Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Evt hamilesiniz hayırlı olsun ama yine bugün bi kan verin hemen emin olmak için bende testler hiç yanlış çıkmadı ama

Maşallah bacım maşallah takvimin hayırlı olsun inşallah şu gözler gördü ya takvimini daha ne isterim yaradanda dualarımız kabul olmuştır inşallah
Saol bacım Allah razı olsun. Şükürler olsun Rabbime dualarımızı kabul etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de ilk işim takvim yapmak oldu. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.

Sagolun kizlar calisiyorum belki yarin sabah ise gelmeden bir ugrayip kan veririm.

Prensesim2016 senin kanaman tekrar olmadi insallah nasil hissediyorsun?
Yok cnm olmadı çok şükür tam tersi kasiklarim sisimis agrili ve ağır sürekli bir batma oluyor kac haftalık olduğunu çok merak ediyorum yarın bi hastaneye gidip ogrenecem inşallah haftasını çünkü son adet tarihime gore değilim olsaydı çok kolay hesaplayabilirdim öyle

@naznaz16
@MRM01 L Lilarengim1 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?

Canım arada yazıyorum.Malum iki çocuklu olunca zor oluyor gelen giden zaman ayıramıyorum.Sevecenim senin arkadaş gitmedimi doktora diyet listesi atacaktın ya valla sabırsızlıkla bekliyorum.Ya kızlar eşim 3. Çocuğu istemiyor 3.de kız olursa senin triplerini çekemem diyor Hamilelik psikolojisi işte şimdi evimizin neşesi iyiki olmuş diyorum.Inşallah bide oğlum olur

@naznaz16
@MRM01 L Lilarengim1 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
Cok şükür birazdaha iyiyim canim agrilarim var bas dönmem cok oluyor ama hamdolsun. Daha iyi olacam insallah. Sen kürtajdan nekadar sure sonra hamile kaldin canim. Biyandan istiyorum biyandan cok korkuyorum Allah imtihanlarimizi kolay eylesin. Rizasini kazanarak geçmeyi nasip etsin inşallah. Ara ara gir seni burda görmek iyi geliyor

Amiin hepimizin evlatlarina versin insallah Rabbimiz. salihlerden saglikli bir evlat versin insallah canim sana ve tüm isteyenlere. Asitli icecekler hic iyi degilmis canim embriyonun gelisimini etkiliyormus bilgin olsun aman hamile arkadaslarim icmeyin

Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Tebrikler canim. Neye niyet neye kismet senle sat lerimiz ayniydi 24 kasim!! Simdi ben bu yolculuga son verdim sen yeni basladin. Rabbim saglikli huzurlu ve gönlundekiyle müjdeleneceğin bir gebelik nasip etsin. Hayirli olsun canim

Anladim canim insallah tekrar yasamazsin sagligina kavusursun. saglikla gelsin bebegin

Amin inşallah cnm. Benim de cnm çok istiyor ama içmiyorum. Soda içiyorum o da etkiliyor mu hiç bilmiyorum.
Rabbim sana da tekrar yaşatmasın inşallah.

Tebrikler canim. Neye niyet neye kismet senle sat lerimiz ayniydi 24 kasim!! Simdi ben bu yolculuga son verdim sen yeni basladin. Rabbim saglikli huzurlu ve gönlundekiyle müjdeleneceğin bir gebelik nasip etsin. Hayirli olsun canim
Allah razi olsun senden. Hakkimizda neyin hayirli oldugunu bilemeyiz. Rabbim sana bu cektiklerini unutturacak guzellikler nasip etsin. Gonlunden nasil geciyorsa hayirlarla seni bulsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…