Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Prenses büyümüş şimdi dünyanın en şanslı anneleriyiz biz aslında
Canım İnan bende bekliyorum .Çünkü oğluma bir kardeş daha istiyorum .
Aman boşver sen onu inşallah oğlu olurda daha fazla nazını çeker

Biz erikli nin 3 lt olanı alıyoruz o alkali degilmi acaba A Askbocegim0101
Aslında pH i yüksek suyu yani alkali suyu tuketmek lazım sağlık açısından da phi düşük suyun vücuda hiçbir faydası yokmuş eczaneden ingiliz karbonati alıp suyuna eklersen bu sekildede su alkali oluyor

Çok sevindim iyi olmana canım.Ben hemen kaldım ikinci kızıma hiç korunmadan sık ilişki oldu.
Biraz toparlan canım o zaman sağlıklı bir şekilde karar verirsin .Sakın korkma inancın tam senin hayırlısı olsun herşeyin
Sizler için burdayım canım

Bende cok merak ediyorum canim o listeyi lutfen burdan paylas bizlerede bir yol gosterirsin benimde 3 kizim var takipteyim insallah ogluna bir kardes gelir

Kizlar bu topigi basindan sonuna kadar okudum aylarca.
Bu ay yapiyim dedim malesef tutmadi.
Gercekten tek iliskimi gerek ve 5 gun oncesinden hicmi iliskiye girmemek lazim?
Kasik agrilarim vardi ve testim cok koyuydu sonra agrim gecti birde baktim silkelesmis o an iliskiye girdim gec kalmis gibi hissettim. Bide adetimden 4 gun once az kanamam olmustu.
Diyet uygulamadim cunku zaten sut urunleriyle aram yok alkali olayinada inanmiyorum. Annemin rahatsizliklari vardi ve hic PH derecesi iyi degildi kadinin herkezden cok oglu var.
Kardesim ebelik okuyor Master Science ama onada sormaya cekiniyorum kendisi biraz erkek kiz meselelerine sicak bakmiyor( benim erkek istedigimi bildigi icin o konuya hic girmiyor desek daha dogru olur). onun dediginde gore 5 gun cok uzun ve kaliteyi dusururmus. Hatta dedim bu ay tutmadi diye bana mesaj cekmis bir zahmet yumurtalama doneminde gunde 1 , 1 gun ara vererek iliskiye gir diye.

Ayyy inşallah ya bi oğlum olsun da naz yapmıycam :) Canım bi öğren de kocama söyliyim ikna ediyim onu belki ikna ederim şans yükselirss olumlu bakar inşallah

Canim genelde yumurta catladiktan sonra tek iliski ama adet bitimi tek iliskiyle.oglu olan yada yumurtlama dönemi gun asiri iliskiylede.oglu olanlar var bende önümüzdeki aylarda deneyeceğim yumurtlama testi yapıyorum insallah Rabbim gonlumuzdekini nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…