- 3 Nisan 2017
- 2.445
- 5.098
- 158
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.741
Canim cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı sini versin inşallah. Kalp atışı duymuş bi Dr. Bence ona git yine.Cnm son adet tarihime gore 9hafta 4 gunlugum nasıl belli olmaz görünmez bu haftada hadi geç döllenme olmuş diyelim 2 hafta geride olsun yinede kalp atışları duyulması gerekiyordu
Hayir alltan muayene etmedi sadece ultrasondan baktıSende haklısın bir umut işte Rabbim ol derse olur ya hani benimkide öyle bişey.peki altanmı muayene etti
Benim de bulantım yemek yemezsem oluyor. Normalde yok çok şükür. Mesela bugün sabah namazında baya kötü oldum. Genellikle aç olunca oluyor. Benim şimdi 5+6 dayım idrar rengi açık sarı. Bakalım bizim ki ne olacak.Çarşamba gittim canım erkeğe benziyor yine dedi kesinlik vermedi 2 hafta sonra yine giderim ınş.Benim bulantılarim erken başladı 5.haftada ama bazen oluyordu bazen olmuyordu akşam üstü çok geliyordu bide uyuycagim saatlerde.
2017Hangi super anneler
Cnm Allah yardımcın olsun inşallah. Beklemekten başka çare yok. Sen üzme kendini.Bilmiyorum yarın yine gidecem rabbim biz ısteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin bnm için cinsiyet hiç farketmiyor yeterki sağlıklı olsun
Amin inşallah rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin cnm yarın yıne gidecem onun yanına bakalım ne diyecek çünkü pazartesi günü kalp atışları başlamış daha çok yeni dedi hocam diğer doktor bana kürtaj olacaksın demiş dedim yok hayır ya ne kürtaji dedi cumartesi gel kesinlestirelim dediCanim cuma gününün yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlı sini versin inşallah. Kalp atışı duymuş bi Dr. Bence ona git yine.
Aynen cnm sabırla bekliyorum yarın ne olacak bilmiyorum hayırlısı olur inşallahCnm Allah yardımcın olsun inşallah. Beklemekten başka çare yok. Sen üzme kendini.
Dış gebeliğin anlaşılmasını sağlayacak kuvvetle muhtemel ilk bulgu kasık ağrısıdır, ardından vajinal kanama düzensizliği gelir. Devamında ise, şiddetli karın ağrıları, sersemlikler, aşırı halsizlikler, tansiyon düşüklükleri, aniden bayılmalar ve hatta şoka girme gibi durumlar gelir.Aynen cnm sabırla bekliyorum yarın ne olacak bilmiyorum hayırlısı olur inşallah
Okdum bunları biliyorum cnm ama dis gebelik degil benimkisi dış gebelik daha tehlikeli boş gebelikten diye biliyorum bnmki kese rahimde var ama bebek oluşmamış kalp atışları yok diyor doktir evet kanamam oldu 4 gun sürdü düşük tehlikesi dedi doktor hap ve igne verdi bunları kullandım ara ara lekelerim oluyodu oda kesildi simdi iyiyim hicbiseyim yok ağrı olarakDış gebeliğin anlaşılmasını sağlayacak kuvvetle muhtemel ilk bulgu kasık ağrısıdır, ardından vajinal kanama düzensizliği gelir. Devamında ise, şiddetli karın ağrıları, sersemlikler, aşırı halsizlikler, tansiyon düşüklükleri, aniden bayılmalar ve hatta şoka girme gibi durumlar gelir.
Vajinal kanama ve şiddetli ağrılar dışında sıkça görülen diğer bir belirtide omuz başı ağrılarıdır. Dış gebelik şikayetleri çoğunlukla gebeliğin 4.ila 10. haftası arasında gerçekleşir. Eğer bu tip rahatsızlıklar yaşıyorsanız zaman kaybetmeden derhal bir hekime görünmelisiniz.
Dış Gebelik Nasıl Anlaşılır konusunda anne adaylarına düşen görev şu olmalıdır;
Hiç bir risk faktörü bulunmasa dahi anne adayı doktor kontrollerini kesinlikle aksatmamalıdır. Zira, yapılan kontrollerde doktorunuz aksi yönde giden bir durum saptarsa ilk evrelerinde dış gebeliğe müdahale etmiş olur. Günümüz şartlarında gelişen teknoloji imkanı, ultrason ve kan testiyle dış gebeliği anlamak mümkündür.
