Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Elifemm- kesemden bişey anlamadinmi cnm
Canım ilk yolladığın boş kese 2.yolladiginda yine bebeği göremedim görüntüden kaynaklı sanırım çok küçük ama kalp atiminin ölçüldugu kağıt o hatta altta kalp atın ritmini gösteriyor.yarınki doktorun ne diyecek bakalım.Allah im korktuguna ugratmasin canım.

Evet cnm ben ne ilkinde nede ikincisinde goremedim bebeği kalp ritminin olduğu kesenin içinde de bebek yok ama doktor nasıl gördü bilmiyorum ben ultrason da da bişey gormedim

Evet cnm ben ne ilkinde nede ikincisinde goremedim bebeği kalp ritminin olduğu kesenin içinde de bebek yok ama doktor nasıl gördü bilmiyorum ben ultrason da da bişey gormedim
Yani olmayan bebeğin kalbini nasıl olcebilirki asagda kalp atın ritmi bile var.ay ne karışık bir durum.Rabbim hayırlara çıkarsın ınş.

Yani olmayan bebeğin kalbini nasıl olcebilirki asagda kalp atın ritmi bile var.ay ne karışık bir durum.Rabbim hayırlara çıkarsın ınş.
Bilmiyorum saskinim ve soktayim kalp sesini duyurdu bize ultrasondan ama cok yavs attigi icin cok yeni atmaya başlıyor dedi ama ben bebek falan goremedim gördüğümüz iki keseede boş

Ayy eylül mu:)))) Kız çok erken değil mi :) ben korkuyorum sütten kesilince dedim eşime. Yoksa adam hemen istiyor kalabalik aile olalım diyor.ama ben çok yiprandim canım yaa. Hayirlisi inşallah

Ayy eylül mu:)))) Kız çok erken değil mi :) ben korkuyorum sütten kesilince dedim eşime. Yoksa adam hemen istiyor kalabalik aile olalım diyor.ama ben çok yiprandim canım yaa. Hayirlisi inşallah

Canım ben hep kışa doğru doğum yaptım şimdi yaza denk gelsin istiyorum o yüzdende son baharda deneme yapmam lazım eğer tutmazsa seneye bırakacağım çünkü hayırlısı ya vazgeçedebilirim belli olmaz :) çocuk işi zor ya

Allah yar ve yardimcin olsun canim benim. Sakin ol korkuya düşme sadece tevekkul et sabret bu günlerde gececek insallah doktor yanilmiştir bebegi görürsün göremesede
canim sakin acele karar verme sonradan içine bir şüphe düser o zaman kendi kendini yer bitirirsin bana doktor yüzde yüz boş gebelik demesine ragmen keske 1 hafta daha bekleseydim diyorum. Bu evham cok zor. O yüzden kalp atisini duyan doktoruna bi git ne dicek bakalim. Herseyde vardir hayir canim beterin beteri var buna şükür. Olsun 2.5 degilde 4 yaş fark olsun ama saglikli olsun. Birkac ay dinleniriz sonra beraber diyetler ov testleri bogusuruz artik Rabbim saglik versin. Kalp atisi duyan doktora git bana ümit verdiniz ama diger iki doktor boş gebelik oldugunu soyluyor dersin insallah dedigi gibidir. Birde sen gecen hafta gitmiştin dimi bu doktora

Evet cnm bu pazartesi gittim yani 5gun önce kalp atışı var çok yenı başlamış dedi bugün gittim bana boş gebelik diyen doktorun yanına o bana kese hala boş dedi o bişey göremedi keseyi attım zaten buraya bilmiyorum pazartesi günü kalp atışlarını duyan doktorun yanına gidecem yarın bakalım ne diyecek inşallah dediğin sağlıklısı olsun da yaş farketmiyor üzüntüden ne dediğimi bilmiyorum eger bu gebeligim sonlanirsa 5seneye yakın çocuk yapmayı düşünmüyorum artık Cnm

Rabbim hakkında hayirlisini nasip eylesin bakalım yarın Dr ne diyecek haberlerini bekliyoruz canim

Hayırlısı ne ise o olsin canm gecmis olsin bu mübarek cuma günü Rabbim acısını yasatmasin insallah iyi haberler verirsin gitcegin cegin zaman doktorların sağı solu belli olmuyor hangisine güveneceğiz sasirdik
Amin cnm çok umutsuzum artık
ı resmen

Aynen cnm amin inşallah cnm rabbim kimseyi darda bırakmasın

Yuzde yetmis dediys erkek o annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…