla

Hayırlı haberlerle gel canım bende yarın saat önce geldım hast.den herşey yolunda bı sıkıntı yok çok şükür cuma sabahı ayrıntı ultrasn için çagırdı
Gözün aydın canım çok şükür rabbim kucağına alacağın gunu de göstersin ınş

Canm varmış işte çıkıntı maşallah ne güzel. Doğana kadar hiçbir bebeğin cinsiyetini kesin olarak Allah tan başka kimse bilemez ki canm. Erkek demiş işte isim düşün bence

Canm varmış işte çıkıntı maşallah ne güzel. Doğana kadar hiçbir bebeğin cinsiyetini kesin olarak Allah tan başka kimse bilemez ki canm. Erkek demiş işte isim düşün bence
Aynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)

Hayirlisi olsun cnm iki kere erkek diyorlasa erkektir kesin umarim yanılmazlar senin adına sevindim cnm vallahi insan boyle haberlerle bir umut acaba bizde de olabilir mi dio umarim bizim icinde boyle mutlu haberleri paylaşacağınız zamanlar gelir
Aynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)

Merhaba kızlar,
Ben 2016 kasım ayında yazmıştım buraya 2017de bebek düşünüyorum diye. 2018 olduk ben hala bebeği yapamadım. Ara ara hep okuyordum buraları. Birçok arkadaşımızın bebeğine şahit olduk. Rabbim bize de en kısa ve hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı, Salih veya Saliha evlatlar nasip eylesin.

Bir de kızlar ben geçen özele gittim erkek bebek istiyorum değim Dr direk çin takvimini çıkardı bakalım bu ay ne dedi şok oldum demek inanan drlar da varmış. Ama onun baktığına göre Ocak Şubat erkek ben otomatik baktım Şubat kız gösteriyor. Acaba neden öyle oldu bi fikriniz varmı

Canım belki yaş hesaplamasından farklıdır. Ben inanmıyorum bu arada Çin takvimine. Benim Doğum doktorumda bi dahakine erkek istersen yanıma gel demişti. Ne diyecekti bilmiyorum da Nisan’da kontrole gitmeyi düşünüyorum. O zaman soracağım inşAllah.

Ay canım benim küçüklermis daha Allah bagislasin sende gormussun bak cikintiyi zaten doktorlar 16.haftaya kadar kesinlik vermiyorlar ama görüyorlar yanılma payı olursa mahçup olmamak için kesinlik vermiyorlar sanırım ama senin erkek demiste bak sen hayal kırıklığına ugramamak için kendini alıştırmak istemiyorsun

Canım keşke bu ay gitsen merak ettim ne diyecek bize de fikir olurdu

Hayirlisi olsun insallah :)

Canım keşke bu ay gitsen merak ettim ne diyecek bize de fikir olurdu
Canım bende Nisan’da artık denemelere başlayayım diyorum nasipse. O zaman gideyim dedim. Bi de eşimin arkadaşı da o doktora gidiyordu. Adam acayip erkek istiyordu oğlu oldu. Tabi veren Allah da bunlar vesile işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…