Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aynen canım birbirimizi tanımasakta dert ortağı olduk. Iyiki burayı bulmusum. Inşallah rüyam gerçek çıkar seninde oğlun olur canım. Hiç bilemeyiz rabbim verecek olduktan sonra eşin istemezken de verir. INSALLAHHH

Aynen canım birbirimizi tanımasakta dert ortağı olduk. Iyiki burayı bulmusum. Inşallah rüyam gerçek çıkar seninde oğlun olur canım. Hiç bilemeyiz rabbim verecek olduktan sonra eşin istemezken de verir. INSALLAHHH

Tesekkur ederim. Inanir misin benim kizim da ilk aydan kazayla olmustu ben de cok agladim hazir degilim dedim. Ama insan o zaman hata yaptigini anlamiyor. Simdi kizim olmadan ne yapardim dusunemiyorum. Rabbim insallah tez zamanda kucaginizi doldursun insallah biz de sizi tebrik ederiz o gunler de gelir.

Kız seninki niye vazgeçti 3.den şaşırdım. Benimkine bıraksam hemen yapacak bi daha. Zor çocuk büyütmek Allah yardımcımız olsun. Vatana millete islama uygun yetiştirmek nasip etsin

İkincide çok üzülmüştüm Allah affetsin inanamadım bi türlü moralim bozuktu hep o yüzdsn benimki yine aynı olursa diye istemiyor çekemem senin triplerini fln diyor oda haklı tabi

Ben sürekli misafir agirliyorum. Bebek gormeye geliyorlar. Akşam da yorgunluktan uyuyup kalıyorum. Tatlı telaşlar.
Tabii gelenlerin inşallah 3. De oğlanı bulursun lafları
Benim daha bugünde bebek için gelenler oldu.Senin daha çokkkk var
Onların lafları bitmez elimden olsa hemencik yaparım deseydin valla ya bitmiyorlar dırdırcılar

Nerden nereye canım aslında sizlere güzel bir örneğim ben hiç umudunu yitirme neler yaşadığıma şahit oldun .Rabbim yeter ki istesin inşallah dilerim rabbimden hepinizin ama hepinizin hayırlı oğulları olur .
Her namazda sizlere içtenlikle dua ediyorum.
Eğer gerçektende aklım sizlerde olmasaydı burda ne işim olurdu.
Sonuçta rabbim bana verdi hadi güle güle derdim .Çoğu arkadaşlarımız öyle yaptı malasef

Cok iyi niyetli birisin allahim senin gonlune gore versin

Evet canım AsTaLaVisTas bugün gidicekti doktora yanılmıyorsam müjdeli haberlerle gelir ınş.
Kızlar yatılı misafirim var çollu çocuklu uzaktan bakiniyorum kısa süre çıkıyorum hemen yarın gidiyorum cinsiyeti öğrenmeye hayırlı haberle gelirim inşallah sizlere.

Elifemm- cnm sen tekrar gittin mi doktora cinsiyeti kesinleşti mi? Geçmiş sayfaları okuyamadım. Merak ettim.
Bir de bulantıların ne zaman başladı senin.
Çarşamba gittim canım erkeğe benziyor yine dedi kesinlik vermedi 2 hafta sonra yine giderim ınş.Benim bulantılarim erken başladı 5.haftada ama bazen oluyordu bazen olmuyordu akşam üstü çok geliyordu bide uyuycagim saatlerde.

Ptesi günü gittiğin kalp atışı başlamış dedi sana bence doğruda söyledi sen takma canım bunu nasıldı cihazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…