- 12 Nisan 2009
- 8.322
- 29.364
- 1.073
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.601
Evt hamilesiniz hayırlı olsun ama yine bugün bi kan verin hemen emin olmak için bende testler hiç yanlış çıkmadı amaKizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Canim kac gune bir olursunKizlar adetim biteli 3 gun oldu yumurtlama testi böyle cikti sizce bu nedir bakarmisiniz
Saol cnm. Ever ikna oldu çok şükür. Çok dua ettim. Şükürler olsun Rabbime kabul etti.Hayirli olsun canım eşini nihayet ikna edebilmissin
Saol bacım Allah razı olsun. Şükürler olsun Rabbime dualarımızı kabul etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de ilk işim takvim yapmak oldu. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.Maşallah bacım maşallah takvimin hayırlı olsun inşallah şu gözler gördü ya takvimini daha ne isterim yaradanda dualarımız kabul olmuştır inşallah
Saol cnm hoşbuldum. Size yazmak dertleşmek güzel.Hoşgeldin cnm bizde seni özledik
Evet cnm var hayırlı olsun inşallah git bi sağlık ocağında kan verip kesinlestir bence
Evt hamilesiniz hayırlı olsun ama yine bugün bi kan verin hemen emin olmak için bende testler hiç yanlış çıkmadı ama
Evet ya gerçekten derdimizin dermanini bazen birbirimizden buluyoruz birbirimize yardımcı olabildigimiz kadar buradayız inşallahSaol cnm hoşbuldum. Size yazmak dertleşmek güzel.
Evet canımBurda bir arkadas vardi cinsiyet ogrenicekti astalavistas di ogrendimi arkadaslar
Yok cnm olmadı çok şükür tam tersi kasiklarim sisimis agrili ve ağır sürekli bir batma oluyor kac haftalık olduğunu çok merak ediyorum yarın bi hastaneye gidip ogrenecem inşallah haftasını çünkü son adet tarihime gore değilim olsaydı çok kolay hesaplayabilirdim öyleSagolun kizlar calisiyorum belki yarin sabah ise gelmeden bir ugrayip kan veririm.
Prensesim2016 senin kanaman tekrar olmadi insallah nasil hissediyorsun?
Canim adet sokturucu icmesem 2 3 ayi bulur adet soktyrucuyle adet olabiliyorum 35 40 gun arasiCanim kac gune bir olursun
@naznaz16
@MRM01 L Lilarengim1 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
Cok şükür birazdaha iyiyim canim agrilarim var bas dönmem cok oluyor ama hamdolsun. Daha iyi olacam insallah. Sen kürtajdan nekadar sure sonra hamile kaldin canim. Biyandan istiyorum biyandan cok korkuyorum Allah imtihanlarimizi kolay eylesin. Rizasini kazanarak geçmeyi nasip etsin inşallah. Ara ara gir seni burda görmek iyi geliyor@naznaz16
@MRM01 L Lilarengim1 @Birbilsem1132
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
Amiin hepimizin evlatlarina versin insallah Rabbimiz. salihlerden saglikli bir evlat versin insallah canim sana ve tüm isteyenlere. Asitli icecekler hic iyi degilmis canim embriyonun gelisimini etkiliyormus bilgin olsun aman hamile arkadaslarim icmeyinAllah razı olsun cnm temiz yürekli güzel arkadaşım. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallah. Rabbim 2 evladına sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah. Çok üzüldüm Rabbim tekrar yaşatmasın. Her daim yanındayız Allahın izniyle. Dualarımızdasın.
Tebrikler canim. Neye niyet neye kismet senle sat lerimiz ayniydi 24 kasim!! Simdi ben bu yolculuga son verdim sen yeni basladin. Rabbim saglikli huzurlu ve gönlundekiyle müjdeleneceğin bir gebelik nasip etsin. Hayirli olsun canimKizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Anladim canim insallah tekrar yasamazsin sagligina kavusursun. saglikla gelsin bebeginYok cnm olmadı çok şükür tam tersi kasiklarim sisimis agrili ve ağır sürekli bir batma oluyor kac haftalık olduğunu çok merak ediyorum yarın bi hastaneye gidip ogrenecem inşallah haftasını çünkü son adet tarihime gore değilim olsaydı çok kolay hesaplayabilirdim öyle
Amin inşallah cnm rabbim hepimizin evlatlarumizi sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahAnladim canim insallah tekrar yasamazsin sagligina kavusursun. saglikla gelsin bebegin
Amin inşallah cnm. Benim de cnm çok istiyor ama içmiyorum. Soda içiyorum o da etkiliyor mu hiç bilmiyorum.Amiin hepimizin evlatlarina versin insallah Rabbimiz. salihlerden saglikli bir evlat versin insallah canim sana ve tüm isteyenlere. Asitli icecekler hic iyi degilmis canim embriyonun gelisimini etkiliyormus bilgin olsun aman hamile arkadaslarim icmeyin
Allah razi olsun senden. Hakkimizda neyin hayirli oldugunu bilemeyiz. Rabbim sana bu cektiklerini unutturacak guzellikler nasip etsin. Gonlunden nasil geciyorsa hayirlarla seni bulsun insallah.Tebrikler canim. Neye niyet neye kismet senle sat lerimiz ayniydi 24 kasim!! Simdi ben bu yolculuga son verdim sen yeni basladin. Rabbim saglikli huzurlu ve gönlundekiyle müjdeleneceğin bir gebelik nasip etsin. Hayirli olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?