- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.541
Canim 2 dir erkek diyorlar bence erkek doktorlarin yanilacagini sanmiyorum ama icin rahat etsin diye baska bir doktora gitm imkanin varsa git benceErkeğe benziyirsa bence tamamdır ıki defadır erkege benzetiyorlar bence sevinmen gerekiyor cnm ıstersen 1 hafta sonra başka bi hastaneye git hayırlısı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Hayir 35 yasinda 2.kizim dogurdum su an 38 olcam 3.istiyorum annemde 38 de son kardesimi dogurmustuKızlar 36 yaş bebek için çokmu geç
Cnm ben 38 yaşındayımKızlar 36 yaş bebek için çokmu geç
Bu ne cin takvimi miMerhaba kızlar ocak şubat dogumlu olup hamile kaldıgı aya 2 yaş ekleyip dogru çıkan varmı benim 3 de tuttu
Yanlis olmusCanim 2 dir erkek diyorlar bence erkek doktorlarin yanilacagini sanmiyorum ama icin rahat etsin diye baska bir doktora gitm imkanin varsa git bence
Kızlar 36 yaş bebek için çokmu geç
Evet çin takvimiBu ne cin takvimi mi
Cin takvimi benim 2 kizimda da tuttu ayrica diger kiz kardeslerimim be gorumcemim cocuklarinin cinsiuetlerinde de tuttu belki tesaduf ama bizde tuttuEvet çin takvimi
Nasıl baktınız yaş ekledinizmiCin takvimi benim 2 kizimda da tuttu ayrica diger kiz kardeslerimim be gorumcemim cocuklarinin cinsiuetlerinde de tuttu belki tesaduf ama bizde tuttu
Otomatik hesaplayici ekliyor zaten 1 yasNasıl baktınız yaş ekledinizmi
Cin takvimi rus takvimi kan yenileme hepsi tuttu bende de fakat inanmiyorum hicbirinin dogruluguna iki arkadasimada kiz gosteriyordu ikisininde oglu olacakĶüçük kızıma 31 yaşında 0cak ayında hamiş kaldım yaşa iki ekledim ocak ķız ayı üç kızımda tuttu
Gonlundekine hamile insallah canimSelamun aleykum arkadaslar benimde test günüm yaklaştı adet 26 si.simdilk koltukaltimdan göğsüme doğru ağrı var enbuyuk belirtim bu.benim once sol çatladı dualarla niyetimle ilişki oldu cin takvimi erkek diyor.hayirlisi rabbim gonlumuzdekini elimize versin.ama benim testim o kadar koyu değildi yanlış yaptim gibime geliyor.poff beklemek zor
Aslında yaş aldıkça ister istemez biraz agırlaşıyoruz ben öyleyim şuan kızlar burda gözlemledigim kadarıyla 3 çocuk için deneme yapan arkadaşlar var ben 4 için deniycembaşka arkadaşlar varmı 4 bebegi isteyen yoksa bir benmiyim
Canım ben okuyorum pek yazmaya fırsat olmuyor ne yapayım işte benim eşten yana sıkıntı 3 tane yeter diyor sözde çocuk istiyor ama aklına ne zaman esecek bilmiyorum. L Lilarengim1 buralarda @Birbilsem1132 oda yazıyor genelde sana denk gelmemiştir. Asıl sen nasılsın oğluşun büyüdü mü biraz prensesler nasıl alıştı mı kardeşlerine?N naznaz16
M MRM01 L Lilarengim1 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?