- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.501
Aynen canım dediğin gibi duygularima tercüman oldun bu arada çok kaptirmiyorum ama ümidim var biran kendime geliyorum yine :)Allah büyüktür bakalım.Ay canım benim küçüklermis daha Allah bagislasin sende gormussun bak cikintiyi zaten doktorlar 16.haftaya kadar kesinlik vermiyorlar ama görüyorlar yanılma payı olursa mahçup olmamak için kesinlik vermiyorlar sanırım ama senin erkek demiste bak sen hayal kırıklığına ugramamak için kendini alıştırmak istemiyorsun
Canım erkek ıste o :) sevın sevın sen bana güven :) hayırlı olsun canım benımKızlar doktordan geldim erkeğe benziyor kesinlik vermiyorum 1 ay sonra dediAllahim ya niye böyle denk geliyor bana doktorlar aleti çok iyi değildi ondan tam kesinlik vermedi sanırım.kar yağıyor diye yakın hastaneye gittim çocuklarla.hayırlısı ınş.yine oğlum diye tam sevinemiyorum.
Hayirli olsun canim benimCanım ilk kız gibi dedi sonra yüksel ihtimal erkek bu dedi bugunde kesin erkek dedi Allahım hayırlı evlat eylesin hepsini
Canim bende iki cocuguma heme hamilr kalmistim ama bu 3.de iki sene kalamadim her tetkik yapildi ama hicbirsey yoktu olumsuz . Ne zaman ki kafamdan cikardim hamile düşüncesini ve ovulasyon testini iki cizgiden biraz onceye çektim ozaman hamile kaldimElifemm- basta sen ve diger arkadaşların düşüncelerini merak ediyorum benim yerimde olsaydınız ne yapardınız fikirlerinizi paylaşın lütfen
Simdi kizim 20 aylik ve ben bugune kadar hic korunmasiz birliktelik olmadi habi deneyim de aa bu ay denedim neden hamile kalamadım dediğim zaman olmadi
Benim afetlerim genelde düzenli ama ilk 3 gun kahverengi akıntı olur sonra adet sökülür 3 gun adet kanama olur sonra 3 gun akıntı şeklinde olur kanamalarım eskiden 6_7 gun adet görürdüm simdi 3 günün sonunda azalma var die ve ilk 3 gun kahvesi akintilar icin doktora gittim
Ilk zamanlarda gittiğim zaman bundan hemen 1 yıl once doktor kist var yumurtalıkta ama bunlar adet kistleri birsey olmaz gez toz keyfine bak birşeyin yok dedi
6 ay sonra gittim smear testi yapıldı temiz cikti
Gecen at gittim stajer doktor kistlerin var dedi çocuk icin sıkıntı cikarirmi dedim olabilir dedi hormon tahlili yapıldı t3miz cikti sonucları aldığım zaman baska dokto vardi o sonuçların temiz dedi kahvesi akintilar icin genelde her kadında ölüyü normal bizim icin dedi.
Simdi sizce ben bu ay ovu testi ile erkek bebek icin deneme yapacağım hamile kalıp kalmayacağını deneyim olmazsa mi ikinci ay doktor kontrolünde mi yapayım yoksa hemen yine bu ay mi gideyim doktora siz deneyimlerinizi paylaşsanız arada kaldım ne yapacağıma karar veremedim
Bu arada bugüne kadar gittiğim doktorlar devlet hast. Idi
Genel kontrol icin özele gitmem lazım tam emin olmak icin ama oda randevuları 150 tl fiyatta fazla olunca ne yapicam bilemedim
Canim hayırlısı olsun ben erkek hissediyorum.Benim çocukları birakicak hiç kimsem yok kızlar eşim haftasonu bile çalışıyor bu yüzden rahat gidemiyorum doktora havalar soğuduğu için.komsularimada bırakamam korkuyorum başlarına bişey gelirse vicdan azabından kahrolurum heryere yanımda götürüyorum mecbur biri 5 buçuk biri 2 buçuk daha hakkımda en güzelini en hayırlsini rabbim bilir.bekliycez sabırla
Amin ınş canım ve benim desteğin için çok sağol ❤Canım erkek ıste o :) sevın sevın sen bana güven :) hayırlı olsun canım benım
Canim ne yapıyor ki acaba doktor hic ogrenme imkanin yok mu biz nisandan once deneyeceklere bilgi olsaCanım bende Nisan’da artık denemelere başlayayım diyorum nasipse. O zaman gideyim dedim. Bi de eşimin arkadaşı da o doktora gidiyordu. Adam acayip erkek istiyordu oğlu oldu. Tabi veren Allah da bunlar vesile işte.
