Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim hamileligim planlı değildi o sebeple hicbirsey yapmadım ama bence ilk ay doktorada git riske atma

Nasil hamile kaldınız kazayla mi oldu ovu testi denediniz mi ben aslinda erkek bebek icin gidip gitmemekte kararsizim tabi herşeyin başı Rabbim dilerse olur ama önlemleri almak icin demistim aslinda
Benim hamileligim planlı değildi o sebeple hicbirsey yapmadım ama bence ilk ay doktorada git riske atma

Bence birhafta biokadin fitil kullan enfeksiyon mantar varsa vajinal ortamın asidik dengesi sağlansın ve ovulasyon testiyle evde rakiplerini yap burdada paylasirsin yardımcı oluruz birbirimize.Bende hep korundum tek denemede tek ilişkide tuttu.

Amin Allah razı olsun canım ınş isteyen herkese nasip olur hayırlısıyla desteğin için çok sağol.❤rabbim evlatlarını bağışlasın

Biokadinin doktor oneridi olmadan eczane veriyo mu elifem zarari yok degilmi sen doktor muane fakan gittin mi yoksa test ovu falanla mi deneme yapmıştın bu arada bugun reglimin 1. Gunu bu ay ovu testiyle bir aksilik olmazsa denemeyi dusunuyorum bana kendinde yaptığın bütün detaylari anlatirmisin canm neler yaptib neler denedin bu arada internetten ovu testi de sipariş verdim

Allah akil fikir versin zaten bu eltilerden dost olmaz

Ben daha kötüydüm .
Ama bitkisel kürler kullandim .Adete 15 kalan soğan kürü kullan bunun yanında maydanoz suyu kullanabilirsin .
Doktorların tek yapacağı şey Doğum kontrol ilaçı
Tahlillerin temiz çıktıysa eğer korkma adetin ne kadar kanaması yoğun olursa o kadar kisin biter .
Benim sana tavsiyem iki ay bitkisel kür kullanıp daha sonra testlere başlamalısın .

Bizim burda eczaneden aldım verdi hemen ama unutuyordum 6-7 tane ancak kullanmisimdir.enfeksiyon ihtimaline karşı kullandım.muz ve kuru gıdaları çok tükettik karbonatli su içtim hergün.eşime birşey uygulamafim o böyle uğraşları hep saçma buldu bende onu kendi haline bıraktım ama beslenmesi iyidir.eşine kuruyemiş yedir sürekli.bol protein ağırlıklı besle.en önemli şey yumurtlama anını yakalamak aslında perhizini güzel ayarla tahmini kaçıncı gün oluyor yumurtlaman.Benim denediğim ay stres yaptım 2 gün geç çatladı mesela

Canm yumurtlamam her ay sat dan 12. Gunu gecen ayda oyle oldu zaten 1 hafta yumurtlama ağrısı çekiyorum o ağrılarda anlıyorum akintilarimdanda anlaşılıyor yindene ovu testi aldim adet bitiminden sonra mi basliyim fitile cnm sen bıraktıktan kac gun sonra bebek icin birliktelik oldu

Son düzenleme:
Şanslısın o zaman canım hem agriyla hem testle tam anını yakalarsin ınş.rabbim rast getirsin ben tahmini birlikteliğe 4 gün kala bırakmıştım.

Tamam cnm cok tesekkurler ben o zamanlar desteğini ve bilgilerini tekrar benimle paylaşmanı isteyeceğim sonucta bu konularda herkesten çok bilgiye sahipsin cok sagol canm
Şanslısın o zaman canım hem agriyla hem testle tam anını yakalarsin ınş.rabbim rast getirsin ben tahmini birlikteliğe 4 gün kala bırakmıştım.

Nasil hamile kaldınız kazayla mi oldu ovu testi denediniz mi ben aslinda erkek bebek icin gidip gitmemekte kararsizim tabi herşeyin başı Rabbim dilerse olur ama önlemleri almak icin demistim aslinda
Anladım bende o sebeple doktora gidin dedim kesin olsun diye
Ben adet bitiminin ertesi günü kaldım tek iliskiydi kazaydi evet olmam gereken adet gunumden 1 hafta sonra test yaptım hiç hamile olabilecegimi dusunmemistim ama iliskiden 15 gün sonra goguslerim cok ağrıdı şişti kizlarimda bel karın ağrım olmuştu bunda sadece göğüs ağrısı yaşadım

Ya aslında geven ay kardeşim özel doktora gidince bende içeride doktora birkac soru sordum erkek bebek icin birşeyler yapabilirmiyiz die doktir da burda oyle birsey mümkün değil ha kıbrısta var dedi

bende yok hocam o şekil degil yasal olmayan yolları kastetmedim dedim yumurtlama takibi ile erkek bebek ihtimali fazla oluyomuş dedim doktor da ben oyle şeylere inanmıyorum sonucta x ve y belirliyoi buda erkeğin sperminde y yoksa yada x daha fazla ise bunu sen belirleyemezsin hangisi dollenirse o olur falan filan dedi bu yuzden evime yakın yerde gideceğim hast de buna benzer seyler söylerlerse bosuna muane parasi vermiş olurum die kararsizim birde maddi olarak sıkışık dönemdeyiz acaba gideceğim doktorun bu şekilde cevabı olursa boşa gitmiş olurum die düşünüyorum

Ha bi arada kızımda hamileliğini göğüslerim fena şişip ağrıyordu adet ağrılarına benzer bel ağrılarımda vardi

İyiyim canım şok şükür bugüne senin adınada çok sevindim hayalim 2 erkek annesi olmak diyodun Rabbim gönlüne göre vermiş maşallah sağlıkla al inşallah kucağına inşallah canım benim inşallah oğluşlarımız gelsin dünyaya sağlıkla sağ sağlim kucağımıza alalım bende sık giremiyorum buraya fırsat buldukça geliyorum sende öyle yap baride haberleşelim bende çok öptüm seni canımm sende dikkat et kendine oğluşuna ve minnak oğluşuna görüşmek üzere Allaha emanet

Tamam cnm cok tesekkurler ben o zamanlar desteğini ve bilgilerini tekrar benimle paylaşmanı isteyeceğim sonucta bu konularda herkesten çok bilgiye sahipsin cok sagol canm

Yok canım bu topigin eskileri var daha tecrübeli bilgili arkadaşlar.Bende burda sora sora okuya okuya öğrendim.Bildiklerimi tabiki paylasirim.Bu yolda gonullerimiz bir ❤

Aslında kader kısmet burda yumurtlama takibi yapıp kızı olanlarda var Rabbimin takdiri Rabbim gonlunuze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…