Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
İnşallah canım.evet mide bosken bulantı daha çok geliyor.Benim idrar sabahları koyuydu 8.haftadan sonra hep açık geldi.rabbimin izniyle ınş gönlündeki dir canım ❤

Kızlar doktordan geldi m . bebeğin cinsiyetini sordum plasenta bacak arasindaymis ve bacaklar karına doğru cekili tam göremiyorum ama erkek bebeğe benziyor dedi %70 ama emin değilim dedi .
Bende elifem gibi şüpheliyim su an. 1 ay sonra gel kesinlestirelim dedi.
İnşallah kesin haberi de veririm sizlere.

Hayırlısı olsun inşallah cnm gönlündeki nasibin olur

Ayy kuzum ya durumumuz aynı bu belirsizlik ne kötü Allah im gonullerdekini nasip etsin ınş hayırlısıyla.

Ayy kuzum ya durumumuz aynı bu belirsizlik ne kötü Allah im gonullerdekini nasip etsin ınş hayırlısıyla.
Aynen canım muallaktayim. Kızım hemen göstermişti . bu paçaları kapatmış bide kordon var emin olamadım dedi. Ama bu benzetme yaptı en azından. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah.

İnşallah canım.evet mide bosken bulantı daha çok geliyor.Benim idrar sabahları koyuydu 8.haftadan sonra hep açık geldi.rabbimin izniyle ınş gönlündeki dir canım ❤
İnşallah cnm sürekli belirtilerimi takip ediyorum. Allah sonumuzu hayır etsin. Demek ki idrar rengi değişebiliyor bakalım takip ediyorum ben de.

Gözünaydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İnşallah gönlündeki olur canım.Yüzde 70 dediyse erkektir inşallah .Canım yaptıklarını yazarmısın ne gb yöntemler denedin bizede fikir olsun.

Kızlar ya seytan diyor git kurtaja gir bu keseyi aldir bossa boştur zaten doluysada içi günahı doktorların boynuna o bidaha çocuk yapmayı düşünmüyorum 2.kaybim olacak çok zor 9.haftadayim ve hicbisi belli değil Gecemavisim cnm seni çok ıyi anlıyorum rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin inşallah burda hepinize söylüyorum bu gebeligim de sonlandirilsa ben uzun bir süre çocuk yapmayı düşünmüyorum artık ya kizima bir kardeş istiyordum kız erkek farketmez di yeterk rabbim sağlıklısini versin diyordum ama kısmet değilmiş buda şayet bu gebeligim sağlıklı devam etseydi ve bu dogana kadar kızım2 buçuk yaşında olacaktı aradaki fark yeterlidir dite düşünüyordumý kısmet nasip artık rabbime kalmış gerisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…