Alıntı internetden bi oku istersen bu belirtiler varmı sende
Canm üzülme. Herşey olacağına varır kim kaderin önüne geçebilmiş. Ama sen hep iki doktor arasında kalmışsın. Bide eğitim araştırma hastanesine git orda bi muayene ol. Hem herşeyi geçtim sağlığında riske girebilir. Hemde belirsizlikten kurtulurrsun. Yarın ki doktor yine kalp atışını duysa senin soruların geçmicek. Üçüncü bi daha kapsamlı inceleyecek doktora git derim. Dualarımız seninle..Okdum bunları biliyorum cnm ama dis gebelik degil benimkisi dış gebelik daha tehlikeli boş gebelikten diye biliyorum bnmki kese rahimde var ama bebek oluşmamış kalp atışları yok diyor doktir evet kanamam oldu 4 gun sürdü düşük tehlikesi dedi doktor hap ve igne verdi bunları kullandım ara ara lekelerim oluyodu oda kesildi simdi iyiyim hicbiseyim yok ağrı olarak
Inşallah Cnm haber veririm sizlere zaten kötü bişey olsa ıyi bişey olsa hemen siz geliyorsunuz aklıma ıyiki varsınızYarın bizleri habersiz bırakma inşallah hayırlı haberlerle gelirsin,
Cnm acil boş ya ne diyeceklerki BANA yarın kadın doğuma gidecem yine zaten artık siksik hastaneye gitmekten büyüklerim bana kızıyor Annem kaynanam otur oturdugun yerde allah ne yazmissa o olur diyorlar bnm kaynanamin ayrıca teyzem oluyur onun 5 oğlu VAR hiç kız doğurmadi 6.si da oldu ıki aylikti kürtaj oldu eşi istemedi çocuğu bnm annemde 7 düşügu oldu hiç kürtaj olmadan bi defa 3 aylık 3uz düşürdü bi defa ikizdi diğerleri hep tekti dusuyorlardi şimdi 2kiziz 2 erkek kardeşim varPrensesim2016 canım bir acile git ya valla senşn yerine kendimi koyuyorum çok zor bir süreç bizleri habersiz bırakma
AsTaLaVisTas canım be yaptın gittin mi?
Black5angel canım sen nasılsın?
Elifemm- canım sende artık isim düşün bence oğluşuna
Ya zaten bende sağlığıma bişey olacak diye tedirginim biraz kismeti varsa hertürlü gelir dünyaya bu bebek bizim burda araştırma hastanesi diyarbakır da VAR oraya gitmem gerekiyor ama öncelikle yarın gidip o doktorada görünecem fotoyu eklemek istiyorum da yuklenmiyor bide siz bakıp yorumlardiniz keseyiCanm üzülme. Herşey olacağına varır kim kaderin önüne geçebilmiş. Ama sen hep iki doktor arasında kalmışsın. Bide eğitim araştırma hastanesine git orda bi muayene ol. Hem herşeyi geçtim sağlığında riske girebilir. Hemde belirsizlikten kurtulurrsun. Yarın ki doktor yine kalp atışını duysa senin soruların geçmicek. Üçüncü bi daha kapsamlı inceleyecek doktora git derim. Dualarımız seninle..
Amiin canım Allah razi olsun cumlemizin inşallah.Amin inşallah rabbim çocuklarını sana bağışlasın dertlerini göstermesin cnm yarın yıne gidecem onun yanına bakalım ne diyecek çünkü pazartesi günü kalp atışları başlamış daha çok yeni dedi hocam diğer doktor bana kürtaj olacaksın demiş dedim yok hayır ya ne kürtaji dedi cumartesi gel kesinlestirelim dedi
Amin cnm inşallahAmiin canım Allah razi olsun cumlemizin inşallah.
Inşallah cumartesi hayırla sonuclansin. Sen kendini üzme.iyi düşün rabbim e Sığın
Hamile kafası başka oluyor canım inan bende senden farklı değildim. Doğana kadar erkek hissediyordum. Kucağına alınca herseyi unutuyor insan.bazi şeylerden pismanlik duyuyor.
Bence eşin unutur biraz zaman geçse.yanlis hatırlamıyorsam ikincide kız olsun da üçüncüyu yapalım vs demişti esin.
Canm git bi yarın ama artık bi sonuca bağalayın de seni böyle ikilemde bırakmaları da sıkıntı. Sende takip et monitörden kalp sesine kese içine iyice bak. İnşallah görürsün yarın bebeğini.Ya zaten bende sağlığıma bişey olacak diye tedirginim biraz kismeti varsa hertürlü gelir dünyaya bu bebek bizim burda araştırma hastanesi diyarbakır da VAR oraya gitmem gerekiyor ama öncelikle yarın gidip o doktorada görünecem fotoyu eklemek istiyorum da yuklenmiyor bide siz bakıp yorumlardiniz keseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?