Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Aaa canım ya cook üzgün ve saskinim su an nasıl oluyor böyle birşey kalp atışını duyan doktora mi gittin canım.Allah im hayırlara çıkarsın ınş seni
Hayır ilk bana boş gebelik diyen doktorun yanına gittim o doktor baştan beridir bana boş gebelik diyirdu sonra pazartesi başka bitanbitaneye gittim o bana kalp atışları çok yeni başlıyor dedi hatta dinletti çok yavaş atiyodu cumartesi tekrar onun yanina gelmemi söyledi bende gittim bana boş gebelik diyen doktorun yanına dedim başka doktora gittim o bana atışları başlamış dedim kendisi yine baktı kese boş dedi büyük bir hayranlıkla saskinim bende sizler gibi suan bilmiyorum kalp atışlarını duyan doktorun yanına gidecem yarın

Prensesim2016 canim moralini yuksek tut dua et bekle sonucta bir doktor kalp atisi baslamis dedi onu soyleyen doktara git bence ve baska doktrlarin kese bos kurtaj dediklerini soyle. Hayirlisiyla gelsin bebegin insallah tutunmustur sana.
Amin inşallah cmm yarın gidecem onun yanına çok şaşkın ve üzgünüm ne diyeceğimi bilmiyorum artık

Rabbim Hakkında hayirlisini versin canım uzme kendini.yarın güzel haberlerini alırız ınş.

Olabilir çok sancı oluyorum Cnm bakalım yarınki doktor ne diyecek artık kesinlessin istiyorum gidecekse gitsin kalacaksa da kalsın rabbim hayırlısı neyse onu nasip eylesin inşallah

İkincide çok üzülmüştüm Allah affetsin inanamadım bi türlü moralim bozuktu hep o yüzdsn benimki yine aynı olursa diye istemiyor çekemem senin triplerini fln diyor oda haklı tabi
Hamile kafası başka oluyor canım inan bende senden farklı değildim. Doğana kadar erkek hissediyordum. Kucağına alınca herseyi unutuyor insan.bazi şeylerden pismanlik duyuyor.
Bence eşin unutur biraz zaman geçse.yanlis hatırlamıyorsam ikincide kız olsun da üçüncüyu yapalım vs demişti esin.

Benim daha bugünde bebek için gelenler oldu.Senin daha çokkkk var
Onların lafları bitmez elimden olsa hemencik yaparım deseydin valla ya bitmiyorlar dırdırcılar
Ayy valla canım ben anca buraya yazabiliyorum düşüncelerimi. O kadar laf söylüyorlar ben kibar kibar hayırlısı diyebiliyorum. Insanlari bozmak istemiyorum ama hep ben üzülüyorum
Iki kızdan sonra hemen dogurma yine kız olur dönmez erkeğe diyen mi ararsın
Bebeğin göbeği yukarı bakiyorsa arkası oğlan diyen mi
Neleeer neler.
Velhasıl hiç kimse gelmese daha mutlu olacağım.
Cuma vakti rabbim erkek isteyene erkek, kız isteyene kız nasip etsin.

Canim banada oyle diyen diyene 3. Oldu senin yine kizin olur demeleri kimisi diyor bunun arkasi oglan olur 2 3 kisi soyledi bilmiyorum

Allah razı olsun duana benide ekle lütfen. Kulun Kula ettiği dua daha makbuldür

Bilmiyorum yarın yine gidecem rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bnm için cinsiyet hiç farketmiyor yeterki sağlıklı olsun
Bi komşumda böyle bir durumdaydı, bebiş kendini 8 haftada girerken gösterdi, belki seninde öyledir.Rabbim den hakkında hayırlısı olsun .

Aynen süper annelerde oglu olanların çoğu yazmadı.kac kez yazdım kimse cevap vermedi. ALLAH razı olsun sen hala buradasin

Inşallah Cnm çok üzgünüm rabbime şükürler olsun yinede o EN ıyisini bilir hakkımızda olanı
Bitanem hakkinda hayirlisi olsun cok sukur hamile kalabiliyoruz ve saglikli çocuklarımız var. Benim umudum ilk doktor kontrolünde bitmisti çünkü ben ov.testi kullandim 16.gün çatlama oldu çunkü ben beklenen adet günü hamileliğimi gebelik testinde ögrendim hemde koyu çift cizgiyle yani gec dollenme imkansiz. Kalp atislarini dinlemek icin 7+0 da gittigimde bana 4+4 dedi bukadar ucurum fark olmayacagini biliyordum yinede bekleyelim dedi. 4+4dedigi anda ben bitti dedim 2.5haftalik bir gecikmeden bahsetti mumkun degildi oyle olsaydi adet görurdum ve erkenden ogrenmezdim 1 hafta sonra cok sagliksiz minimal bir büyüme olmustu kesede ama bisey ifade etmiyor dedi doktorum ben farkli bir doktora gitmedim yeterince pinpirikli bir doktordu zaten. Moralini bozmak için yazmiyorum bunlari canim daha fazla bekleyip sana zarar vermesinden endiseliyim. Senin satin benimkindende önce 20 kasimdi hatirliyorum. Biranönce kesinlesir umarim durum belirsizlik cok zor.Allah kolayliklar versin canim

Bi komşumda böyle bir durumdaydı, bebiş kendini 8 haftada girerken gösterdi, belki seninde öyledir.Rabbim den hakkında hayırlısı olsun .
Cnm son adet tarihime gore 9hafta 4 gunlugum nasıl belli olmaz görünmez bu haftada hadi geç döllenme olmuş diyelim 2 hafta geride olsun yinede kalp atışları duyulması gerekiyordu

Cnm son adet tarihime gore 9hafta 4 gunlugum nasıl belli olmaz görünmez bu haftada hadi geç döllenme olmuş diyelim 2 hafta geride olsun yinede kalp atışları duyulması gerekiyordu
Sende haklısın bir umut işte Rabbim ol derse olur ya hani benimkide öyle bişey.peki altanmı muayene etti

Canim banada oyle diyen diyene 3. Oldu senin yine kizin olur demeleri kimisi diyor bunun arkasi oglan olur 2 3 kisi soyledi bilmiyorum
Artık hurafelere inanmıyorum. Ilk kizimin kasi yla burnu arası mor damar vardı arkası oğlan dedi cook kişi. Allah tan başka kimse bilemiyor. Hamileyken ki belirtiler de fos çıktı bende
Inşallah sizde tutar

Sağol cnm allah razı olsun biliyorum uzulmem icin demiyorsun bnm icin dogru olanı söylüyorsun bende artik kesinlessin istiyorum varsa vardır yoksa yoktur yani goguslerim de cok hasas üstündeki yanlsrdaki damarlar iyice gerilip sismisler goguslerim buyumus iyi bisey mi kotu biseymi bilmiyorm yarin doktora diyecem kesinlessin istiyorum artık yani böyle uzuntu ve mutluluk bir arada olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…