Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım dediğin gibi duygularima tercüman oldun bu arada çok kaptirmiyorum ama ümidim var biran kendime geliyorum yine :)Allah büyüktür bakalım.

Bendede var o mal kafadan
Ben hamile kalmadan önce döktürüodu bizimki
Ben erkeeeek doğordoooom bana altın almaları lazım
Kaynana benim yanımda altını açtırır: düşman kilidi bu, dosta düşmana karşı lazımmış pipiii
Kız evladının geleceği için yatırım yapılmaya gerek yokmuş: kaynım

Hey Allahımmm ya kızlar sizleri okadar iyi anlıomki

4 aylık oldum anca söyledim gebe olduğumu

Eltinin eteği tutuşdu
Pembe bebek baskılı tshirt aldım bilerek, ben cinsiyetini öğrenmişdim çokdan,
Anasını aramış: gözümüz aydın yine kızı olacakmış diyormuş

Velhasılll kelam uyuz konuşmalar bitmez böyle malların, en iyisi araya mesafe koymak
Benim mal kuduruo şimdi, aynı apartmandayız ama yüz vermiom

Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh
Hayırlısıyla oğluşlara hamile kalırsınız inşşş

Doğuma giderkende dua edeceğim sizlere inşşş

Canım erkek ıste o :) sevın sevın sen bana güven :) hayırlı olsun canım benım

Elifemm- basta sen ve diger arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum benim yerimde olsaydınız ne yapardınız fikirlerinizi paylaşın lütfen

Simdi kizim 20 aylik ve ben bugune kadar hic korunmasiz birliktelik olmadi habi deneyim de aa bu ay denedim neden hamile kalamadım dediğim zaman olmadi

Benim afetlerim genelde düzenli ama ilk 3 gun kahverengi akıntı olur sonra adet sökülür 3 gun adet kanama olur sonra 3 gun akıntı şeklinde olur kanamalarım eskiden 6_7 gun adet görürdüm simdi 3 günün sonunda azalma var die ve ilk 3 gun kahvesi akintilar icin doktora gittim

Ilk zamanlarda gittiğim zaman bundan hemen 1 yıl once doktor kist var yumurtalıkta ama bunlar adet kistleri birsey olmaz gez toz keyfine bak birşeyin yok dedi

6 ay sonra gittim smear testi yapıldı temiz cikti
Gecen at gittim stajer doktor kistlerin var dedi çocuk icin sıkıntı cikarirmi dedim olabilir dedi hormon tahlili yapıldı t3miz cikti sonucları aldığım zaman baska dokto vardi o sonuçların temiz dedi kahvesi akintilar icin genelde her kadında ölüyü normal bizim icin dedi.

Simdi sizce ben bu ay ovu testi ile erkek bebek icin deneme yapacağım hamile kalıp kalmayacağını deneyim olmazsa mi ikinci ay doktor kontrolünde mi yapayım yoksa hemen yine bu ay mi gideyim doktora siz deneyimlerinizi paylaşsanız arada kaldım ne yapacağıma karar veremedim

Bu arada bugüne kadar gittiğim doktorlar devlet hast. Idi
Genel kontrol icin özele gitmem lazım tam emin olmak icin ama oda randevuları 150 tl fiyatta fazla olunca ne yapicam bilemedim

Canim benim hayirlisi olsun ama bende erkekmis gibi hissediyorum.

Havalar soğudu ve iki çocukla çok zor çıkıyorum bugüne randevu almasaydim bu kar yagisinda çıktim geldim iki çocukla bakiyim bende sabredemiyorum iki hafta sonraya gideyim diyorum.hakkımda hayirlisi

Aynen canım çok şükür sağlıklı.özel hastaneye gittim canım eve yakın diye iki çocukla oraya gideyim dedim doktoru eski çok hastası oluyor tecrübeli yani kesin diyemeyince yine içimde acaba kalıyor.çıkıntı vardi gördüm ama bilemiyorum yinede kendimde kararsız kalıyorum.

Alttan bakamadi tam bacak arasi çekmedi üstten baktı biseyler var gibiydi. ,:)[/QUOTE]

Canim bende iki cocuguma heme hamilr kalmistim ama bu 3.de iki sene kalamadim her tetkik yapildi ama hicbirsey yoktu olumsuz . Ne zaman ki kafamdan cikardim hamile düşüncesini ve ovulasyon testini iki cizgiden biraz onceye çektim ozaman hamile kaldim

Canim hayırlısı olsun ben erkek hissediyorum.

Canım bende Nisan’da artık denemelere başlayayım diyorum nasipse. O zaman gideyim dedim. Bi de eşimin arkadaşı da o doktora gidiyordu. Adam acayip erkek istiyordu oğlu oldu. Tabi veren Allah da bunlar vesile işte.
Canim ne yapıyor ki acaba doktor hic ogrenme imkanin yok mu biz nisandan once deneyeceklere bilgi olsa

Hayırlı olsun cnm ya gidim mi sence gitmim mi bu arada cinsiyeti ne rabbim evlatlarinizu sizlere bagislasin inşalalh

bu arada bu takvim icin gerekli olan dogum yaşı mi simdi benim şanssızlığın varki ailem kardeşlerim hepsinin dogum yıl gun ay saat herseyi hatırlıyorlar ama benimkini hatirlayamiyolar kimlikte bu yuzden yanlis ama tahmini ocak sonu subat yada mart bası bu aralarda diolar bu yuzden ben bu takvimlerden hic yararlanamıyorum

Canım bende Nisan’da artık denemelere başlayayım diyorum nasipse. O zaman gideyim dedim. Bi de eşimin arkadaşı da o doktora gidiyordu. Adam acayip erkek istiyordu oğlu oldu. Tabi veren Allah da bunlar vesile işte.
Merak ettik acaba ne dicek bizleri habersiz birakma olurmu

Ay inanmıyorum canım kötü kalpli insanlardan uzak durmak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…