- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.761
Kese haftayla uyumlu mu peki canm. Bebek geç gözüktüğüde oluyomuş. Bi topic de okumuştum
Hayır değil 9 hafta 4 gunlugum kese 5hafta 6günlükKese haftayla uyumlu mu peki canm. Bebek geç gözüktüğüde oluyomuş. Bi topic de okumuştum
Yarı yarıya geri canm. Yarın gittiğinde bakalım ilerleme var mı sonuçta 5 haftalıkken bebek gözükmüyo zaten. 6 haftalık civarında görebilmiştik biz. Belki sende böyle geç gelişcek birden büyücek. Yarın olsun bakalım.H
Hayır değil 9 hafta 4 gunlugum kese 5hafta 6günlük
Inşallah dediğin gıbı olur CnmYarı yarıya geri canm. Yarın gittiğinde bakalım ilerleme var mı sonuçta 5 haftalıkken bebek gözükmüyo zaten. 6 haftalık civarında görebilmiştik biz. Belki sende böyle geç gelişcek birden büyücek. Yarın olsun bakalım.
Canim bide kan tahlili yapsan değerine baktirsan saglikli gebelikte değerin yükselir pazartesi bence bi sağlık ocagina git hakkında hayırlısı olsunInşallah dediğin gıbı olur Cnm
İnşallah canım.evet mide bosken bulantı daha çok geliyor.Benim idrar sabahları koyuydu 8.haftadan sonra hep açık geldi.rabbimin izniyle ınş gönlündeki dir canım ❤Benim de bulantım yemek yemezsem oluyor. Normalde yok çok şükür. Mesela bugün sabah namazında baya kötü oldum. Genellikle aç olunca oluyor. Benim şimdi 5+6 dayım idrar rengi açık sarı. Bakalım bizim ki ne olacak.
Hadi hayırlısı olsun inşallah cnm bence senin ki erkektir 2 kere söylemişler.
En son kanamam olduğu zaman yaptırdım acilde 2 hafta önceydi 9441.4du değerim c nmCanim bide kan tahlili yapsan değerine baktirsan saglikli gebelikte değerin yükselir pazartesi bence bi sağlık ocagina git hakkında hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun inşallah cnm gönlündeki nasibin olurKızlar doktordan geldi m . bebeğin cinsiyetini sordum plasenta bacak arasindaymis ve bacaklar karına doğru cekili tam göremiyorum ama erkek bebeğe benziyor dedi %70 ama emin değilim dedi .
Bende elifem gibi şüpheliyim su an. 1 ay sonra gel kesinlestirelim dedi.
İnşallah kesin haberi de veririm sizlere.
Ayy kuzum ya durumumuz aynı bu belirsizlik ne kötü Allah im gonullerdekini nasip etsin ınş hayırlısıyla.Kızlar doktordan geldi m . bebeğin cinsiyetini sordum plasenta bacak arasindaymis ve bacaklar karına doğru cekili tam göremiyorum ama erkek bebeğe benziyor dedi %70 ama emin değilim dedi .
Aynen canım muallaktayim. Kızım hemen göstermişti . bu paçaları kapatmış bide kordon var emin olamadım dedi. Ama bu benzetme yaptı en azından. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.Ayy kuzum ya durumumuz aynı bu belirsizlik ne kötü Allah im gonullerdekini nasip etsin ınş hayırlısıyla.
Inşallah CnmCanm git bi yarın ama artık bi sonuca bağalayın de seni böyle ikilemde bırakmaları da sıkıntı. Sende takip et monitörden kalp sesine kese içine iyice bak. İnşallah görürsün yarın bebeğini.
İnşallah cnm sürekli belirtilerimi takip ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Demek ki idrar rengi değişebiliyor bakalım takip ediyorum ben de.İnşallah canım.evet mide bosken bulantı daha çok geliyor.Benim idrar sabahları koyuydu 8.haftadan sonra hep açık geldi.rabbimin izniyle ınş gönlündeki dir canım ❤
Cnm bnmde idrar rengi sabahki koyu sonra gün içinde açık sarı hepİnşallah cnm sürekli belirtilerimi takip ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Demek ki idrar rengi değişebiliyor bakalım takip ediyorum ben de.
Gözünaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar doktordan geldi m . bebeğin cinsiyetini sordum plasenta bacak arasindaymis ve bacaklar karına doğru cekili tam göremiyorum ama erkek bebeğe benziyor dedi %70 ama emin değilim dedi .
Kızlar doktordan geldi m . bebeğin cinsiyetini sordum plasenta bacak arasindaymis ve bacaklar karına doğru cekili tam göremiyorum ama erkek bebeğe benziyor dedi %70 ama emin değilim dedi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?