- 31 Temmuz 2017
- 2.684
- 6.216
- 73
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #41.781
Canım ilk yolladığın boş kese 2.yolladiginda yine bebeği göremedim görüntüden kaynaklı sanırım çok küçük ama kalp atiminin ölçüldugu kağıt o hatta altta kalp atın ritmini gösteriyor.yarınki doktorun ne diyecek bakalım.Allah im korktuguna ugratmasin canım.Elifemm- kesemden bişey anlamadinmi cnm
Evet cnm ben ne ilkinde nede ikincisinde goremedim bebeği kalp ritminin olduğu kesenin içinde de bebek yok ama doktor nasıl gördü bilmiyorum ben ultrason da da bişey gormedimCanım ilk yolladığın boş kese 2.yolladiginda yine bebeği göremedim görüntüden kaynaklı sanırım çok küçük ama kalp atiminin ölçüldugu kağıt o hatta altta kalp atın ritmini gösteriyor.yarınki doktorun ne diyecek bakalım.Allah im korktuguna ugratmasin canım.
Yani olmayan bebeğin kalbini nasıl olcebilirki asagda kalp atın ritmi bile var.ay ne karışık bir durum.Rabbim hayırlara çıkarsın ınş.Evet cnm ben ne ilkinde nede ikincisinde goremedim bebeği kalp ritminin olduğu kesenin içinde de bebek yok ama doktor nasıl gördü bilmiyorum ben ultrason da da bişey gormedim
Bilmiyorum saskinim ve soktayim kalp sesini duyurdu bize ultrasondan ama cok yavs attigi icin cok yeni atmaya başlıyor dedi ama ben bebek falan goremedim gördüğümüz iki keseede boşYani olmayan bebeğin kalbini nasıl olcebilirki asagda kalp atın ritmi bile var.ay ne karışık bir durum.Rabbim hayırlara çıkarsın ınş.
Ayy eylül mu:)))) Kız çok erken değil mi :) ben korkuyorum sütten kesilince dedim eşime. Yoksa adam hemen istiyor kalabalik aile olalım diyor.ama ben çok yiprandim canım yaa. Hayirlisi inşallahBende kucağıma alınca herşeyi unuttum aynımsenin gb.
Doğru hatırlıyorsun eşim 2.nin cinsiyeti belli değilken hep diyordu inşallah buda kızdır 3.deneriz diye.Sonra ben ikincinin cinsiyetinin öğrenince triplere girdim adam 3.den fazgeçti çekemem seni diyor.Insan oğlu ne kadar nankör rabbim bize evlat veriyor hemde sağlıklı biz cinsiyet seçiyoruz.Herşeyin hayırlısı.Bu arada ikna edersem eylül ayında deneme yapabilirim:)) sende katıl bana :)
Ayy eylül mu:)))) Kız çok erken değil mi :) ben korkuyorum sütten kesilince dedim eşime. Yoksa adam hemen istiyor kalabalik aile olalım diyor.ama ben çok yiprandim canım yaa. Hayirlisi inşallahBende kucağıma alınca herşeyi unuttum aynımsenin gb.
Doğru hatırlıyorsun eşim 2.nin cinsiyeti belli değilken hep diyordu inşallah buda kızdır 3.deneriz diye.Sonra ben ikincinin cinsiyetinin öğrenince triplere girdim adam 3.den fazgeçti çekemem seni diyor.Insan oğlu ne kadar nankör rabbim bize evlat veriyor hemde sağlıklı biz cinsiyet seçiyoruz.Herşeyin hayırlısı.Bu arada ikna edersem eylül ayında deneme yapabilirim:)) sende katıl bana :)
Benim ki sabah da açık renk cnm yani gün boyu hep açık renk çok tutsam da yine aynı. Hayırlısı olsun inşallahCnm bnmde idrar rengi sabahki koyu sonra gün içinde açık sarı hep
Canım ben hep kışa doğru doğum yaptım şimdi yaza denk gelsin istiyorum o yüzdende son baharda deneme yapmam lazım eğer tutmazsa seneye bırakacağım çünkü hayırlısı ya vazgeçedebilirim belli olmaz :) çocuk işi zor yaAyy eylül mu:)))) Kız çok erken değil mi :) ben korkuyorum sütten kesilince dedim eşime. Yoksa adam hemen istiyor kalabalik aile olalım diyor.ama ben çok yiprandim canım yaa. Hayirlisi inşallah
Amin inşallah cnmBenim ki sabah da açık renk cnm yani gün boyu hep açık renk çok tutsam da yine aynı. Hayırlısı olsun inşallah
Okdum bunları biliyorum cnm ama dis gebelik degil benimkisi dış gebelik daha tehlikeli boş gebelikten diye biliyorum bnmki kese rahimde var ama bebek oluşmamış kalp atışları yok diyor doktir evet kanamam oldu 4 gun sürdü düşük tehlikesi dedi doktor hap ve igne verdi bunları kullandım ara ara lekelerim oluyodu oda kesildi simdi iyiyim hicbiseyim yok ağrı olarak