Bir de kızlar ben geçen özele gittim erkek bebek istiyorum değim Dr direk çin takvimini çıkardı bakalım bu ay ne dedi şok oldum demek inanan drlar da varmış. Ama onun baktığına göre Ocak Şubat erkek ben otomatik baktım Şubat kız gösteriyor. Acaba neden öyle oldu bi fikriniz varmı
bu arada bu takvim icin gerekli olan dogum yaşı mi simdi benim şanssızlığın varki ailem kardeşlerim hepsinin dogum yıl gun ay saat herseyi hatırlıyorlar ama benimkini hatirlayamiyolar kimlikte bu yuzden yanlis ama tahmini ocak sonu subat yada mart bası bu aralarda diolar bu yuzden ben bu takvimlerden hic yararlanamıyorumCanim bende iki cocuguma heme hamilr kalmistim ama bu 3.de iki sene kalamadim her tetkik yapildi ama hicbirsey yoktu olumsuz . Ne zaman ki kafamdan cikardim hamile düşüncesini ve ovulasyon testini iki cizgiden biraz onceye çektim ozaman hamile kaldim
Biz isteriz hayırlıysa o verir canm. Dün buraya yazmıştım sen gelişmelerden haberdar et demiştin bana da doktorum erkek dediAynen canım dediğin gibi %100 ancak Allah bilir.yine bekliyim ben sabrın sonu selamettir ınş. :)
Doğurmadın yani hayırlı doğumlar canımTakvimim silindi ama gelen giden yok canım
Doğurmadın yani hayırlı doğumlar canım
Rabbim sapasağlam kucağına nasip etsin
Evet ya son günler geçmiyor saatler duruyor sankiAmin canım inşallah dua et de sağlıkla gelsin bugün yarin:)
Merak ettik acaba ne dicek bizleri habersiz birakma olurmuCanım bende Nisan’da artık denemelere başlayayım diyorum nasipse. O zaman gideyim dedim. Bi de eşimin arkadaşı da o doktora gidiyordu. Adam acayip erkek istiyordu oğlu oldu. Tabi veren Allah da bunlar vesile işte.
Ay inanmıyorum canım kötü kalpli insanlardan uzak durmak lazımBendede var o mal kafadan
Ben hamile kalmadan önce döktürüodu bizimki
Ben erkeeeek doğordoooom bana altın almaları lazım
Kaynana benim yanımda altını açtırır: düşman kilidi bu, dosta düşmana karşı lazımmış pipiii
Kız evladının geleceği için yatırım yapılmaya gerek yokmuş: kaynım
Hey Allahımmm ya kızlar sizleri okadar iyi anlıomki
4 aylık oldum anca söyledim gebe olduğumu
Eltinin eteği tutuşdu
Pembe bebek baskılı tshirt aldım bilerek, ben cinsiyetini öğrenmişdim çokdan,
Anasını aramış: gözümüz aydın yine kızı olacakmış diyormuş
Velhasılll kelam uyuz konuşmalar bitmez böyle malların, en iyisi araya mesafe koymak
Benim mal kuduruo şimdi, aynı apartmandayız ama yüz vermiom
Rabbim sizlerede nasip etsin inşallahh
Hayırlısıyla oğluşlara hamile kalırsınız inşşş
Doğuma giderkende dua edeceğim sizlere inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?