- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.581
Şubat ayında bende hamile kalmıştım.İnşallah buay sana da nasip olur.Cnm iyiyiz sukur ben gene beklemede olmadi gene gecen ay oyle olunca 2 ayda binanca deneiyoruz subatta insalalh aklirimnoglumanduanizda beni unutmayin nolur cok yoruldum inanin artik bazzen yter diyorum ama bi seferde esime kiyaamiyoruk o da cok istiyo subatta insAlalh kalirim cnm.
Cnm benim sagolasin Allah razi olsun. insalalh cnm kalirim subatta .Rabbim senide evlatlarindan hep guldursun. Oy yerim onu massalalhh buyumus oglumuzŞubat ayında bende hamile kalmıştım.İnşallah buay sana da nasip olur.
Sabret canım rabbim sabredenlerle birlikte unutma .Evet seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama güçlü olmalıyız .Rabbim bir an önce gönlündekini karnına nasip etsin unutmadım sizi özellikle sizleri zaten buradaki bir kaç arkadaş için giriyorum.
Bugun sabah 7 bucuk gibi yaptim 5 de ilk idrarimi yapmıştım ikinciyle yaptimTestini ne zaman saat kaçta yaptın
Canm 55 kg iken de adetim duzensizdi benim. Suan 60 kg yum 161 boycanim bendede pko vardi yeni evlendigimde.adetlerim duzensizdi.kilo verince duzene girdi cok sukur.fazla kilon varsa verince kendiliginden duzene giriyor.
Tebrikler.hamilesinizz.Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Rabbim tamamina erdirsin gönlünüzdekini sağ salim kucaginiza almayi nasip etsinKizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Hayırlı olsun canım sağlıklı gebelik olur ınş.Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Amin ya inşallah hepimizin gönlüne göre olurŞubat ayında bende hamile kalmıştım.İnşallah buay sana da nasip olur.
Sabret canım rabbim sabredenlerle birlikte unutma .Evet seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama güçlü olmalıyız .Rabbim bir an önce gönlündekini karnına nasip etsin unutmadım sizi özellikle sizleri zaten buradaki bir kaç arkadaş için giriyorum.
Hamilesin bencede benim ilk hamileliğimde bundan daha silikti kan testiyle netleştirdim..sağlıkla gelsin inşallahKizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Allah razı olsun canım sorduğun içiN naznaz16
M MRM01 @eflatun88 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
@Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
hamilelik bu masallah ❤Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Oy maşallah ona Allah hepinizi nazarlardan korusun inşallah. Dediğin gibi beklemekten başka çare yok canım hayırlısı herşeyin.Uyuyangüzelin eşi gibi canım.Zamanı var demek rabbim gönlüne göre versin inşallah
Prensesler çok seviyor kardeşlerini büyük kızım 7/24 ayrılmaz yanında .Oğlum 4 aylık oldu teyzesi sabahları gülücükleriyle uyanıyoruz .Rabbim prenseslerinede nasip etsin inşallah sen ve MRM hep aklımdasınız .
Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Tebrik ederimm bence de hamilesin istersen kanla doğrula belki doktor vitamine felan başlatır canım hayırlı olsunKizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
hosbulduk canim cok sukur iyi gidiyor fazla kilolarim disinda) sen nasilsin bebegin nasil kac aylik olduHoşgeldin canım
Bebeğin nasıl nasıl gidiyor hamilelik
Hoşgeldin cnm bizde seni özledikBen geldim şükürler olsun. Özledim sizi.
Evet cnm var hayırlı olsun inşallah git bi sağlık ocağında kan verip kesinlestir benceKizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?