- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.954
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.661
Bu ay belkide yumurta kalitesiz olduğu için test öyle oldu .Bence testlerine devam et .Benimde öyle olurdu geç dölleme olabilir bu ayKızlar koyulacak diye beklerken açıldı bu durumda dünmü çatlamış oluyor geçen ay 12 günde çatladı ona güvendim bu ayda böyle oldu
Canım asla sıvı tüketmeyeceksin testen sonra tüketebilirsin .Tamam yarin oyle yapayim ozaman canim Saol sivi alimina ne diyorsun peki
Canım İnan Bilgi aldığım gibi hepsini yazıcam burayaAyyy inşallah ya bi oğlum olsun da naz yapmıycam :) Canım bi öğren de kocama söyliyim ikna ediyim onu belki ikna ederim şans yükselirss olumlu bakar inşallah
Maşallah hadi hayırlısı canım öpemem ama koklarıminsallah canim.op oglunu 3ayimiz kaldi bizimde
Tamam devam edeyim canım aslında dün akintim da vardı biraz kasık ağrım da vardı tesadüfen testimi yapayım dedim biraz koyu cikti sonrasındada açıldı 2 ay öncede böyle olmustu sağda kıstım var orda ağrı hissettim ondanmı böyle acabaBu ay belkide yumurta kalitesiz olduğu için test öyle oldu .Bence testlerine devam et .Benimde öyle olurdu geç dölleme olabilir bu ay
Kis yanıltıyor malasef sen yine devam et olmazsa hastaneye gidersinTamam devam edeyim canım aslında dün akintim da vardı biraz kasık ağrım da vardı tesadüfen testimi yapayım dedim biraz koyu cikti sonrasındada açıldı 2 ay öncede böyle olmustu sağda kıstım var orda ağrı hissettim ondanmı böyle acaba
Tamam canimCanım asla sıvı tüketmeyeceksin testen sonra tüketebilirsin .
Ben sürekli misafir agirliyorum. Bebek gormeye geliyorlar. Akşam da yorgunluktan uyuyup kalıyorum. Tatlı telaşlar.N naznaz16
M MRM01 @eflatun88 B Beybipattis
Kızlar durumlarınız nasıl kaç gündür burdayım sizi göremiyorum .
@Gecemavisim kuzum sen nasılsın?@Dil-Berk ne yaptın son durum nedir?
Kız seninki niye vazgeçti 3.den şaşırdım. Benimkine bıraksam hemen yapacak bi daha. Zor çocuk büyütmek Allah yardımcımız olsun. Vatana millete islama uygun yetiştirmek nasip etsinAyyy inşallah ya bi oğlum olsun da naz yapmıycam :) Canım bi öğren de kocama söyliyim ikna ediyim onu belki ikna ederim şans yükselirss olumlu bakar inşallah
Amin tesekkur ederim. Senin de en yorgun zamanlarin bir de misafir agirliyorsun allah yardimcin olsun kolayliklar versin.Gamsizbaykus hayırlı olsun canım hamilesin inşallah rabbim yüzünü güldürsün
Bende subat ayinda kalmayi cok istiyorum.Şubat ayında bende hamile kalmıştım.İnşallah buay sana da nasip olur.
Sabret canım rabbim sabredenlerle birlikte unutma .Evet seni çok iyi anlıyorum zor bir süreç ama güçlü olmalıyız .Rabbim bir an önce gönlündekini karnına nasip etsin unutmadım sizi özellikle sizleri zaten buradaki bir kaç arkadaş için giriyorum.
Herseyin bir zamani var sizin bebisleriniz de dogru zamani bekliyor. Insallah tez zamanda gonlunuzdekine hamile kalirsiniz. Hayirlisiyla bulsun sizi melekleriniz.Bende subat ayinda kalmayi cok istiyorum.SEVECENIM yaklasik 1 yildir gebelik istiyorum ama daha kismet olmadi ilk takibe basladigimda sen vardin burda. Sorunlar cikmisti gebe kalamamistin tedavi görmüştün vs.. bak canim hamile kaldin uzerinden 9 ay gecti dogum yaptin oglusunda 4 aylik olmus.ah ne tatlidir o simdi gulucukler saciyordur..ben halen beklemedeyim..hep okuyorum ara ara yorumlarda yapiyorum. Ne diyeyim rabbim banada nasip eder insallah ikinciyi. M MRM01 canim yalniz degilsin bekleyecegiz sabirla rabbim verecek buna eminim..dualarinizda benide unutmayin arkadaslar sevgiyle kalin
Hayirli olsun canim darisi bizlere insallah. Allahim bizde burda bu sevincimizi paylasabilecekmiyizHepinize tesekkur ederim kizlar insan baskasinin agzindan duyunca daha bi seviniyorrabbim bekleyen tum arkadaslara tez zamanda nasip etsin insallah.
Amin insallah canimHerseyin bir zamani var sizin bebisleriniz de dogru zamani bekliyor. Insallah tez zamanda gonlunuzdekine hamile kalirsiniz. Hayirlisiyla bulsun sizi melekleriniz.
Canım benim hiç kendini üzme herşeyin bir vakti oluyor biz bilmesekte. Beni de biliyorsun beraber deneme yapmıştık benim tutmuş ama kimyasal gebelik olmuştu şimdi bende beklemedeyim eşim istemiyor. Birbirimizi ne kadar tanımasakta hep dualarımız birbirimiz için hiç unutmuyorum B Beybipattis beni rüyasında görmüştü oğlum olduğunu. Halbuki birbirimizi tanımıyoruz ama kalplerimiz bir. İnşallah hakkımızda hayırlı Salih mümin evlatlarımız olur onları İslama uygun şekilde yetiştiririz hepinizi Allah için çok seviyorum sürekli yazmasam da takipteyim okuyorum ve sizlerle mutlu oluyorum beni de unutmayınHayirli olsu
Hayirli olsun canim darisi bizlere insallah. Allahim bizde burda bu sevincimizi paylasabilecekmiyiz. Ilk basta saglikli bir oglum olsun dedim ve bu siteyi bulmustum.. sonrasinda da Allah sen benden daha mi iyi bileceksin ne erkegi ne kizi cocuk mocuk yok diye cezalandoriyor mu beni dedim. Suan sadece hayirlisindan evlat istemekteyim.. kizim 4 aylik evliyken kazare olmustu. Gecelerce aglamistim. Hic beklemedgm bir anda tabi sonra dunyalar bnm oldu ..en cokta evlat hasreti cekenleri anladim ve kizima hamileyken aglamamin ne buyuk hata oldugunu anladim..
Biliyorum canim Allah gonlumuzdekileri yasamayi nasip etsin. DualarimdasinCanım benim hiç kendini üzme herşeyin bir vakti oluyor biz bilmesekte. Beni de biliyorsun beraber deneme yapmıştık benim tutmuş ama kimyasal gebelik olmuştu şimdi bende beklemedeyim eşim istemiyor. Birbirimizi ne kadar tanımasakta hep dualarımız birbirimiz için hiç unutmuyorum B Beybipattis beni rüyasında görmüştü oğlum olduğunu. Halbuki birbirimizi tanımıyoruz ama kalplerimiz bir. İnşallah hakkımızda hayırlı Salih mümin evlatlarımız olur onları İslama uygun şekilde yetiştiririz hepinizi Allah için çok seviyorum sürekli yazmasam da takipteyim okuyorum ve sizlerle mutlu oluyorum beni de unutmayın
Sağol canım Allah razi olsun.Amin tesekkur ederim. Senin de en yorgun zamanlarin bir de misafir agirliyorsun allah yardimcin olsun kolayliklar versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?