- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.641
Prenses büyümüş şimdi dünyanın en şanslı anneleriyiz biz aslındaCanım arada yazıyorum.Malum iki çocuklu olunca zor oluyor gelen giden zaman ayıramıyorum.Sevecenim senin arkadaş gitmedimi doktora diyet listesi atacaktın ya valla sabırsızlıkla bekliyorum.Ya kızlar eşim 3. Çocuğu istemiyor 3.de kız olursa senin triplerini çekemem diyorHamilelik psikolojisi işte şimdi evimizin neşesi iyiki olmuş diyorum.Inşallah bide oğlum olur
Aslında pH i yüksek suyu yani alkali suyu tuketmek lazım sağlık açısından da phi düşük suyun vücuda hiçbir faydası yokmuş eczaneden ingiliz karbonati alıp suyuna eklersen bu sekildede su alkali oluyorBiz erikli nin 3 lt olanı alıyoruz o alkali degilmi acaba A Askbocegim0101
Çok sevindim iyi olmana canım.Ben hemen kaldım ikinci kızıma hiç korunmadan sık ilişki oldu.Cok şükür birazdaha iyiyim canim agrilarim var bas dönmem cok oluyor ama hamdolsun. Daha iyi olacam insallah. Sen kürtajdan nekadar sure sonra hamile kaldin canim. Biyandan istiyorum biyandan cok korkuyorum Allah imtihanlarimizi kolay eylesin. Rizasini kazanarak geçmeyi nasip etsin inşallah. Ara ara gir seni burda görmek iyi geliyor
Amin inşallah cnm. Rabbim senin de gönlüne göre versin inşallahAmin inslalah, rabbim sana da gonlundekini kucagina almayi nasip etsin saglikla al kucagina
İnşallah bacım. Sabrın meyvesi de güzeldir.Aminnn bacım amınnnn
Sabrının SONU selamet olur inşallah
Bende cok merak ediyorum canim o listeyi lutfen burdan paylas bizlerede bir yol gosterirsin benimde 3 kizim var takipteyim insallah ogluna bir kardes gelirPrenses büyümüş şimdi dünyanın en şanslı anneleriyiz biz aslında
Canım İnan bende bekliyorum .Çünkü oğluma bir kardeş daha istiyorum .
Aman boşver sen onu inşallah oğlu olurda daha fazla nazını çeker
Tamam yarin oyle yapayim ozaman canim Saol sivi alimina ne diyorsun pekiCanım testin sabah ikinci idrar ile sıkışık bir şekilde 10 ile 11 arasında yap o zaman güzel sonuç alırsın 7 gibi yapma yanlış çıkabilir.
Canim dr a gittinmi bebis nslİnşallah bacım. Sabrın meyvesi de güzeldir.
Ne listesi canimBende cok merak ediyorum canim o listeyi lutfen burdan paylas bizlerede bir yol gosterirsin benimde 3 kizim var takipteyim insallah ogluna bir kardes gelir
Canım su an için kıza benziyor ama çok erken nub için 12 hafta sonrası daha net oluyor,değişebilir çünkü.Merhabalar tahmin yapabilirmisiniz
Ben evde kendim yapıyorum bir Sürahi suya bir çay kaşığı karbonat ekliyorum oluyo alkali su.Şimdi bu alkali su nedir ya nerden alicam
Anladim canimSevecenimin bir arkadasi dr a gidecekti doktoru bi liste verecekti diyet sanirim bide ilaclarla yumurtlama gunu
Prenses büyümüş şimdi dünyanın en şanslı anneleriyiz biz aslında
Canım İnan bende bekliyorum .Çünkü oğluma bir kardeş daha istiyorum .
Aman boşver sen onu inşallah oğlu olurda daha fazla nazını çeker
Canim genelde yumurta catladiktan sonra tek iliski ama adet bitimi tek iliskiyle.oglu olan yada yumurtlama dönemi gun asiri iliskiylede.oglu olanlar var bende önümüzdeki aylarda deneyeceğim yumurtlama testi yapıyorum insallah Rabbim gonlumuzdekini nasip etsinKizlar bu topigi basindan sonuna kadar okudum aylarca.
Bu ay yapiyim dedim malesef tutmadi.
Gercekten tek iliskimi gerek ve 5 gun oncesinden hicmi iliskiye girmemek lazim?
Kasik agrilarim vardi ve testim cok koyuydu sonra agrim gecti birde baktim silkelesmis o an iliskiye girdim gec kalmis gibi hissettim. Bide adetimden 4 gun once az kanamam olmustu.
Diyet uygulamadim cunku zaten sut urunleriyle aram yok alkali olayinada inanmiyorum. Annemin rahatsizliklari vardi ve hic PH derecesi iyi degildi kadinin herkezden cok oglu var.
Kardesim ebelik okuyor Master Science ama onada sormaya cekiniyorum kendisi biraz erkek kiz meselelerine sicak bakmiyor( benim erkek istedigimi bildigi icin o konuya hic girmiyor desek daha dogru olur). onun dediginde gore 5 gun cok uzun ve kaliteyi dusururmus. Hatta dedim bu ay tutmadi diye bana mesaj cekmis bir zahmet yumurtalama doneminde gunde 1 , 1 gun ara vererek iliskiye gir diye.
insallah canim.op oglunu 3ayimiz kaldi bizimdeE o kadar olsun canım paşa iyi olsun da verirsin yine kiloları
4 aylık oldu oğlum canım hamdolsun iyiyiz gazımızda bitti çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?