Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canim 2 dir erkek diyorlar bence erkek doktorlarin yanilacagini sanmiyorum ama icin rahat etsin diye baska bir doktora gitm imkanin varsa git bence

Selamun aleykum arkadaslar benimde test günüm yaklaştı adet 26 si.simdilk koltukaltimdan göğsüme doğru ağrı var enbuyuk belirtim bu.benim once sol çatladı dualarla niyetimle ilişki oldu cin takvimi erkek diyor.hayirlisi rabbim gonlumuzdekini elimize versin.ama benim testim o kadar koyu değildi yanlış yaptim gibime geliyor.poff beklemek zor

Kizlar adetim 1 gun gecikti ovulasyon testim fotodaki gibi cikti 5 dk.sonraki hali ama gebelik testim ayni markaninki bitmosti baska bir testle yaptim negatifti halbuki bikac gun once pozitifti ikiside sizce neden boyle oldu

Ķüçük kızıma 31 yaşında 0cak ayında hamiş kaldım yaşa iki ekledim ocak ķız ayı üç kızımda tuttu
Cin takvimi rus takvimi kan yenileme hepsi tuttu bende de fakat inanmiyorum hicbirinin dogruluguna iki arkadasimada kiz gosteriyordu ikisininde oglu olacak

Gonlundekine hamile insallah canim

Bende varım 4 için M MRM01 var ve A Askbocegim0101 var canım hatırlayabildiğim

Canım ben okuyorum pek yazmaya fırsat olmuyor ne yapayım işte benim eşten yana sıkıntı 3 tane yeter diyor sözde çocuk istiyor ama aklına ne zaman esecek bilmiyorum. L Lilarengim1 buralarda @Birbilsem1132 oda yazıyor genelde sana denk gelmemiştir. Asıl sen nasılsın oğluşun büyüdü mü biraz prensesler nasıl alıştı mı kardeşlerine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…