Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Allah razı olsun cnm temiz yürekli güzel arkadaşım. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Rabbim 2 evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Çok üzüldüm Rabbim tekrar yaşatmasın. Her daim yanındayız Allahın izniyle. Dualarımızdasın.

Ne güzel yazmışdın arkadaşım ya..Ağxına sağlık yüreğine sağlık..Allahım bilir en güzelimi..herşey gönlümüzce oldun inşallah

Foto çekseydin ya:)

@naznaz16
M MRM01 @eflatun88 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
Cnm iyiyiz sukur ben gene beklemede olmadi gene gecen ay oyle olunca 2 ayda binanca deneiyoruz subatta insalalh aklirimnoglumanduanizda beni unutmayin nolur cok yoruldum inanin artik bazzen yter diyorum ama bi seferde esime kiyaamiyoruk o da cok istiyo subatta insAlalh kalirim cnm.

Sizi süper annelerden hatırlıyorum

Uyuyangüzelin eşi gibi canım.Zamanı var demek rabbim gönlüne göre versin inşallah
Prensesler çok seviyor kardeşlerini büyük kızım 7/24 ayrılmaz yanında .Oğlum 4 aylık oldu teyzesi sabahları gülücükleriyle uyanıyoruz .Rabbim prenseslerinede nasip etsin inşallah sen ve MRM hep aklımdasınız .

Maşallah bacım maşallah takvimin hayırlı olsun inşallah şu gözler gördü ya takvimini daha ne isterim yaradanda dualarımız kabul olmuştır inşallah

Gecemavisim canim yasadiklarin icin cok uzuldum Rabbim ayni seyleri bidaha yasatmasin.saglikli birsrkilde ogluna hamile kalirsin insallah.ayni seyleri birebir yasadim geecen mayis ayinda o yuzden seni.cok iyi anliyorum.cook cok gecmis olsun
Hoşgeldin canım
Bebeğin nasıl nasıl gidiyor hamilelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…