- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.701
Hayırlı cumalar canım
Canım beklemekten başka çaren yok inşallah bebişin seninledirKızlar ya başka bi doktora geldim boş gebelik diyor bebek oluşmamış kalp atışları yok dedi halbuki pazartesi günü diğer doktor kalp atışları çok yeni başlamış dedi şimdi ben hangisine inanayim bilmiyorum
Allah razı olsun senden canımNerden nereye canım aslında sizlere güzel bir örneğim ben hiç umudunu yitirme neler yaşadığıma şahit oldun .Rabbim yeter ki istesin inşallah dilerim rabbimden hepinizin ama hepinizin hayırlı oğulları olur .
Her namazda sizlere içtenlikle dua ediyorum.
Eğer gerçektende aklım sizlerde olmasaydı burda ne işim olurdu.
Sonuçta rabbim bana verdi hadi güle güle derdim .Çoğu arkadaşlarımız öyle yaptı malasef
Kızlar ya başka bi doktora geldim boş gebelik diyor bebek oluşmamış kalp atışları yok dedi halbuki pazartesi günü diğer doktor kalp atışları çok yeni başlamış dedi şimdi ben hangisine inanayim bilmiyorum
Âmin Allah razı olsun canımAmin cnm inşallah. En kısa zamanda Rabbim sana da nasip etsin inşallah
Iyiydi buda ozeldi cnm ıki ayrı özel hastaneye gidip geliyorum biri var diğeri yok diyor
Inşallah Cnm çok üzgünüm rabbim yardimcimiz olsun inşallahCanım beklemekten başka çaren yok inşallah bebişin seninledir
Canim vajinal muayenemi olsan acaba orda daha net görürlerKızlar ya başka bi doktora geldim boş gebelik diyor bebek oluşmamış kalp atışları yok dedi halbuki pazartesi günü diğer doktor kalp atışları çok yeni başlamış dedi şimdi ben hangisine inanayim bilmiyorum
Bilmiyorum yarın yine gidecem rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bnm için cinsiyet hiç farketmiyor yeterki sağlıklı olsunCanım senin tek yapacağın şey ayrıntılı ultrasona girmek ve çıkan sonuca inanmak. Rabbim yardımcın olsun
Bilmiyorum cnm artık iyimi düşündüşüneyim kotumu ne gelirse allahtandir o en iyisini bilir allah yardımcımız olsun inşallah atlatiruzAllah Allah iyi düşün canım iyi olsun içini ferah tut Rabbim hayırlısıını nasip etsin.
Canım onlar yapmasalar ben zorlami yaptıracam alltan muayeneyi onlar doktorlar onların düşünüp bakmasi gerekiyor öyle hemen siyah beyaz ultrasondan bakıpta kese boş kürtaj diyor ne kadar da rahatlar yaCanim vajinal muayenemi olsan acaba orda daha net görürler
Bilmiyorum yarın yine gidecem rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bnm için cinsiyet hiç farketmiyor yeterki sağlıklı olsun
Aaa canım ya cook üzgün ve saskinim su an nasıl oluyor böyle birşey kalp atışını duyan doktora mi gittin canım.Allah im hayırlara çıkarsın ınş seniKızlar ya başka bi doktora geldim boş gebelik diyor bebek oluşmamış kalp atışları yok dedi halbuki pazartesi günü diğer doktor kalp atışları çok yeni başlamış dedi şimdi ben hangisine inanayim bilmiyorum
Bilmiyorum yani doktor kendi ağzıyla söyledi artık geç bile kaldın dedi 9hafta günlük olmuş bebek ve kalp atışları yok dedi kendisi kürtaji önerdi sadece ultrasondan bakarakRadyolog bakması lazım kuzum. K.doğumun artık sevk etmesi gerekiyordu ama neden hala bekliyorlar anlamadım.
Akşam 7 tekrarla canım daha aynı koyuluga gelmemisKizlar bakarmisiniz az sivi tuketmeden ikinci idrarla saat 10 bucuk gibi yaptim bugun adetim biteli 4 gun oldu
Canim insallah tutunur bebegin sana banada bos gebelik gibi gelmiyor oyle olsa onceki doktor kalp atisi duyamazdi istersen onceki doktora tekrar gitBilmiyorum yani doktor kendi ağzıyla söyledi artık geç bile kaldın dedi 9hafta günlük olmuş bebek ve kalp atışları yok dedi kendisi kürtaji önerdi sadece ultrasondan bakarak
Bilmiyorum yani doktor kendi ağzıyla söyledi artık geç bile kaldın dedi 9hafta günlük olmuş bebek ve kalp atışları yok dedi kendisi kürtaji önerdi sadece ultrasondan bakarak
Tamam canimAkşam 7 tekrarla canım daha aynı koyuluga gelmemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?