- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.621
Hayırlı olsun cnm. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benim testim de böyle çıkmıştı 10 saniye içinde pozitif olmuştu. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.Kizlar bu sefer hamileyim galiba bi bakar misiniz. Gecen ay bundan daha silikti ikinci cizgi bibde 10 dakika sonra belirmisti hamile degilmisim bosuna sevinmistim. Ama bu hemen 10 saniyede belirdi bu sefer hamileyim degil mi
Sagol canim insallah o gunleri de goruruz. Ben aralik ayinda ilk denememi yapmistim o tutmadi sadece yumurtlama gunu ve bir gun sonrasini degerlendirmistim bunun yaninda bol tuzlu yiyordum alkali su iciyordum ve gunde 2 adet muz yiyordum bir de folik asit kullaniyordum esime de kahve icirmistim ama tutmadi kismet degilmis. Bu sefer adet bitimi sik iliski oldu. diyetime cok dikkat etmedim suyumuz herzaman yuksek phli 8.22 alkali. folik aside devam ediyorum. ozel birsey yapmadim fazla. gecen ayki denemem tutmayinca teslimiyetim daha artti. bir de burada hicbisey denemeden ya da adet bitimi tek iliski ile oglu olanlari gorunce rabbim isterse verir dedim Allah'a biraktim. Bakalim kismetimde ne varsa basim ustune.Gamsizbaykus tebrik ederim hayirli olsun allah kucağına almayı nasip etsin burda adet oldu artık hamile olan neler yaptıklarını anlatıyor seni bekliyoruz canim
Amin inslalah, rabbim sana da gonlundekini kucagina almayi nasip etsin saglikla al kucaginaHayırlı olsun cnm. Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Benim testim de böyle çıkmıştı 10 saniye içinde pozitif olmuştu. Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.
Soyle cnmKizlar ya birsey diyeceğim cokmu cahilce olur bilmiyorum söyleyip söylememekte kararsizim
Aaa bumuydu yok cnm niye cahilce olsun inan bende senin gibi bilmiyorum ve hiçte icmemisim sanırım icmemicmeme gerehte kalmadı artık bilmiyorum nerden satıldığını bilen arkadaşlar yardımcı olurlar inşallah rabbim gönlüne göre verirŞimdi bu alkali su nedir ya nerden alicam
Her suyun uzerindeki etikette suyun degerleri yazar. Alkali suyun sertligi ile alakali bisey PH degeri 7nin uzerinde olunca alkali sayiliyor. bazi markalarda 5.5 - 6 civarlarinda olurken bazi markalar 8in ustunde. yani hazir su tuketeceksin bazi arkadaslaar karbonat ile de alkali su elde ediyorlar onu cok bilmiyorum. Normal su yani:)Şimdi bu alkali su nedir ya nerden alicam
Ph yuksek su alkali oluyor marketlerde var saka su şok marketŞimdi bu alkali su nedir ya nerden alicam
Erikli su PHi 7.50 felandi sanirim alkali sayiliyor ama daha yuksek olanlari var mesela Saka ya da ideal su bunlar 8in ustundeBiz erikli nin 3 lt olanı alıyoruz o alkali degilmi acaba A Askbocegim0101
Cnm ben anlamıyorum elifem arkadaşımız baksa o anlarTahmin yapacak yokmu rica etsem bi onceki sayfada resim
İnşallah canım .Teşekkür ederiz teyzesi Allah razı olsun güzel duaların içinCnm benim sagolasin Allah razi olsun. insalalh cnm kalirim subatta .Rabbim senide evlatlarindan hep guldursun. Oy yerim onu massalalhh buyumus oglumuz
Canım testin sabah ikinci idrar ile sıkışık bir şekilde 10 ile 11 arasında yap o zaman güzel sonuç alırsın 7 gibi yapma yanlış çıkabilir.Bugun sabah 7 bucuk gibi yaptim 5 de ilk idrarimi yapmıştım ikinciyle yaptim
Aminnn bacım amınnnnSaol bacım Allah razı olsun. Şükürler olsun Rabbime dualarımızı kabul etti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de ilk işim takvim yapmak oldu. Rabbim gönlümüzdekini nasip etsin inşallah.
E o kadar olsun canım paşa iyi olsun da verirsin yine kilolarıhosbulduk canim cok sukur iyi gidiyor fazla kilolarim disinda) sen nasilsin bebegin nasil kac aylik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?