Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım beklemekten başka çaren yok inşallah bebişin seninledir

Allah razı olsun senden canım

Canım senin tek yapacağın şey ayrıntılı ultrasona girmek ve çıkan sonuca inanmak. Rabbim yardımcın olsun

Canim vajinal muayenemi olsan acaba orda daha net görürler

Canım senin tek yapacağın şey ayrıntılı ultrasona girmek ve çıkan sonuca inanmak. Rabbim yardımcın olsun
Bilmiyorum yarın yine gidecem rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bnm için cinsiyet hiç farketmiyor yeterki sağlıklı olsun

Bilmiyorum yarın yine gidecem rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bnm için cinsiyet hiç farketmiyor yeterki sağlıklı olsun

Radyolog bakması lazım kuzum. K.doğumun artık sevk etmesi gerekiyordu ama neden hala bekliyorlar anlamadım.

Aaa canım ya cook üzgün ve saskinim su an nasıl oluyor böyle birşey kalp atışını duyan doktora mi gittin canım.Allah im hayırlara çıkarsın ınş seni

Kizlar bakarmisiniz az sivi tuketmeden ikinci idrarla saat 10 bucuk gibi yaptim bugun adetim biteli 4 gun oldu

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-26-11-49-43.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 107
Radyolog bakması lazım kuzum. K.doğumun artık sevk etmesi gerekiyordu ama neden hala bekliyorlar anlamadım.
Bilmiyorum yani doktor kendi ağzıyla söyledi artık geç bile kaldın dedi 9hafta günlük olmuş bebek ve kalp atışları yok dedi kendisi kürtaji önerdi sadece ultrasondan bakarak

Bilmiyorum yani doktor kendi ağzıyla söyledi artık geç bile kaldın dedi 9hafta günlük olmuş bebek ve kalp atışları yok dedi kendisi kürtaji önerdi sadece ultrasondan bakarak
Canim insallah tutunur bebegin sana banada bos gebelik gibi gelmiyor oyle olsa onceki doktor kalp atisi duyamazdi istersen onceki doktora tekrar git

Sevk etmesi gerekmiyor aslında sen özel veya kadın doğum hastanesine başvurabilirsin konuyla ilgili. Ben istanbulda zeynep kamile gidip özelde böyle dediler diye acilden giriş yaptım direkt baktılar. Zaman kaybetme artık sana da zarar verebilir bu durum Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…