- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.681
Aynen canım birbirimizi tanımasakta dert ortağı olduk. Iyiki burayı bulmusum. Inşallah rüyam gerçek çıkar seninde oğlun olur canım. Hiç bilemeyiz rabbim verecek olduktan sonra eşin istemezken de verir. INSALLAHHHCanım benim hiç kendini üzme herşeyin bir vakti oluyor biz bilmesekte. Beni de biliyorsun beraber deneme yapmıştık benim tutmuş ama kimyasal gebelik olmuştu şimdi bende beklemedeyim eşim istemiyor. Birbirimizi ne kadar tanımasakta hep dualarımız birbirimiz için hiç unutmuyorum B Beybipattis beni rüyasında görmüştü oğlum olduğunu. Halbuki birbirimizi tanımıyoruz ama kalplerimiz bir. İnşallah hakkımızda hayırlı Salih mümin evlatlarımız olur onları İslama uygun şekilde yetiştiririz hepinizi Allah için çok seviyorum sürekli yazmasam da takipteyim okuyorum ve sizlerle mutlu oluyorum beni de unutmayın
Aynen canım birbirimizi tanımasakta dert ortağı olduk. Iyiki burayı bulmusum. Inşallah rüyam gerçek çıkar seninde oğlun olur canım. Hiç bilemeyiz rabbim verecek olduktan sonra eşin istemezken de verir. INSALLAHHHCanım benim hiç kendini üzme herşeyin bir vakti oluyor biz bilmesekte. Beni de biliyorsun beraber deneme yapmıştık benim tutmuş ama kimyasal gebelik olmuştu şimdi bende beklemedeyim eşim istemiyor. Birbirimizi ne kadar tanımasakta hep dualarımız birbirimiz için hiç unutmuyorum B Beybipattis beni rüyasında görmüştü oğlum olduğunu. Halbuki birbirimizi tanımıyoruz ama kalplerimiz bir. İnşallah hakkımızda hayırlı Salih mümin evlatlarımız olur onları İslama uygun şekilde yetiştiririz hepinizi Allah için çok seviyorum sürekli yazmasam da takipteyim okuyorum ve sizlerle mutlu oluyorum beni de unutmayın
Amin cnm inşallah. En kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin inşallahBlack5angel cnm hayırlı olsun takvimin Rabbim hayırlı oğlan versin înşallah
Tesekkur ederim. Inanir misin benim kizim da ilk aydan kazayla olmustu ben de cok agladim hazir degilim dedim. Ama insan o zaman hata yaptigini anlamiyor. Simdi kizim olmadan ne yapardim dusunemiyorum. Rabbim insallah tez zamanda kucaginizi doldursun insallah biz de sizi tebrik ederiz o gunler de gelir.Hayirli olsu
Hayirli olsun canim darisi bizlere insallah. Allahim bizde burda bu sevincimizi paylasabilecekmiyiz. Ilk basta saglikli bir oglum olsun dedim ve bu siteyi bulmustum.. sonrasinda da Allah sen benden daha mi iyi bileceksin ne erkegi ne kizi cocuk mocuk yok diye cezalandoriyor mu beni dedim. Suan sadece hayirlisindan evlat istemekteyim.. kizim 4 aylik evliyken kazare olmustu. Gecelerce aglamistim. Hic beklemedgm bir anda tabi sonra dunyalar bnm oldu ..en cokta evlat hasreti cekenleri anladim ve kizima hamileyken aglamamin ne buyuk hata oldugunu anladim..
Ayy amin insallah ya saglkla hayirla.Gamsizbaykus hayırlı olsun canım gönlündekine hamilesindir inşsllah
Amin insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinGamsizbaykus hayirli olsun Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin insallah
Kız seninki niye vazgeçti 3.den şaşırdım. Benimkine bıraksam hemen yapacak bi daha. Zor çocuk büyütmek Allah yardımcımız olsun. Vatana millete islama uygun yetiştirmek nasip etsin
Benim daha bugünde bebek için gelenler oldu.Senin daha çokkkk varBen sürekli misafir agirliyorum. Bebek gormeye geliyorlar. Akşam da yorgunluktan uyuyup kalıyorum. Tatlı telaşlar.
Tabii gelenlerin inşallah 3. De oğlanı bulursun lafları
Nerden nereye canım aslında sizlere güzel bir örneğim ben hiç umudunu yitirme neler yaşadığıma şahit oldun .Rabbim yeter ki istesin inşallah dilerim rabbimden hepinizin ama hepinizin hayırlı oğulları olur .Bende subat ayinda kalmayi cok istiyorum.SEVECENIM yaklasik 1 yildir gebelik istiyorum ama daha kismet olmadi ilk takibe basladigimda sen vardin burda. Sorunlar cikmisti gebe kalamamistin tedavi görmüştün vs.. bak canim hamile kaldin uzerinden 9 ay gecti dogum yaptin oglusunda 4 aylik olmus.ah ne tatlidir o simdi gulucukler saciyordur..ben halen beklemedeyim..hep okuyorum ara ara yorumlarda yapiyorum. Ne diyeyim rabbim banada nasip eder insallah ikinciyi. @MRM01 canim yalniz degilsin bekleyecegiz sabirla rabbim verecek buna eminim..dualarinizda benide unutmayin arkadaslar sevgiyle kalin
Cok iyi niyetli birisin allahim senin gonlune gore versinNerden nereye canım aslında sizlere güzel bir örneğim ben hiç umudunu yitirme neler yaşadığıma şahit oldun .Rabbim yeter ki istesin inşallah dilerim rabbimden hepinizin ama hepinizin hayırlı oğulları olur .
Her namazda sizlere içtenlikle dua ediyorum.
Eğer gerçektende aklım sizlerde olmasaydı burda ne işim olurdu.
Sonuçta rabbim bana verdi hadi güle güle derdim .Çoğu arkadaşlarımız öyle yaptı malasef
Kızlar yatılı misafirim var çollu çocuklu uzaktan bakiniyorum kısa süre çıkıyorum hemen yarın gidiyorum cinsiyeti öğrenmeye hayırlı haberle gelirim inşallah sizlere.Evet canımAsTaLaVisTas bugün gidicekti doktora yanılmıyorsam müjdeli haberlerle gelir ınş.
Çarşamba gittim canım erkeğe benziyor yine dedi kesinlik vermedi 2 hafta sonra yine giderim ınş.Benim bulantılarim erken başladı 5.haftada ama bazen oluyordu bazen olmuyordu akşam üstü çok geliyordu bide uyuycagim saatlerde.Elifemm- cnm sen tekrar gittin mi doktora cinsiyeti kesinleşti mi? Geçmiş sayfaları okuyamadım. Merak ettim.
Bir de bulantıların ne zaman başladı senin.
Kızlar ya başka bi doktora geldim boş gebelik diyor bebek oluşmamış kalp atışları yok dedi halbuki pazartesi günü diğer doktor kalp atışları çok yeni başlamış dedi şimdi ben hangisine inanayim bilmiyorum
Iyiydi buda ozeldi cnm ıki ayrı özel hastaneye gidip geliyorum biri var diğeri yok diyorPtesi günü gittiğin kalp atışı başlamış dedi sana bence doğruda söyledi sen takma canım bunu nasıldı cihazı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?