canim sakin acele karar verme sonradan içine bir şüphe düser o zaman kendi kendini yer bitirirsin bana doktor yüzde yüz boş gebelik demesine ragmen keske 1 hafta daha bekleseydim diyorum. Bu evham cok zor. O yüzden kalp atisini duyan doktoruna bi git ne dicek bakalim. Herseyde vardir hayir canim beterin beteri var buna şükür. Olsun 2.5 degilde 4 yaş fark olsun ama saglikli olsun. Birkac ay dinleniriz sonra beraber diyetler ov testleri bogusuruz artik Rabbim saglik versin. Kalp atisi duyan doktora git bana ümit verdiniz ama diger iki doktor boş gebelik oldugunu soyluyor dersin insallah dedigi gibidir. Birde sen gecen hafta gitmiştin dimi bu doktoraKızlar ya seytan diyor git kurtaja gir bu keseyi aldir bossa boştur zaten doluysada içi günahı doktorların boynuna o bidaha çocuk yapmayı düşünmüyorum 2.kaybim olacak çok zor 9.haftadayim ve hicbisi belli değilGecemavisim cnm seni çok ıyi anlıyorum rabbim kimseyi evlatlariyla sinamasin inşallah burda hepinize söylüyorum bu gebeligim de sonlandirilsa ben uzun bir süre çocuk yapmayı düşünmüyorum artık ya kizima bir kardeş istiyordum kız erkek farketmez di yeterk rabbim sağlıklısini versin diyordum ama kısmet değilmiş buda şayet bu gebeligim sağlıklı devam etseydi ve bu dogana kadar kızım2 buçuk yaşında olacaktı aradaki fark yeterlidir dite düşünüyordumý kısmet nasip artık rabbime kalmış gerisi
Evet cnm bu pazartesi gittim yani 5gun önce kalp atışı var çok yenı başlamış dedi bugün gittim bana boş gebelik diyen doktorun yanına o bana kese hala boş dedi o bişey göremedi keseyi attım zaten buraya bilmiyorum pazartesi günü kalp atışlarını duyan doktorun yanına gidecem yarın bakalım ne diyecek inşallah dediğin sağlıklısı olsun da yaş farketmiyor üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum eger bu gebeligim sonlanirsa 5seneye yakın çocuk yapmayı düşünmüyorum artık CnmAllah yar ve yardimcin olsun canim benim. Sakin ol korkuya düşme sadece tevekkul et sabret bu günlerde gececek insallah doktor yanilmiştir bebegi görürsün göremesede
canim sakin acele karar verme sonradan içine bir şüphe düser o zaman kendi kendini yer bitirirsin bana doktor yüzde yüz boş gebelik demesine ragmen keske 1 hafta daha bekleseydim diyorum. Bu evham cok zor. O yüzden kalp atisini duyan doktoruna bi git ne dicek bakalim. Herseyde vardir hayir canim beterin beteri var buna şükür. Olsun 2.5 degilde 4 yaş fark olsun ama saglikli olsun. Birkac ay dinleniriz sonra beraber diyetler ov testleri bogusuruz artik Rabbim saglik versin. Kalp atisi duyan doktora git bana ümit verdiniz ama diger iki doktor boş gebelik oldugunu soyluyor dersin insallah dedigi gibidir. Birde sen gecen hafta gitmiştin dimi bu doktora
Iyiyim çok şükür canım arada bir yazmaya çalışıyorum tatil ya kizlarim evde zaman geçiyor uykuya çok düştüm bu arazeyneppk nerelerdesin arkadsim ıyimisn sesin çıkmıyor bu aralar
Allah ıyilik Versin inşallah cnm sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim kolaylık versinIyiyim çok şükür canım arada bir yazmaya çalışıyorum tatil ya kizlarim evde zaman geçiyor uykuya çok düştüm bu ara
Rabbim hakkında hayirlisini nasip eylesin bakalım yarın Dr ne diyecek haberlerini bekliyoruz canimEvet cnm bu pazartesi gittim yani 5gun önce kalp atışı var çok yenı başlamış dedi bugün gittim bana boş gebelik diyen doktorun yanına o bana kese hala boş dedi o bişey göremedi keseyi attım zaten buraya bilmiyorum pazartesi günü kalp atışlarını duyan doktorun yanına gidecem yarın bakalım ne diyecek inşallah dediğin sağlıklısı olsun da yaş farketmiyor üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum eger bu gebeligim sonlanirsa 5seneye yakın çocuk yapmayı düşünmüyorum artık Cnm
Amin cnm çok umutsuzum artıkRabbim hakkında hayirlisini nasip eylesin bakalım yarın Dr ne diyecek haberlerini bekliyoruz canim
ı resmenAmin cnm çok umutsuzum artık
Aynen cnm amin inşallah cnm rabbim kimseyi darda bırakmasınHayırlısı ne ise o olsin canm gecmis olsin bu mübarek cuma günü Rabbim acısını yasatmasin insallah iyi haberler verirsin gitcegin cegin zaman doktorların sağı solu belli olmuyor hangisine güveneceğiz sasirdik
ı resmen
Yuzde yetmis dediys erkek o annesiKızlar doktordan geldi m . bebeğin cinsiyetini sordum plasenta bacak arasindaymis ve bacaklar karına doğru cekili tam göremiyorum ama erkek bebeğe benziyor dedi %70 ama emin değilim dedi .
Bende elifem gibi şüpheliyim su an. 1 ay sonra gel kesinlestirelim dedi.
İnşallah kesin haberi de veririm sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?